23
apr
Seneste opdatering: 24/4-16 kl. 1146
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er formentlig den græske kystbevogtning, som i deres fritid ombringer migranter til havs. Sådan ser det ud, når limousinedrengene i Bryssel ikke kan finde ud af noget som helst. Det er ikke kønt. EU har delegitimeret sig selv, når det fremtvinger sådan noget. Armed, masked Greek men attack refugee boats, leaving stranded people to die at sea, Migrant flow from Turkey to Greece picking up again: IOM

“Snart bevæbnede vagter og pigtråd ved Europas grænser”

Politikere opretholder et syn på sig selv som “elite”, til trods for at de ankommer til indlysende konklusioner flere årtier efter almindelig sund fornuft. Uffe Ellemans forståelse rækker ikke længere end til, at vi ikke har fordelt dem nok. Om et årti, når Afrikas befolkning er vokset med endnu en milliard, vil man se tilbage på 90 erne og 00 erne som endnu et “galent kvartsekel,” om muligt endnu mere skæbnesvangert og “galent” end det marxistiske, kvarte århundrede.

Hvis EU vil holde flygtninge og migranter ude af Europa, kan pigtrådshegn og bevæbnede vagter snart blive en realitet. Det siger en række udenrigseksperter til Kristeligt Dagblad. Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen (V) mener, at det er et realistisk scenarie, fordi Europa har bragt sig selv i en dybt alvorlig situation.

– Det er dér, vi risikerer at ende, hvis man ikke meget snart tager det mere højtideligt at sikre et fælles forsvar af de ydre grænser, siger han til Kristeligt Dagblad.Det nytter ikke at opgive de indre grænser, hvis man ikke samtidig sørger for at beskytte de fælles ydre grænser. Og det er det, der så åbenlyst er gået galt. Det er der mange grunde til, siger den tidligere udenrigsminister.

Professor emeritus og ekspert i europæisk historie Uffe Østergaard mener, at scenariet er “en nødvendighed.”

– Det er bestemt ikke et scenarie, jeg ønsker, men jeg ser det som en nødvendighed. Det er en kølig, realistisk analyse. Grænsemarkeringer holder kun så længe, der er magt og vilje bag dem, siger han til Kristeligt Dagblad.

– Siger man faste og lukkede grænser udadtil, siger man samtidig voldsanvendelse. Ellers så griner folk jo bare og går forbi alligevel. Og ellers sejler de dyre skibe hjælpeløse rundt i Middelhavet og samler de flygtninge op, der overlever, siger han. Berlingske

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Holger Larson

  De grækere er måske ikke så tossede alligevel. Deres aktion er det eneste som kan stoppe flygtningebådene.

  • snaphanen

   Åbenbart – nu trafikken fra Tyrkiet er steget igen

   “Migrant flow from Turkey to Greece picking up again: IOM”

   • Lenn

    Ja, og det helt syge er, at Merkel ligefrem betaler Erdogan for at holde flygtningene inde, men han har jo en drøm om kalifatet, så han medvirker med garanti direkte i dette foretagende og tømmer sine flygtningelagre ind i Europa. Han må grine godt af de dumme kuffar. …

  • Breidablikk

   Det grekerne må gjøre, er å beslaglegge alle båtmotorer og føre alle båter tilbake til Tyrkia. Og gjøre dette konsekvent. Det vil ikke ta lang tid før smuglernettverkene – som opererer med tyrkisk tillatelse – mister motet. Australia må være vårt forbilde. Italiensk kystvakt burde gjort det samme konsekvent i middelhavet, utenfor Libya. Ødelegge alle båter, eller beslaglegge, og føre tilbake alle illegale tilbake der de kom fra. Den eneste måte som hjelper.

   Og hva med menneskerettigheter? Vel, det er ingen menneskerettighet å kunne ta seg inn uten pass og visum til et fremmed land. Prøv det samme i USA, eks, og du får se hva som skjer. Folk fra Tyrkia er ikke i krigssone – de er allerede i trygghet i Tyrkia.

