24
apr
Seneste opdatering: 24/4-16 kl. 1343
74 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tal och bilder från demonstration mot islamiseringen. Lad os indvende, at vi kalder det ikke for “nationalisme” i Danmark, det er nærmest et skældsord. Til nød patriotisme i Orwells forstand. Talen handler selvsagt om islamiseringen af svenske partier, i særdeleshed Miljøpartiet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • invernes

  Jeg ser ar Danmark begynner å ligne Sverige, ja Norge og for den saks skyld , nå må vi handle sammen i Norden for å stoppe islamiseringen, det første man må gjøre er å fjerne landssvikerne som ønsker å ødelegge våres land.

  Invandrarvåldet sprider sig till platser som tidigare varit fredade

  http://avpixlat.info/2016/04/22/invandrarvaldet-sprider-sig-till-plats er-som-tidigare-varit-fredade/

  • Peter Zichau

   Danmark kommer aldrig til at ligne Sverige. Vi er i øjeblikket i gang med at opstille tre partier, hvis udlændingepolitik ligger til højre for DF. Vores socialdemokrati har endda en udlændingepolitik, som ligger til højre for SD. Og debatten stopper aldrig hér. Selv vores allermest politisk korrekte P1 kanal, med alle de gamle heste, taler nu dagligt om EU’s kommende kollaps.
   Men Sveriges problemer er kun lige startet. Det fundament blev lagt for tredive år siden. Bare vent til det rigtigt udfolder sig.

 • titt1tei

  Det er gledelig å se at det finnes svensker som vil redde landet sitt :)) Hun må vel ha politibeskyttelse nå denne damen?

 • clareal

  ” … annars kommer våra folkvalda ta demokratin ifrån det svenska folket och då mina vänner är det bara en tidsfråga innan Sverige …… är ett minne blott”. Med dessa ord avslutade Ingrid Carlqvist sitt tal, ovan. Så sant, men likväl så fel. Storpolitik sköts av utlandets hegemonial-makter. Demokratin togs faktiskt ifrån oss direkt efter “Elfte September”. De allra flesta inom Sveriges Överhet och Etablissemang märkte inte av det, lika lite som svenska folket tycks ha gjort det. Något som majoriteten fortfarande inte har märkt. Knappast ens Säpo fattade så mycket, skulle jag våga sätta en slant på. Men särintressen inom militären, Bilderbergarna och några välkända Tri-Laterala-Kommissionärer, samt vissa inom Media, visste vad det var frågan om. De hade givit samtycke till vad som nu stundade, inte de dödliga terrorhandlingarna, gu’bevars, men dock de stora och omstörtande förändringar, som “9/11″ signalerade.
  Det hade diskuterats flitigt bland det internationella västliga “toppfolket”, särskilt efter president Bush41:s tal 1991, när han efter det första Irakkriget tyckte sig kunna skönja att tiden för “a New World Order” var kommen. Det dröjde 10 år, men så fick västvärlden sin kickstart till handling när nu “9/11″ inträffade (som ju var “an Inside-Job”). “Vi står nu inför en lång och svår tid av terror och stora förändringar och ingenting kommer att bli sig likt”, yttrade flera amerikanska neocons, bland dem VP Dick Cheney och folket runt Bush43. Sant! Vi har fått mer än de “sju krig på fem år”, som general Wesley Clark är berömd för att ha yttrat. Slutklämmen och sist på listan var Iran. Där har “the AngloZionists” stött på patrull. Tack vare Putin!
  För att ta’ det från början, så förlorade vi vår demokrati när Media och topp-politiker och allsköns Överhet inte klarade av att upprätthålla yttrandefriheten, utan istället genom mörkläggningar och lögner kom att skydda kriminella handlingar och en kriminell och odemokratisk Elit. Media, statliga SR och SVT, liksom de som var satta (och betalda) för att representera oss i regering och riksdag, har i ideologisk nit, fallerat.

  • Peter Zichau

   Hvis jeg var dig – eller Sverige – ville jeg fandmig også begynde at lede efter en eller anden konspiration. Hvorfor ikke bare sige stop for de muslimer..? Nå nej, det er jo lidt for sent. Om lidt vælter alle de små samfund i jeres store land. I var autoritetstro så det var til at brække sig over. Nu må I tage skeen i den anden hånd – uden at beskylde alle mulige andre for jeres problemer.

   • Skåning

    Snälla du. Bunta inte ihop oss på det viset. Hur många svenskar tror du har snöat in sig på 9/11-konspirationer. Det som är unikt för Sverige är inte att “vi” ville ha det såhär. Det unika är 68-rörelsens unika genomslagskraft i detta landet, bland den självutnämnda eliten. Vår sorg är att internet-revolutionen kom minst 20 år för sent.

    • Peter Zichau

     Det ved jeg godt. Det var ikke dig jeg talte om Skåning.

    • MollyM

     Vist er den politiske situation rædselsfuld i Sverige, ingen tvivl om det. Men, glem ikke, at det jo var et flertal af de stemmeberettigede borgere, der stemte denne uduelige regering ind i Riksdagen. Alle, der stemte på disse utopister har et medansvar!

    • Skåning

     Då är jag helt utan ansvar eftersom jag aldrig röstat på någon av de sju partierna som genomfört vansinnet, och jag röstade första gången 1991. Men jag kan ge dig att svenskar är väldigt naiva och har en tro på överheten som är väldigt unik. Men det är inte samma sak som att de “har velat ha det så här”. Det har inte funnits någon mediekanal som uttryckt motstånd. De har därför trott att sossarna implementerade Ny Demokratis politik under sin regeringstid -94 – -06, att Alliansen skulle sköta det bättre, samt att SD är nazister som man ju inte kan rösta på (Skåne/Blekinge i någon mening undantaget).

