12
apr
Seneste opdatering: 12/4-16 kl. 2010
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Såkaldte “flygtninge” angriber den makedonske grænse i deres profets navn. 300 blev såret af gummikugler. Naturligvis er Europa under belejring, og vi vil være det mange årtier endnu. EU agter ikke at beskytte os, for de afskyr nationalstater, hvilket kan høres af enhver udtalelse der kommer fra Bryssel. NU mangler vi kun at melde os ud af dette rædselsforetagende, inden det nedlægger os som årtusindgammelt folk.. Video: Muslims screaming “Allahu akbar” attack police at Greek-Macedonian border

Sandheden om den svenske “integration”

Om vi ska prata om helårsanställd eller egen företagare så är endast 34% inom den gruppen i arbete efter 15 år i Sverige.

66% saknar riktiga arbeten och går på saftiga bidrag för att överleva. Här har ni tacksamheten och framtiden! Majoriteten av de övriga gör i praktiken ingenting vilket Tino Sanandaji redan tagit upp under andra tillfällen. Integrationen mer akut än vad vi trodde


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


  Breidablikk

  Posted: 12 april 2016 - 21:48 - Svar

  Da de første sperringene spratt opp i Ungarn ble det faktisk kastet flere babyer! Videre kommentarer unødig!

   Spaceman_Spiff

   Posted: 12 april 2016 - 22:29 - Svar

   Det finnes åpenbart ingen grenser i hva de kan bruke sine barn til (eller kanskje andres)… Truer med å hive dem på bakken for egen vinnings skyld er helt vanvittig!! De som gjør noe så umenneskelig bør skytes og begraves på stedet til skrekk og advarsel for andre som kunne tenke samme tanken.

invernes

Posted: 12 april 2016 - 12:39 - Svar

Makedonsk politi burde bruke flammekastere for å få fjernet islam griseriet .

Spaceman_Spiff

Posted: 12 april 2016 - 22:27 - Svar

Allahu achbar…. Well, Allah wasn’t “achbar” enough to stop rubberbullets and teargas. Good thing Macedonia is making a firm stand. No need to reward these thugs!

Peter Buch

Posted: 13 april 2016 - 07:43 - Svar

Lidt studeren historie viser at der eksempelvis i Ungarn var borge og befæstede byer der holdt stand mod fjendtlige invasioner. Indtil videre er det ikke den generelle praksis i Vesteuropa. Undtagelserne er terrorforhindringer, nogle arrestationer og enkelte døde terrorister.

Leave a Comment