   Hvem er disse “stygge grekerne”? Tipper det foreligger en stilltiende konsensus mellom kystvakt, politi, private grupper, “høyreekstremister”, med flytende grenser mellom disse gruppene, og mellom offentlig og privat. Tipper en del folk i politi og kystvakt har “høyreekstreme” overbevisninger, og evt. tilhører “høyreekstreme partier”, og deltar i “illegale aksjoner” på fritiden. Det samme har vi jo sett i Bulgaria: private grupper gjør det “skitne” arbeider offisielle styresmakter ikke kan gjøre. ‘

   Min egen mening? Her må man være konsekvent og hard. Migrasjonen er en ulykke for våre land, og er en slags invasjon. Det som ikke kan gjøres via offisielle kanaler, må gjøres i mørke, og privat. Men det må gjøres, og alle moralske eller “humanistiske” skrupler må skyves til side eller avsløres som både foraktelig, umandig svakhet og ideologisk forvillelse.

 • Furusk

  Når myndighetene svikter må folket selv gripe inn.
  Det er ingen krig i Tyrkia å løpe ifra og derfor må alle båtene snus,
  De som kommer har ikke visum eller annen tilatelse. Vannvittig å hjelpe smuglerne
  til milliardintekter på denne livsfarlige gummibåt og ulovlige smuglerrute.
  Det eneste som kan stoppe galskapen er å snu båtene.

 • invernes

  EU er en trussel mot Europa ! mitt håp er et folkeopprør mot EU , Øst Europa og Russlands folk klarte å kvitte seg med Sovjetunionen, folket i Vest Europa må klare det samme, styrt diktaturet EU med folke makt.

 • Lenn

  Jeg kan ikke fortænke grækerne i dette, og jeg mener også, at militæret burde sættes ind, så de kan vende samtlige både og skubbe dem tilbage til Afrika og Midtøsten. Disse mange muslimer er ikke flygtninge, og de er ikke vores problem.

 • Lenn

  Det bliver interessant at høre, hvordan denne historie udvikler sig! Mafiaen på Sicilien er rasende over de mange immigranter (2.000 pr. dag), der vælter ind i Palermo nu. Jeg håber, mafiaen træder i karakter nu og stopper invasionen af Europa via Sicilien. http://www.barenakedislam.com/2016/04/22/about-time-sicilian-cosa-nost ra-declares-war-on-the-muslim-invasion-as-mayor-says-sicily-capital-fe els-more-like-istanbul-or-beirut-than-europe/

  • Breidablikk

   Her må alle fornuftige folk i forretningslivet – legalt og illegalt – bidra. På spissen: når samfunnets fornuft og åndelighet – akademia og kirke – svikter fullstendig, og med dem politikere, dommere, advokater mm, da må samfunnets mindre aktverdige deler trå til: forbrytere, gangstere, motorsykkelbander, mafia, fotballpøbel, “høyreekstreme” av all sort. Som vi normalt bekjemper, men som vi nå kanskje må sette vår lit til?

   Ethvert samfunn har ulike nivå. Dagens elite har krympet “normalen” til et smalt spor og et smalt skikt av politisk korrekte meninger og livsstiler. Skyggesiden i samfunnet er nå – så tror jeg – stor, og stadig voksende. Hvis vi kan snakke generelt om denne “skyggesiden”, har vi her alt fra konservative prester – misnøyde med “homokirken” – via “undertrykt maskulinitet” til forbrytersyndikater. Det jeg selv håper på, er at vi her ser en type oppbrudd som vil føre til samfunnsomveltning, og en ny “normal”, en ny samfunnsorden. – Det må skje, hvis Europa overhodet skal overleve. Men forutsetningen er altså at denne “skyggesiden” av misnøye ligner det vi før har sett, i prerevolusjonære situasjoner, som i Russland i begynnelsen av forrige århundre, eller tidl. i Frankrike.

 • Lenn

  Hvad er det lige, feminister og venligboere ikke forstår ved en video som fx denne?? Tror de, at muslimer ændres radikalt, når de sætter foden på Europæisk jord..? Jeg ved ikke, om denne video har været lagt ud her, men nu lægger jeg den altså ud: https://www.youtube.com/watch?v=MdLIvBgc_pk

  • titt1tei

   Jeg blir kvalm (jeg føler syge)

  • Islam fører til kollektiv sinnssykdom.