     Ensidig hjärntvätt funkar. Men åtminstone fram 2006 så var det helt normalt att folk emellan tycka att det var vansinnigt. Propagandaoffensiven satte däremot igång på allvar när SD började utmana och i 10 år känns det som om jag har levt i DDR. Detta får nu en kraftig motreaktion när folk börjar inse hur blåsta de har blivit.

     Så ja, svenskar är lättlurade och naiva, men det är fel att säga att de har velat ha det så här, trots den mycket märkliga dubbelmoralen i att rösta på partier som uttryckligen sagt det. En märklig paradox, det ska erkännas. Det innebär inte att jag frikänner svenska folket från en medskyldighet. Jag kan verkligen tycka att folk som blundar för vad de ser men litar på SVT är hönshjärnor. Tycker bara att den mentalitet som uttrycks här ibland att “svenskar kan gott ha det” inte är riktigt rättvis. De som har pumpat ut propaganda i årtionden, trots att de vetat bättre, de kan definitivt få smaka på lite riktig mångkultur, men inte den naive svensken i gemen. Ingen utan medveten illvilja förtjänar detta.

    • MollyM

     Jamen, du har sikkert ret i meget af det, du her giver udtryk for. Og så alligevel ikke …. det er jo trods alt ikke så længe siden, der var valg til Riksdagen og man må da sige, at INGEN svensk på det tidspunkt kunne være uvidende om, at landet var på kollisionskurs, først og fremmest pga af den sindssyge immigrationspolitik, som længe har været den herskende. Hvorom alting er, så håber jeg, at det ikke er for sent at vende skuden. Jeg holder utrolig meget af Sverige og derfor gør det mig så ondt, at se det svenske samfund falde fuldstændigt fra hinanden. Det er en tragedie af dimensioner, intet mindre … og nej, naturligvis fortjener I ikke denne vanskæbne

    • clareal

     Vid valet 2014 fanns det egentligen två olika sidor: globalister och nationalister. Det ersatte gamla höger-vänster begreppet som hade tjänat ut. Moderaterna, det tidigare konservativa och nationella partiet, en gång känd under namnet Högerpartiet, hade infiltrerats av “neocons”. Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt var de mest påtagliga. För dom var “A new World Order, NATO-anslutning och ett EU som styrdes suveränt från Bryssel, till Elitens och Storkapitalets fromma, det som lockade. Men kanske hälften av moderatväljarna var av den mer gammalmodiga sorten och i stor förskräckelse över Reinfeldts multikulturella hållning, övergav dom partiet till SD:s fördel.
     Att Moderaterna gjorde upp om fri arbetskraftsinvandring med Miljöpartiet säger ALLT man bör veta om hur ruttet Sverige har blivit.

    • Peter Buch

     Virkeligheden er at der er svagheder og sære ting i demokrati, men har vi mon ikke de politikere, vi fortjener?
     Det tror jeg.

     Når politiske idealer, visioner og evne til at forholde sig til virkeligheden individer og grupper imellem er vidt spredte er den store enighed mellem alle næppe opnåelig.
     Men derfor kan man vel godt mene at netop den ene eller anden løsning er den bedste for individer såvel som for samfund.

     Virkeligheden er også at ganske små procent kan lave store ændringer i samfund.
     Lammers nævnte, i 1980erne i undervisningen på Københavns Universitet at max. 2% aktive var stærkt medvirkende til nazisternes magtovertagelse. Min hukommelse er referencen.
     https://da.wikipedia.org/wiki/Karl_Christian_Lammers

     http://saxo.ku.dk/ansatte/?pure=da%2Fpersons%2Fkarl-christian-lammers% 283cd918a4-1255-4514-87d9-77f21c439b84%29%2Fpublications.html

   • Lotta

    Det ena utesluter inte det andra. Den som bundar för en större global agenda (som inte direkt är någon hemlighet) är inte mycket klokare än de som blundar för islamsimens agenda. Båda fallen lever i förnekelse.
    Vad gäller 9-11 så behöver man bara sätta sig in det minsta för att se att den offentliga beskrivningen inte håller alls.

    • Niels Henriksen

     Nonsens – du griber efter halmstrå, som overhovedet ikke eksisterer, for at jeres rablende vanvittige konspirationsteorier kan hænge bare lidt sammen i jeres syge hjerner 😉

    • Lotta

     Alla som inte aningslöst sväljer den offentliga versionen vad som hände 9-11 har sjuka hjärnor? Det blir väldigt många experter och sakkunniga inom området för byggnadskonstruktion, brand, sprängämnen, piloter arkitekter etc etc som skulle ha “sjuka hjärnor” Dom är väldigt många nämligen som menar att den offentliga versionen är en teknisk omöjlighet.
     Till och med pensionerad chef för självaste NIST menade att utredningen var katastrofal.
     Men det är ett sidospår vi kanske kan ta någon annan dag 😉

     Förövrigt har jag inga problem med att se Sverige och svenskarnas galenskap i hur vi tillåtit denna sälvmordsakt ( islam och multikulturalism) men även Norge och Danmark har låtit saker gå alldeleles för långt. Danskar får ju stryk var och varannan dag av invandrare.
     Sverige har fallit djupt men å andra sidan har Sverige många sanningssägare och kloka tänkare som trots fullkomliga DDR-fasoner från makthåll håller fanan högt.

    • Niels Henriksen

     De er ikke seriøse eksperter, der forholder sig til fakta ( videnskabelige data og avancerede matematiske beregninger, videobeviser, troværdige øjenvidner ), men derimod en samling fantaster og konspirationstosser, som bare ønsker at få bekræftet alle deres vanvittige teorier, så de kan bruges i deres politiske agenda – uanset realiteterne!

     Det er den samme type af virkelighedsfjerne tosser og ignoranter, der stadig desperat nægter at acceptere, at amerikanerne landede på månen 6 gange fra 1969 til 1972 under deres Apollo-rumprogram og fløj rundt om månen ved yderligere tre bemandede missioner ( A8, A10 & A13 ( pga. et nødstilfælde ) til trods for, at ALLE deres påstande og teorier om fusk og uregelmæssigheder er blevet tilbagevist overbevisende og videnskabeligt gang på gang, fordi de med deres had til og foragt for USA simpelthen ikke kan eller vil anerkende denne fantastiske triumf for amerikansk teknologi, knowhow og gåpåmod.

