19
apr
Seneste opdatering: 19/4-16 kl. 2026
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et møde mellem beboerne i Spånga og deres politikere i slutningen af marts, som nu er ude med engelske undertekster. Kommunen vil placere midlertidige modulhuse for nogle hundrede flygtninge lige op af Sundbyskolen område. Forældrene er velorienterede om, hvad det medfører af mord, kriminalitet, voldtægt og seksuelle overgreb andre steder, og de er fast besluttede på at deres mindreårige børn ikke skal udsættes for det.

Sverigedemokrater var ikke tilstede, de fik kun 2.5 procent i kommunen ved seneste valg. 87.1 procent havde stemt S,V og MP i 2014. Det er selv for Stockholm, en helt usædvanlig rød kommune. Lignende møder har måttet politibevogtes, og dette ser ud til at ende i fysisk konfrontation, eller med at kommunen ændrer deres planer. Jan Sjunnesson har filmet og hele videoen er her.WATCH: Brawl at Swedish City Hall over public housing for Muslim migrants

Journalist Jan Sjunnesson on meeting over Muslim housing


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?