10
maj
Seneste opdatering: 11/5-16 kl. 0001
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Indspilning i fuld skærm 10-05-2016 231848

For otte dage siden sendte franske Canal + en dokumentar af den meget modige Saïd Ramzi. Jeg har ledt efter den uploadet, men idag sendte Danmarks Radio den sandelig. Det tog dem tre år at sende Undercover Mosque en meget sen aften, men nu er det sandelig andre tider end i 2008, da den kom. Politikens anmeldelse med trailer. Dokumania: Islamisk Stat i Frankrig – undercover i en terrorcelle, 1.t. 26 minutter. (Måske kan den kun  ses i Danmark!)

“Svensk journalistik er bedrøvelig”

Den norske journalist Anders Magnus, der for nylig blev truet ud af Stockholms-ghettoen Husby, giver et længere interessant interview, hvor jeg har klippet lidt ud. Da jeg for seksten år siden begyndte at skrive om Sverige, krævede det at man var vældig sikker i sin sag for angreb og tilsvining. Det var jeg, det hjalp mig til at være ligeglad med de fleste andres mening undtagen nære venners. Jeg havde særlige forudsætninger, og det føltes som en pligt at skrive om det. I dag kan enhver der vil, se at jeg havde og fik ret. Lad mig ikke også få ret i resten af det, jeg ser for mig om Sverige. Magnus siger manende til Norge:

Selv om det var ubehagelig mener jeg det var viktig å fortelle om situasjonen til det norske folk. Dette er noe som er nært oss i avstand. Vi ønsker ikke å ha det slik i norge, og noen må fortelle hva som skjer – og hvorfor det skjer.

Svensk journalistikk er noe av det mest bedøvelige jeg har opplevd i researchfasen av denne prosessen. Jeg tror at svenske journalister ikke vil skrive så mye om den negative situasjonen i forstedene er at innvandrere er involvert. Det blir ansett som tabu.

Politiet sa til oss at det først og fremst er ungodmmen det går utover. Politikerne gjør ingenting. Verken dem eller journalistene bor dessuten i de aktuelle områdene. De bor i fine og rike områder av byene.

At svenske media ikke belyser situasjonen i parallellsamfunnene i større grad går utover den offentlige debatten, mener NRK-profilen.

 Det var en veldig spesiell situasjon. Det har vært slik i Sverige lenge, men politikerne ser ikke ut til å bry seg. Det ser heller ikke ut til at folk flest vet om hvordan det er i forstedene. Svensk media tar ikke tak i dette, og opplyser heller ikke den øvrige befolkningen om situasjonen.

– Svensk politi sier de blir færre og færre. Det er ikke rart når man ser arbeidsvilkårene de har.

– Det er nok noen elementer av det i Norge også. Vi har sett tendenser til moralpoliti på Grønland i Oslo. I visse områder på Tøyen, øst i Oslo, er det gjenger som nekter folk å ta bilder. Gjør du det kan det skape problemer. Jeg skal ikke generalisere, men det er verdt å ta tak i dette og være i forkant av utviklingen, advarer Magnus. «Trusler fikk vi hele tiden – til og med da vi var med politiet»

Se også Morten Uhrskov: Sverige på vej ud i en dyb økonomisk krise. Ved næste lavkonjunktur skal Sverige naboer bekymre sig og træffe forholdsregler mod masseindvandring fra Sverige.

Ifølge Dagens Industri kan man sammenligne Sverige med Spanien, Portugal og Irland før finanskrisen i 2008. Der er vækst i Sverige, men en stor del af den er drevet af en kunstigt lav rente og voksende offentlige udgifter som følge af en voldsomt stor tilstrømning fra den tredje verden.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Holger Larson

Posted: 10 maj 2016 - 20:46 - Svar

Jo flere fattige man har i et samfund, des flere forbrydelser. Det er logik for burhøns. Når man lukker flere analfabeter ind i landet, får man flere fattige og dermed flere forbrydelser.

  snaphanen

  Posted: 10 maj 2016 - 21:10 - Svar

  overhovedet ikke logik. Statistikken siger, at det meget ofte er veluddannede, som bliver terrorister.

Pachama

Posted: 11 maj 2016 - 00:15 - Svar

“Lad mig ikke også få ret i resten af det, jeg ser for mig om Sverige.”

Vel, om man ser på utviklingen fra midten av 1980-tallet og frem til i dag, kan man i alle fall for Norges del konkludere med følgende: Det er de største pessimister, de mest såkalt “høyreorienterte”, som har fått rett.

I sak etter sak.

