16
maj
Seneste opdatering: 17/5-16 kl. 0622
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Av Peder Jensen (Fjordman)

Bosnisk politi har beslaglagt store mengder våpen som skulle smugles til Sverige. Her snakker vi om tunge militære våpen. Dette er åpenbart ikke noe som skulle benyttes til vanlig gatekriminalitet eller å rane personer for sin lommebok. Så store mengder tunge våpen må ha vært tiltenkt større og langt mer alvorlige operasjoner.

Antallet militante muslimer i Sverige er i ferd med å nå en kritisk masse hvor de har infrastruktur og mannskap til å være meget farlige. Göteborg er en av de viktigste byene i Europa for Den islamske staten (IS). Belgia eksporterte jihadister i mange år, inntil noen av dem slo til med blodige angrep midt i hjertet av Belgia. Svenskene kan ikke forvente at de skal importere og eksportere jihadister i så lang tid uten at noen av dem vil slå til med terrorangrep i Sverige.

Selvmordsbomberen Taimour Abdulwahab var inkompetent, og klarte heldigvis ikke å drepe noen andre i Stockholm 11. desember 2010. Andre og mer kompetente personer vil derimot prøve igjen. Det er trolig kun et spørsmål om tid før Sverige rystes av blodige islamske terrorangrep. Sex gripna för planerad vapensmuggling till Sverige, Police seize weapons ‘en route to Swedish militants’,

Radio- TV-mast i saboteret

En mere end 300 meter høj radio-tv-mast ved Borås øst for Gøteborg, blev i går nat saboteret. Masten har andre funktioner end radio og tv, men politiet snakker ikke over sig.  Masten er knækket 100 meter oppe, og de lokale beskriver lyden af en bombe. De efterforsker “et internationalt spor, af nogle der vil stressteste svensk forsvar.” Jeg tror ikke, det er russere der angriber svenske installationer.

“Polisens kommunikationssystem Rakel finns på dessa master. Masterna kan även användas för signalspaning och har bland annat använts av KSI (Kontoret för särskild inhämtning) .”

Ethvert vulkanudbrud har forskælv. Ingen har ignoreret så mange advarsler som svenske politilikere. Håkan Johansson skriver:

 Den svenska makteliten har bestämt sig för att mångkultursprojektet ska genomföras, även om vi själva går under. Påtvingad mångfald kommer i längden inte alls att vara någon styrka. Det är en svaghet, en eroderande kraft som sakta men säkert ogiltigförklarar det sociala kontraktet, i takt med att de ekonomiska klyftorna och segregationen ökar. Det vi bevittnar är kanske hur historiens mest framgångrika civilisation går under.

Dan Park hentet og forhørt i fem timer af politiet

Park er blevet den svenske pendant til den årelange myndighedschikane af Tommy Robinson. Lars Vilks, der er bedre inde i sagen end de fleste, citerer åbningslinjerne til Kafkas Processen. Park skriver selv på sin blog

Det gällde fem gamla bilder, två för Hets mot folkgrupp och tre för ofredande som kommer att straffskärpas till hatbrott för att de avbildade inte är vita.

Ena “hetsen” är om gruppvåldtäkten på finlandsfärja (ja det har blivit några fler sedan dess).

Andra “hetsen” är min bild >This is a cracknigger, or is it< som ställdes ut på galleri och jag häktades i tre månader vilket redan har avhandlats i hovrätten, skillnaden är att det denna gång är foto från ett elskåp där bilden sitter.

Desperationen lyser igenom när de försöker med en ny åtalspunkt nämligen ofredande och det tillochmed för bilder jag tidigare straffats för men som nu andra publicerar.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Rune Hansen

Posted: 16 maj 2016 - 22:58 - Svar

Når man ser de to nyheder sammen: Terrorister, som man lukker øjnene for, og Dan Park, som man forfølger nidkært, så forstår man, hvorfor det går, som det går.

  snaphanen

  Posted: 16 maj 2016 - 23:25 - Svar

  Tre, jeg kom i tanker om at den meget fishy sabotage a masten i Borås hører ind i denne historie

T. Snorrason

Posted: 17 maj 2016 - 00:53 - Svar

“Her snakker vi om tunge militære våpen.”
Hvorforfor hemmeligholde: hvilke tunge våben?
Deraf kan jo ses, hvad der planlægges og deltagernes træningsniveau – og terroristerne selv har jo allerede oplysningen, så hemmeligholdelsen har ingen mening.

