10
apr
Seneste opdatering: 10/4-16 kl. 1948
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I believe this century will be the last century, jews will live in Europe, and they have been living in Europe for more than 2000 years. It’s a tragedy.

For ikke så længe siden, gjorde jeg den store fejltagelse at diskutere indvandring med en herboende jødisk ven (de udkommer i alle slags), hvis søn tjener i Israels hær. Han mente, det hele handlede om “næstekærlighed”, hvilket allerede burde have advaret mig mod at fortsætte diskussionen. Et kort forhør viste mig, at han var blank på fakta endda om hvordan Israel selv behandler illegale indvandrere. (Go back to Africa or go to prison). Masser af mennesker, der har stærke meninger, har ikke tid eller vilje til at sætte sig ind i fakta. Det er min undskyldning for ham. Det var så sidste gang, vi diskuterede politik.

Jeg var lige ved at sige, “du har et land i reserve, det har jeg ikke”, men jeg tog mig i det. Den politiske diskussion er blevet så brandfarlig, at den skiller gamle venner og ægtefolk. Splittelsen vi er blevet påført, er katastrofal. Jeg er jo blevet anklaget af Klaus Wivel og Martin Krasnik for at være “en af de mest rabiate, højreorienterede” underforstået jødehadere.

Jeg har forsonet mig med, at debatten nu er lige så beskidt, som den den nogensinde har været siden besættelsen. Jeg har forsonet mig med, at nogle journalister overlapper med propagandister. Jeg er ikke fornærmet  mere, jeg er blevet klogere, men de skylder mig naturligvis end undskyldning, hvis de ejer  hæderlighed.

Det værste er, at den formentlig bliver endnu værre. Kendsgerninger vil spille en stadig mindre rolle, og voldeligheden vil øge i samme takt.  Ekstremisterne vil tiltage sig stadig større plads, og jeg er virkelig ikke en af dem. Krasnik og Wivel kommer til at savne mig.

Nutiden er en øvelse i sindsro, og jeg vil genlæse Villy Sørensens bog om Seneca. Jeg anbefaler den manende video.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 10 april 2016 - 18:01 - Svar

At tvivlen er en nådegave, ville jeg ytre mig om i andre tider.
Herfra anskuet er du ikke ret rabiat eller højreorienteret, endsige jødehader.
Forbrugerombudsmanden, eller hvor/hvad sker der, situationen synes fastlåst.

  snaphanen

  Posted: 10 april 2016 - 18:17 - Svar

  næh, altså jeg havde jødiske kammerater fra jeg kom i første klasse. Jeg kom i deres hjem (en senere overrabiner), jeg har venner i Mosaisk Trossamfund idag, jeg var ven med Peter og Ina Rohde og mødte jøder fra hele verden i deres hjem i Hornbæk – så det er mildt sagt skud noget ved siden af, hvis det ikke er injurierende.

   Peter Buch

   Posted: 10 april 2016 - 20:42 - Svar

   Forstå mig venligst ret.
   Jeg forsøger at skrive at du ikke ses som rabiat, højreorienterer eller jødehader herfra.
   At det er hævdet af andre er hvad det er, forbrugerombudsmanden kan næppe gripe ind.

   Jeg synes også jeg har- venner. Eller en ven.
   Eller…
   Ramt af tvivl igen…
   Et tilbagevendende perspektiv ses her – tvivl.
   Der er jo mange tilgange og typer.

    snaphanen

    Posted: 11 april 2016 - 17:05 -

    Det gør jeg da.

    Peter Buch

    Posted: 11 april 2016 - 20:34 -

    Ja. Det tror jeg på.

