12
maj
Seneste opdatering: 13/5-16 kl. 0155
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Filmen havde premiere i går. Medvirkende er blandt andre Nigel Lawson, Dan Hannan, David Davis, Jacob Rees-Mogg, John Redwood, Steve Baker, Mark Littlewood, Dr Eamonn Butler, James Cleverly –  Melanie Phillips, Simon Heffer, Claire Fox, James Delinpole, Janet Daley, Paul Staines, Alex Wickham og Toby Young. Brexit the Movie, Facebook. – Brexit: The Movie Gala Premiere. Kan også ses på You Tube.

Houellebecq om Sverige

Screenshot 2016-05-12 at 19.36.43

Jeg har udtrykt noget lignende utallige gange, men mere afdæmpet selvfølgelig, for jeg er grundlæggende langt mere moderat og besindig end mit rygte, og jeg kan godt lide underdrivelser. Jeg betræber mig endda dagligt på at holde mig moderat, ved (næsten) aldrig at se dansk tv, aldrig høre dansk P 1 og aldrig høre på politikerudtalelser. Det virker. Jeg kan tåle større doser svenske medier, og jeg kan kun forklare det ved, at jeg ikke er så følelsesbundet til Sverige trods alt. Mere slebent udtrykte Foucault sig om Sverige, han boede der i tre år:

Foucault om Sverige

“Den svenske virkelighed har en skønhed og en strenghed og nødvendighed, der viser, at mennesket i en sådan virkelighed aldrig er andet end et punkt, der flytter sig, der retter sig efter love, skemaer og former i en trafik, der går ud over og er mægtigere end individet. (…) Sverige åbenbarer i sin ro en næsten fuldendt verden, hvor man opdager, at mennesket ikke længere er nødvendigt.” Foucault i Bonniers Litterære Magasin 1968 (se hele artiklen på engelsk)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


jasminum

Posted: 13 maj 2016 - 00:25 - Svar

Fabelaktig; krysser fingrene for UK brexit. EU er et monster, totalt uten legimitet, et selvbestaltet byråkrativelde som nærer seg på lovreguleringer og forordninger, it sucks bokstavelig talt. En bastion i krig med omliggende stater er hva de framstår som, godt hjulpet av nasjoners forædere.

At noe land kan bli i dette rottereiret er over min forstand. Norge er EØS-medlem, men våre karrierepolitikere gjør hva som helst for å tekkes disse krapylene der nede i Brussel. VI, Norge SA NEI til EU medlemskap senest i 1972. Hva vi har gjort for å kun ha slike spyttslikkere å velge blant ved valg, for det er hva våre (alle) politikere kan karakteriseres som.

Europa; okkupert – av banditter innenfor nasjoners grenser.
Banditter!

  achantus

  Posted: 13 maj 2016 - 01:13 - Svar

  Jeg håper også på brexit. Men politikerne kommer nok ikke til å tillate det. Ja, vi sa NEI til EU, men våre supersmarte politikere greide å få oss med gjennom bakdøren. Det betyr at folket, demos, faktisk ikke bestemmer i dette såkalte demokratiet. Det hele er et skuespill. En svindel. Demokratiet, som våre politikergenier lovpriser hele tiden, er en illusjon. Demokratiet eksisterer ikke lenger, om det noen gang har gjort det.

   jasminum

   Posted: 13 maj 2016 - 02:12 - Svar

   Jeg oppdager også at demokratiet er en luftspeiling.

    achantus

    Posted: 15 maj 2016 - 15:13 -

    Ja, desverre. Vårt nåværende demokrati representerer ikke folkeviljen, men er til for politikerne, teknokratene og de globale kapitalistene. Det hele har utartet til en slags svindel av gigantisk format, der hovedformålet er å anvende “demokratiet” til å overføre ressurser til eliten.

    jasminum

    Posted: 15 maj 2016 - 15:26 -

    Tenkte litt her; fordi det er så tilsynelatende utrolig hva vi erfarer fra våre politiere. Det er ikke til å ta inn, demokrati som vi trodde var en reell opplevelse, via bl.a. opplevd og tilsynelatende videre utviklet velferdssamfunn.