    • Lotta

     Vi kan väl konstatera att på detta område är vi inte överens.

    • Lenn

     Der er ikke langt igen, fra at være med på den antijødiske retorik til at slå pjalterne sammen med de, som deler samme opfattelser: muslimerne. Sverige er et sølle land af ‘brownshirts’.

    • Lotta

     Jag har absolut inget emot det judiska folket. En nära vän till familjen som suttit på koncentrationsläger, jag har vänner vars föräldrar flydde till Sverige.
     Det är typer som Soros och bankirgänget det handlar om. Men det fattar inte du. Men dess bättre finns det många judar som fattar bättre….många av dem som förstår är ortodoxa judar.
     Hej då. Tänker inte diskutera mer här för det känns som ni är för argsinta och vill att man bara tjatar om enbart muslimer hela tiden….eller hur dumma svenskar är.

    • Lenn

     Nåeh nej, der er jo ingen grund til at have så meget fokus på muslimer, blot lige bortset fra, at muslimer estimeres at have dræbt 270.000.000 mennesker siden ideologiens opståen, OG mere end 2 Millioner mennesker siden 9/11!!
     Men her er en konspirationsteori, som jeg tænker må være noget for svenskerne: http://www.express.co.uk/news/weird/653080/Three-years-save-mankind-Da vid-Icke-25-years-coming-out-son-of-God?_ga=1.16534262.1906316022.1448 234548

    • Lotta

     Tack Lenn :-) håller med dig det är bra att vara mycket medveten om islamismen.
     Här får du lite läsning som kanske intresserar dig?
     Julia Ceasar:

     http://snaphanen.dk/2015/10/11/sondagskronika-belagrat-land/

     “Bloggaren Jan Milld ställer de enkla, självklara frågorna som journalister aldrig ställer:
     ”Uppgiften” består alltså i att plötsligt försörja och ge logi åt 1 000-tals, 10 000-tals, 100 000-tals eller miljoner utlänningar, förse dem med skolgång, vård, transporter och annan service.
     Hur hamnade denna ”uppgift” i vårt knä?
     Hur blev detta svenska folkets ansvar?
     Vilka tog beslut om detta? När då?”
     Det finns en Plan, och Sverige är pilotprojektet
     Svaret är att det finns en Plan. Arkitekten och bloggaren Peter Krabbe skriver om den på sin blogg. Planen bär namnet “Agenda 2030″ och är skapad av FN. Det började med mångkulturfanatikern Fredrik Reinfeldt (m), som redan under sin tid i MUF sannolikt stod under inflytande av Romklubben, där partikollegan, senare kristdemokraten Anders Wijkman var en viktig person och är ordförande sedan 2012.”

     Kanske en tankeställare att det finns ytterligare spelare bakom denna muslimska invasion? Sverige ett pilotprojekt? Kan det vara så?

    • clareal

     “Det finns en Plan, och Sverige är pilotprojektet”, skriver Lotta, här ovan. Javisst, den finns på många ställen och har omnämnts av skilda personer. EN av dom som figurerat ofta på Nätet är Barbra Specter, som tillsammans med Göran Rosenberg härjar i den judiska grupperingen “Paideia” i Stockholm och sägs vara betald av Allmänna Pensionsfonden och Raul Wallenbergs stiftelsen.
     Hennes uttalande “has gone viral” som det ju heter på nätet. Gå till YouTube och slå på hennes namn, om ni inte har hört henne. Hon är kristallklar med att “judarna” måste omvandla Europa till att bli multikulturellt och hon är fullt medveten att “judarna” kommer bli avskydda för denna deras “gärning”.
     Göran Rosenberg, medias favorit; den ständige uppdykaren i t ex Godmorgon Världen! i P1/SR, där han har fått vräka dynga över alla de lyssnare som insett att “9/11″ är “an Inside-Job” eller har förstått att holocaust-storyn är en stor överdrift.
     Denne judiske man fick stå i talarstolen i Storkyrkan när Riksdagen återsamlades, som privatperson, och yttra att “Sverige kommer bli multikulturellt om vi svenskar vill det eller inte”. Detta av en man född runt 1948 av polsk-judiska föräldrar som tagit sig hit strax innan. Rosenberg fick för några år sedan “Augustpriset” för en skildring av sin fars öde härstädes, som slutade med faderns självmord i början av 60-talet. Titeln var “Ett kort uppehåll på vägen från Auschwitz”. En märklig titel, när man i boken kan läsa att fadern var i Auschwitz för sanitetsåtgärder och persedelavlusning under en dag, för att sedan skickas till en tysk fabrik. Det var en standardåtgärd för att inte sprida tyfusepidemier i Tyskland.

    • Lotta

     Känner väl till denna obehagliga Barbara Spectre och hennes uttalande…usch!
     Rosenberg har jag alltid gillat ( tycker fortfarande att han skriver bra ibland) men han liksom många andra har fått för sig att att vi “måste bli multikulturella” även många svenskar har fått för sig det och blir dessutom rasande på de som vågar ifrågasätta 9-11 så det är han inte ensam om precis.
     Att Rosenberg har en sån boktitel trots att pappan bara var där en enda dag om det är sant, låter inget vidare, kan jag hålla med om.
     Men jag vill ändå påminna om de judar som ifrågasätter sionismen, jag tror att den grupp som har en sektliknande idé om Messias återkomst ( där ändamålet helgar alla medel) och som vill tvinga fram den står i stark konflikt med dem som menar att den sortens framtvingande är av största synd. Det är därför vissa ortodoxa judar starkt motsätter sig Israel och sionismen. Däremellan har vi bara vanligt folk som är lika okunniga som vilka människor som helst och kan utnyttjas som bönder i shack närsomhelst.
     Det får bli mitt sista inlägg om denna sak. Jag ogillar egentligen att diskutera sånt här eftersom allt för många missförstånd kan trassla in en i eviga trådar.

