18
maj
Seneste opdatering: 20/5-16 kl. 1109
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

omslag_engLittle Sweden, with fewer than 10 million inhabitants, is committing suicide through mass immigration. Since 1980, this little country has granted residence permits or rights to around 2 million foreigners. The number of those born overseas is increasing at ten times the rate of the Swedish-born population. If immigration continues at the same pace, Swedes will be a minority in the largest Swedish towns by around 2025. What is happening is outright population replacement.

During the autumn of 2015, up to 10,000 foreigners sought asylum in Sweden – every week. The total of asylum seekers for the whole year was 162,877. Of these 35,369 were so-called “unaccompanied children,” who were in fact overwhelmingly young Afghan men who insisted that they were under 18.

Now Sweden is buckling under the burden. After decades of misrule, Sweden is a severely damaged country. The welfare system, for which Sweden was renowned throughout the world, is bleeding. The Social Democratic government is borrowing money and saddling our children and grandchildren with debt, so as to be able to pay the enormous costs of immigration, running to hundreds of billions of kronor. Many of the mechanisms for ensuring security lie in ruins. The destruction has generally involved all spheres of society.

It took only one generation for the political and media elite to destroy Sweden. In that short time, politicians and the media have jointly succeeded in bringing a small, smoothly functioning democratic and ethnically homogenous land into multicultural meltdown.

The Swedish journalist Julia Caesar (pseudonym) describes the loss of her country in 19 politically incorrect and personal chronicles, written 2010-2016, mainly during a turbulent period between the two Parliamentary elections, from 2010 to 2014.
Julia Caesar is a former journalist on one of Sweden’s leading dailies, Dagens Nyheter. Since 2010 she is a columnist on the Danish blog Snaphanen.

Eftersom jag själv bekostar tryckning och alla övriga produktionskostnader är jag mycket tacksam för alla eventuella bidrag via Kickstarter.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invandrare1957

Posted: 19 maj 2016 - 05:29 - Svar

Härligt att höra något tecken från Julia har varit tyst ett bra tag. Varje söndagmorgon går man in på Snaphanen och hoppas. Mår du bra du är ju ingen ungdom längre eller jävlas andra med dig. Ser fram emot dina krönikor som ger hopp.

samuelafugglas

Posted: 19 maj 2016 - 11:21 - Svar

“Etablissemanget, har agerat inte bara odemokratiskt, utan kriminellt, ger oss ett moraliskt övertag”
Etablissemangets makt i Sverige grundar sig på utplundrad egendom. Det konststycket har Obama ännu inte lyckats med. Det räcker med att höra STASI agenturen SR/STV´s utsända kvinnor som är på besök i USA och förmedlar halvkvädna lögner om det amerikanska folket, skämmigt så det förslår.

invernes

Posted: 19 maj 2016 - 12:48 - Svar

Goodbye Sweden .

Om svensker trenger en nødhavn finnes den i Russland.

Putin bjuder på gratis mark i fjärran östern

http://www.friatider.se/putin-bjuder-p-gratis-mark-i-fj-rran-stern

  invernes

  Posted: 19 maj 2016 - 12:49 - Svar

  Vi kan skape oss et nytt Skandinavia der borte når muslimene har ødelagt våre land.

   sussebassa

   Posted: 19 maj 2016 - 16:08 - Svar

   Muslimer skal kjeppjagas til sine hemland/närliggande..För dom ödelegger våre lender.

    invernes

    Posted: 19 maj 2016 - 17:48 -

    Så enig som det går an i det 🙂

   torstein

   Posted: 19 maj 2016 - 16:54 - Svar

   Nei takk. Jeg sier: Kast møkka ut, så vi får leve våre liv i fred for pk muslimsk sharia – indoktrinering fra våre “folkevalgte” multikulturelle representanter.
   LENGE LEVE ET FRITT NORDEN!

