20
apr
Seneste opdatering: 21/4-16 kl. 1912
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Nobelpristageren Elfriede Jelinek, som hader Østrig intenst, har skrevet en hyldest til multikulturen med teaterstykket “De sårbare” (Die Schutzbefohlenen). Når jeg hører hendes navn, tænker jeg på det gamle akademimedlem Knut Ahnlund, som i 2005 skrev: ”Efter Jelinek är priset ödelagt”, hvor han frakendte hende enhver litterær værdi i en herlig tekst. Derefter frasagde han sig sin livsvarige stilling som akademimedlem. Jeg har kun set film over hendes bog “Pianisten”, og det er en virkelig patologisk omgang. Hendes lange, feministiske forfatterskab, kender jeg ikke. Hele Wiens borgerskab var forargede de identitæres over aktion. “Nazis raus”. De er nu ikke nazister, men ordet har en særlig dårlig klang i Østrig.

Newspeek interview: Pernille Vermund, 1/3

Vi skal stoppe al asylbehandling i Danmark

To partier “til højre” for DF forsøger at stille op til næste valg. Dansk Samling og Nye Borgerlige. Pernille Vermund er formand for det sidste. DR 2 Deadline har en samtale med hende på søndag. I december 2014 havde Jyllands Posten et stort tema om ‘Det nye højre’, hvori de fastslog at det havde et potentiale på 13 procent af vælgerne, et tal der formentlig er højere i dag. – Et nyt politisk højre rodfæster sig i Danmark


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 20 april 2016 - 20:38 - Svar

Det afgørende er, om et parti køber fordelingspolitik for værdipolitik – eller omvendt. Her er det “omvendt”, så bekymringen for den liberale fordelingspolitik kan man spare sig. Fordelingspolitikken bliver “dansk”. Det gør fordelingspolitik principielt altid i vor tid.

A s y l s t o p – al anden politiks forudsætning.

Og ja: Venstre er et føderalistisk – og i den forstand: Slet ikke et dansk – parti. Og det er de ikke gode til at fortælle deres vælgere …

– – –

Peter Zichau

Posted: 20 april 2016 - 23:20 - Svar

Jeg er ikke alene blevet stiller for NB, jeg har nu også meldt mig ind i partiet. Grundlæggende mener jeg ikke fordelingspolitikken er så afgørende her. Hvis vi får lukket indvandringen ned og smækket de fornødne kasser i, kommer der automatisk et langt større økonomisk råderum.
Desuden vil et trygt og velordnet samfund, med en stærk sammenhængskraft, let kunne tiltrække udenlandsk kapital og højt uddannet arbejdskraft, fra lande hvor man værdsætter den slags. Så skulle den ged vist være barberet.

Margrethe

Posted: 21 april 2016 - 09:48 - Svar

Følg trop! Her i vores lille hytte gør vi Store Bededag til “Nationaldag”, hvilket betyder: ” Store Bededag for Danmarks Fremtid”. Det er jo faktisk en enestående dansk helligdag. Det skal være den fremtidige dag, hvor vi reflekterer over håb og drømme for Danmarks Fremtid, og hvad der truer den. Det vil blæse nyt liv i en helligdag, som for længst har mistet al betydning. Lad alle nationalsindede give nyt liv til denne særlige danske dag med flaget hejst i haven. Tro mig. Selv som ateist kan man godt be’ og håbe for Danmarks fremtid uden at tage livsvarig skade. I praksis er det bare en lille kaffeslabberas, og snakken går jo på det sædvanlige. Men alligevel. Det kunne blive en herlig rød klud for øjnene af anti-nationalisterne, hvis ideen bliver tilstrækkeligt udbredt – og til sidst omtalt.

Thomas Nielsen

Posted: 21 april 2016 - 12:59 - Svar

“Cykeltyveri – jamen det er jo færdselsloven!” Det er altså svært at tage et nyt parti seriøst når en af stifterne har så lidt styr på helt basale juridiske forhold. Hvis I virkelig vil noget med det her, og ikke blive kendt som de nye “landsbytosser”, så må I agere mere prof…

  Peter Zichau

  Posted: 21 april 2016 - 16:40 - Svar

  Hold nu op med at være dum. Hun siger færdselsloven er undtaget mht. udvisninger. Det forstod de fleste vist.

Gabrovitcs

Posted: 21 april 2016 - 13:36 - Svar

Elfriede Jelineks Nobelpris i litteratur var kulturmarxismens triumf över Konsten. Ondska parad med depravation kännetecknar hennes verk och själ.

Lazze

Posted: 21 april 2016 - 18:12 - Svar

Hun gør det godt, hende Pernille. Et glimt i øjet og en fornuftig politik. Det kan ikke gå helt galt.

  snaphanen

  Posted: 21 april 2016 - 18:33 - Svar

  Jo. Hun har også TV tække, det har været vigtigt siden TV demokratiet gjorde sit indtog omkring 1960

Iq

Posted: 21 april 2016 - 21:53 - Svar

Jeg vil da gerne give Pernille Vermund en chance, så jag har gjort mit for at partiet kan stille op. Jeg tror nu ikke meget på hende. Synes ikke hun har nok karisma, gennemslagskraft. De få gange hun har optrådt i medierne, lader hun sig afbryde og holder mund på lillepige maner. Synes også hun bare lirer det samme af, som alle andre. Måske mangler hun bare træning.
I øvrigt, hvorfor kunne Dansk Samling og Nye Borgelige ikke blive enige om, at slå sig sammen. Det kan da kun være småting, der skiller dem, og det må man da kunne overkomme ” i disse for vort land så vanskelige tider” .
Var det bare navnet på det nye parti de var uenige om ? Synes jeg læste det et sted.

Leave a Comment