10
maj
Seneste opdatering: 10/5-16 kl. 2128
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Paul H. eller Rafik Youssef?

I den tyske løgnepresse, er det business as usual. Franske L’ Express navngiver ham Rafik Youssef. Le Figaro ligeså. Normandie Actu. Le Temps og BFMTV. Udenfor MSM gør mange det.

Hele den vestlige presse har kaldt manden “sindslidende/forstyrret”. Nu drosler tysk politi via Berlingske diagnosen ned til en “politisk motivation”. Knivattentat på station var politisk motiveret. Enkelte tyske medier kalder det “formodet, islamistisk angreb.” Differentialdiagnosen er nu, at manden både sindslidende og politisk terrorist, hvad der selvfølgelig kan tænkes med lidt god vilje.

Den 27-årige gerningsmand “Paul H.” eller snarere “Rafik Yussuf.” fra Hessen råbte: “Allahu Akhbar, vantro skal dø.” Man husker f.eks. de tre eller fire tilfælde, hvor en muslim kørte civile ned med sin bil i Frankrig. De var alle officielt “sindslidende,” og det var givetvis løgn.

Da det jo næppe er sådan, at vestlige myndigheder og journalister mener, at islam er en sindslidelse, siger det mere noget om, hvor bange myndighederne er for sandheden – eller rettere vores reaktion på den. De er sindssvagt nervøse over, hvad de har gjort, og det bør de også være, for sandheden synes at være, at en potentiel gigantisk femtekolonne er begyndt at gå løs på tilfældige ofre. Dette kan vælte politikere som dominoklodser.

Jeg vil prøve at finde sandheden om dette terrormord via tyske blogs og debatfora. De der kan tysk, må gerne lede med. Jeg mangler blandt andet et foto.

I England var der netop en større terrrorhandling undervejs: Police arrest two Afghans ‘plotting terror attacks at Canary Wharf and London hotels’: Suspected Islamists had drawings of ‘targets’ when arrested in Italy.

 Endnu er der en delvis kontrol med situationen, men ser man Europols terrorstatistik, går det endog meget brat den forkerte vej. Det skrider for jer, venner.

Die Täter-Lüge über den angeblich Deutschen Paul H.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lazze

Posted: 10 maj 2016 - 19:14 - Svar

Det går da i den grad ad helvede til, uanset hvor i Europa vi retter vores blik. Islam-Idioten som stak kniven ind, bliver af løgnepressen omtalt som værende “tysker” – Er de blevet bindegale, de kære journalister?

Nå, her er så en nogenlunde normal journalist, han er norsk, og han har været på en kulturberigende oplevelses-tur i Pippi-land:

– Svenske journalistikk bedrøvelig

NRK-profilen gir følgende kraftsalve til sine svenske journalistkollegaer:

– Svensk journalistikk er noe av det mest bedøvelige jeg har opplevd i researchfasen av denne prosessen. Jeg tror at svenske journalister ikke vil skrive så mye om den negative situasjonen i forstedene er at innvandrere er involvert. Det blir ansett som tabu.

– Politiet sa til oss at det først og fremst er ungodmmen det går utover. Politikerne gjør ingenting. Verken dem eller journalistene bor dessuten i de aktuelle områdene. De bor i fine og rike områder av byene.

At svenske media ikke belyser situasjonen i parallellsamfunnene i større grad går utover den offentlige debatten, mener NRK-profilen.

http://m.nettavisen.no/nyheter/utenriks/trusler-fikk-vi-hele-tiden—til -og-med-da-vi-var-med-politiet/3423222035.html

  jasminum

  Posted: 10 maj 2016 - 21:50 - Svar

  MEN, denne reportasjen karakteriserer IKKE norske journalister. De er avskyelig avhengige av sine eiere som stemmer ganske så overens med journalistenes bakgrunn som hjernevaskede samt regimetro. Dette gjelder jo også NRK som driver valgpropaganda for Ap. Men nrk skiller seg ut fra msm forøvrig ved mange gode artikler (safe sådanne). Denne må sees som eksempel på det siste jeg nevner. Man kunne da slett ikke unngå å ikke lage en reportasje om svensketilstandene. Skulle naturligvis skjedd for lenge, lenge, lenge siden….. og sier sitt om NORSK msm – i høyeste grad, også om NRK!!!

Bjørn

Posted: 10 maj 2016 - 19:17 - Svar

Hvem er efterhånden så dum at lytte til Løgnmedierne?

  jasminum

  Posted: 10 maj 2016 - 21:33 - Svar

  Ikke jeg. Det er virkelig kvalmende å titte innom dem. Rundt Köln-trakkaseringene var jeg ofte innom die welt for reportasjene syntes troverdige. Tenkte til og med å abbonere på deres tilsynelatende uavhengige nettavis. Det har fortatt seg, regime-merkel-tro som det nå ser ut. Norsk presse; HJELP! Den svenske kan umulig være verre! Dansk presse (?) Bjørn, evnt. snaphanen, kan dere kort karakterisere den; synes for meg betraktelig bedre (?)

GHjo

Posted: 10 maj 2016 - 22:55 - Svar

Den tidligere muslimske kjente psykolog Wafa Sultan, betegner Islam som en sinnslidelse, som alle muslimer Fra den norske, muslimske nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik og til de mest fanatiske,er angrepet av i varierende grad.Etter mere man setter seg inn i Islam og muslimers kultur og oppførsel,blir man etterhvert overbevist om at islam fremkaller varierende grad av sinnslidelse,hos muslimer.(Politisk U-korrekt) forskning burde bli satt i gang, for å fastslå skadeomfanget av sinnslidelser forårsaket av islam.

