22
apr
Seneste opdatering: 23/4-16 kl. 0110
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Guillaume Faye citerer i videoen Ayaan Hirsi Ali: “Når vi har slået ISIS i Irak og Syrien, fortsætter det som guerilakrig i Europa bagefter.” Det er hvad der er at sige om Folketingets seneste, tåbelige krigsindsats mod et ISIS, der i praksis allerede er slået af russere og amerikanere. Spar danske soldater til den efterfølgende krig i Danmark, som i et vist omfang vil være afledt af denne.

Fra hvornår skal man datere udbrud af borgerkrig i EU? Man kan med en vis grund argumentere for, at den allerede er her.  Med en fordobling af terrorarrestationer på fem år i EU, ser man hvor hurtigt den eskalerer. Lægger man den mere banale muslimske terror til – kaldet kriminalitet – er krigen helt overvældende i gang allerede, men vi vil selvfølgelig skyde den indsigt så længe som muligt, især politikerne der allerede er parat til at løbe i fuld fart fra, hvad de har gjort. EU løber ikke endnu, der er ingen, der kan nå dem. De fremturer.

Det vil være hverdagsterroren, voldtægterne, mordene og samfundsopløsningen, som tilsidst pisser den almindelige europæer af, ikke den spektakulære terror, som får politikere til at gå i arm og synge John Lennon-sange. “De hader os ganske enkelt,” siger  Guillaume Faye. Ikke alle, men fem-ti procent vil være nok til en beskidt og langvarig konflikt. “Politikerne er grænseløst naive,” siger Faye i interviewet.

Når europæerne begynder at svare voldeligt igen med samme mønt, kan det ikke længere skjules, at EU og nationale politikere, har drevet os i krig. Disse er ikke dumme, de taler det ned af alle kræfter, for de ved godt, hvem der skal bære skylden.

EU ville skabe det nye, unationale menneske og evig fred ud fra den fejlagtige analyse, at nationer er hovedårsagen til krig. På halvanden generation frembragte EU i stedet en lurende borgerkrig og det alt, alt for gamle menneske. (videoen med Faye er på fransk uden undertekster, men der vil være nogle, der forstår det.)

In this book, Guillaume Faye, the firebrand of the French New Right, confronts the phenomenon of mass immigration head-on. Rather than talking about ‘immigration’, Faye insists that we must speak of a massive colonisation settlement of the West by peoples from the Global South. This, together with declining birthrates, means that Europeans will soon become a minority in Europe, and their ancient and unique heritage will disappear.

He furthermore demonstrates that the Islamic world is carrying out a hostile takeover both of France and Europe, with ‘youth delinquency’ and terrorism being the first indicators of a coming ethnic civil war as Europe is overwhelmed through its porous borders.

All of these facts are taboo for Europe’s leaders and ‘intellectuals’, who are working to organise Europe’s demise. This is a more serious threat than all the plagues and wars ever experienced by Europe. Likewise, Faye directs criticism at some of his former colleagues in the New Right for failing to grasp the reality of the situation. He calls to prepare for the only meaningful answer to this crisis: the Reconquista.

Guillaume Faye was one of the principal members of the famed French New Right organisation GRECE in the 1970s and ’80s. After departing in 1986 due to his disagreement with its strategy, he had a successful career on French television and radio before returning to the stage of political philosophy as a powerful alternative voice with the publication of Archeofuturism. Since then he has continued to challenge the status quo within the Right in his writings, earning him both the admiration and disdain of his colleagues. Arktos has also published his Archeofuturism (2010), Why We Fight (2011),Convergence of Catastrophes (2012), and Sex and Deviance (2014). Amazon

Den tyske tegner Götz Wiedenroth

13000360_1170327686320566_2587143521257160696_n


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?