14
maj
Seneste opdatering: 15/5-16 kl. 1943
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Videoreportage følger.Trykkefrihedsselskabets ytringsfrihedspris, Sappho-prisen, gives til en person, der “har forenet journalistisk dygtighed med uforfærdethed og kompromisløshed.” Scruton mere end opfylder kriterierne.

Han er en filosof, der har været meget offentlig i hele sit liv: Han var på Cambridge “proletarian, rightwing and heterosexual.” Fra begyndelsen helt udelukket af det gode, marxistiske selskab, som stadig hersker i politik og på universiteter i dag. Navnlig i Sverige har det “sejret ad Helvede til, godt”, som Thomas Nielsen sagde. Hør hvilke hjernevaskede, svenske, unge Stefan Torsell skal lægge øre til. De unge er de troende, de ældre er de tvivlende. Scruton omtaler om det i sin forelæsning, der kommer her snart.

Her er alle, der har fået den. Roger Scruton i Trykkefrihedsselskabet om ytringsfrihed og politisk korrekthed. Scruton er også i DR 2 Deadline. Tilgængeligt online kl 23.30. Se også Roger Scruton i Danmark: “Nationalfølelser er naturlige for os. De knytter os til vores hjem…”Katrine Winkel Holm skriver om Scruton: Ytringsfrihed kræver moralsk mod.
IMG_0034IMG_0055

vermundP1020844IMG_0029P1020908IMG_0050IMG_0061IMG_0003IMG_0022 IMG_0046

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • bjørn

  Husk på, at de antirascistiske moddemonstranter demonstrerer imod, at højrepopulister misbruger og instrumentaliserer særtilfælde af forbrydelser begået af indvandrer til at blæse en politisk hetz-kampagne mod fremmede op – I højrepopulistiske hetzere!

 • Polka Charlie

  Tror nærmere: “Lower class, rightwing and heterosexual” – han omtalte næppe sig selv som proletar.

  • snaphanen

   jo, det gjorde han

   • Polka Charlie

    Okay, det overrasker mig alligevel.

   • Polka Charlie

    Steen, det var “Lower class”, jf. videoen du har postet i dag (ca. 26:38). – Ikke det gør alverdens forskel.

    • snaphanen

     Du havde ret. Men hvis du googler de tre ord + Scruton, ser du at han også har sagt det andet. Det var det jeg gjorde, så jeg har også lidt ret 🙂

    • Polka Charlie

     Modtaget. Tænkte blot at gennemsnitspersonen næppe ville tale nedsættende om sig selv eller sit ophav. Men Scruton er ikke gennemsnitlig og det er jo nok det der gør udslaget.

 • Pingback: Roger Scruton i Trykkefrihedsselskabet, 14.5. 2016 « Snaphanen.dk()