    • clareal

     Tack, Lotta. Du är sannerligen inte ensam om att ogilla att diskutera “judar” och Israel kritiskt. DET, är just det stora problemet. Ja, risken att råka ut för social ostracism, fastna i karriären, eller t o m mista jobbet är stor, om man gör så. Men om någon gruppering inom en speciell grupp, har ett gediget syndaregister, så är det just Israel, men det måste “upp på bordet”. Kunskapen därom är dock dålig. Några exempel:
     “Judar” (israeliska Mossad eller Irgun) har genomfört åtskilliga falsk-flaggade operationer sedan Israels tillblivelse: a.) Bombtillslag på King David Hotel i Jerusalem 1946 med 91 döda, många britter. b.) Deir Yassin-massakern 1948 på en liten by med sovande palestinier/araber; mellan 93 och 254 döda, osäkra uppgifter. c.) Lavon-affären 1954 med en misslyckad terrorbombning i Egypten mot amerikanska och engelska byggnader, i avsikt att få igång ett krig mot Nassers Egypten. (Känns det igen!), Sen’ blev det krig 1956, som Eisenhower stoppade. d.) U S S Liberty, amerikanskt spaningsfartyg flygbombades i juni 1967 under “sex-dagarskriget av israeliska attackflygplan, med övermålade nationalitetsbeteckningar, i avsikt att få amerikanerna att tro att det var egyptiska flygplan; 34 amerikaner ombord dödades; L B johnson tystade ned det. e.) “El Dorado Canyon”-operationen i april 1986 mot Libyen och Ghaddafi med amerikanska attackflygplan som några flög från England. Det har senare framkommit att Mossad lurade amerikanerna och fick dom att slå till mot Ghaddafi. (Se Victor Ostrovsky). f.) “9/11″.
     Det var ett axplock. Många massakrer har genomförts av IDF. “Periodiska” Gaza-slakter och krig mot Libanon likaså.

    • clareal

     Sant Lotta. Den officiella förklaringen är diskrediterad in på bara skinnet av många duktiga människor världen över. Men ändå hjälper det inte. Jag har i 14 år tröttat ut mina kollegor med att säga att det var Mossad och CIA som i huvudsak är skurkarna. Men de protesterar och säger att det TROR dom INTE på. Men, för böveln gå till Nätet, svarar jag och får till svar: Det vet ju alla att Internet bara är fullt av smörja och missinformation. Dessutom har dom minsann annat att göra! Och Media har ju inget sagt; det är inte möjligt att tysta ned en sån stor sak, säger dom! Jag svarar: Riktigt, men det står bara på Nätet, inte i Media, ty det ägs av “judar” och det är ju bland annat just “judar” som är skyldiga.

    • Lotta

     Jag har flera judiska vänner men har inget problem med att se att det finns en judisk klubb som har en hel del att stå till svars för. På samma sätt som det finns en italiensk maffia betyder inte det att alla italienare är maffia. Jag intresserar mig för alla globalisters önskedröm oavsett etnicitet. Att bortse från det judiska inflytandet är inte konstruktivt dock.
     Dom som tror att det bara är “antisemiter” som säger det här har fel, faktum är att det finns ganska många judar som påstår samma sak som vi. (om dold agenda) bland annat en känd rabbin som skrev en bok om det med förord av Elie Wiesel!

    • Niels Henriksen

     Det er jo lidt af et mirakel, at du stadig har kolleger, der orker at samarbejde med dig og høre på dit uintelligente og virkelighedsfjerne vås 😉

    • Bjørn

     Inden vi går så hårdt til hinanden, kan vi så blive enige om, at sagen om de 28 sider af den hemmeligholdte kongresrapport i det mindste beviser, at den amerikanske forbundsstat skjuler sandheden om 9/11?

    • Peter Buch

     Virkeligheden er grusom.
     At din mor, staten, alle stater inklusive den amerikanske forbundsstat, dine børn, din chef og dine bedste venner og alle mulige andre kan skjule sandheder for dig og alle andre er- virkeligheden. Set herfra.

     Føles dette på nogen måde hårdt? Føler du dig krænket?

    • Lenn

     Fat dog, hvorfor de ønsker at skjule noget: De holder altid hånden over oliestaten Saudi. Hvorfor? På GRUND af olien, selvsagt! De anser Saudi for at være en samarbejdspartner, hvilket må siges at være temmelig dumt, men derfor holder man sådanne ting hemmelige.

    • Lenn

     Nu skal jeg lige fortælle dig en ting: Man skal ikke tro på alt, der står på nettet…..

    • Lenn

     Du bør læse denne artikel, som fortæller, at fordi Frankrig (som Sverige) er en samling antisemitter, så undlod Frankrig pga Boykot Israel-bevægelsen at lukke en handel med et israelsk sikkerhedsfirma, som – hvis de havde købt udstyret – sandsynligvis kunne have forhindret, at muslimer begik massemord i paris og Bruxelles. http://pamelageller.com/2016/04/israel-boycott-halted-security-deal-th at-could-have-foiled-paris-attacks.html/
     Til din info var det OGSÅ oplysninger fra Israel, der forhindrede et terrorangreb på et fodboldstadium i Tyskland før jul.
     Jeg diskuterer herefter ikke mere med svenske antisemitter, som jeg mener er over i det nynazistiske, men jeg beder jer reflektere over én tanke: Når I tager fly, busser eller metro, er det så jøder, I frygter skal begå terrorangreb på jer … eller hur…? Svar inde i jer selv, for jeg tror faktisk, at jeg takker af nu. Det er er seriøst Råddent, at sådanne holdninger som jeres kommer ind på en ellers så god side!!

