15
apr
Seneste opdatering: 15/4-16 kl. 1059
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ta inn hele skjermen 18.01.2014 063745

DANSK SAMLING er nu for alvor ved at komme ud af hullerne mht at indsamle underskrifter til opstilling til næste valg til Folketinget. Vi har været langsomme startere, men som bekendt gælder det om at økonomisere med kræfterne, når der skal løbes en maraton. Vi skal bruge 20.000 underskrifter – vi har heldigvis allerede en del – og du kan skrive under på vælgererklæringen ved at gå ind på dette link: Dansk Samling

Her kan du også læse om partiet, dets politik og mærkesager. Du behøver ikke stemme på os – selv om vi selvfølgelig meget gerne vil have din stemme til næste Folketingsvalg! – men giv os lov til at stille op.

Desværre er proceduren lidt besværlig, men folk, der læser Snaphanen, er for de flestes vedkommende helt på det rene med, at vores position ikke får noget foræret.

Det er meget vigtigt, at du kun skriver under på én vælgererklæring, for man kan kun være stiller for ét parti.

Du vil gøre Dansk Samling en stor tjeneste ved at dele denne opfordring, så vi kan få underskrifterne i hus i god tid inden næste valg. Vil du selv gøre en aktiv indsats for at indsamle vælgererklæringer, kan du sende en besked til Dansk Samlings landsekretær: Landssekr@dksamling.dk

Med venlig hilsen

Lone Nørgaard
Medlem af Hovedstyrelsen

Se også Cherif El-Ajouty, Dansk Samling: Jeg vil ikke være med til at lave om på det kulturelle landskab


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 15 april 2016 - 13:08 - Svar

Støtter dansk samling ! stå på dansker gjør noe for eget land, ikke la det bli ødelagt som Sverige er.

prentesvarten

Posted: 15 april 2016 - 14:22 - Svar

Jeg kan ikke stemme i Danmark, men jeg kan sende penge..
Når får vi “en norsk samling”? Navnet har kanskje fremdeles en smak av Qusling her i landet, men jeg synes den danske idee er god, så lykke til!

  jasminum

  Posted: 15 april 2016 - 15:34 - Svar

  Det nytter ikke med slikt navn i Norge. Der er mange alternativer. Demokratene er et nytt parti på trappene, verdt å bli kjent med. MEN, de må være djerve nok for å regne med å få velgere, som jeg ser det.

   Søren Ferling

   Posted: 15 april 2016 - 22:50 - Svar

   Sådan mener jeg også det er – norske Demokraterne er på linie med DS og NB.

   Man kan google ‘stortingskristian’ – han gør et stort arbejde for sagen.

latmask

Posted: 15 april 2016 - 16:11 - Svar

Vi behöver en Svensk Samling! Den skall vara högerpartner till SD så att inte SD driver ännu längre åt vänster.

  Skåning

  Posted: 15 april 2016 - 22:07 - Svar

  Borgerlig Framtid? Dessvärre mycket mer “light” än Ny Borgerlige.

Morten - - -

Posted: 15 april 2016 - 19:27 - Svar

Nye Borgerlige er skarpere end Dansk Samling, og de er nærmere målet, ikke mindst fordi de var præcise i deres udmeldinger under den seneste migrationsbølge. En vælgererklæring for Nye Borgerlige er efter min mening bedre givet ud. Der er en rimelig sandsynlighed for, at de kan gøre deres indflydelse gældende, og en rimelig sandsynlighed for, at de finder frem til de rette midler. Dansk Samling spildte chancen for at sige det rigtige, da det brændte allermest på, mens Nye Borgerlige sagde det rigtige hele tiden. Igen og igen. Der var ikke andre politikere i spektret, der evnede det. Hverken i DF eller DS.

– – –

  snaphanen

  Posted: 15 april 2016 - 20:12 - Svar

  Det synes jeg faktisk ikke. Uhrskov er betydeligt skarpere end Vermund – men jeg ønsker dem ds begge fremgang, selvom det næppe kan blive samtidigt.