Det som ble avfeiet som konspirasjonsteorier, som fear-mongering, som ekstremisme. Det er i dag virkelighet.

Femtekolonister? Terrorister født i Skandinavia? Hvem ville trodd det, på 90-tallet?

Et stort etablert innslag i befolkningen, som ikke hører til vertslandets kultur. Som vokser, og vil fortsette å vokse til evig tid. På 80-tallet ble vi lovet at vi ikke kom til å merke det. Så var vi plutselig et multikulturelt samfunn. Nå har vi “paralellsamfunn”.

Det som gjør mest inntrykk, er hvor raskt det går. Det er ikke enda syv år siden den norske “kronprinsen” i Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, gikk ut og hevdet at “radikal islam er ikke noe problem i Norge”. Han trodde det var en god sak.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/stortingsvalget-2009/stoere-radikal -islam-ikke-noe-problem-i-norge/a/556746/

Syv år siden.

Jeg er redd for at du vil få rett i dine verste spådommer om Sverige. Og jeg tror vi bare i løpet av de neste 10 årene vil se tiltagende migrasjon på nasjonalt nivå, i Europa. Der urbefolkningen og de innvandrede sementerer sine respektive regioner. Etterhvert også land.

Danmark vil da forbli nordisk. Sverige vil ikke det. De blir en ny islamsk stat i Europa.

Spørsmålet er om en slik prosess kan skje fredelig.

  snaphanen

  Posted: 11 maj 2016 - 01:31 - Svar

  Thilo Sarazzin sagde for en uge siden. “Staer der bliver styret af pessimister, går det godt. Stater som styres af optimister, får store problemer”. Det er netop optimismen, der har kendetegnet svenske ledere. Selv i dag er de optimister, men jeg er ikke sikker på, det er andet end en facade

  https://www.youtube.com/watch?v=VpFrXXzqrdQ

Charlie

Posted: 11 maj 2016 - 19:42 - Svar

Svinsk dommer tillader ødelæggelse af 14-årig pige: http://lokalavisen.dk/rasende-far-svinet-voldtog-vores-14-aarige-datte r-saa-brutalt-at-hun-bloedte-ud-af-underlivet-/20160511/artikler/16051 9798/1779 Adressen for dommersvinets ugerninger ligger på Garderhusarvej i Næstved. Den svinske dommer er nok HUSAR, men ikke ligefrem garder. Her er stedet på Google map: http://map.krak.dk/m/pCmGn

  Bjørn

  Posted: 11 maj 2016 - 21:38 - Svar

  Særtilfælde !

   Niels Henriksen

   Posted: 11 maj 2016 - 23:57 - Svar

   Såkaldte helt usandsynlige serietilfælde, der absolut INTET har med islam eller deres kultur at gøre 😉

  Lenn

  Posted: 12 maj 2016 - 00:04 - Svar

  Det er ufatteligt, at det her kan foregå i et demokrati, hvor man skulle mene, at der er noget, der hedder lov og ret!! En anden artikel i den, du nævner, fortæller om en far, der redder sin 8-årige datter fra at blive voldtaget af en skide perker, der er kommet ind i huset om natten. Faderen og naboen skulle lige have gået en tand hårdere til svinet, så han var et elimineret subjekt. Selvtægt må være vejen frem, når vi har en pervers dommerstand, der ikke beskytter dem, der ikke kan beskytte sig selv. At bure folk inde eller hænge dem har jo selvsagt en præventiv effekt.

  Og hvorfor hører vi ikke de to nyhedskanaler, TV2 og DR, fortælle om de mange sager? Det er sølle, og jeg begynder at spekulere på, hvem der har givet dem mundkurv på.. eller om de blot selv er så forblindede og dumme i al deres multikulturalitet, at de ikke VIL bringe disse historier!?

  Rune Hansen

  Posted: 12 maj 2016 - 00:36 - Svar

  Inden du deler privatadresser ud på Nettet, kunne det være rart med en mere afbalanceret gennemgang af episoden.

  Hvis du f.eks. kigger på lokalavisens facebook-side, er der en kommentar fra en Camilla Hansen, der har en ganske anderledes beskrivelse.

  https://www.facebook.com/lokalavisen.dk/posts/1171176149583699

Charlie

Posted: 11 maj 2016 - 19:47 - Svar

Psykopaten Alex Elisiussen (sjussen)?) er “retspræsident”, BRÆK!: Her er den lille lort: http://www.domstol.dk/Naestved/omretteninaestved/Pages/Hvemervi.aspx

Leave a Comment