22
apr
Seneste opdatering: 25/4-16 kl. 1349
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Salahaden Raoof, talsmand ungdomsförbund Grön ungdom i Malmö gør Rabia, Det Muslimske Broderskabs hilsen på svensk tv. Den kan vel tolkes som: “Hej brødre, vi har tjek på de naive tosser. Dummere findes ikke.” Kaplan har helt åbent gjort “Rabia.” – MP-språkrör bakom islamistkupp i SVT – forskare: Muslimska brödraskapet har infiltrerat Miljöpartiet

Tidligere shariaprofessor Sam Solomon siger. “Islam er 80 procent politik og 20 procent religion.” Derfor er islam altid en politisk kamp. Da pakistanske fundamentalister for femten år siden infiltrerede det Radikale Venstre, nåede de ikke langt i partiapparatet endsige i statsapparatet, men Danmark har også en ret vågen presse. I al fald sammenlignet med Sveriges.

Helt anderledes gik det Broderskabets infiltration af Miljøpartiet, det åbenlyst nemmeste og mest tossegode mål for infiltrering. De ville stemmemaksimere med islamister, og lukkede antageligt bevidt øjnene for deres mindre heldige sider. Det alvorlige er ikke, at en type ikke vil give kvinder hånden, som svenske journalister naturligvis synes, det er at skaffe Broderskabet en ministerpost, en sammenslutning som vil omstyrte landets statsorden, om end det er med fredelige midler.

Mehmet Kaplan blev minister og kunne gnubbe sig op af statsministeren samtidigt med at han temmelig åbent fraterniserede med AKP, Broderskabet og Milli Görüs. Miljöpartiet, Löfven og Säpo har snorksovet i årevis, og nu kan Kaplan affæren næppe undgå at ramme Socialdemokratiet. Kaplan affæren er først lige begyndt, nu vil Sverige vide, hvordan dette var muligt i over ti år. Dette er første advarsel om, at Sverige med fortsat muslimsk indvandring, kan få omstyrtet demokratiet fra efter midten af århundredet.

Romson og Fridolins dage som ledere er talte, men er Löfvens også? En Willy Brandt måtte gå efter Günter Guillaume.

Kurdo Baksi skriver:

En snabb titt på Mehmet Kaplans ställningstaganden och åsikter i mediearkivet visar att han har mer gemensamt med Erdogans AKP än med Miljöpartiet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?