11
apr
Seneste opdatering: 12/4-16 kl. 1238
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En tale om lokal, lilleasiatisk patriotisme, i et land nær polarcirklen, der halvvejs har opløst sig selv som nation. Tankevækkende kontrast. Man må da ikke håbe, svenskerne tager efter den tyrkiske jargon. Alle “ny-svenskere” er mere nationale end svenskerne selv, de er territoriebevidste, og den nation det drejer sig om er ikke Sverige. Svenskere har ingen ret til en nation, hvorfor de er i fuld færd med at miste den. Talen er trusler om død og vold, og vi får de, om den mon skulle  være HMF – Hetz Mot Folkgrupp. Baseret på erfaring, tvivler jeg. Det er vanskeligt at være politi og dommer i det multikonfliktuelle samfund. De vælger at følge genierne i parlamentet. (Undertekstet på svensk)

I torsdags hölls en manifestation på Sergels torg där bland andra vice ordförande för Turkiska riksförbundet Barbaros Leylani höll ett tal framför ett hundratal åhörare.

“Turken vaknar. De armeniska hundarna bör akta sig”, sa Leylani enligt en översättning som visades på TV4 Nyheter på söndagskvällen. Han tilltalade den jublande publiken med “mina kära raskamrater” och forstätter:

“Låt oss visa Sverige, Skandinavien och Europa vad turken står för. Vi tycker inte om blod, men vi kan låta blodet flyta när det behövs. “Tal på Sergels torg: “Död åt de armeniska hundarna”, Turkiska Riksförbundet är rasister – det är inte första gången de visar det


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Martin Larsson

Posted: 11 april 2016 - 18:26 - Svar

Snaphanen verkar ha köpt globalisternas “söndra och härska”-teknik med hull och hår? I stället för att mana till samling bland skandinaviska bröder och systrar sår man split mellan åtminstone svenskar och danskar. För hur ska vi svenskar känna oss när danska Snaphanen alltid sticker oss svenskar i ryggen? Skärpning alltså. För det är ju bara gradskillnader som skiljer Danmark mot Sverige. Inget annat.

  S Pdlr

  Posted: 11 april 2016 - 19:53 - Svar

  Dumheter, Sverige är helt annorlunda än Danmark. Till det sämre, demokratur-Absurdistan är en nordisk skamfläck.

   Martin Larsson

   Posted: 11 april 2016 - 22:23 - Svar

   Fint. Lägg då skulden där den hör hemma. Inte hos oss svenskar utan de folk som förrått oss svenskar. Du kan börja med att fråga den judiska oligarkfamiljen Bonnier varför de förrådde det svenska folket. En från Danmark invandrad judisk släkt som per definition inte är svensk – och som aldrig tvekade att använda sin makt över svensk media för att bereda vägen för förstörelsen av Sverige.

    MollyM

    Posted: 12 april 2016 - 00:27 -

    Du er åbenbart et ualmindeligt ubehageligt menneske – med bizarre og ekstreme udsagn og meninger om dette eller hint – og tilmed bedrevidende ad absurdum. Som oftest helt ude af trit med de fleste ordentlige debattører på denne blog. Men, i virkeligheden viser det jo blot, at Snaphanen er både særdeles tolerant, langmodig og storsindet – andre havde sparket dig ud for længst. Jeg fatter ikke hvad du vil med dine hadske angreb på jøder og danskere – ja, hvad vil du i det hele taget her? Hvor kommer al denne agression fra? Du hader alt og alle – måske lige med undtagelse af sig selv. Et godt råd: gå hjem og vug!

    Henrik Petersen

    Posted: 12 april 2016 - 05:28 -

    Uanset hvad så tal pænt. Jeg mener faktisk at det er sandt hvad Martin Larsson skriver.Hvis man lægger sin berøringsangst til side og begynder at grave lidt i tingene så viser det sig hurtigt at det er internationale, meget indflydelsesrige pengemænd der har udtænkt og organiseret den kommende katastrofe i Europa. OG de ledende pengemænd og tænkere er jøder. Stort set ALLE de ledende medier i vesten er ejet af jøder det samme gælder de store finanshuse, det er bare noget de ikke reklamerer med. Skrevet af en Dansker med aner tilbage til år 1210, det var da Valdemar sejr var konge i Danmark. Jeg synes at det er synd for vort svenske broderfolk.

    MollyM

    Posted: 12 april 2016 - 06:41 -

    Tal pænt?! Venligst sig det til hr. Larsson. Jeg er er led og ked af dette primitive jødehad, dit inklusive. Men fint, nu har du og denne Larsson drevet mig bort herfra, jeg debatterer ikke med sølvpapirshatte. Farvel med jer, fortsæt bare jeres besynderlige konspirationsteorier og hadudgydelser. Det tjener jer IKKE til ære!

  snaphanen

  Posted: 11 april 2016 - 20:58 - Svar

  Det synes du virkelig ?

   Peter Buch

   Posted: 11 april 2016 - 21:56 - Svar

   Præcis.
   Som dansk ville jeg godt til svenske sige: Føl jer danske.
   Mens jeg såfremt jeg var svensk, næppe ville turde opfordre andre til at skulle føle sig svenske…

    Martin Larsson

    Posted: 11 april 2016 - 22:20 -

    Varför ska jag skämmas över att vara svensk? Vi svenskar är världens vackraste folk, dessutom ett av de mest begåvade. Den politiska utvecklingen i Sverige är inte inhemskt skapad – utan har kommit utifrån, där en global elit bestämt sig för att använda Sverige som ett laboratorium.