Coyote

Posted: 10 april 2016 - 18:34 - Svar

Jag förstår egentligen inte varför nazisterna ville utrota judarna. De flesta var väl
anpassade till det europeiska samhället och utgjorde inte något
hot mot Europa. Tvärsom hjälpte de till att utveckla den europeiska kulturen.
Det fanns dock ett fåtal judiska bankirer och kapitalister som utövade ett
negativt inflytande. Nazisterna kunde ju ha begränsat sig till att bestraffa dessa.

  snaphanen

  Posted: 10 april 2016 - 18:43 - Svar

  Nej, det er en længere historie, som går længere tilbage. Der var også nazister, som ikke var antisemitter. Gøring var ikke interesseret i Hitlers psykose. Han havde en jødisk ven i Danmark, Hugo Rothenberg, som han hjalp med at få jøder ud af Tyskland inden 1939

  https://bibliotek.kk.dk/ting/object/870970-basis%3A07270194

  http://www.jewishmag.com/128mag/act_of_kindness/act_of_kindness.htm

  Peter Zichau

  Posted: 10 april 2016 - 19:54 - Svar

  Der fandtes mange forskellige slags jøder. Dem der integrerede sig, de zionistiske og de ortodokse bland andet. Og mange af dem sloges endda indbyrdes..(!)
  Hvem Hitler lige så sig ond på, er ikke godt at vide. Det har han sikkert skrevet om et eller andet sted.
  Så ja, den historie er nok lidt kompliceret…

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 10 april 2016 - 23:48 - Svar

  Jag var som du tills för en 2-3 år sedan. Då länkade nån till den här videon och sedan dess har mina ögon öppnats för vilka falska människor detta är.

  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

   snaphanen

   Posted: 11 april 2016 - 00:00 - Svar

   Jeg kender danske jøder så godt, at jeg ved Spectre ikke repræsentere en brøkdel af dem. Drop det der. Se mit interview http://snaphanen.dk/2012/06/04/jodefri-1-maj-i-faelledparken-2/

    Rune Hansen

    Posted: 11 april 2016 - 12:07 -

    Spectre lyder også som noget fra en James Bond-film.

    Jannik Thorsen

    Posted: 11 april 2016 - 16:04 -

    Hvem tænker du på? Adam Holm, Martin Krasnik, Melchior brødrene, Klaus Wivel, Mikael og Claus Rothstein, Andre Herbener, etc. Listen er lang af enten zionister eller kulturradikale jøder. Ikke blot i Danmark, men i hele den vestlige verden.
    På trods af at de udgør få tusind mennesker af den danske befolkning, så er de meget aktive på den anti-nationale fløj. Til tider virker DF også mere bekymret over Israels skæbne sammenlignet med Danmarks.
    Er det ikke på tide at se i øjnene at jøderne, ligesom muslimerne, ofte har deres egen dagsorden som ikke nødvendigvis er sammenfaldende med danskernes.

  Jannik Thorsen

  Posted: 11 april 2016 - 16:19 - Svar

  Jøderne har igennem alle tider været et meget etnocentrisk præget folk. I Tyskland samarbejdede de om at monopolisere en lang række industrier og dermed sikre dem selv økonomisk. Ganske smart i en kultur som er individualistisk præget, så er det fornuftigt at danne etniske netværk.
  Jøderne var meget aktive med at sprede finanskapitalismen til resten af verden i de tidlige 20. århundrede, ligesom de var førende i kommunistiske og kulturradikale bevægelser. Frankfurter skolen var et nærmest rent jødisk foretagende, og havde netop til formål at undergrave den herskende tyske kultur.
  Det var præcis disse tendenser som nazisterne reagerede mod, i en tid hvor tyskland var præget af armod og opløsning.

   snaphanen

   Posted: 11 april 2016 - 17:07 - Svar

   Det er fordi, de er så få. Det er også grunden til, at de har assimileret sig så godt.

