6
maj
Seneste opdatering: 7/5-16 kl. 1016
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ingrid Carlqvist and Stefan Molyneux

“Snart är det fler av dom än oss”

En lite udda händelse hände tidigare idag när jag var inne på affären.

Jag bor i en vanlig mellanstor stad. När jag befann mig på affären så var den förvisso fullt av somalier. Och svenska hördes knappast i affären. Ungefär 70% av de jag såg i affären såg ut att vara somalier. Men det var inget som jag tänkte på just då. Jag hade bråttom hem.

Till slut så ställer jag mig i kön. En svensk kvinna står framför mig. Och framför henne en somalisk kvinna med sina barn (samtliga väldigt högljudda). Och bakom mig fler somalier som alla pratar högt med varandra.

Ingen av dem verkade kunna tala varken svenska eller engelska. Kassörskan hade det tufft med kommunikationen med de somaliska kunderna. Men hon jobbade på.

Plötsligt vänder sig kvinnan framför mig och viskar “Snart är det fler av dom än oss.”

Jag sa ingenting, eller jag tror jag fick ut någon liten mummel typ “Aaa…”. Jag vågade inte riktigt säga “nej”, eller ett tydligare “ja”. Jag var lite off guard.

Förvisso var somalierna i majoritet i affären. Men så är det så klart inte i vår stad som helhet. Men hennes kommentar fick mig att reagera. Varför sa hon så? Och varför sa hon det till mig? En helt främmande ung man som bara råkar ha samma hudfärg som henne. Vad ville hon få ur mig? Reagerade jag korrekt? Flashback


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 7 maj 2016 - 02:19 - Svar

Ingen land i verden har fallet dypere ned i gjørma enn Sverige, fra nr 1 land i Europa til et kommende u land ,der kaos og borgerkriger truer, hva i helvete har svenske politiker gjort med eget land ?

  hilde61

  Posted: 7 maj 2016 - 10:47 - Svar

  Jeg bet meg spesielt merke til dette med å økonomisk kjøre landet i grøfta for så å starte opprør/borgerkrig. Når de ikke lenger får sjekken sin så starter det, garantert.
  Sverige har nå 10 % muslimer i forhold til folketallet, hvilket vil si at neste fase er startet.

  Norge vurderer nå å ta av bistandspenger for å kunne fortsette dette vanviddet. Dette har Sverige alt innført og låner nå penger av EU for å unngå økonomisk ruin/borgerkrig.

  Er det egentlig noen vits i fortsette å motarbeide dette? Noen ganger lurer jeg på hva slags betaling disse menneskene er lovet, siden de med åpne øyne styrer Norge og Norges befolkning mot avgrunnen. Den bør være stor, stor nok til å døyve smerten som jeg i min naivitet tror at de vil føle, når de ser seg omkring etterpå, når alt er over.

   FelixKrull

   Posted: 7 maj 2016 - 11:16 - Svar

   Noen ganger lurer jeg på hva slags betaling disse menneskene er lovet.

   Et rigtigt godt spoergsmaal, som jeg har spekuleret meget over, uden at komme til en tilfredsstillende konklusion – mit gaet er, at 90% af dem bare er nyttige idioter, der ikke taenker saerlig dybt over sagen, og de sidste 10% er overbeviste om at de goer det til Europas bedste. Maaske er planen at afvikle velfaerdsstaten og naar sandt skal siges kan jeg ikke naegte, at massiv asylinvasion nok er den eneste maade at goere det paa.

    Niels Henriksen

    Posted: 7 maj 2016 - 11:49 -

    Ja, det var helt utroligt 😉 – det var vist allerede i 2002, og muligvis med en gentagelse i 2006?
    Det var muligvis den kendte svenske journalist Janne Josefsson, der stod bag programmet – ?

    Det mest morsomme / roliga og hykleriske var deres latterlige benægtelser og mærkelige bortforklaringer af de politisk ukorrekte udtalelser, de lige var fremkommet med, da de troede, der ikke var kamera på inde i hytten, når de senere blev konfronteret med disse udtallelser foran åbent kamera uden for hytten.