   Morten - - -

   Posted: 15 april 2016 - 21:22 - Svar

   Han kommer bare ikke med skarpt formulerede løsninger til tiden, analytisk eller ej. På det punkt er Pernille Vermund en lysende stjerne på firmamentet. Det tager hende ikke syv lange og syv brede at pege på præcis, hvad der skal til, så enhver kan forstå det. Dansk Samling er først nu ved at præcisere, hvad de i grunden mente med “kontrol” … Dansk Folkeparti er endnu værre: De tager æren for opbremsningen i migrantstrømmen, som om Viktor Orbán og de øvrige østlande slet ikke fandtes! Katastrofalt … Helt diskvalificerende. Og angstfremkaldende, for de er ene om at repræsentere et danskvenligt synspunkt på tinge. De skal simpelthen – om ikke erstattes, så – suppleres af nogle, der kan inspirere dem til at handle mere probat, og stille de rigtige krav.

   Hvis vi skal have “kontrol”, skal det være som adgangskontrol – og i forbindelse med asylstop! Det har KUN Nye Borgerlige formuleret rettidigt. Og nu er der altså gået rigtigt lang tid, hvor alle andre har vævet. Vi er IKKE klar til næste bølge, som kommer her: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/kaempe-tilstroemning-af-flygtni nge-paa-ferieoe/6041112

   Den kontrol, der stiller migranten, der er på vej til Sverige, et ultimatum: “Bliv Ny Dansker – eller vend om!” er kontraproduktiv. Ikke desto mindre er det dertil, og ikke længere, vi er nået. Nye Borgerlige er de eneste, der har vist en anden vej. Fra starten. Og dét er altså tillidsvækkende.

   – – –

    Peter Buch

    Posted: 15 april 2016 - 22:14 -

    Jeg vil hævde ikke partiorganiserede gamle borgerlige længe har argumenteret for ikke alene det optimale danskvenlige synspunkt, men de fornuftigste synspunkter for ALLE jordens indbyggere.

    Angst hører ikke sammen med Folketinget. Eller koblingen fordrer en ganske god fantasi.

    …der tilrådes stadigt oprettelse af flere
    konstant overvågede afspærrede områder, om muligt nær væbnede styrker.
    En udvidelse af sådanne små og store områder og en nøje kontrol af hvem
    der kommer ind i områderne, såvel som ejendomsrets eksistens og
    territoriers reelle beherskelse kunne være væsentligere end
    befolkningstilvækst, navnlig med moderne teknologi…

    …Nu har jeg med min kommentar af al magt
    forsøgt at nedgøre vor vestlige livsstil, peget på vort forfejlede
    værdisæt, søgt at gøre nar af både mænd, kvinder og – ikke mindst rost
    Islam for en af dens kerneværdier – og hvad opnår jeg som utak? En
    venlig korrektion og hilsen..

    http://www.uriasposten.net/archives/28217

    Morten - - -

    Posted: 15 april 2016 - 22:51 -

    Det korte af det lange er, at de øvrige regeringsstøtter enten er føderalister eller relativister (liberalister). Så det bør indgyde frygt, at Dansk Folkeparti er ene om at repræsentere et andet standpunkt, men ikke råder over tilstrækkelig forstand. Samt, at der oveni er lang tid til næste valg. I en periode, hvor vi står over for nye bølger af kolonister, og er regeret af personer, der nyder den største magt af alle: Magten til at henvise os andre til at se afmægtigt til, mens de nægter at gøre noget. Dét, min herre, er magt!

    – – –

    Peter Buch

    Posted: 15 april 2016 - 22:58 -

    Du nærer for stor angst. Set herfra.

    Morten - - -

    Posted: 16 april 2016 - 08:42 -

    Din kommentar må gælde “øjnene, der ser” frem for “det sete”. For det
    sete – det objektive vilkår – er, at vi er hjælpeløst afhængige af tiltag øst og
    syd for os. Altså af faktorer, vi i bedste fald ingen indflydelse har på, i
    værste fald modarbejder, såsom de østeuropæiske hegn, som vore tillidsfolk på
    tinge løgn- og følgagtigt kaldte for “ineffektive” eller sågar “inhumane”
    (hvilket er en selvmodsigelse).

