16
apr
Seneste opdatering: 16/4-16 kl. 1111
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy Robinson on Trinity Channel: “The Biggest Problem I Face is the State” med hele interviewet. Det er selvfølgelig politikere, der trækker i trådene bag politiet, og det viser til hvilke yderligheder de vil gå, for at holde sammen på deres mislykkede “multikultur”. Hvis man tror, det ikke kan ske hos os, skal man bare tænke på en Lars Hedegaard eller Dan Park, der indtil videre er sluppet lidt billigere end syv års retslig forfølgelse og mordforsøg fra statens side. “Multikulturen” har potentiale til at give os større forståelse for despotier som Tyrkiet og Syrien.


“Ingen vil have ansvaret – de venter på, at andre tager det”

Svensk Webbtelevision om Tyrkiets afpresning af EU..


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?