18
apr
Seneste opdatering: 19/4-16 kl. 1750
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Av Thomas Nydahl

Vi har historiska exempel på att riktiga fascister trivs tillsammans med islams väpnade gren, islamisterna. Det har inte alltid varit så lätt att få syn på här hemma. Antingen har vi talat om fascister i termer av högerextremister, eller så har vi talat om de hundratals islamister som anslutit sig till olika terrorgrupper. Vi har nu en högt uppsatt IS-man fängslad i Bryssel, medskyldig till de fasansfulla massmorden i Paris och Bryssel. Hundratals andra utbildas och strider i Irak och Syrien.

Men så fick vi en äkta grå varg, inne i den svenska regeringen. Virrpannorna i Miljöpartiet hade så stort ”förtroende” – det sa de i alla fall – för Mehmet Kaplan att han fick bli Sveriges bostadsminister. Nu är han borta från den posten. Han återvänder säkert till sin flock av fascistiska aktivister, islamistiska diton och den pöbel som drivs av judehat.

Frågan är bara vad Miljöpartiet föreslår istället.

Åsa Romson: “9/11 ulykkerne”

Denne dags “ups” fra freakshovet MP:

Och då de muslimska 11 september-attackerna kom på tal beskrev Romson dem som “11 september-olyckorna” – ett ovärdigt sätt att förminska och relativisera ett av de värsta terrorattentaten någonsin.

När Romson sedan försöker förklara vad hon menade säger hon att terrorattackerna var en olycka för Sveriges muslimer. 11 september-attackerna “olycka” enligt Åsa Romson. Hør alle 7 minutter

Forkvinden for Miljøpartiet og vicestatsministeren har ikke ordet i sin magt. Hun har sammenlignet drukninger på Mddelhavet med Auschwitz. Når man hører hende tale, famler hun efter ordene, og når hun endelig har fundet dem, har man det indtryk at hun ikke selv forstår, hvad hun har sagt.

Miljøpartiet er svenske journalisters yndlingsparti, hvorfor man straks meget bedre forstår, at Sverige har Europas største, alternative presse. Med den slags toppolitikere forstår man også meget bedre, hvordan det kunne gå så galt med Sverige. Heldigvis er MP nu nede på en tilslutning på 4.6 procent.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Anna Svensson

Posted: 18 april 2016 - 21:27 - Svar

Förutom tacktalet belönas han också med 1,5 miljoner.

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 18 april 2016 - 22:27 - Svar

  Det är bara 30 silverpenningar i dagens värde.

   snaphanen

   Posted: 18 april 2016 - 23:33 - Svar

   De skal måske også holde længe. Kaplan sidder ikke i Riksdagen, og han har ikke nogen uddannelse at leve af – en halv landmåleruddannelse fra KTH, kommer han ikke langt med.
   Denne højreekstremist vil være i svensk politik resten af sine dage

invandrare1957

Posted: 19 april 2016 - 08:32 - Svar

Han har ju jobbat för sin sak hela tiden. Och kommer att fortsätta med det. Man börjar ju förstå hur många som sitter i svenska utanförskapsområden och jobbar för islam. För islams sak i Turkiet och alla andra arabområden sen Afrika till det. Sen alla växlingskontor som har vuxit upp som svampar i köpcentrumen. Som till stor del lever på att skicka pengar till olika organisationer. Dessutom är pengartvättar. Så Sverige går mer o mer mot laglöst land. Det nya kulturlösa gränslösa globala framtidslandet. Helt vansinnigt.

OlofdeGothia

Posted: 19 april 2016 - 08:48 - Svar

Att som Kaplan nästla in sig i det demokratiska samhället med helt andra värderingar är mer framgångsrikt än vad olika organisationers virrpannor åstadkommer genom olika attentat https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/04/18/fia-med-knuff/

Peter Zichau

Posted: 19 april 2016 - 10:07 - Svar

Og så sidder man på P1 og hører dem tale om den nye internationale rapport om islamisk stat.
Hvad er det mon, der får vestlige muslimer til, at tilslutte sig det..? Det må være noget med sekularisering, dårlig integration, hash eller indoktrinering. Og hvad kan vi gøre for, at bremse islamisk stat..? Jo altså, vi må være bedre til, at fortælle dem om islam – men det er jo i det hele taget et meget kompliceret område det hér.
Selv Lars Erslev Andersen er ved at give op nu. Journalister, humaniora-studerende og selvproklamerede eksperter af “anden oprindelig etnicitet”, har gyldne dage. Det falder dem sgu sjovt nok ikke ind, at problemerne er de samme overalt i verden. Har de heller ikke ordenlige integrationsprogrammer på Filippinerne..? Eller hvad med Indien, Kina eller Thailand..?
Efter at have studeret dette emne et par minutter er jeg nu kommet frem til, at de vist nok har en bog, hvor hele problematikken er udførligt beskrevet. Det bliver så ikke lige nævnt i denne sammenhæng, men det kan jo være en smutter.
Der er sågar en “anden etnikker” der siger, at dem der tager til islamisk stat er “konvertitter”. Og de kan både have sort og blondt hår..(?) De skal så skrive under på, at de går ind for – eller kender til – noget der hedder sharia..? Det er alt sammen meget mærkeligt…
Nå, men summa sumarum – eliten har styr på lortet. Det manglede da også bare efter alle de år..?

  snaphanen

  Posted: 20 april 2016 - 00:19 - Svar

  åh, P 1.. Hører den kun ved uheld

carl

Posted: 19 april 2016 - 20:27 - Svar

Han är muslim, det borde och säger allt!

Leave a Comment