24
apr
Seneste opdatering: 24/4-16 kl. 1343
61 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Tal och bilder från demonstration mot islamiseringen. Lad os indvende, at vi kalder det ikke for “nationalisme” i Danmark, det er nærmest et skældsord. Til nød patriotisme i Orwells forstand. Talen handler selvsagt om islamiseringen af svenske partier, i særdeleshed Miljøpartiet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 24 april 2016 - 14:23 - Svar

Jeg ser ar Danmark begynner å ligne Sverige, ja Norge og for den saks skyld , nå må vi handle sammen i Norden for å stoppe islamiseringen, det første man må gjøre er å fjerne landssvikerne som ønsker å ødelegge våres land.

Invandrarvåldet sprider sig till platser som tidigare varit fredade

http://avpixlat.info/2016/04/22/invandrarvaldet-sprider-sig-till-plats er-som-tidigare-varit-fredade/

  Peter Zichau

  Posted: 24 april 2016 - 20:10 - Svar

  Danmark kommer aldrig til at ligne Sverige. Vi er i øjeblikket i gang med at opstille tre partier, hvis udlændingepolitik ligger til højre for DF. Vores socialdemokrati har endda en udlændingepolitik, som ligger til højre for SD. Og debatten stopper aldrig hér. Selv vores allermest politisk korrekte P1 kanal, med alle de gamle heste, taler nu dagligt om EU’s kommende kollaps.
  Men Sveriges problemer er kun lige startet. Det fundament blev lagt for tredive år siden. Bare vent til det rigtigt udfolder sig.

titt1tei

Posted: 24 april 2016 - 16:20 - Svar

Det er gledelig å se at det finnes svensker som vil redde landet sitt :)) Hun må vel ha politibeskyttelse nå denne damen?

Lotta

Posted: 24 april 2016 - 18:51 - Svar

Ingrid Carlqvist är på spiken med att svenskarnas känsla av att vara skyddade från ont handlar om en övertro på sin egen förträfflighet, att alla andra i sinom tid kommer förstå det och anamma det svenska. Men jag har en känsla av att
den övertron håller på att mattas av nu….i ganska rask takt.
Sverige har länge betett sig som en slagen medberoende kvinna…det går en tid men så småningom tar den dysfunktionella relationen ut sin rätt.
Man blir utbränd och åker på stryk, blir bestulen på sina besparingar och behandlad med förakt.
Man inser att alla ens ansträngningar att hjälpa sin partner var som att försöka fylla ett svart hål, ju mer man gav desto mer krav och missnöje fick man tillbaka.

Morten - - -

Posted: 24 april 2016 - 23:39 - Svar

Jeg er nu ikke bleg for at kalde mig nationalist. Det er ikke mit ansvar, at mennesker i ond tro insisterer på at høre “chauvinist”. Men der ligger intet chauvinistisk i ordet. Man kan endda forudsætte respekt for alle nationer og deres ret til at eksistere på egne præmisser.

– – –

Peter Buch

Posted: 25 april 2016 - 10:11 - Svar

Der er flere der i min vurdering har opholdt sig for længe i Sverige blandt kommentatorerne, deres offerretorik er en belastning for mange, tror jeg.
Den ene og den anden og jøder, og bla. bla. og flere jøder er i deres tolkning skyld i de miserable tilstande Sverige er i.
Det er sygt.
Tag Jer venligst sammen.

  MollyM

  Posted: 25 april 2016 - 10:19 - Svar

  Hørt!

  Lenn

  Posted: 25 april 2016 - 17:05 - Svar

  Godt sagt! Som Invernes plejer at sige: “Det tilsluttes!” 🙂

invernes

Posted: 25 april 2016 - 12:12 - Svar

Brannmenn angrepet ved utrykning til asylmottak

Natt til lørdag rykket brannvesenet ut til et asylmottak på Nord-Jylland, etter at brannalarmen hadde blitt utløst. Det viste seg derimot å være falsk alarm og da brannmennene ankom mottaket ble de angrepet av asylsøkerne.

https://www.frieord.no/asylsokere-2/brannmenn-angrepet-utrykning-asylm ottak/

Peter Buch

Posted: 26 april 2016 - 16:06 - Svar

Der er to måder at se verden på. Der er mange flere tilgange, men her forsøger jeg at gøre det meget enkelt.

Den ene ser på hvike betingelser der hersker og hvilke kræfter der i stort og småt påvirker det ene og andet.
Der kan være kritik af organisatoriske rammer, af grupper og individer. Forsøg på skabelse af et andet svar, med andre muligheder for samfunds og individers handlen forekommer mig navnlig teoretisk baseret. Tilgangen synes mig meget offer-perspektivisk. Uden megen tiltro til enkeltmenneskers muligheder, de som jeg synes stadig eksisterer.

Den anden ser ud over eventuel interesse for det første på hvilke muligheder samfund og en selv har for at gøre sig overlevelsesdygtig. Lægger vægt på praktisk handlen.
Egne opfordringer til opsætnig af afspærrede konstant overvågede områder, med sluser, sikringsrum, konvoj-færdsel udenfor afspærringer, tilråden placering nær væbnede styrker, med videre er i den kategori. Vil jeg hævde.

Hver har vel sit.

https://www.youtube.com/watch?v=WtBZqCp6F_4

Leave a Comment