20
apr
Seneste opdatering: 20/4-16 kl. 1938
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det var Black Pigeon der lavede den efterhånden meget kendte Why Women destory nations and civilizations, som næsten en halv million har set. Den kan nok skaffe en noget “nethad”, som de kalder kritik af hellige køer i Sverige. “Since 9/11, there have been 28,000 Islamic terror attacks” — each one followed by “meaningless renditions of John Lennon’s ‘Imagine’”

Orban besøgte Kohl

De såkaldte antifacister demonstrerede ved Kohls hjem. Helmut Kohl, Viktor Orban: Europe Should NOT Become Home For Millions Of New People


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Jette Laustsen

Posted: 20 april 2016 - 10:33 - Svar

Hvorfor er vi så naive ? Dette indslag vil være vigtigt at brede ud – måske flere kunne “åbne øjnene”. Islam er en slags stammeagenda – hvorfor forstår alt for få,den sande trussel,islam er for den frihed,vi værdsætter så meget ? Hvorfor sætter så få kvinder sig ikke ind i,hvad sharia i bund og grund står for ? Vi må glemme alt om islam som en “fredens ideologi” – vi kvinder må erkende, at det “mandsvælde”,den lov-ideologi,vil bringe os langt tilbage i tiden : Tørklæder og burkaer symboliserer kvindens underkastelse; hun er mandens ejendom og forventes at adlyde i enhver henseende. Islam kan ikke gradbøjes. Vantro skal udslettes ,lyder det fra diverse “islamlærde”. Lad os holde denne krigeriske og magtkrævende ideologi langt væk. Del gerne dette “eurabia” til mange. !

invernes

Posted: 20 april 2016 - 11:51 - Svar

Nå er det ingen utvei ! Vest Europas folk må danne motstandsgrupper , EU og islam må knuses.

  Jan Nielsen

  Posted: 20 april 2016 - 16:51 - Svar

  Det eneste løsning er en revolution.

   selma

   Posted: 20 april 2016 - 19:18 - Svar

   Selvfølgelig skal vi ikke ha revolusjon!

    snaphanen

    Posted: 20 april 2016 - 19:39 -

    Jeg er konservativ og pr definition modstander af revolutioner. Jeg betragter islam som revolutionær og masseindvandringen som en revolution i sig selv

    selma

    Posted: 21 april 2016 - 09:31 -

    Her er vi vel på linje i våre synspunkter. Det var Jan Nielsens replikk som jeg bare måtte reagere på. Masse-innvandringen til Europa er et overgrep mot vår kultur og sivilisasjon, slik jeg ser det. Vi burde være bedre på å markere vår motstand mot det som skjer, ikke bare på nett, men ved stille markeringer ute i det off. rom. Jevnlige markeringer og tydelig misnøye med politikken som føres, på ett tidspunkt må man ut av nettet. Det er forbausende mange jeg tilfeldig snakker med som ikke liker utviklingen, og det gir jo håp. Men det er altfor mange som ikke vet nok om islam, dessverre.

  selma

  Posted: 20 april 2016 - 19:17 - Svar

  Tankegangen din er jeg enig i. Man må knytte nye allianser og arbeide fram en annen og gunstigere politikk for Europa og det europeiske folk. Hele EU og deres plan om en union av forente stater, samrøre med arabiske land siden tidlig på 1970-tallet, og EUs lefling med disse, har skapt utrygghet og polarisering. Vi ønsker trygge samfunn og forutsigbarhet for barn og barnebarn.Leser man Bat Ye`ors bøker, vil man forstå dagens situasjon bedre.

Lawrence

Posted: 20 april 2016 - 12:02 - Svar

Jeg vil lige dele disse to små perler:

https://youtu.be/CK9c_GeaOF0

https://youtu.be/x-YDCmoAnBg

  jasminum

  Posted: 21 april 2016 - 02:43 - Svar

  Takk, Stefan Molyneux is “just remarkable”. Anbefales. Han har så rett, Europa lider under feminismen, som også menn forblir dupert med gjennom livet; et emne som svitsjes innom her med rette. Det betyr ikke avvisning av det feminine, langt derifra. Lett er det alikevel å se feilskjærene på veien idag, de er mange, og kan karakteriseres som tap – noen vil si katastrofale i dagens situasjon.
  Et feminisert EUROPA kan dårlig forsvare seg mot sosiopater som står bak aktuelle islamske innvasjon (peacefully?).
  Dette er en villet politisk handling. Merkels/EU sine alle (sjakk)trekk viser det. På sikt følger undergraving av nasjonalstater via lett påvirkelige lands politikere…. Med die Führerin Merkel/EU i spissen, som har slukt anglo-amerikanske oligarkers LØGNER om framtiden, går Europa til grunne. Langsmed, iallefall i etterkant går deres spennende reise videre: Afrika, Russland – China. Ja, er det noen her som tror at disse her så vidt nevnte oligarkene etter 200 år slutter å tenke BUSINESS ;).

prentesvarten

Posted: 20 april 2016 - 14:01 - Svar

Vi er nå kommet til “Vannmannens tidsalder” (etter de franske revolusjoner i 1789), gitt av stjernebildet Aquarius på den sørlige halvkule (ikke synlig i Europa), som innevarsler feminismens inntog og det androgyne menneskets fremkomst, som etter sigende skal regjerende den kommende sivilisasjon de neste 2 tusen år.

T. Snorrason

Posted: 20 april 2016 - 19:26 - Svar

Spørgsmålet er, om man skal til at se på Richard von Coudenhove-Kalergi og hans Europa-opfattelse, om det i virkeligheden er samme politiske mål, Europas ledere arbejder for, at ødelægge de nationale stater, skabe et samfund med en stor, småtbegavet underklasse og med strdigheder mellem befolkningsgrupperne for bedre at kunne styre via reelt diktatur?
At importen af islam er bevidst for at skabe spændinger?
At importere 1 million muslimer til Tyskland, som snart er vokset til 5 millioner og yderligere lavintelligens fra Afrika er ikke noget, man gør uden bagtanke, heller ikke Merkel i et østrogent øjeblik.

Lenn

Posted: 20 april 2016 - 22:34 - Svar

Der er da ikke nogen løsning længere. Kun Kaos. Det er begyndelsen på enden, ganske som profeteret i Johannes Åbenbaring. Good riddance til denne syge, rådne jord, tænker jeg faktisk.
Få timers flyvning herfra lever kristne og yazidier som fanger i jordhuller i det nordlige Irak og Syrien, eller de voldtages eller halshugges – af muslimer.
Heroppe i dumme Europa belønner man massemordere med indrømmelser, retssager mod staten, 3-værelses fængselsceller osv., og pædofile får ingen straf. Det er, som om man har mistet al pejling, al moral. Ondskab, perversion og stupiditet råder.

Verdens undergang akkompagneres af diverse madlavningsprogrammer og underholdning, der skal gøre folk endda dummere og blindere, end de er….

Leave a Comment