    Börjar man arbetet på att upplösa alla nationalstater i världen med den nation, Sverige, som är världens mest etniskt homogena – behöver den globala eliten inte oroa sig över att folk över världen ska fortsätta se på Sverige som paradiset på jorden. För kvar finns ju inte längre ett land och ett folk som kan sporra andra folk till fortsatt frihetskamp.

    Peter Buch

    Posted: 11 april 2016 - 22:26 -

    Er svenske så begavede er det meget at udlandet kan blande sig overhovedet.

    Martin Larsson

    Posted: 11 april 2016 - 22:27 -

    Den meningen förstår du inte ens själv. Men att det gror ett svenskhat inom dig. Det står klart sen tidigare. Om jag minns rätt är du 100 procent etniskt dansk?

    Peter Buch

    Posted: 11 april 2016 - 22:30 -

    Nordtyskland, Skåne, Norge og Danmark har jeg linjer til.
    Jeg hævder, jeg ikke hader svenske.

    Martin Larsson

    Posted: 11 april 2016 - 22:54 -

    Eftersom du kallar etniska svenskar och Sverige för arvefienden så undanber jag mig dina kommentarer i mina diskussionstrådar. Att bara komma på tanken att kalla ett folk för “arvefienden” säger allt om dig.

    Danmark förlorade Halland, Blekinge och Skåne på 1600-talet. Det är dags för dig att gå vidare i ditt liv.

    Peter Buch

    Posted: 12 april 2016 - 07:36 -

    Ja, at man kan have fjender, og endda arvefjender er for meget.

    Det er nok ikke så udbredt.

    De fleste læsere og kommentatorer her er vist nok svenske.

    Niels Henriksen

    Posted: 12 april 2016 - 10:18 -

    “er det meget” = “er det mærkværdigt” ( at udlandet kan … )

    Niels Henriksen

    Posted: 12 april 2016 - 10:13 -

    Hvem fanden siger, at du skal skamme dig?

    Men har I / ni ikke selv – i langt højere grad end i Danmark – blåøjet / blåøgad stemt / røstat for denne fuldstændigt vanvittige / vansinniga, naive og ansvarsløse politik årti efter årti uden nogensinde at protestere det mindste eller stille kritiske spørgsmål / frågor for alvor – måske / kanske lige bortset fra små pip de sidste 5 – 7 år fra en relativt lille del af den svenske befolkning?

    Er der nogen, der tvinger jer til at købe disse politisk korrekte, hjernevaskende / hjærntvættande og storlyvende medier? Til at se på TV-stationer eller lytte til radiokanaler, som gud hjælpe mig helt seriøst indbilder sig, at det er deres opgave / uppgift at opdrage / uppfostra det svenske folk til stiltiende og begejstret at betale for sin egen udskiftning med millionvis af uintegrerbare “kulturberigere”, som sammen med deres mange endnu mere fanatiske og krævende efterkommere helt automatisk vil erodere den svenske kultur og det engang så enestående, sikre og fredelige / fridsamma svenske samfunds / samhælles sammenhængskraft til uigenkendelighed over de næste årtier – en udvikling der vil få de hidtidige massive integrationsproblemer til at se ud som en børnefødselsdag!

    Nej, vi hader IKKE Sverige og svenskere her på bloggen – tværtimod! – , men vi bekymrer os dybt over udviklingen i vort førhen så velfungerende, sikre, fredelige og beundrede naboland / grannland. Nogle skal jo gøre det for jer / åt er, når I tydeligvis generelt set er for åndeligt pacificerede af jeres PK-medier og jeres virkelighedsfjerne / verklighetsfrånvænda, handlingslammede og gloriepudsende politiker til selv at ville eller vove at gøre det nødvendige.

   Martin Larsson

   Posted: 11 april 2016 - 22:13 - Svar

   Detta säger väl allt om det svenskhat som Snaphanen producerar om oss svenskar och Sverige – citerar ordagrant: “i et land nær polarcirklen, der halvvejs har opløst sig selv som nation.”

   Fint, sitt på era feta danska ärschlen och käka pop-corn medan ni kollar på allt som händer i Sverige. Ni vågar ju aldrig fundera på vilka som ligger bakom upplösningen av Sverige som nationalstat. Det som händer i Sverige är inte ett enstaka exempel på kollektivt självmord, det är inte ens ett kollektivt självmord utan iscensatt av en global elit som förråder folk efter folk i världen.

   Jag tror dock inte att Snaphanen vågar tänka jobbiga tankar. Det är enklare att skrika “muslim” och “Islam” än att jaga dom verkliga skurkarna. Bättring!

OlofdeGothia

Posted: 11 april 2016 - 20:33 - Svar

En stor skam för Sveriges senaste regeringar som har skapat ett rasistiskt samhälle.

Tack Barbaros Leylani för att du kom ut ur garderoben och gav rasismen ett ansikte.

Nu vet regeringen vart pengarna behövs som mest när de ska satsa mot rasism.
Eller hur Alice Bah Kuhnke och Ylva Johansson att representera den “svenska humanitära stormakten” innebär många prövningar i form dysfunktionella individer.

“Bland annat vill vi satsa 15 miljoner till organisationer som bidrar till att förebygga rasism, skriver ministrarna Ylva Johansson och Alice Bah Kuhnke.”

Att hålla ihop den här multikulturella nationen blir nog svårare än vad de anat. https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/04/11/kampen-om-en-plats-i-hist oriebockerna/

Leave a Comment