4
maj
Seneste opdatering: 4/5-16 kl. 0552
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Flere oplysninger følger, men sæt hellere et kryds i kalendeen. Sakset fra Folkefesten.dk.

Folkefest For Frihed lørdag d. 25. juni kl. 13-22

Den traditionsrige Mosbjerg Folkefest afholdes i år på Midtsjælland, denne gang under navnet Folkefest For Frihed. Som altid byder vi på godt selskab, spændende kendte talere og god mad og drikke – i den dejlige danske natur!

Vi har flere talere på bedding. Mens vi venter på at kunne præsentere det fulde program, kommer her tiderne og listen over de forløbige talere:

Program

Kl. 13-15: Ankomst og fri snak & hygge – cafeen er åben og der kan købes frokost og drikkelse. Vi beder alle gæster ankomme senest kl. 15.
Kl. 15.30: Officiel velkomst og vores perlerække af talere
Kl. 18: Overdådig buffet (inkl. 1 øl/vin/vand)
Kl. 22: Tak for i denne gang og på gensyn! Restaurationen lukker men stranden er åben for selvstændige initiativer (og her må egne drikkevarer gerne nydes efter 22). Folkefest For Frihed

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Peter Buch
 • MollyM

  A propos frihed: jeg besøgte i eftermiddags Mindelunden i Ryvangen, og som altid berøres jeg dybt af den særlige højtidelige stemning, man finder der. Tænk, at der engang fandtes danske mænd og kvinder, der tog kampen op mod de tyske besættere – med store personlige omkostninger til følge. Lidt af denne kampgejst kunne vi godt bruge i dagens Danmark! Dengang var man ikke flov over at elske sit land, sit folk, sit flag, sin danske nedarvede kultur – ja, man betalte endda med selve livet for sine holdninger.

  Jeg sætter lys i vinduerne i aften … af taknemmelighed …

  • snaphanen

   Enig. Det var en særlig smuk dag i dag. Jeg var der kl 11 til Dansk Samling, fotos følger

   • MollyM

    Tak, dem vil jeg glæde mig til at se