    Programmet hed noget i stil med “Valstuga reportasj” efter den svenske traditioin med at stille små hytter op for hvert parti på byernes torge under valgkampe, hvor vælgerne kan mødes med “deres” politikere og stille dem spørgsmål / frågor – når bare de ikke er for kritiske 😀

    Måske var det snart på tide at gentage den succes i Sverige? 😉 – og hvad med her i DK? 😉

    FelixKrull

    Posted: 7 maj 2016 - 12:07 -

    Okay, jeg fandt linket, det er ganske rigtigt Janne Josefsson.

    https://www.youtube.com/watch?v=HPtoQohQ3ow

    Niels Henriksen

    Posted: 7 maj 2016 - 12:15 -

    Tak, jeg kunne desværre ikke selv linke til det 😉

    Niels Henriksen

    Posted: 7 maj 2016 - 13:18 -

    Ha, bare at se den nyligt afgåede rigshykler Mona Sahlin med alle sine frelste PK-holdninger /
    -åsikter i debatten bagefter er alle pengene værd 😉

    hilde61

    Posted: 7 maj 2016 - 22:55 -

    Akkurat sånn er det. Vi får høre det samme når noen ringer en journalist eller politiker for å få svar på hvorfor de har skrevet slikt eller gjort sånn. Det er alltid noen annen høyere opp som er ansvarlig, aldri den som har gjort jobben.

    Jeg tror at alle disse oppsigelsene på arbeidsplasser som vi har sett i Norge de siste årene er et ledd i denne planen. Når det blir vanskelig å få jobb, så kan du få de fleste til å si og gjøre hva som helst.

    Leisha Camden

    Posted: 12 maj 2016 - 22:39 -

    De er feige, rett og slett. Våger ikke bryte ut av leddet.

    Svenskene er totalitære av natur og for dem går det nærmest på instinkt at de oppfører seg slik. Andre nasjoner begriper jeg meg mindre på.

  Peter Buch

  Posted: 7 maj 2016 - 15:26 - Svar

  Swedes for millenea are mostly barbarians. Barbarians get the barbarian treatment. What did YOU expect?

  Lenn

  Posted: 8 maj 2016 - 23:28 - Svar

  Carlquist siger det egentlig selv: Sverige er det mest sekulære land i verden. Sagt med andre ord: et hedensk land, som fornægter Gud. Hvis man kan anse gamle afguder som Thor og Odin for ‘superhelte’, ja, så er det nok ikk’ så mærkeligt, at Svenne lader sig løbe over ende af folk, der synes, at allahu er en slags superhelt. Blinde kan ikke lede blinde, for så falder de begge i grøften.
  (Gid vi dog ikke havde den forbaskede bro over til svenskerne!)

invandrare1957

Posted: 8 maj 2016 - 06:49 - Svar

Vem lyssnar på folket. Makten ska utgå från folket men politikerna verkar ha bråttom att genomföra det nya Sverige. Är det genomfört till valet 2018 då har globalisterna vunnit Sverige men det är ju emot demokratins spelregler. Men politikerna säger att har vi blivit invalda av folket så har vi rätt att göra det här. Man kan ju undra varför är det Bilderberg eller handlar det bara om att konsumtionen håller välfärden uppe i Sverige. Sen storföretagarna blev globalister och flyttade pengarna utomlands och företagarna utomlands började köpa upp svenska företag där amerikanska bankirer sitter och kollar 3 månadersvinster. Och för Findus utländska ägare är det billigare att lägga ner ett företag i Tyskland än Sverige för att Tyskland har andra lagar. Då handlar det inte ens om lönsamhet utan om politik det är vansinne utan vi behöver få tillbaka nationalstaten som värnar om Sverige om svenskar och svenska företag. Vi kan inte värna och tycka att Afrika är viktigare och indiska våldtäkter är viktigare än när svenska tjejer blir våldtagna. Utan det är bara politikernas svenska politikers storhetsvansinne svensken behöver börja protestera och säga ifrån och kräva omval. Då kan bara säga att Sverige är kört för den flata svensken kommer att fortsätta och titta på nyheter på SVT o Aftonbladet och skriver inte dom det då har det inte hänt. Utan då är Letsdance viktigare och att Wassberg går till final.

Ulf Dahl

Posted: 8 maj 2016 - 10:50 - Svar

Den dagen Migranterna är i Majoritet det är den dagen Sverige tar plats i tredje i tredje välden och inbördeskriget mellan Migrant grupper börjar. För ingen kommer betala skatt i ett sådant land,den ekonomiska infrastrukturen kollapsar

Leave a Comment