    Nok er nok synes disse quislingene på tinget (det norske storting). Nå plasserer vi dem der de hører hjemme, kutter ut valg ved første anledning og slår oss sammen med våre kjære US imperalistene i en spennende ny utvikling, TILEGNET “OSS”, eliten. Om sanering av land må til, so what!
    EU har fått sine “soldater”; se hva vår regjering driver med, innkludert er AP:

    achantus

    Posted: 15 maj 2016 - 15:33 -

    Det er ganske så utrolig hva denne eliten foretar seg, det er sant nok. Det er som om hele det politiske etablissementet har blitt forvandlet til et galehus. De siste årene har jeg fått mer og mer en følelse av “uvirkelighet”, eller av å leve i en slags simulasjon. Alternativt er det bare jeg som holder på å miste vettet. Det vil i så fall ikke være det minste rart, så merkelige tider som vi lever i nå.

    jasminum

    Posted: 15 maj 2016 - 15:52 -

    Nei, det er ingen villfarelse. Våre politikere har avsatt folket. Nå er det til og med byråkrater som uttaler at stortinget må skjære gjennom når det gjelder kommunesammenslåinger som er igang – dvs. sette til side vedtaket om at disse skal være frivillig baserte. Det går ikke deres vei, og de angrer på den såkalte frivilligheten. Et lite bilde av holdninger som råder.

    achantus

    Posted: 15 maj 2016 - 16:27 -

    Ja, naturen er det eneste virkelige ekte.

  bjørn

  Posted: 13 maj 2016 - 05:51 - Svar

  En norsk velgører og verdensforbedrer udstiller sit store hjerte

  https://m.youtube.com/watch?v=HKacJoWkExE

   jasminum

   Posted: 15 maj 2016 - 15:53 - Svar

   Hun er bare en nyttig idiot. Undres om hun vet det selv. Kristenfolket hejer på henne, forståelig nok og andre tar henne til inntekt for det gode de tror at Frp står for. At det går an å lure seg selv så ettertrykkelig.

Skåning

Posted: 13 maj 2016 - 01:44 - Svar

Hmmm. Den där Brexit-kampanjfilmen var ju verkligen ett mish-mash av relevanta argument mot det odemokratiska, überbyråkratiska top-down-bygget EU å ena sidan. Å andra sidan var det en hallelujah-film kring “free trade” utan att på något sätt syna baksidorna. Det enda de nämner är EU:s tullar. Men om man inte samtidigt nämner att Indien, Kina, Korea och Japan har så höga tullar och andra hinder att vi omöjligen kan sälja våra produkter på deras marknad, så är det en intellektuellt ohederlig sammanställning. Man kan förstås ta en sockerimportör som gnäller över att han inte kan köpa det billigaste sockret på världsmarknaden. Men om BMW inte kan sälja sina bilar i Brasilien så är det inte konkurrens på lika villkor, och en ensidig free trade, som bara gynnar crony-capitalists.Faktum är ju att det är just detta EU har varit dåliga på. Vi tillåter världsmarknaden att sälja allt hos oss, medan vi samtidigt tolererar att deras marknader är stängda för våra varor.

Det känns som om Trump håller på att syna den bluffen, och det ska bli väldigt intressant.

Den som vill bilda sig en motsatt uppfattning kan ju åka till Tokyo, Shanghai eller Calcutta och se hur många BMW, Mercedes eller Jaguarer man ser på gatorna.

  bjørn

  Posted: 13 maj 2016 - 05:59 - Svar

  I USA blir der valgsvindel. Elektronisk afstemningssystem uden revision, kontrolleret af Rothschilderne. Men måske vil FBI afhøringerne – afsløringerne – af Hillary gøre hende så upopulær, så oligarkiet intet kan gøre.

Svend

Posted: 13 maj 2016 - 17:45 - Svar

Een af de afsluttende røster i den fremragende film lød: “Om jeg så skal æde græs de første fem år efter at vi har forladt eu, så vil jeg ud! ” Helt sådan har jeg det også. Friheden er ikke til salg for noget.

Desværre har et flertal ladet sig købe, mod at eussr giver dem stjålne penge at leve et bekymringsfrit liv for. De er for ringe åndeligt bemidlede til at indse, at det får ende.

  snaphanen

  Posted: 13 maj 2016 - 17:52 - Svar

  Det står os mere og mere klart, at EU vil afskaffe vores nation. Særlig nu efter nogle års “flygtningekrise” – som ikke er nogen krise. Europa vil være under belejring de næste 30 år, og vi må forsvare os eller forsvinde og overlade vores lande til arabere og afrikanere.

Leave a Comment