21
apr
Seneste opdatering: 22/4-16 kl. 0352
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

När Granskning Sveriges Johan Andersson ringer och uppger att han är väljare som tycker det är skandal att Miljöpartiet inte försvarat Yasri Khans rätt att slippa hälsa på kvinnor, framkommer den ena extrema åsikten efter den andra.

Miljøpartisten Jon Karlfeldt sender denne interne mail ud:

Svara inte på detta mail. Länken går till resultatet av några av era samtal med “Johan” som ringde runt häromdagen. Det är rasistsajten Granskning Sverige som wallraffade och försöker belägga att vi är en bunt islamister allihop.Kom ihåg att vara försiktiga om ni blir uppringda och motparten beter sig konstigt. Det kan vara sånt här det handlar om.

MP er sådan et parti, som til enhver til vil findes. Ekstra Bladet kalder det i dag “de ubesmittede græshopper” i en meget vittig artikel om Uffe Elbæk. Islamisten Mehmet Kaplans synderegister er langt som et ondt år, og går helt tilbage til 2002-2003. Alle bortset fra svenske journalister, vidste hvad han var for en karl, men journalisterne abonnerede jo i mængder på partiets Utopia, så det fik fribillet af pressen.

Alene en kritisk gennemlæsning af deres partiprogram, ville have umuliggjort dem for mange, mange år siden, men det forventes jo ikke af den svenske presse. Det er ikke særlig flatterende for svenske socialdemokrater, at ville regere med rene fantaster, der åbenlyst ikke er “regeringsduelige.” At det åbenbart kommer bag på statsministeren, er endnu værre og kaster et amatøragtigt skær over  hele statsledelsen. Det kaster også et kompromitterende skær over Fredrik Reinfeldt, der oversvømmede Sverige med udlændinge sammen med dem. – Se også Birro: ”Syna vänskapskorruptionen mellan MP och journalistkåren”

Löfvens grönbruna knäppgökar:

Det finns något verkligt tragikomiskt över den fars som nu utspelar sig i den svenska regeringen. Det gamla ärevördiga socialdemokratiska partiet – med större erfarenhet av regeringsarbete än något annat parti – har hamnat i en koalition med det parti som samlat de flesta knäppgökarna i vårt arma land. Så när Aftonbladet frågar Stefan Lövfen ”Hur försäkrar du dig om att det inte kommer fler problem med MP längre fram?” blir hans svar just tragikomiskt: ”Det frågar jag hela tiden, finns det något mer jag borde veta? Nu har jag fått svar att det finns det inte. Men jag kan aldrig garantera något.”

Yasri Khan, MP: Dödsstraff på ateister – en svår fråga?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?