13
apr
Seneste opdatering: 14/4-16 kl. 1035
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det betyder att Migrationsverkets budget uppgår till 50 miljarder kronor och att myndigheten nu är större än hela Försvarsmakten. Kostnaderna är större än de samlade kostnaderna för hälsovård, sjukvård och social omsorg, säger Oscar Sjöstedt. ”En sinnessjuk prioritering”, Migrationen kostar mer än hela försvaret

Kostnader de närmaste fem åren är inte 336 miljarder utan 384 miljarder plus ytterligare 50 miljarder till kommuner.Sanandaji

Regeringen räknar med att en 979 000 vuxna i Sverige lever på olika bidrag år 2020. Det motsvarar 16.44% av av den vuxna befolkningen i åldern 20 – 64 år enligt SCB:s befolkningsprognoser. Lägger man till att dessa har barn i normal utsträckning försörjs 1.4 miljoner personer i landet med bidrag år 2020 Cornucopia.

Finensministeren bedyrer, at hendes investering i afghanere og somaliere ret snart vil bringe nationlaregnskabet i balance igen, men det er der jo ikke en djævel, som tror på:

Låt oss grubbla lite på detta. Finns det någon som tror att “integrationen” kommer att se bättre ut om 2 år? Någon som tror att det kommer att vara en högre andel av asylanterna från 2014-15 som uppnår sysselsättning jämfört med tidigare kullar? Någon som tror annat än att det absolut massiva inflödet av nykomlingar i skolorna kommer att resultera i närmast kollaps? Någon som tror annat än att polisen i princip helt kommer att ha gett upp om 2 år? Någon som tror annat än att både staten och kommunernas finanser kommer att vara helt katastrofala 2018? Någon som tror annat än att de som har möjlighet kommer att börja lämna landet? Motpol

Landet håller redan på att bryta ihop och en allt större del av befolkningen inser att detta i huvudsak beror på invandringen. 2018 kommer vi att befinna oss i tydligt sammanbrott och kopplingen till den historiska mångkulturpolitiken kommer att vara glasklar. Ett fritt och öppet val det året kommer att innebära en högst påtaglig risk för hela 7-klövern. Att bara röstas bort och sen kunna inkasserar sina förmåner tror jag nog att många av företrädarna gärna skulle gå med på, men det kommer inte att vara ett alternativ. Tappar de makten 2018 kommer de att ställas till svars. Det är djupt naivt att tro att de kommer att gå med på detta. Det blir inget val 2018. Motpol

Hele UNCHR’s budget for at financiere 60 mio. flygtninge var i 2015  –  små 30 mia kroner (!) Ligegyldigt hvordan man vender og drejer det, er der intet rationale i, hvad Riksdagen foretager sig – andet end at eliminere en svensk nation og befolkning for altid, naturligvis. Og det går ret godt, hvis man ser på den seneste befolkningsprognose. En folkeøgning på en million på under syv år.

Dette er et nationalt sammenbrud in spe, og med lidt uheld, kan det blive inden 2020. I et menneske hedder det Multipel organsvigt syndrom, jeg ved ikke hvad det hedder i en nation. Vi har nået den tid, hvor Sveriges naboer skal være meget opmærksomme på, hvad der foregår derovre. Rasmus Jarlov lader til at have tænkt lidt i de samme baner: Uregistrerede flygtninge og mange radikaliserede miljøer i Sverige gør, at de konservative mener, at Danmark bør indføre grænsekontrol fra Sverige.

Regeringen venter op til 170 000 “flygtninge” i 2016. Sverige er allerede et Mellemøstligt land i den forstand, at det nu er i kronisk krise, nogle hundredetusinder fra eller til spiller ingen rolle. Socialdemokratiske Aftonbladet skriver, at Sverige har råd. Nu lever  halvdelen af de kvindelige, svenske pensionister under fattigdomsgrænsen. Man kan selvfølgelig sende den anden halvdel derned også.

Man må nu betragte Sveriges skæbne som beseglet, hvis nogen hidtil har været i tvivl. Jeg har håbet og forsøgt at betragte den som på vippen, men det kan jeg ikke længere præstere sat over for disse tal.. I Danmark bliver vi løjet for og forrådt af EU og det meste af Folketinget, og i grunden forventer jeg nu, at vi ryger samme vej som Sverige, blot noget senere. Nu står Italien over for at blive forrådt, og EU gør end ikke mine, til at bevogte de ydre grænser.

Hvis én sandhed har slået mig, i de år jeg har beskæftiget mig med dette, er det Machiavellis ord: “Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses.”. Det er sorte tider, egentlig mangler kun nogle ISIS terrorangreb for at gøre det kulsort. Måske er det her, man skulle holde sig en virkelig lang tænkepause.

Se Vårbudgeten hvis du tør og Tino Sanandaji Sky’s the limit: ny prognos för asylkostnader

Canadisk interview med Lars Hedegaard

Et meget høreværdigt interview

Topics:
00:03 Attempted murder most foul: an account of the Feb 5, 2013 assassination attempt, Danish police assurances, hate speech charges, mass Muslim immigration, ominous phone call from Danish police, life under 24-7 police protection, all mosques are radical

16:10 The fall of The New Rome: clash of cultures, open immigration or limit immigration, barbarians with a political ideology, support for Sharia law, how ‘liberal’ governments cheat and lie, Danish immigration crisis, Western values reviewed, Islamic opposition to sovereign nations, differentiation within Muslim culture, an amorphous enemy, too late for Sweden

32:10 Controversial labeling: no appeasement possible to Islam, civil war or total submission, liberal altruism and its willful blindness, the people vs the elites, importing a new proletariat, ‘left’ in the past, realist – not pragmatist, a political ideology masquerading as a religion, defying a gag order for self-protection, secret trial, convicted of releasing name of attacker

50:45 Close the barn door: too late for many countries, the nation-state social contract, the state’s monopoly on retaliatory force, government abandonment of its primary function, the rising trend of self-defence groups, closing Islamic immigration, banning advocacy of sharia, advocating secular government – not theocracy 59:42 END


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?