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 17 maj 2016 - 01:04 - Svar

  Samtidigt på kärnkraftverket.

  Ett misstänkt föremål hittades vid Oskarshamns kärnkraftverk.

  Fyndet gjordes i samband med en polisiär – och militär övning.

  – Både våra och försvarsmaktens hundar markerar på ett paket som inte ingår i övningen, säger Jimmy Modin, presstalesperson vid polisen region syd.

  Vid 19.30 avslutades insatsen.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22828899.ab

  snaphanen

  Posted: 17 maj 2016 - 01:16 - Svar

  Der findes fotos rundt omkring. Granatkastere, håndgranater, maskingværer

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article22811237.ab

   T. Snorrason

   Posted: 17 maj 2016 - 02:14 - Svar

   ikke ligefrem tunge våben, men såmænd effektive nok til kamp mod feks. politi.
   Den slags er der tonsvis af på de kanter og sikkert nemme at erhverve mod kontant betaling.

   FelixKrull

   Posted: 17 maj 2016 - 07:03 - Svar

   Det er lette vaaben, de kan baeres af en mand. Tunge vaaben er artilleri, tanks, raketbatterier og den slags – ting det kraever motorkraft at flytte.

mjolly

Posted: 17 maj 2016 - 01:18 - Svar

Om Rakel finns på mastene har nok mange kriminelle interesse av at de faller ned:D Det bør også det svenske folket ha, ettersom det meste av kriminalitet både i Sverige og andre nordiske land har blitt holdt hemmelig for innbyggerne i kjølvannet av at politiets kommunikasjon ble kryptert. Slipp informasjonen fri er en fin parole.

invandrare1957

Posted: 17 maj 2016 - 06:40 - Svar

Sverige liknar en diktatur mer o mer. Nyheter stoppas för det får inte visa sanningen att invandrarna begår brotten. Det är effektivt för samtidigt så trycker man ner svensken. Den korkade svensken som tror att politikerna gör det bästa för svenskarna. Det har inte stått någonstans att polisen hade sändare i masten utan det får man läsa på den så kallade fulmedia. Som har blivit den riktiga media eller så går man in på Flashback och ser vad deras detektiver vet då brukar man få sanningen om mord o våldtäkt väldigt fort. Sen verkar man inte ta på allvar från myndigheterna att det kommer in containers med militära vapen från diverse länder. Snart dags för militär vad sa jag nu man sålde ju alla helikopter till Kanada o USA som blev glada över billiga helikoptrar som var fullt uppdaterade perfekta vid gerilla krigföring. Och JAS planen står ju på marken för man la ner verkstäder för att man skulle spara pengar. Sverige borde stå under förmyndare. Eller rättare sagt det gör vi ju Bilderberg o frimurare styr landet. Därför det är som det är.

Breidablikk

Posted: 17 maj 2016 - 10:22 - Svar

De som vil faar tak i vaapen andre steder, eller senere. Fremdeles mye kurant krigsvaapen aa faa kjoept i det tidl. Jugoslavia, eller i dagens Ukraina.

Per Pedersen

Posted: 17 maj 2016 - 19:52 - Svar

Og alt imens terroristerne bevæbner sig, så afvæbner man samfundet til et stort tag-selv-bord, senest er hjemmeværnet blevet yderligere afvæbnet, fordi – – – – at en terrorist angiveligt brugte et stjålet våben!!

Så burde vi jo afvæbne politiet og militæret også – de våben er da også brugt til kriminel aktivitet, hvem husker ikke røveriet på kasernen i Slagelse?

Næhh, vi skal jo helst gøre som vore politikere – lægge os fladt på ryggen, når det går løs.

Anna Svensson

Posted: 17 maj 2016 - 21:27 - Svar

Men ändå väljer våra makthavare att ställa sig blind, döv och stum.

Leave a Comment