   • clareal

    Sveriges problem kom med Vänstervågen under 60-talets mitt. Jag var själv 20 år då och man förnam att en kraftig förändring låg i luften. Sossar och liberaler skulle ändra på allt och särskilt framgångsrika var man på att totalförstöra skolan och universitet/högskolor, i jämlikhetens namn, förstås. Den “stora orättvisan” var att man inte fick välja sina föräldrar, så för att ge alla en studentexamen, förstörde man den “gamla pluggskolan”. Fördumningen tog fart rejält.
    Vi blev den Moraliska Stormakten Numero Uno. ALLA behövde vår hjälp! Etc, etc.
    Men Vänstervågen kom faktiskt utifrån. Den “teoretiska” grunden var den (judiska) Frankfurterskolan. Detta är välkänt. Dock fortsatte vänsterkrafterna sin “framgångsrika” socialisering under sjuttiotalet, men fick under 80-talet se hur kapitalet likväl hamnade i händerna på börshajar, avreglerare och privatiserare. Vilket också var sprunget utifrån, från Wall Street och Thatchers England. Den främsta kraften som påverkat oss mest har varit de amerikanska neocons som dök upp under Bill Clintons dagar i Vita Huset. Det är häpnadsväckande att många, ja de flesta härstädes, aldrig har hört talas om dom. Men Media har knappt berättat om dom. De är nämligen till övervägande del judar, många med dubbelt medborgarskap. De är således immuna från omnämnande på ett negativt sätt. Ett personligt exempel: Victoria Nuland, Ukrainas omvälvare i täten för 2014 års Maidan-upplopp. A k a Nudelman och gift med en av neocons förgrundsfigurer Robert Kagan. Så kan vi hålla på.

    • Peter Buch

     De hovedansvarlige for Sveriges elendigheder må i mine øjne være det svenske folk.
     Da det svenske folk rummer mange store begavelser er jeg overbevist om det nok skal lykkes at komme ud af elendighederne, uanset hvilke nedrigheder folket står over for.
     Tag Jer sammen.

    • clareal

     Ja, det är det svenska folket som har ett huvudansvar för sin framtid, men folket är mycket auktoritetsbundet och har i allt för hög grad litat på sin svenska Överhet och Elit. För var det prästerskapet; nu har Media och inte minst SVT och SR blivit de som man okritiskt litar på. Därstädes har allsköns vänster och miljö-muppar tagit kommandot, men mäktiga amerika-influerade neocons har tunga poster där. De har placerats där av de “nya” moderaterna och folkpartister. Dom är inte särskilt vänster, utan mer representerar de Globalisterna, de som vill en Ny Världsordning. De vill även bli NATO-anslutna och har höga officerare bland sig. Det framkom klart inför 2014 års valkamp, att både Höger och Vänster stod för en global, multikulturell, statslös värld, men av egentligen olika anledningar. Reinfeldt och Bildt, båda Bilderbergare, liksom många inom Wallenbergsfären, är klara globalister och önskar tillhöra den multinationella storindustrin och vara nära lierade med “the AngloZionists”, alltså den anglo-amerikansk-israeliska hegemonen, vars främsta mål är att vara de som bestämmer i deras uni-polära värld, något som Putin och Ryssland (och övriga BRIC-stater) inte finner sig i, som bekant. Vi har ju alla sett det i Ukraina och i Syrien. Förbaskad tur för oss som vill fortsätta att styra vårt eget öde i en egen nationalstat, som vi ju alltid har gjort (i tusen år). (Obama, lämna över ditt Fredspris till Putin!)
     En märklig omständighet har varit att den tidigare så Amerika-fientliga vänstern från 60- och 70-talen, efter den mer än övertydliga falsk flaggade “9/11″-händelsen, inte har kunnat eller velat fortsätta med sin gamla USA-kritik. De har faktiskt tigit medvetet. Jan Guillou är ett bra exempel på sådant beteende. Efter 9/11 skulle en stark USA-kritik ha varit passande, kan man tycka, och välbehövlig. Näh, dom teg. Troligen av det skälet att “judar” och israeler har haft en så markant roll i sammanhanget. Tur för dom (“judarna”) att de äger det mesta av medierna i Väst! Där har man ju TIGIT och MÖRKAT, det som nätfolket har sett.
     Det har därför fått “folket” i gemen att inte förstå vem som ligger bakom Terrorn och alla krig i MENA.

    • Peter Buch

     Når der findes svenske der kan selv, hvilket her sættes som en forudsætning, er det jo blot at få eksemplerne frem.

     Der vil da forhåbentlig være tale om at lavinen ruller og flere og flere indser at klagesange ikke fører til meget andet end flere syge sange, når der hellere skulle satses på udførelse af handlinger end offer-retorik med udpegning af hævdede skyldige i nationens miserable tilstand.

    • Lenn

     Der findes ingen svenskere, der kan selv længere, jo, måske lige Ingrid Carlquist og Julia Cæsar… For Sverige findes der kun én løsning: krig mod muslimerne og politikerne! Det er dokumenteret, at når et land når over et vist antal muslimer ift. den indfødte befolkning, så ER løbet kørt. Hele Europa er på vej til at blive islamiseret, og folk tror stadig, at det kan løses uden regulær krig. Glem det! Det kan det ikke! Mit gæt: derfor vil idioterne i EU bøje sig og tillade indførslen af omfattende censur og indførslen af sharia-zoner over hele EU. Sådan begynder det, og det er allerede godt i gang. Der er no-whites-zones i mange byer i UK nu, og det bliver blot værre.
     Jeg har ingen illusioner i behold længere, og jeg er overbevist om, at det her vil lede til verdenskrig og atomangreb.

    • Peter Buch

     Vi kunne i bedre tider optræde som betalte debattører.

     Tak for kritikken.
     Jeg tror dog, du focuserer for meget på de negative sider i udfordringerne.
     Du ser i mine øjne bevidst bort fra både de eksempler, også flere end de du nævner, der, for mig at se, allerede reelt findes, og de endnu ikke i virkeligheden, i praksis udformede potentielle teoretiske muligheder.