M Jensen

Posted: 10 maj 2016 - 23:16 - Svar

Det værste var vel den såkaldte vanvidsbilist fra Graz som efter at ramt adskillige fodgængere pløjede sin bil gennem den centrale gågade med 3 døde og 34 sårede som resultat. Politiet kunne nærmest inden anholdelsen fortælle at gerningsmanden var sindsyg og at det slet ikke havde noget at gøre med mandens religiøse tilhørsforhold og der var kun en meget sporadisk behandling af historien – formentlig for ikke at inspirere for mange andre af hans ligesindede.
Der er lidt om det her http://ekstrabladet.dk/112/overvaagningsvideo-frigivet-her-ploejer-van vidsbilist-gennem-gaagade/5623836

Peter Buch

Posted: 10 maj 2016 - 23:46 - Svar

Jeg husker lidt af en Stig Møller tekst- så vidt jeg husker:
Venner og venner hvor mon verden ender,
hvis vi ikke snart den vender…
Var den sådan, teksten?

gregwerle

Posted: 11 maj 2016 - 06:18 - Svar

Det er åbenbart ikke kun tysk Snaphanen ikke behersker. Hvis du kunne lese de franske aviser, ville du forstået, at Rafik Yussuf ikke er gårsdagens gjerningsmand, men navnet på en person som knivstak politi i Berlin i fjor.

  Therion

  Posted: 11 maj 2016 - 12:40 - Svar

  Og han er død.

  snaphanen

  Posted: 11 maj 2016 - 15:46 - Svar

  Du fandt et hår i suppen? Dygtig mand. Jer er opmærksom på fejlen, men dette er jo ikke 3 korrektur på en roman, vel?

Breidablikk

Posted: 11 maj 2016 - 09:29 - Svar

Foto hos pi.net.

Hva er årsakene til tragedien? Mediene formørker gjerningsmannens identitet og opprinnelse. Og ingen politiker eller forsker makter, i offentligheten, å komme med en tilfredsstillende forklaring på dette voldstilfellet – og en rekke andre tilsvarende “uforklarlige enkelthendelser”

Min teori: oppvekst som immigrantbarn i fremmed land, det fører sjeldent til annet til en grunnleggende følelse av fremmedhet og utilfredshet. Som araber (trolig) blandt tyskere, som muslim blandt kristne. Derav alle mulige problemer og frustrasjoner som oppstår på dette negative immigrantgrunnlaget, nemlig: arbeidsløshet, pengeproblemer, misbruk av ulike substanser, psykiske problemer. For et derved ustabilt og utilpass individ blir “fundamentalistisk Islam” grunnleggende tankefigur, og “Djihad” aksjonsform.

I sum: et helt ordinært tilfelle av immigrant eller immigrant-barn som ikke kan bli noen lykkelig eksistens. For den tysker som hjelper en migrant, og for migranten selv, kan det oppstå en “god følelse”, av ufortjent og overveldende materiell velstand i et velferdsparadis, og av barnmhjertighet/kristen kjærlighet/sosial rettferdighet. Men for andre generasjon, både for immigrantene og for tyskerne/europeerne, blir intet bra.

Selv er jeg “andre generasjons” nordmann, hvis foreldregenerasjon startet masseinnvandringen. For meg lover framtiden – i et samfunn med slike immigrasjonstilfeller – lite godt.

http://www.pi-news.net/2016/05/allahu-akbar-und-die-schwierige-wahrhei t/

Therion

Posted: 11 maj 2016 - 12:35 - Svar

For ordens skyld. I L’Express står det (i norsk gjengivelse):

I september 2015 ble en 41 år gammel iraker, prøveløslatt etter å ha
vært dømt for deltakelse i en terroristorganisasjon og et
attentatprosjekt mot en irakisk statsminister i 2004, drept av politiet
etter å ha såret en politikvinne i Berlin. Også der var våpenet benyttet
av angriperen, Rafik Youssef, en kniv.

Lenn

Posted: 12 maj 2016 - 00:15 - Svar

Venstrefløjens stupiditet og løgne er så enorme, at man skulle tro, hver dag var 1. april! Det er en helt kendt sag, at isis-svin er høje på stoffer meget af tiden, fx amfetamin og kokain, men de er måske også allesammen blot ‘psykisk syge’? http://www.dailymail.co.uk/news/article-2898876/Isis-fighters-high-coc aine-Huge-bag-drugs-home-Islamic-State-leader-accused-drugging-troops- boost-morale.html – der er masser af artikler om emnet.
Ja, psykisk sygdom kan herefter kaldes ‘islam’. Dog ville jeg hellere kalde det ved rette navn: Ondskab!

Desuden må det være et gevaldigt vink med en vognstang, at psykofanten råber ‘alahu akbar’ og ikke fx ‘buddha akbar’…. Sjovt nok har jeg ikke hørt om ét tilfælde, hvor en buddhist har slået ihjel og råbt ‘buddha akbar’.

Breidablikk

Posted: 12 maj 2016 - 04:42 - Svar

Hva dette mordet gjør med en lokalbefolkning, blir litt mer forståelig med lokale stemningsrapporter, her fra kirkelig gravferd.
http://www.merkur.de/lokales/ebersberg/grafing/trauerfeier-nach-messer attacke-grafing-trauer-entsetzen-angst-6394560.html

Leave a Comment