2
maj
Seneste opdatering: 2/5-16 kl. 1924
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Iben Thranholm er cand.theol., katolik, journalist og debattør

Ex-diplomat spår masseflugt til Østeuropa

Ungareren Adam Toplansky skriver i Hungary Today:

The premise of this article is that western and northern European citizens may choose Hungary in large numbers as a destination of choice within the next 15-20 years. Tens, possibly hundreds of thousands of German, Dutch, French, Belgian and other western European citizens may opt to move to Hungary in the next 20-30 years and settle there in the wake of the migration crisis.

This reversed migration is a predictable trend as citizens of western Europe will want to escape their leaders’ suicidal migration policies and will seek a safer place to retire. Not only older people, but younger folks may also select Hungary as a preferred place to live and work. The main reason for this exodus is that western Europeans do not want to live in fear surrounded by radical Muslims in their own countries. Hungary will offer them a secure environment in which their accumulated assets and incomes will assure them the good life that they are accustomed to on the western half of the continent.

Let’s face it. In the wake of the Brussels terrorist attacks, we have had enough of the whining and commiserating: “Je suis Charlie, Je suis Paris, Je suis Brussels, Je suis the next large city in Europe”… STOP WILKOMMENSKULTUR! Period. Mass migration from northern Africa and the Middle East has destabilized Europe over the past decades and altered the way of life, the religious and cultural fabric of European societies. This needs to come to an end. Adam Topolansky. HUNGARY! – THE COUNTRY OF CHOICE FOR WESTERN EUROPEANS BY 2030?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


MollyM

Posted: 2 maj 2016 - 19:30 - Svar

Hun har desværre ret … og hvad der er endnu værre: hun er kun en blandt mange!

mjolly

Posted: 2 maj 2016 - 19:50 - Svar

Nå skal visst EU anbefale tyrkisk visafrihet,enda vilkårene ikke er oppfylt ..og kosovalbansk, og ukrainsk, og georgisk.

On Wednesday the European Commission will legally recommend Turks should be granted short-term visa-free travel to the Schengen area. But it will point out that up to nine of the 72 eligibility conditions required of Turkey remain incomplete, according to people familiar with the proposal.

The stage is now set for a stand-off before the June visa deadline, with far-reaching consequences for the migration crisis, domestic politics across Europe and Turkey’s long-term relations with the bloc. Decisions on visa rights for Ukraine, Georgia and Kosovo are set to be taken at the same time.
https://next.ft.com/content/c16cba7a-0fa5-11e6-91da-096d89bd2173

  achantus

  Posted: 6 maj 2016 - 22:37 - Svar

  Jeg har mistenkt lenge at Tyrkias inntreden i EU egentlig var bestemt for lenge siden. Man har bare gjort det over tid, slik at det ble vanskeligere å organisere noen motstand. Man kan også spekulere på om Det muslimske brorskap eller OIC har anerkjent at Europa ligger i Tyrkias “interessesfære” og dermed gitt Europa som “krigsbytte” til Tyrkia.

Lenn

Posted: 2 maj 2016 - 20:45 - Svar

Churchill sagde engang: “[I]f you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a precarious chance of survival. There may even be a worse case. You may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.”

Edmund Burke: “The only thing necessary for the triumph of Evil is for good men to do Nothing!”

Nulevende tysk politiker-tosse, Dr. Berg: “Mrs. President, ladies and gentlemen. Our society will change. Our city will change radically. I hold that in 20, 30 years there will no longer be a [German] majority in our city. …. And I want to make it very clear, especially towards those right wingers: This is a good thing!” – fra artiklen http://www.raymondibrahim.com/2016/04/18/the-muslim-will-vs-the-wester n-way/

Europa sammenligner jeg med kaninen, der står som hypnotiseret af skræk foran klapperslangen.

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 2 maj 2016 - 21:26 - Svar

  Den cigarrökande dåren verkar ju ha en rätt stor fan club här på bloggen. Så det här blir väl förmodligen inte speciellt populärt, sanningen om den store “krigshjälten”. Men det är ju som Karin Boye uttryckte det, det gör ont när knoppar brister.

  https://www.youtube.com/watch?v=2d2a0QrfgEk

   Observant55

   Posted: 3 maj 2016 - 19:48 - Svar

   Onekligen ett märkligt försök att sticka hål på myten om Churchill.
   King är uppenbarligen en journalist som varken är särskilt inläst på det som skrivits om Churchill frågan är om King ens är intresserad av Churchill som person.

