20
apr
Seneste opdatering: 21/4-16 kl. 1912
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nobelpristageren Elfriede Jelinek, som hader Østrig intenst, har skrevet en hyldest til multikulturen med teaterstykket “De sårbare” (Die Schutzbefohlenen). Når jeg hører hendes navn, tænker jeg på det gamle akademimedlem Knut Ahnlund, som i 2005 skrev: ”Efter Jelinek är priset ödelagt”, hvor han frakendte hende enhver litterær værdi i en herlig tekst. Derefter frasagde han sig sin livsvarige stilling som akademimedlem. Jeg har kun set film over hendes bog “Pianisten”, og det er en virkelig patologisk omgang. Hendes lange, feministiske forfatterskab, kender jeg ikke. Hele Wiens borgerskab var forargede de identitæres over aktion. “Nazis raus”. De er nu ikke nazister, men ordet har en særlig dårlig klang i Østrig.

Newspeek interview: Pernille Vermund, 1/3

Vi skal stoppe al asylbehandling i Danmark

To partier “til højre” for DF forsøger at stille op til næste valg. Dansk Samling og Nye Borgerlige. Pernille Vermund er formand for det sidste. DR 2 Deadline har en samtale med hende på søndag. I december 2014 havde Jyllands Posten et stort tema om ‘Det nye højre’, hvori de fastslog at det havde et potentiale på 13 procent af vælgerne, et tal der formentlig er højere i dag. – Et nyt politisk højre rodfæster sig i Danmark


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?