11
apr
Seneste opdatering: 12/4-16 kl. 1558
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Rasmus Nøhr er som de fleste danskere – cirka 4/5 dele – idylliker. Dette betyder omsat til politik og stemmeafgivning, at de fleste danskere vil vågne i den samme situation som svenskerne; Tyve år for sent. Havde vi så bare haft et mere informeret Folketing, der gik foran og var rigets bedste mænd og kvinder, gjorde det ikke noget, men de ligner hinanden folket og repræsentanterne.

Folketinget ligner befolkningen, som det jo også var meningen, og det er både godt og skidt. Derfor er det gået galt, og derfor vil det fortsætte med at gå galt, og derfor sætter vi ikke et forsvar ind, før det er for sent. Det rejser selvfølgelig spørgsmålet, om et demokrati kan forsvare sig selv mod indtrængen udefra af, må vi sige for en vis dels vedkommende, fjender og erobrere.. Endnu er det ubesvaret med en pil mod “nej”.

Alle de fem indslag på Newspeek, skulle have varet 45 minutter, så var vi nået helt til bunds i vores lands skæbne og de forskelige positioner i et par få skæbneår, hvor Danmark er på et historisk, demografisk tipping point. Det ville have været et spejlbillede af os selv.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Zichau

Posted: 11 april 2016 - 18:22 - Svar

Det er faktisk rørende. Rasmus Nøhr er jo en god dreng. Jeg synes vi skal være stolte over, at vi har fået skabt en sådan tryghed hos vores børn.
Vi burde dog kunne kræve, at de vokser op og begynder og tage noget ansvar for det DE har fået. Og hér må han se at komme i gang. Ellers kan han jo ikke selv give den tryghed videre…

Peter Buch

Posted: 11 april 2016 - 19:23 - Svar

Det er mest skidt folketinget ikke er bedre end befolkningen. Kræven noget at skulle lovgive for hele landet i modsætning til en anden ens jævne horisont.
Enten har jeg en god fantasi eller også kunne man med ret få spørgsmål rubricere talrige spurgte som udpræget uegnede til samfundsstyring.
Tryghedskrav om traumebehandling af samtlige deltagende er imødekommet,

Margrethe

Posted: 11 april 2016 - 19:53 - Svar

Intet er nemmere i verden end at være “flink”. Det kræver kun en udvidet kompetence i at glide af på alt. Lade andre om det beskidte arbejde med at sætte grænser, sætte sig ind i krævende stofområder, sige ubehagelige sandheder, som kán og skál siges ,selvom det er ubehageligt osv. Det er anderledes krævende end, hvad dén bunke hvalpefedt præsterer. Og så er den indstilling han repræsenterer, årsagen til vores alles kulturelle ruin – og måske et brat afsluttet liv som “ekstrabonus. Jeg har svært ved at se det “flinke” i den slags mennesker. Jeg synes han er kvalm. Afstumpet på sin egen dekandente og bizarre facon.
Og når nu Jeppe Juhl er så enig med Nøhr i trangen til at skelne mellem flinke og knap så flinke muslimer, så mangler han stadig at give et fyldestgørende svar på én ting: Hvor var alle de nuancerede, flinke mekkamuslimer henne, da Paristerroristen Abdeslam gemte sig i Molenbeek i fire måneder? Fire måneder… Ikke én af de nuancerede, flinke demokrati-look-alike-mekka-muslimer angav manden med et – selvfølgeligt – anonym tip til politiet. Burde de flinke ikke have stået i kø ved politistationen, når muslimer nu er så forskellige? Nogen vil forsvare deres apati med frygt for egen liv. Hvad den dårlige undskyldning end er, kan det omgivende samfund være inderligt ligeglad. Resultatet er det samme: Et muslimsk herredømme og et liv for os andre, som muslimernes slaver. Så meget for skelneriet…

Jan Nielsen

Posted: 11 april 2016 - 22:52 - Svar

Hvordan kan det danske samfund nogensinde rette op når vi har så mange feminiserede mænd og maskuliniserede kvinder? Danmark har brug for rigtig mænd der vil tag ansvar og lede landet i den rigtig retning!

Leave a Comment