     Jeg synes ikke selv jeg lider af illusioner. Jeg synes jeg ser nutiden og fremtiden som brutal, grusom, og rædselsvækkende, men der er for mig også andet og mere til end udelukkende sortsyn.

     Krigen fortsætter. Fjenden er i landet.
     Fortsæt.

     (Når jeg så er positiv overfor svenske- er det også galt…).

    • Lenn

     Hehe! “Betalte debattører” – I wish… Kritikken var ikke decideret møntet på dig personligt, men sagt som noget helt generelt. Men når du skriver, at fjenden er i landet, så giver jeg dig helt ret – og oftest er jeg enig med dig i mangt og meget – men her er problemet, at krigen er ensidig. Det er muslimer, som vi tager imod og giver mad og boliger, der kommer for at dræbe os, og jeg ser ingen krigshandlinger imod dem endnu. Jeg håber, at dén dag kommer, hvor de får tilbage af samme mønt, og derfor er jeg helt for dødsstraf over voldtægtsforbrydere, mordere og terrorister. Det vil, for mig at se, være en god begyndelse.
     Muslimen har ingen respekt for blomsteroptog og snottede, syngende, idiotiske europæere. De griner ad os.

    • Peter Buch

     Stort set enig. Få har endnu erkendt, eller vil overhovedet indrømme, krigen er her, antallet vokser dog hver dag. Set herfra.

    • Lenn

     Oh no! Here we go again, Clareal: blame it all on the Jews, right??! Hold fast, hvor er mange nordmænd og svenskere bare nogle tåbelige antisemitter! Igår fremlagde NRK en helt igennem antijødisk rapportage om de stakkels ‘palestinere’, hvori de fortalte, at det var jødiske politifolk, der bliver stukket med kniv. Rapportagen var drejet sådan, at det kom til at fremstå, som om knivstikkerierne var en reaktion på grænseposterne, og det er jo ganske enkelt helt forskruet at fremlægge det sådan! Det er både israelske børn og voksne, helt tilfældige, der bliver stukket ned på gaderne i Israel.
     Det skal nok gå, som der står i Bibelen: Jøderne bliver tvunget til at flygte fra Europa – igen – og Gud lover straf over de lande, der går imod hans øjesten, Israel. Jeg er 100 % sikker på, at dét, som vi ser i Mellemøsten, dét bliver hverdag hos os inden længe; det bliver selvtægtsgrupper og terrorangreb, og så begynder borgerkrigen i diverse ‘hot-spots’ i Europa.
     Israel er det eneste land, der forstår, hvordan man bekæmper terrorister. Man dræber dem som de feje køtere, de er, og man jævner deres rådne huse med jorden og forviser deres familier! Hvis vi havde den slags konsekvens i vore lande, så ville vi ikke have nær så megen kriminalitet.

    • clareal

     Läs historia, “real history”. Inte den historiografi som segrarmakternas hovhistoriker och Hollywood har bestått oss med och som åtminstone det svenska folket har gjort till sitt, troligen även det danska och norska. Nämner jag “judar” så är dom inte ensamma naturligtvis. Men i USA har deras makt och rikedom bara ökat med tiden.
     Det finns numera gott om litteratur som redovisar detta. Jag tänker inte upprepa mig.
     För övrigt BEVISAR World Trade Center 7-byggnaden med sin stilrena kollaps på 7 sekunder, att den amerikanska “officiella” förklaringen av “9/11″ är, som man säger “Bull Shit”, en urtramsig saga som redan under våren 2002 totalt avslöjades för att vara just BS. Det gjordes av den franska nätsiten Voltaire.net och av Thierry Meissan.
     Det är ju krigen i MENA som kickstartades via “9/11″ som har gett oss, helt oombett, alla flyktingar/migranter som nu ställer till det, så att även en del av det svenska etablissemanget har vaknat till liv, något.
     Det är en konspiration av mycket gammalt datum., från tidigt 1890-tal. Kan beläggas och har beskrivits i litteraturen.

    • Peter Buch

     Gentagelse. Lidt andre ord, samme indhold.
     Er det ikke mere gavnligt at bruge mere energi på hvad du kunne finde var bedre løsninger for specifikt tilfældet Sveriges miserable tilstand, end bruge energi på udpegning af hvem der efter din opfattelse er årsag til virkelighedens gru?

    • Bjørn

     Man må kunne skelne ven fra fjende for at kunne løse sine hjemlige problemer

    • Bjørn

     Vi ser Boston Consulting Group indtage en etage i det tyske finansministerium for at designe “Grækenlandsredningerne”.
     Vi ser MacKinsey indtage det tyske Kansleramt for at designe løsningen af “flygtningekrisen”
     Den dybe stats arkitektur beskrives af John Perkins, en tidligere NSA-agent i “En økonomisk lejemorders Bekendelser”. Absolut pligtlæsning for alle politisk ukorrekte!

     http://www.amazon.de/Confessions-Economic-Hit-Man-shocking/dp/00919091 04/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1461661611&sr=8-1&keywords=confessions+of+a+ economic+hitman

    • clareal

     Skall man kunna uppnå resultat, måste analysen av vad som verkligen skett, först vara klar. Om folk i gemen fick klarhet i, att det är de av svenskar så älskade anglo-amerikanerna, ihop med den judiska lobbyn och Likud-partiet i Israel, som så gement dödade 3 000 människor, för att få igång krigen mot sina grannstater, i avsikt att skaffa sig Lebensraum, så tror jag obetingat, att en stor förändring till det bättre kommer.

