10
apr
Seneste opdatering: 11/4-16 kl. 0027
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Arrangørerne havde fået afslag fra fem mødesteder, og valgte at holde foredraget udendørs 9 april i Rålambshovsparken under politibevogtning, der har et udendørs amfiteater. Talere er Bertil Malmberg og Ingrid Carlqvist, foreningen er Föreningen Fri Folkbildning. og Ingrid Carlqvist koncentrerer sig om voldtægt i Sverige. Jeg var medskriver på en kronik om det i Jyllands Posten i 2004, og siden er antallet flerdoblet, hvad det ikke er i Norge og Danmark. Sverige er lakmustesten og det ekstreme tilfælde, og så er det som jeg skrev for 12 år siden, “statsfeministisk.” Svenske kvinder er ofre i titusindvis, og tavsheden fra den politisk-mediale elite er total. Bertil Malmberg taler om The Third Jihad. Se filmen, hvis du ikke kender den.

The Third Jihad – Radical Islam’s Vision for America (2008)

Medvirkende blandt andre Rudy Giuliani, Ayaan Hirsi Ali, Rachel Ehrenfeld, Melanie Phillips, Bernard Lewis, Dr. M. Zuhdi Jasser, Walid Phares, Clare Lopez og Mark Steyn. “I think Europe is already a lost cause”,  siger Bernard Lewis, og det er otte år siden.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?