    Hvis det ikke fremkalder nogen rastløshed i dig, siger det noget om, at du
    enten ikke har meget på spil, eller at dine sensorer ikke reagerer på, at det du
    har på spil beror på et terningkast.

    Østeuropa lukkede under stor hujen og bornert fingerpegen fra nordvest for
    grænserne med deres højeffektive hegn. Dét var handlekraft! Hvis nogen ellers skulle
    have glemt, hvordan noget sådant ser ud. Østrig, der åbenbart er mentalt nærmere Østeuropa, end vi, lukker nu for Brenner-passet. Dét – og kun dét – har hæmmet tilstrømningen. Brister diget nogetsteds, har vi selv intet at dæmme op med. Og glem “hæren”. Hvor stor organisationen end måtte være, så er det kun ca. 800 mand, der kan kaldes kampsoldater. De blå og grønne kraver er for længst erstattet af de hvide i dette systemafhængige og livsuduelige samfund. – Endelig ved du jo godt, at “det kan vi ikke, det må vi ikke, det vil vi ikke”.

    Indtil vi selv foretager os noget konkret, kan vi kun passivt grue. Thi vi ved
    ikke, hvad de, som bestemmer vores skæbne, gør i morgen.

    – – –

    Morten - - -

    Posted: 16 april 2016 - 09:32 -

    P. S. Stil for Nye Borgerlige denne gang – og for Dansk Samling næste gang! Så kan man efter min bedste overbevisning ikke gøre det bedre. Vores mest realistiske håb er, at Nye Borgerlige kommer i Folketinget, hvorefter de ikke længere behøver stillere, og hvorfor stillerne derfor ikke længere behøver at dele sig, men kan koncentrere om at give næste bevægelse – som til den tid forhåbentlig er modnedes mere – en hestesko. Det håber jeg, I vil overveje. Selv vil jeg gøre netop sådan

    Peter Buch

    Posted: 16 april 2016 - 15:12 -

    Unden det behøver ende i ekstraparlamentarisme Ekstraparlamentarisme? : Hvorfor? Hvordan? Hvorhen?, 1971. https://da.wikipedia.org/wiki/Niels_Munk_Plum_%28modstandsmand%29 og ganske seen bort fra påvirken sker også hos andre end ens venner, er der nu engang andet til end sortsyn.

    Jeg beklager.

    Passivt grue, jeg ved godt, bestemmer vores skæbne- det er velvalgte udtryk.
    En fornøjelse.
    Hver har vel sit.

Skåning

Posted: 15 april 2016 - 21:48 - Svar

Duger en underskrift från en skåning? 🙂

  Peter Buch

  Posted: 15 april 2016 - 21:52 - Svar

  Ikke for tiden.

   Skåning

   Posted: 15 april 2016 - 22:08 - Svar

   Inte ens om jag har ett CPR-nummer? 😉

    Peter Buch

    Posted: 15 april 2016 - 22:19 -

    Det hjælper.
    Er du registreret bosat i Danmark, det spiller ind ved valg.

Lenn

Posted: 16 april 2016 - 17:07 - Svar

Ja, vi skal have et alternativ til DF, for de er for lade!! Hvis man ser denne video af de nu op til 2.000 migranter, der oversvømmer Sicilien hvér dag, så ser det virkelig – ja, sort ud! Hvordan vil den danske grænse se ud om blot en måned, når vi har så fuldstændigt uduelige og evnesvage politikere?? Jeg får faktisk kvalme af at se videoen. http://www.barenakedislam.com/2016/04/14/the-black-plague-is-now-infec ting-sicily/

Paul Nilsson

Posted: 17 april 2016 - 22:13 - Svar

Vilket av följande partier vill ha den mest restriktiva asyl- och invandringspolitiken i Danmark? Är det Dansk Folkeparti, Dansk Samling eller Nye Borgerlige? Motivera och rangordna gärna (1,2,3).

ovnsætter

Posted: 8 maj 2016 - 16:38 - Svar

Dav Morten,

Det er et smukt flag, I bruger. Hvor har I det fra?

Leave a Comment