   Havde de opført sig som muslimer, var de blevet slået ihjel allesammen for længe siden

    Jannik Thorsen

    Posted: 11 april 2016 - 17:25 -

    Det er bare en anden form for overlevelsesstrategi jøderne bruger relativt til muslimerne. Fuld assimilering ville betyde en opgivelse af deres jødiske identitet. Mange har da også fulgt denne vej, men flertallet holder stadig fast i den jødiske identitet.
    Og det er her man må vælge side, enten er det danmark man føler sig tilhørende, eller Israel og jødedommen. Her er ikke plads til splittede loyaliteter, og det er ikke danmarks opgave at forsvare israels interesser.
    Af den grund er det også ret bekymrende at en DF repræsentant som Finn Rudaizky har kunnet gå til valg baseret på et slogan som “Israels stemme i folketinget”. DF som burde værne om danskernes interesse, er åbenbart mere bekymret over Israels ve og vel.

    snaphanen

    Posted: 11 april 2016 - 17:48 -

    du misser det faktum, at danske jøder forlængst er mere danske, end de er j ødiske

    Jannik Thorsen

    Posted: 11 april 2016 - 18:09 -

    For nogens vedkommende, muligvis, men slet ikke for alle.
    Du misser det faktum at mange af dem har delte loyaliteter. I sidste ende kan man kun tjene en herre.
    Hvis man går til valg på “Israels stemme i folketinget” så indikerer man uden tvivl at man er mere jødisk end dansk.

Hestehandleren

Posted: 10 april 2016 - 18:34 - Svar

“Det var så sidste gang, vi diskuterede politik”… So be it… Men muligheden, er der for at angribe fra en anden vinkel… Det er her D. Trump kommer ind… D.T. gør op med pladderhumanisme og PK… Milo Yiannopoulos kommer ind og støtter kampen for D.T., mod “uniformeringen” af holdninger.. (Og andre lignende).. Det at være progressiv nu om dage er: Snaphanen, Trump, Milo, Kim Møller mfl. Spådommen er at 2016, er året hvor PK dør…

PS: Milo Yiannopoulos; er en flamboyant bøsse ala Pim Fortyin… Der kan rykke “hovederne” på uoplyste… 🙂
PSS: Når jeg diskuterer med “venner”, så er fortællingen at min søn og jeg er Trump fans… Og da mine “venner” har fået deres oplysninger fra POLITIKEN.. Så kan de ikke forsvare, de stigmatiseringer Trump har… WIN WIN… 🙂

  snaphanen

  Posted: 10 april 2016 - 18:49 - Svar

  Du har nok ret. “Diskursen” er ved at vende, der tilkommer en del sidstedageshellige, og ingen kender den offentlige debat om fem år. At være tidligt ude, har aldrig lønnet sig. Det kan stå på min gravsten

   Rune Hansen

   Posted: 10 april 2016 - 22:37 - Svar

   “At være tidligt ude, har aldrig lønnet sig. Det kan stå på min gravsten”

   Det samme kunne stå på Lars Hedegaard’s gravsten. Måske kunne I spare lidt penge ved at lægge jer sammen (når den tid kommer). 🙂

    snaphanen

    Posted: 10 april 2016 - 23:09 -

    Ja, Hedegaard har virkelig en undskyldning til gode sammen med nogle håndfulde andre

  Peter Zichau

  Posted: 10 april 2016 - 19:46 - Svar

  Om Trump vinder nomineringen eller valget, spiller ikke den store rolle. Det han har præsteret at gøre, vil sætte sig varige spor langt tid frem.
  Ingen Hillary eller republikansk spadser kan fører politik på normal vis efter det der nu er sket.
  Der er slet ingen tvivl længere om hvilken vej vinden blæser. Men derfor antager jeg naturligvis ikke, at de værste venstreloonies opfatter det. De har ikke opfattet noget, de sidste 30 år..!

