16
apr
Seneste opdatering: 16/4-16 kl. 1111
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy Robinson on Trinity Channel: “The Biggest Problem I Face is the State” med hele interviewet. Det er selvfølgelig politikere, der trækker i trådene bag politiet, og det viser til hvilke yderligheder de vil gå, for at holde sammen på deres mislykkede “multikultur”. Hvis man tror, det ikke kan ske hos os, skal man bare tænke på en Lars Hedegaard eller Dan Park, der indtil videre er sluppet lidt billigere end syv års retslig forfølgelse og mordforsøg fra statens side. “Multikulturen” har potentiale til at give os større forståelse for despotier som Tyrkiet og Syrien.


“Ingen vil have ansvaret – de venter på, at andre tager det”

Svensk Webbtelevision om Tyrkiets afpresning af EU..

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • kenneth hovestøl

  Tenker at de to største truslene mot landets folk er staten og sharialovene.

 • Pingback: Mere om den engelske politistat ! | Hodjanernes Blog()

 • invernes
  • Niels Henriksen

   War with whom?

   And which side will Timmermans & co. be on, if that happens? 😉

 • invernes
 • OlofdeGothia

  Sverige har en statsminister som anser att det svenska folket inte inser hans storhet. https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/04/16/vem-leder-sverige/

  • Och det har han ju rätt i, eller ser du hans storhet?

   • Niels Henriksen

    Kanske finns den inte als eller den er tom. helt usynlig? – som i “Kejsarens nya Kläder” 😉

 • prentesvarten

  Vår egen multikulturelle statsminister Erna Solberg (H), vil ha 30 000 nye muslimer fra MØ hvert år til Norge; i et intervju med NRK statskanalen sier hun at det kan “vi” godt klare. Her i landet bygges det nye moskeer årlig for flere titalls millioner kroner, hentet inn fra sunnimuslimske Saudi. Men regningen for “integreringen” må uformuede pensjonister og trygdede betale; strålende ledsaget av det kristelige parti Krf, som straks ville legge på strømprisene, om ikke alkohol og drivstoff også. Finnes det noen rømningsveier igjen for den lille mann og kone til å flykte unna galskapen?

 • invernes
  • Hörde du vilket rabalder det blev i Tyskland idag när AfD vill se islam klassat som politisk ideologi och förbjuda muezziner, burka osv?

 • Peter Zichau

  Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen. Tommy Robinson ville have været leftwinger herover, hvis ikke England havde været så meget mere langt ude end os. Folk siger ikke rigtigt noget før det bliver for meget. Og selv når det bliver for meget, har folk en fantastisk evne til, at tilpasse sig.
  Men Tommy gjorde det altså ikke. Og sådan er han åbenbart støbt.
  Gud være med ham – og måtte vi alle vågne op af dette mareridt..!