    • Peter Zichau

     Der er, i mine øjne, tale om et ganske almindeligt nabo-fænomen. Ligesom at der, i f.eks. Benelux, Baltikum eller balkanlandene, eksisterer en rivalisering. Skandinavien består af tre lande, som er homogene, økonomisk stabile og meget ens i deres værdisæt. Men rangordenen er lidt forvirrende. Det største land ligger lidt isoleret, i forhold til de andre. Danmark og Norge er godt klar over, at Sverige er det største land. Men det spiller ikke den store rolle, da begge lande orienterer sig mere udad. Danmark mod kontinentet og Norge mod Storbritanien. Så Sverige skal råbe meget højt for, at vinde gehør som Skandinaviens stormagt. Det kan man gøre på to måder. Den ene er at være dygtigst til alt – og den anden er, at fremstå som moralsk supermagt. Det første lykkedes i mange år, indtil globaliseringen fik Danmark og Norge til, også at hoppe med på den vogn. Den anden spiller nu fallit, til offentligt skue. Sverige ville ikke blamerer sig overfor resten af verden. De ville bare gerne være Skandinaviens storebror. Det bliver de så også ved med at være. Nu bare med et faretruende stort muslimsk mindretal, som ikke kommer til at gavne nogen.

    • Bjørn

     De er næsten alle jøder, Angela Merkel (på moderlig side fra Kazakatan via Polen til Tyskland efter anden verdenskrig), Hollande, Sarkozy, Mario Draghi, Juan Claude Junker, van Rompuy, Barosso, Poroschenko, Jazenjuk,
     I Rusland Jeltzin og alle de oligarker Abrahimovich, Ibrahimovich, Kodorkovsky, Berezovsky, Gusinsky, i Ukraine Julia Timoschenko, Kolomoisky, Achmetov, osv., som udplyndrede Sovjetunionen med finansiering fra jøden Jacob Rothschild, (Putin er renrasset slaver, hvorfor de hader ham),
     I USA alle bankcheferne på Wall Street – tilsvarende i London City – på nær Jamie Dimon fra JP Morgan Chase (men rolig, hans kone er jøde og hans børn bliver opdraget som jøder, alle FED-cheferne Janet Yellen, Ben Bernanke, Allan Greenspan, fortsæt selv i Politik… Robert Kagan og Victoria Nuland (født Nudelman) ej at forglemme for pisset i Ukraine…
     Selv David Cameron har jeg set i The Thelegraph optræde med, at han skam har 1/16 jødisk blod i årerne.
     Og så påstår man, at der ingen jødisk sammensværgelse er! Vi kristnes problem er, at vi er for godtroende!

    • MollyM

     Med al respekt: du er saftsuseme langt ude!

    • Peter Buch

     Der er givet folk der er besatte af jøder, såvel som alt muligt andet.

    • clareal

     Så vem ligger bakom “9/11″?

    • Peter Buch

     Sikkerhedsansvarlige for fly. Hvormange israelske fly er kapret de sidste mange år?

     Derpå en ringe konstruktion. Bygninger bør selvfølgelig bygges til at kunne klare at fly støder ind i dem, ud over nedskydning naturligvis bør ske, optimalt i ringe befolkede områder, før sammenstød sker.
     Men du er naturligvis velkommen til at være af en anden opfattelse…

    • Niels Henriksen

     Ja, men det er jo i sagens natur svært at designe og beskytte en sådan bygning imod den slags ekstreme begivenheder – specielt når det er et næsten fuldt lastet fly, der bevidst flyves ind i den med det dobbelte af den normale hastighed (!) i den lave højde – og altså dermed 4 gange så høj kinetisk energi, som altså skal absorberes af bygningen og det nærmest pulveriserede fly på brøkdele af et sekund ved den meget bratte “opbremsning”.

     Prøv at se dokumentaren “The Fall of the World Trade Center” ( BBC Horizon ) / “Why The Towers Fell” ( PBS Nova ), og du vil forstå hvorfor disse WTC-bygninger var særligt dårligt udrustet til at klare en så ekstrem belastning.

    • Peter Buch

     Det var ment noget ironisk.
     Men, udover kaprene, som jeg mener der var tale om som ansvarlige, er det vel flysikkerhed der også er væsentligt.

    • Niels Henriksen

     OK 😉

    • Bjørn

     Heldigvis viser de 28 sider af den hemmeligholdte kongresrapport, at Saudiske Embedsmænd er medskyldige – det er nyt – smat, at det amerikanske embedsværk, holder sagen lukket og skjult. Lidt efter lidt flyver sandhed ud…

    • Niels Henriksen

     Araberne – hvor svært kan det være? 😉

     Bare sæt dig ned og studer FAKTA i stedet for diverse langt-ude-konspirationsteorier på YouTube og lignende steder, tak.

    • clareal

     Har någon, arab, jude eller kristen, ställts inför rätta i en amerikansk domstol för terror-attackerna 11/9 2001? Efter snart 15 år av “storstädning” överallt på klotet! Ingen, no-body, nada. Osama bin Laden, säger du kanske? Han anklagades efter ett par timmar, bland annat av Ehud Barak, för att ligga bakom. Men Department of Justice kunde på det underlag som FBI hade gett dom, inte efterlysa ObL. Bevisningen räckte inte.
     Jo, visst, Obama sände 2011 en grupp Navy Seals till bin Ladens hideout i Pakistan och dödade honom för att sedan slänga honom till fiskarna i havet. Ha, ha! Enligt uppgifter dog han i december 2001 i njursvikt.

    • Lenn

     Tror du på alt, du læser? Konspirationsteorier er, ja, netop: konspirationsteorier. Vægt på ‘teorier’. Dem, du læser, stammer fra islamister og nazister.

    • Lenn

     Saudier og Saudi Arabien. Følger du slet ikke med..?? Muslimerne i Sverige må være lykkelige for samarbejdspartnere som dig: du hader også jøder og Israel, så deri deler I mangt og meget.

    • Bjørn

     Desværre, var det bare så vel!