Peter Zichau

Posted: 10 april 2016 - 19:13 - Svar

Igen er det interessant at se, hvordan der hele tiden ligger en præmis omkring israelsk / zionistisk politik gemt bag det hele. Diana Pinto er vred over at hendes drøm om jøderne integreret i det nye Europa ikke kører efter planen, fordi deres tilbagevenden til Israel gør deres identitet mere sårbare her. Det får hun så sagt som, at Israel dermed medvirker til eksklusionen. Og hvilken vestligt medie-pige vil ikke gerne høre den historie? Så er der nemlig ikke nogen problemer med multikulturen, andet end at Israel gerne vil hive jøderne hjem, som led i Israels ekspansion.
Men sagen er jo, at jøderne ikke føler sig trygge længere. Der er sådan set ingen hokus pokus eller skjult agenda dér. Hvis det kan bruges i zionistisk (patriotisk) øjemed, så fred være med det. Men ganske almindelige jøder i f.eks. Frankrig eller Ukraine, gør sig sikkert ikke de store tanker om det. De konstaterer bare, at deres jødiske identitet bliver mere og mere svækket.
Det der pisser mig af – og burde pisse samtlige europæere af – er, at jøderne er kanariefuglen i kulminen. Nu kan vi stå med vores egne selvskabte problemer – pga. den idiotiske muslimske masseindvandring – og se hvordan det ene mindretal efter det andet, vil vende halleluja-ideologien om fred og samhørighed ryggen. Alt det vi tror på, ryger i vasken når store dele af vores nye beboere ser radikalt anderledes på tingene. Og når deres fremmeste ønske så oven i købet er at udrydde os og køre vores samfund i smadder, ja, så skal det jo gå galt.
Og det minder jøderne os også om. De har været de aller mest lalleglade tilhængere af multikulturalismen, fordi de var nød til, at konsoliderer deres egen identitet efter murens fald. Og alt tegnede da også til. at Europa var på rette vej, med demokratisering, menneskerettigheder og ligeværd, lige indtil bukserne revnede og vi troede det også kunne inkluderer muslimer.
Til alle idioternes oplysning… DET KAN DET IKKE !!!

River

Posted: 10 april 2016 - 20:19 - Svar

Verden er et efterhånden broget sted at leve og FORSTÅ.
1933 var der år jøderne erklærede krig mod Tyskland, hvordan passer det ind i vores generelle oppfattelse. Boycut af jødiske butikker var af en dags varighed og måske en reaktion på netop war on Germany. Hvorfor nævnes de forhold aldrig?

Lenn

Posted: 10 april 2016 - 22:59 - Svar

Der står i Jeremias, Ezekiel og Esajas, at Gud vil trække jøderne hjem. Det er altså profetier, talt for over 3.000 år siden, der nu går i opfyldelse.
Når jeg ser videoen og jødernes ankomst til Israel, hvor jøder byder dem velkommen med sang, så rører det mig dybt. Der er ikke noget land, som jeg føler mig så hjemme i, som Israel, og jeg begræder, at det ikke er lykkedes mig at tracke jødiske aner – det lykkedes at tracke aner til Italien, Egypten (håber, det er aner fra de udvandrende jøder!! – andet ville være helt ubærligt!), Balkan og Irland. Sikken blanding…
De er heldige, at de kan vende hjem til Israel. Virkeligt heldige. Vi andre er overladt på en synkende skude.

Lenn

Posted: 10 april 2016 - 23:06 - Svar

Godt skrevet, Steen!

Jannik Thorsen

Posted: 11 april 2016 - 16:11 - Svar

Jeg syntes det er meget rammende at du skriver “du har et land i reserve, det har jeg ikke”.
Du anerkender faktisk det ekstreme hykleri som mange jøder udviser når de kæmper for Israels eksistens som etno-national stat, eksklusivt forbeholdt det jødiske folk, men samtidig mener at den øvrige vestlige verden bare skal åbne deres grænser for alverdens lykkeriddere.
Måske fordi at de selv har interesse i at kunne rejse frit i en kosmopolitisk præget verden. Under alle omstændigheder virker det ret usympatisk og dobbeltmoralsk. Der er ikke et eneste parti i folketinget som kæmper for et Danmark forbeholdt etniske danskere, men samtidig kæmper flere af dem for et Israel forbeholdt det jødiske folk. Ganske tankevækkende.

  Max Karl

  Posted: 14 april 2016 - 23:46 - Svar

  Dere daner er heldige som er et folk. Det er verre med oss nordmenn, som er en salig blanding av diverse folkeslag. Men så har vi nordmenn Island i reserve.

