5
apr
Seneste opdatering: 5/4-16 kl. 1940
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Popsangeren Rasmus Nøhr “læser ikke aviser, for så bliver jeg bange og i dårligt humør.” Jeppe Juhl har en særlig grund til at være bekymret, da han er jøde. Hvor bekymret han er, ser man vel bedst i hans artikel fra sidste år Diasporaens død, hvis udgangspunkt er terrorangrebene i Paris og København. “Terrorangrebene indvarsler afslutningen på den 2000 år gamle jødiske tilstedeværelse i Europa.”

Rasmus Nøhr påkalder sig interesse, alene fordi han ikke er noget særtilfælde. Han siger noget om eskapismen i fire femtedele af os. Ganske vist viser undersøgelser, at danskerne ikke bryder sig noget videre om islam, EU, åbne grænser og masseindvandring, men det er ikke i en sådan grad,  at de stemmer efter det. Alene de fire værdipolitisk mest ligeglade partier, Enhl, SF, R og alternativet, får femogtyve procent af stemmerne. Med Socialdemokratiet får de 50.2 procent. Tyve procent stemmer DF, dvs. firs procent prioriterer ikke indvandringen synderligt trods det, at den vedrører alle de spørgsmål der interesserer dem: velfærd, skat, tryghed.

Det nytter altså ikke at appellere til en informeret folkelig fornuft, for at påvirke politikerne, den er der ikke, den “læser ikke aviser”, og slet ikke udenlandske. Siden Paris og Krudttønden har jeg være mere og mere overbevist om, at vi får en skæbne, der i princippet ligner den svenske, talmæssigt i mindre grad, selvfølgelig: Befolkningen vågner, når det demografiske løb er kørt.  Så står vi med en maksimal indvandrerbefolkning og en maksimal modvilje. Ikke noget rart sted at stå.

“Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses,” sagde Machiavelli profetisk for 500 år siden. Det ser vi tydeligst i Sverige, der har akkumuleret kroniske, uløselige problemer i massevis.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Zichau

Posted: 5 april 2016 - 16:04 - Svar

Ja, man ville jo ønske at man med et trylleslag ku’ få majoriteten til at forstå, at den totalt forfejlede indvandring spiller ind på stort set alle aspekter af samfundet. Bare den tid vi bruger hér – på at skrive stolpe op og stolpe ned og det snigende forfald – kunne sikkert have været brugt på mere praktiske ting..?
Men så er der jo også det med, at nogen simpelthen lukker øjnene. For jeg nægter simpelthen at tro på, at så stor en del af de europæiske befolkninger kan være så uvidende om hvad der sker. Mange af dem må simpelthen være rædselsslagne for hvad flere stramninger fører til. Hvilket vel er en erkendelse af, at noget jo er rablende galt..? Og flere af de veloplyste mennesker vil bare ikke give deres modstandere ret – koste hvad det vil. Hvilket jo også er ret sigende…
Så mit gæt er at 50% af de radikale og 100% fra Alternativet står og glor direkte ind i et parallel-univers. Resten har andre grunde, som de må se at få gjort op med snart.

  snaphanen

  Posted: 5 april 2016 - 16:47 - Svar

  Det strejfer mig da også: “Bare den tid vi bruger hér – på at skrive stolpe op og stolpe ned og det snigende forfald – kunne sikkert have været brugt på mere praktiske ting..?”

  Hvad har den virkelig glimrende danske debat siden 2001 betydet? Kronikker, bøger, reportager, blogs – de har vel flyttet et mindre antal stemmer, det er det hele. Jeg synes, det er stærkt forargeligt at ikke én politiker reagerer, når de største kapaciteter på området skriver kronikker. Jeg tænker på
  Poul Christian Matthiessen og Gunnar Viby Mogensen, Det må være politikernes forbandede pligt.

   Anne Marie Buch

   Posted: 5 april 2016 - 17:35 - Svar

   Det er absolut forfejlet at bruge mere tid på at debattere. Danskerne vil ikke sætte deres kryds efter deres mening, de vil sætte deres kryds efter hvem der giver præcis dem mest.