    • clareal

     Tack Björn. Glädjer mig att se att det faktiskt finns personer som inte går omkring med huvudet under armen eller nedstucket i sanden.
     Förvisso är inte “judarna” ensamma, men de har i mer än 150 år varit initiativtagarna till de stora konspirationerna, varav den vi nu ser framför våra ögon är “9/11″ och dess planerade konsekvenser.
     Naturligtvis vill jag inte att delar av Europa blir islamiserat, men det ÄR den anglo-amerikansk-israeliska imperiet som bär stor del av skulden till migrantströmmarna från MENA. För maktjudarna är dessa strömmar av muslimer och afrikaner en gudagåva. Deras mål är och har länge varit att eliminera de kristna vita människorna och nu behöver de inte själva hålla i slaktkniven, det jobbet gör jihad-araberna åt dom. Win-Win situation, kallas det.
     Å andra sidan är det inte svårt att förstå att muslimerna i Mellersta Östern är mer än förbannade på väst, särskilt då “the AngloZionists”, som har behandlat dom värre än skit i hundra år.

    • Bjørn

     Den østrigske efterretningstjeneste undersøgte, hvor “flygtningene” – dumt ord – får pengene til rejsen fra. De låner dem af menneskesmuglernetværket, som er så rigelig velfinansieret.
     Og hvem deler reklamematerialet for livet i Sverige og Tyskland ud, med flugt vejledning, som motiverer dem?

     Kopp Verlag har også forsket i, hvordan de jødiske finanskredse og deres NGO’er står bag migrantinvationen

     http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/friederike-beck/ wie-das-big-money-die-migrationskorridore-nach-europa-steuert-teil-i-d ie-international-migration.html

    • Bjørn

     George Soros er selvfølgelig også jøde, glemte jeg nærved at påpege!

    • Lenn

     Og???? …. Hvori består sammensværgelsen monstro? Kan du give en forklaring på det? En svensker herinde påstår også, at alle MSM-folk er jøder, og ja, det forklarer da den tiltagende antisemitisme på især NRK og SVTV!!! Gimme a break!

   • Peter Buch

    Det er set herfra en utrolig tiltro til medier, toppolitikere og lignende der her udtrykkes fra svensk side. Samtidig med en mindst ligeså stor mistillid til medborgere og indrømmelse af ansvarsforflygtigelse hos borgere, der implicit ligger i ordene.

    Det er og bliver borgere der må sikre ytringsfrihed og demokrati, hvem, udover uerfarne børn, har tiltro, generelt, til politikere?

   • Bjørn

    Begrebet “Conspiracy Theory” er lanceret af CIA i 1969, hvor CIA opsøgte pressekontakter, for at erstatte medieinteressen for mordet på JFK, som dengang var kendt under begrebet “Assassination Theory”, med et nedladende udtryk og få interessen til at dø ud, har Udo Ulfkotte bevist.

    Rudolf Steiner talte om “LOGEPOLITIK”, hvor politiske forhandlinger og beslutninger træffes uden for den forfatningsmæssigt fastlagte orden – i logerne.

 • Lotta

  Ingrid Carlqvist är på spiken med att svenskarnas känsla av att vara skyddade från ont handlar om en övertro på sin egen förträfflighet, att alla andra i sinom tid kommer förstå det och anamma det svenska. Men jag har en känsla av att
  den övertron håller på att mattas av nu….i ganska rask takt.
  Sverige har länge betett sig som en slagen medberoende kvinna…det går en tid men så småningom tar den dysfunktionella relationen ut sin rätt.
  Man blir utbränd och åker på stryk, blir bestulen på sina besparingar och behandlad med förakt.
  Man inser att alla ens ansträngningar att hjälpa sin partner var som att försöka fylla ett svart hål, ju mer man gav desto mer krav och missnöje fick man tillbaka.

 • Morten – – –

  Jeg er nu ikke bleg for at kalde mig nationalist. Det er ikke mit ansvar, at mennesker i ond tro insisterer på at høre “chauvinist”. Men der ligger intet chauvinistisk i ordet. Man kan endda forudsætte respekt for alle nationer og deres ret til at eksistere på egne præmisser.

  – – –

 • Peter Buch

  Der er flere der i min vurdering har opholdt sig for længe i Sverige blandt kommentatorerne, deres offerretorik er en belastning for mange, tror jeg.
  Den ene og den anden og jøder, og bla. bla. og flere jøder er i deres tolkning skyld i de miserable tilstande Sverige er i.
  Det er sygt.
  Tag Jer venligst sammen.

  • MollyM

   Hørt!

  • Lenn

   Godt sagt! Som Invernes plejer at sige: “Det tilsluttes!” :-)

 • invernes

  Brannmenn angrepet ved utrykning til asylmottak

  Natt til lørdag rykket brannvesenet ut til et asylmottak på Nord-Jylland, etter at brannalarmen hadde blitt utløst. Det viste seg derimot å være falsk alarm og da brannmennene ankom mottaket ble de angrepet av asylsøkerne.

  https://www.frieord.no/asylsokere-2/brannmenn-angrepet-utrykning-asylm ottak/

 • Peter Buch

  Der er to måder at se verden på. Der er mange flere tilgange, men her forsøger jeg at gøre det meget enkelt.

  Den ene ser på hvike betingelser der hersker og hvilke kræfter der i stort og småt påvirker det ene og andet.
  Der kan være kritik af organisatoriske rammer, af grupper og individer. Forsøg på skabelse af et andet svar, med andre muligheder for samfunds og individers handlen forekommer mig navnlig teoretisk baseret. Tilgangen synes mig meget offer-perspektivisk. Uden megen tiltro til enkeltmenneskers muligheder, de som jeg synes stadig eksisterer.

  Den anden ser ud over eventuel interesse for det første på hvilke muligheder samfund og en selv har for at gøre sig overlevelsesdygtig. Lægger vægt på praktisk handlen.
  Egne opfordringer til opsætnig af afspærrede konstant overvågede områder, med sluser, sikringsrum, konvoj-færdsel udenfor afspærringer, tilråden placering nær væbnede styrker, med videre er i den kategori. Vil jeg hævde.

  Hver har vel sit.

  https://www.youtube.com/watch?v=WtBZqCp6F_4