30
apr
Seneste opdatering: 30/4-16 kl. 1929
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

af Henrik M.Jensen

For en uge siden blev en hollandsk journalist af tyrkisk afstamning, Ebru Umar, arresteret i Tyrkiet. Hendes brøde bestod i, at hun på “twitter” havde kritiseret Erdogan, fordi det tyrkiske konsulat i Rotterdam havde opfordret tyrkiske organisationer i Holland til at indberette tyrkere, der fornærmede præsidenten.

Ebru Umar var oprindelig en forretningskvinde, der påbegyndte sin skribentkarriere i starten af 00’erne på opfordring af Theo van Gogh. Hun skrev til hans webside og senere til diverse magasiner og er ikke ubekendt med trusler. I 2006 blev hun overfaldet af to ukendte mænd uden for sit hjem.

I Tyrkiet blev hun hurtigt løsladt af politiet, men fik forbud mod at forlade landet. Og dagen efter arrestationen blev hendes hjem i Holland udsat for indbrud og vandaliseret.

I den senere tid er ikke mindre end 2000 personer i Tyrkiet blevet anklaget for ‘ majestætsfornærmelse’, og en af dem, en journalist ved navn Dünder, er idømt en bøde på 9000 €.

Men nu er det altså en hollandsk statsborger, det er gået ud over, og det har fået Hollands største avis “De Telegraaf” til at svare igen med en tegning på forsiden, “Erdogans lange arm”.

Den viser den tyrkiske præsident som en gorilla, der tramper på Europa, maser Ebru Umar, vælter et blækhus og knækker en masse blyanter. Symbolikken – og fornærmelsen – er ikke til at tage fejl, og spørgsmålet er nu, om den tyrkiske regering vil lægge sag an mod avis og tegner. Holland har nemlig, (lige som Tyskland og Danmark), en paragraf, der forbyder fornærmelse af fremmede statsoverhoveder. De skal dog skynde sig, for hollænderne planlægger nemlig (som tyskerne), at afskaffe paragraffen.

Men indtil videre breder tegningen sig uden for Holland, og nu giver også vi aben videre – Erdoaben!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 30 april 2016 - 20:12 - Svar

Sleng djevelskapen Tyrkia ut av NATO ! la russerne smadre djevelskapen.

  niklasr

  Posted: 30 april 2016 - 23:36 - Svar

  Håller med, NATO ska inte hålla turkarna bakom ryggen. Vill de bråka med ryssen så kan de göra det på eget bevåg, utan att våra nordiska grannländer ska vara tvungna att säkra Erdogans makthunger.

  Lenn

  Posted: 10 maj 2016 - 11:26 - Svar

  Enig! Erdogan arbejder på vores undergang, og han får rygklap af den lille fedling kaldet Merkel! Han behandler sårede isis-svin på hospitaler i Tyrkiet, han hvidvasker olie eller oliepenge fra isis, og den anden dag kom det frem, at han har forsynet ‘oprørerne’ i Syrien med massevis af våben. Vi kan nok godt gætte, hvem disse ‘oprørere’ er.
  Erdogan og resten af disse muhammedanere må grine godt i skægget af den dumme europæer…

Hareide

Posted: 30 april 2016 - 23:33 - Svar

  snaphanen

  Posted: 1 maj 2016 - 00:12 - Svar

  tak, jeg kender den og har haft den. Den er udmærket

   T. Snorrason

   Posted: 1 maj 2016 - 06:29 - Svar

   …og så skal vi nok se på EU, Richard von Coudenhove-Kalergi https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenhove-Kalergi samt seneste påhit: import af 70 millioner fra Afrika med en allerede udpeget kommissær udpeget til at forestå importen!
   EU kunne, hvis det ville, som ingenting sikre de ydre grænser, men gør det bevidst ikke.
   Hvorfor?
   Selv den dummeste politiker kan vel indse, at det ikke er særlig smart at importere socialklienter med familie til evig forsørgelse?

Leave a Comment