   Hvis vi skal bruge vores tid konstruktivt, skal vi samle os i en del af landet, en del vi på længere sigt kan løsrive fra det ragnarok resten af landet vil stå i. Vi skal satse på så meget selvforsyning som muligt, og derved være parate til at løsrive os når tiden kommer. Det er den rigtige måde at bruge tiden på nu, på dette fremskredne tidspunkt.

   Sønderjylland er et godt bud – her fik DF flest stemmer. Selv om DF er alt for lidt, alt for sent, så indikerer det dog at en ikke ringe del af befolkningen her er villige til at prioritere dette.

stubb

Posted: 5 april 2016 - 17:15 - Svar

Våre likegyldige venner skal vel begynne å bekymre seg da borgerkrigen starter.

Peter Buch

Posted: 5 april 2016 - 21:24 - Svar

Jeg synes godt man kan bruge tid på sine mentalhygiejniske projekter, og debat. Det kan givet være gavnligt på flere planer selv om målelig påvirkning kan synes minimal, ting kan tage laang tid.
Selv som et ældre barn kan man lære at ens infantile utålmodighed ikke altid er velvalgt.

At de største kapiciteter på diverse områder ikke kan rykke hverken flertal eller numerisk få beslutningstagere er jo egentlig ikke nyt. Sådan er virkeligheden. Sådan er det bare.

Ændringer i samfund der ikke kan andet end rubriceres som negative kan til sidst være årsag til samfunds totale destruktion, uden kapiciters advarsler og fornuftige forslag til ændringer betød det mindste.

Jeg så Hodja kritiserede Juhl for at ikke at være konkret nok, men jeg tror personligt Juhls metode er et klogt valg.
https://hodja.wordpress.com/2016/04/04/jeppe-juhl-og-rasmus-noehr-del- 4/

http://www.altinget.dk/artikel/147230-hollaenderne-saetter-eu-paa-proe ve-med-ny-folkeafstemning

Herunder mine egne ord til http://snaphanen.dk/2016/04/02/timmermans-europe-must-accept-diversity -or-face-war/

Ord til Steens bemærkninger.

EU har opløst vort land. Opløse er måske ikke den betegnelse jeg ville vælge selv, men jeg går her med på ordvalget.
Det væsentligste er og bliver dog ikke i første omgang ordvalg, men i langt højere grad hvad ord og begreber i den sidste ende dækker, og hvilke konsekvenser det ene eller andet valgte/fulgte har og kan få.

Som eksempler på det er folket der er væsentligst kan vi se på Polen og Israel. Folket er væsentligst. Ikke om der er en stat eller ej. Men for en stat og ultimativt et folk kan fungere er der praktiske forhold der
gør sig gældende, hvordan befolkningssammensætningen er, er eksempelvis uhyre væsentligt.

http://ekstrabladet.dk/nyheder
Se også de første kommentarer!
En aftale med Tyrkiet der giver tyrkerne penge og tillige ret til eksport af mennesker, der derpå skal fordeles i EU er, i mine øjne, totalt samfundsundergravende, om noget kan betegnes sådan.
For det første er ikke alle potentielle interessenter hørt, om de er for eller mod beslutningen, der førte til aftalen, noget ikke ukendt steder hvor repræsentanter er givet tilladelse til at foretage beslutninger for hele
samfund, men stadig dybt udemokratisk.
For det andet er proceduren med flertalsafgørelser i EU tilsvarende udemokratisk, 100% stemmeberettigede borgere i et land ville ved 100% modstand mod et vedtaget forslag, være tvunget til accept af andres valgte beslutning, noget er i den grad vil være rent diktatur, respektivt en voldsomt
udemokratisk tilstand. Som jeg forstår demokrati og ret til indflydelse.

(Betingelsen for optagelse i EU er i parentes bemærket at potentielle nye lande er demokratier.)
Sammenfattende konkluderer jeg, at EU har afskaffet det demokrati, der kræves for medlemskab af EU.
Opløs EU. Ud af EU.

  MollyM

  Posted: 5 april 2016 - 22:23 - Svar

  Hørt! Det kan kun gå for langsomt …

Leave a Comment