11
apr
Seneste opdatering: 12/4-16 kl. 1558
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rasmus Nøhr er som de fleste danskere – cirka 4/5 dele – idylliker. Dette betyder omsat til politik og stemmeafgivning, at de fleste danskere vil vågne i den samme situation som svenskerne; Tyve år for sent. Havde vi så bare haft et mere informeret Folketing, der gik foran og var rigets bedste mænd og kvinder, gjorde det ikke noget, men de ligner hinanden folket og repræsentanterne.

Folketinget ligner befolkningen, som det jo også var meningen, og det er både godt og skidt. Derfor er det gået galt, og derfor vil det fortsætte med at gå galt, og derfor sætter vi ikke et forsvar ind, før det er for sent. Det rejser selvfølgelig spørgsmålet, om et demokrati kan forsvare sig selv mod indtrængen udefra af, må vi sige for en vis dels vedkommende, fjender og erobrere.. Endnu er det ubesvaret med en pil mod “nej”.

Alle de fem indslag på Newspeek, skulle have varet 45 minutter, så var vi nået helt til bunds i vores lands skæbne og de forskelige positioner i et par få skæbneår, hvor Danmark er på et historisk, demografisk tipping point. Det ville have været et spejlbillede af os selv.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?