11
apr
Seneste opdatering: 12/4-16 kl. 1238
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En tale om lokal, lilleasiatisk patriotisme, i et land nær polarcirklen, der halvvejs har opløst sig selv som nation. Tankevækkende kontrast. Man må da ikke håbe, svenskerne tager efter den tyrkiske jargon. Alle “ny-svenskere” er mere nationale end svenskerne selv, de er territoriebevidste, og den nation det drejer sig om er ikke Sverige. Svenskere har ingen ret til en nation, hvorfor de er i fuld færd med at miste den. Talen er trusler om død og vold, og vi får de, om den mon skulle  være HMF – Hetz Mot Folkgrupp. Baseret på erfaring, tvivler jeg. Det er vanskeligt at være politi og dommer i det multikonfliktuelle samfund. De vælger at følge genierne i parlamentet. (Undertekstet på svensk)

I torsdags hölls en manifestation på Sergels torg där bland andra vice ordförande för Turkiska riksförbundet Barbaros Leylani höll ett tal framför ett hundratal åhörare.

“Turken vaknar. De armeniska hundarna bör akta sig”, sa Leylani enligt en översättning som visades på TV4 Nyheter på söndagskvällen. Han tilltalade den jublande publiken med “mina kära raskamrater” och forstätter:

“Låt oss visa Sverige, Skandinavien och Europa vad turken står för. Vi tycker inte om blod, men vi kan låta blodet flyta när det behövs. “Tal på Sergels torg: “Död åt de armeniska hundarna”, Turkiska Riksförbundet är rasister – det är inte första gången de visar det


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?