Peter Buch

Posted: 11 april 2016 - 21:44 - Svar

Völkisch beobarchtet:
Den Vorsitz der neuen Einrichtung übernahm Goebbels selbst als Präsident der Reichskulturkammer. Als Vizepräsident wurde in den Folgejahren jeweils ein Staatssekretär des Propagandaministeriums eingesetzt.
Die Kammer war als Dachorganisation für sieben Einzelabteilungen (Reichsfilm-, Reichsmusik-, Reichstheater-, Reichspresse-, Reichsschrifttumskammer, Reichskammer der bildenden Künste und Reichsrundfunkkammer) zuständig.
Ihnen wurden die bis dahin existierenden Berufsverbände untergliedert, und sie erfassten mit ihren insgesamt 250.000 Mitgliedern das gesamte kulturelle Leben. Vom 12. Februar 1934 an wurde die Reichskulturkammer zum korporativen Mitglied der Deutschen Arbeitsfront (DAF), als ihr amtliches Mitteilungsblatt fungierte ab Juni 1934 das Zentralorgan der Nationalsozialistischen Deutschen Arbeiterpartei (NSDAP), der “Völkische Beobachter”.
http://www.dhm.de/lemo/kapitel/ns-regime/kunst-und-kultur/reichskultur kammer.html

Nach dem Einmarsch in Österreich 1938 kam auch eine eigene Wiener Ausgabe heraus. Der Anteil der Bilder im Blatt vergrößerte sich erheblich; ab Februar 1941 druckte man die ganze Zeitung in Antiqua statt in Fraktur. Dank seiner führenden Stellung hatte der Völkische Beobachter jetzt auch einen üppigen Anzeigenteil. Die Druckauflage stieg von 127.500 im Jahr 1933 auf über 313.000 im folgenden Jahr und nahm jedes Jahr um rund 100.000 zu. Keine andere Zeitung im Reich konnte damit nur annähernd mithalten. 1941 wurde die Millionengrenze überschritten.

Die Redakteure des Blatts versuchten gegenüber Propagandaministerium und Pressekonferenz eine gewisse Unabhängigkeit zu bewahren. Sie konnten aber bei unerwünschten Formulierungen durchaus in
das Visier der Gestapo geraten. Der Völkische Beobachter wurde des öfteren auf den Pressekonferenzen gerügt und unterlag auch der Überwachung durch Reichspressechef Dr. Otto Dietrich (1897-1952). Im Kulturteil kamen bisweilen sogar konservative Regimegegner mit verhüllter Kritik am Nationalsozialismus zu Wort.
https://www.historisches-lexikon-bayerns.de/Lexikon/V%C3%B6lkischer_Be obachter

Wien år 1934 omkring 175.000 jøder ca. 10 % af den samlede befolkning.
The Nazis dissolved Jewish organisations and institutions, hoping to force Jews to emigrate. Their plans succeeded – by the end of 1941, 130,000 Jews had left Vienna, 30,000 of whom went to the USA. They left
behind all of their property, but were forced to pay the Reich Flight Tax, a tax on all émigrés from the Third Reich; some received financial support from international aid organisations so that they could pay this tax. Following the Wannsee Conference in January 1942, where the Nazis resolved to completely annihilate the Jewish population, the majority of the Jews who had stayed in Vienna became victims of the Holocaust. Of the more than 65,000 Viennese Jews who were deported to concentration camps, only a few more than 2000 survived.
https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Jews_in_Vienna

Peter Buch

Posted: 12 april 2016 - 21:06 - Svar

http://www.uriasposten.net/archives/69552
Faldt over den, og helt fjern fra den aktuelle debat er det ikke. Men oktober 2015.

Max Karl

Posted: 14 april 2016 - 23:44 - Svar

Nå er det mange som missforstår med vilje. Alle jøder jeg har snakket med, skiller jøder fra den politiske retningen sionisme. Slikt som mange muslimer skiller islam fra islamisme.

Leave a Comment