18
maj
Seneste opdatering: 18/5-16 kl. 0647
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Israelsk satiregruppe præsterer på én gang at håne det islamiserede Europa, ISIS og “Melodifestivalen.” Dette musikindustrielle mareridt kan nu brede sig til hele verden, jubler svensk journalistik. Eurovision kan bli ”World vision”, Det holder pøblen sovende under selv meget alvorlige og eskalerende problemer, og muliggør deres egen Valium-journalistik om dem, for 4/5 dele af svenskerne sover endnu, og det skal de helst blive ved med. Hvis de vågner op til, hvad der er gjort imod dem, er det helt færdigt med Syvpartiet og alle dets klakører = svenske journalister, og det ville jo være skrækkeligt.

Sverige är en sjunkande nation, med ett schlagerlallande folk

Av Thomas Nydahl

I en nation som ägnar sig åt att debattera samtida så kallad “schlagermusik” ska man inte förvänta sig någon utveckling, vare sig politisk eller kulturell.

En sådan nation – kanske skulle jag hellre skriva “en sådan kontinent”? – är dömd till nationellt självmord. Ty det som den maskintillverkade, utkletade och “globaliserade” schlagermusiken i modern form står för hänger intimt samman med konsumismen, inte bara som en evig jakt på prylar utan också som det offentliga rummets destruktion, med stadsfestivaler och andra upptåg så fort en solstråle visar sig. Den infantila marschen har förvisso bara börjat, men det är fler och fler som ansluter sig till den, kanske för att det i den folkmassan erbjuds en trygg värme och gemenskap.

Vi ser nu hur “svenska” förorter förvandlade till etniska enklaver brinner på nytt. Vi ser hur en för samhällsfunktionerna viktig radio- och tv-mast utsätts för sabotage. Vi ser vår egen statsminister stå på bankett i Washington och bete sig som en barnunge.

Vi ser ett regeringsparti, de gröna, som efter den senaste månadens minst sagt uppseendeväckande händelser inte tycks ha lärt sig något som helst, utan istället efter sin kongress vandrar ut i verkligheten igen som om de vore en fårskock sjungande “love and peace”. Vi ser en fackföreningsrörelse som blottar ledarnas korrumperade livstil. Vi ser riksdagsmän (och riksdagskvinnor) som plockar ut hundratusentals kronor i lön trots att de aldrig är närvarande och trots att de har annan försörjning. Vi ser den ena skamliga fallskärmen efter den andra lyftas, inte minst från den offentliga sektor som förblöder i flera av sina kärnverksamheter.

Ja, vi ser både i det stora och det lilla allvarliga exempel på ett samhälle i djup kris. Och ett sådant samhälle, en sådan nation, är dömd att sjunga schlagers ända fram till gravens kant. Den kommer att vara både analfabetisk och renons på all kunskap när den når fram. Och kanske finns det inte ens någon kvar som kan eller vill skotta igen graven.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invandrare1957

Posted: 18 maj 2016 - 05:59 - Svar

Stämmer så bra kommentarerna var stenhårda på Facebook om Melodifestivalen åsikterna var många. Men politiskt korrekta tänkte faktiskt avsluta Facebook om man inte har viktigare att komma med. Samma sak med Letsdance svensken älskar saker som är lyx o flärd. Min generation där fick man inte fira skolavslutningar eller studenten det var fult. Tror egentligen svensken har Norge komplex till gårdagen 17 maj. För i Sverige bestämmer politiker till och med vad vi ska fira. Tror nästan dom måste fått orgasm om dom åkte förbi Södertälje på julafton. För där stod invandrarna och tvättade bilar kl13,30 när jag hämtade ungarna. För Sverige gäller bara effektivitet arbeta mer alla ska arbeta. Man har glömt livsglädje man har glömt barnen man har glömt varför man lever. Eller är livet bara att behaga politiker så dom får pengar till staten. Dom unga slutar att skaffa familj o barn för det finns inte tid för ett normalt liv. Men dom förstår nog när dom blir gamla och sitter ensamma i sina lägenheter men klart dom ska jobba så länge som möjligt. Ideal livet i Sverige är två barn och skilda och delad vårdnad så man får vila varannan vecka. Sverige är ett sjukt land som har gått till överdrift på alla sätt och vis. Med sin västervridna synsätt. Egentligen var Reinfeldt moderat eller var han kommunist.

  Snaphane

  Posted: 18 maj 2016 - 23:29 - Svar

  FR eller 32-dels negern är Sveriges största landsförrädare i modern tid.
  Landet går nu åt helvete i allt snabbare takt – ett kollektivt självmord i slowmotion påhejat av MSM, läs kulturmarxisterna……..
  Tomas Nydahl har helt rätt i vad han skriver. Själv har jag tappat tron på att folket skall någonsin vakna och har därför bestämt mig för att utvandra. Jag har slagits på barrikaderna i sju år men folk vill inte lyssna. Det räcker inte med att 25% har vaknat, det krävs minst 50%.

   invandrare1957

   Posted: 19 maj 2016 - 05:32 - Svar

   Du gör helt rätt det finns inget hopp utan globalisterna har ett strypgrepp på Sverige o svenskarna. Har råd ta ett par semesterveckor till Seattle USA. Och fundera perfekta klimatet o trevligt folk och skandinaver är eftertraktade i arbetslivet.

   MollyM

   Posted: 21 maj 2016 - 10:41 - Svar

   Jeg er aldeles enig – jeg er på nippet til at give op …

Hestehandleren

Posted: 18 maj 2016 - 12:16 - Svar

Det er desværre ikke kun i Sverige at man skruer op for “schlagermusiken”, så man ikke kan høre “skrigene” fra de nedre dæk, hvor vandet fosser ind og 3.kl “passagererne” ikke har mulighed for at redde sig selv…

  MollyM

  Posted: 21 maj 2016 - 10:39 - Svar

  Fin kommentar! Lad os bare få noget mere tju-bang-musik og flere skabagtige tv- shows ! Så glemmer vi nok, at skuden synker med raketfart …. det er saftsuseme uhyggeligt. Jeg hører til dem, der snart har opgivet, jeg tror, jeg emigrerer til Sydpolen, langt væk fra alle medier. Når et flertal stadigt ønsker denne verdensomvæltning, ja, så er alt håb jo ude!

Anna Svensson

Posted: 18 maj 2016 - 18:22 - Svar

Jag hade hellre haft Annandag Pingst kvar än Schlagerfestivalen, som jag f ö inte har sett något av.

  Niels Henriksen

  Posted: 19 maj 2016 - 01:41 - Svar

  En sån typp som dig borda ju se schlagerfestivalen – annars blir det ju fel på PKiternas segmentuppdeling av det svenska folket, och det går ju verkligen inte, eller hur? 😀

   Anna Svensson

   Posted: 19 maj 2016 - 20:45 - Svar

   Förlåt alla PKiter, men jag måste avstå, har faktiskt gjort så hela livet, jag vet att jag nog är lite pervers ;-), men vad ska man göra åt det?

   Hoppas ni behåller Pingsthelgen i sin helhet, bortsett från att det är en av kyrkans viktigaste helger brukar den också vara fin rent vädermässigt. Här har folk nu glömt totalt att det är Pingst överhuvudtaget, sorgligt.

Leave a Comment