18
apr
Seneste opdatering: 19/4-16 kl. 1750
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Av Thomas Nydahl

Vi har historiska exempel på att riktiga fascister trivs tillsammans med islams väpnade gren, islamisterna. Det har inte alltid varit så lätt att få syn på här hemma. Antingen har vi talat om fascister i termer av högerextremister, eller så har vi talat om de hundratals islamister som anslutit sig till olika terrorgrupper. Vi har nu en högt uppsatt IS-man fängslad i Bryssel, medskyldig till de fasansfulla massmorden i Paris och Bryssel. Hundratals andra utbildas och strider i Irak och Syrien.

Men så fick vi en äkta grå varg, inne i den svenska regeringen. Virrpannorna i Miljöpartiet hade så stort ”förtroende” – det sa de i alla fall – för Mehmet Kaplan att han fick bli Sveriges bostadsminister. Nu är han borta från den posten. Han återvänder säkert till sin flock av fascistiska aktivister, islamistiska diton och den pöbel som drivs av judehat.

Frågan är bara vad Miljöpartiet föreslår istället.

Åsa Romson: “9/11 ulykkerne”

Denne dags “ups” fra freakshovet MP:

Och då de muslimska 11 september-attackerna kom på tal beskrev Romson dem som “11 september-olyckorna” – ett ovärdigt sätt att förminska och relativisera ett av de värsta terrorattentaten någonsin.

När Romson sedan försöker förklara vad hon menade säger hon att terrorattackerna var en olycka för Sveriges muslimer. 11 september-attackerna “olycka” enligt Åsa Romson. Hør alle 7 minutter

Forkvinden for Miljøpartiet og vicestatsministeren har ikke ordet i sin magt. Hun har sammenlignet drukninger på Mddelhavet med Auschwitz. Når man hører hende tale, famler hun efter ordene, og når hun endelig har fundet dem, har man det indtryk at hun ikke selv forstår, hvad hun har sagt.

Miljøpartiet er svenske journalisters yndlingsparti, hvorfor man straks meget bedre forstår, at Sverige har Europas største, alternative presse. Med den slags toppolitikere forstår man også meget bedre, hvordan det kunne gå så galt med Sverige. Heldigvis er MP nu nede på en tilslutning på 4.6 procent.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?