   Ett bra exempel på Kings märkliga resonemang är hans påstående att Churchills uppdrag som krigskorrespondent i Sydafrika som ett “lätt” jobb. Att befinn.a sig i Afrika innan modern tropikmedicin var uppfunnen var aldrig lätt, särskilt på en krigsskådeplats!

   King tycks även anse att Churchill karriär som journalist och politiker bara berodde på hans mors intriger. Allvarligt, det är inte ett seriöst försök att skriva historia, det är bara dålig journalistik.

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 3 maj 2016 - 22:44 -

    Vad du vill ha sagt är att Churchill är god och Hitler är ond stjärnstopp? Varför säger du inte det rakt ut utan att smutskasta en undersökande journalist. Gillar du inte King och Red Ice så kan du ju läsa Wolodarskis agendajournalistik istället och lyssna till fria och oberoende P1 istället.

    Observant55

    Posted: 4 maj 2016 - 20:21 -

    Det stora problemet med Mike King är att han överdriver så att han inte blir trovärdig.
    Att sedan Red Ice Radio publicerar reportage med titeln “Occult banking” som kunnat platsa i en tidning som “En ding ding värld” gör ju knappast något till för att höja trovärdigheten i inslaget. Urvalskriterierna tycks vara obefintliga för redaktionen .bakom Red Ice Radio.

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 4 maj 2016 - 20:35 -

    Konspiratörerna, globalisterna, eliten eller vad man nu vill kalla det tror på det ockulta. Vad du eller jag tror är därmed irrelevant. Det finns tillräckligt med belägg att dom följer Baal, Moloch, Lucifer med flera entiteter. Du kanske tycker det låter stolligt eftersom du refererar till ding-ding-blaskan men det är ju så det ser ut. För övrigt betyder det väl inte att King tror på det ockulta. Han refererar ju bara till vad han har upptäckt under sina granskningar. den senaste skandalen om frimureriet i Umeå bevisar ju bara min tes.

Iq

Posted: 2 maj 2016 - 22:18 - Svar

Er Iben Thranholms konklusion ikke lidt vel søgt? Puk Damsgaard har dog nogen erfaring må man gå ud fra. Iben Thranholm er katolsk fundamentalist, fanatisk, som de fleste konvetiiter. Jeg er selv katolik, så jeg kender den verden.
Mage til hyklere, skal man lede længe efter. Se blot på den nuværende pave.
Skal Danmark deltage i denne krig ? Man er jo efterhånden lidt negativ til disse mellemøstlige konflikter. Det er jo synd for børnene, men det er i det hele taget synd for menneskene.

  Hans Und

  Posted: 3 maj 2016 - 02:51 - Svar

  Hmm. Så burde du også være bekendt med præcist hvilket segment den nuværende pave udgår fra. Også er det egentligt ikke så overraskende at han mener som han mener. Jeg ville i øvrigt heller ikke blive overrasket, hvis netop det segment, efter en nærmere undesøgelse, viste sig at være særklasse overproducerende af problembørn i/til den katolske kirke.

Britta Due Andersen

Posted: 3 maj 2016 - 09:16 - Svar

Østeuropa vil være de “nye rige” – hvor vi bliver fattigere. Vel og mærke hvis de holder fast i deres nuværende politik.

  Peter Zichau

  Posted: 4 maj 2016 - 08:38 - Svar

  Ja. bare vent. I fremtiden kommer vi sikkert til at reklamerer med muslim-fri zoner. Det bliver nok et af de vigtigste konkurrence parametre, I København bygger man nu kun almene boliger, til en meget høj husleje, sammen med dyre ejerboliger i de pæne kvarterer. Så udviklingen er sådan set i gang.

latmask

Posted: 3 maj 2016 - 09:26 - Svar

Ungern kommer till slut att bygga ett stängsel även mot Österrike. De kan inte ta emot flyktingar från hela Europa. Förresten så tar de helst emot några miljoner ungrare som bor i grannländerna, t ex Transsylvanien, Vojvodina, södra Slovakien och Karpato-Ukraina.

Leave a Comment