Perechta P

Posted: 19 maj 2016 - 16:52 - Svar

Att et vist folk har inflytande inom kapitalverksamheten, har kanske den orsaken att antisemiter på löpande band, genom pogromer, har hindrat detta folk att bliva skogs och markägare.
Skogen står på rot och marken ligger var den ligger, men pengar kan flyttas i takt med antisemiter utför deras vedervärdiga gärningar!
I efterhand sitter de bittra antisemiter med Simons Vises Protokoll och spyr ut sitt avund och hat på mer eller mindre sofistikerat sätt.
Sopa framför egen dörr och skapa eget välfärd!

invernes

Posted: 19 maj 2016 - 17:48 - Svar

Niklas (17) brutalt myrdet av innvandrere – norske medier helt stille

https://www.frieord.no/utenriks/niklas-17-brutalt-myrdet-innvandrere-n orske-medier-helt/

Gabrovitcs

Posted: 19 maj 2016 - 18:16 - Svar

När började rötan i Sverige? Den började samtidigt i Västeuropa och i USA i mitten på 1960-talet. Frankfurtskolans dekonstruktion av homogena nationalstater med massimmigration av icke vita utomeuropéer tog då fart jämte dekonstruktion av kön, familj och estetik. Coudenhove-Kalergi planen från 20-talet skulle nu på allvar implementeras och för det krävdes ett besegrat och för överskådlig framtid kuvat Tyskland, som de facto än i dag är ett av de tre allierade besatt land, där USA är allenarådande med 50.000 trupper och aktiva militära stödjepunkter som Ramstein, varifrån USA:s drönarkrig styrs. I Büchel i Rhenlandet finns lagrade USA:s moderniserade nukleära missiler. Att efter Sovjetunionens fall och Tysklands enande fortsätta detta bevisar bara Tysklands vasallstatus gentemot USA.

  T. Snorrason

  Posted: 19 maj 2016 - 18:38 - Svar

  Der er faktisk aldrig sluttet fred med Tyskland efter 1945, det sker først efter aftale efter 2045 eller deromkring.

   Anna Svensson

   Posted: 19 maj 2016 - 22:02 - Svar

   Det är en skandal att de flesta tyskar inte ens vet om det.

    T. Snorrason

    Posted: 19 maj 2016 - 22:08 -

    De ved såmænd heller ikke, at Bundesbank er ejet og kontrolleret af banker fra de allierede!

  jonny_99

  Posted: 19 maj 2016 - 20:18 - Svar

  Zusatzabkommen NATO Truppenstatut

  “Die Interessen der ehemaligen Alliierten sind in deutschen Gesetzen verankert. Sie sind damit deutsches Recht.”

  https://www.youtube.com/watch?v=T8iZD0O2hug

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 21 maj 2016 - 22:25 - Svar

   Intressant är också att dom svarta judarna i Israel behandlas som något katten släpat in. Apartheid in full swing i mellanösterns “enda demokrati” som det brukar heta. Förmodligen också orsaken till att israelerna heller aldrig försökt få honom fri. hade han varit en mer ljushylt jude hade han varit i Tel Aviv redan för många år sedan.

Ulrika2

Posted: 19 maj 2016 - 21:27 - Svar

“Jag har ofta beskrivit vem de verkliga skyldiga har varit och fortsätter att vara.”
Samma gamla upphakade raspiga grammofonskiva.

Nils Sandblad

Posted: 20 maj 2016 - 14:20 - Svar

Jag och andra har tidigare kommenterat Julia Caesars krönikor med att de är alltför bra för att inte vara tillgängliga för en internationell publik. Kruxet är förstås att översätta en briljant svenska till en dito engelska. Risken är att många nyanser går förlorade. I hope for the best.

  Julia Caesar

  Posted: 20 maj 2016 - 19:03 - Svar

  Nils Sandblad:

  Jag har fått hjälp av en mycket duktig engelsk översättare med stor lyhördhet för nyanserna i svenska språket. Är mycket nöjd med resultatet.

   Maja Dacke

   Posted: 20 maj 2016 - 20:10 - Svar

   Mycket bra, Julia! Och vi är många som hoppas att du mår mer än bra – där du befinner dig.

   Kom igen – vi är också många som längtar efter dina texter!

   Du skrev en gång att du visste mer om Olof Palme – som stockholmsjournalister inte ville avslöja. Jag har inte glömt dina ord. Nu har jag nyss läst Ole Dammegårds svenska version av Statskupp i slow motion och … och …

   .

   Marit

   Posted: 20 maj 2016 - 20:40 - Svar

   Jeg har lest boken din Julia. Strålende at den nå blir oversatt internasjonalt ! Måtte den selge i store opplag. Lykke til ! 🙂

   Nils Sandblad

   Posted: 20 maj 2016 - 21:41 - Svar

   Det låter mycket betryggande, formen är ju viktig och tyvärr ofta eftersatt (hemma-översatta bruksanvisningar kan t.ex. vara en roande läsning). Att krönikorna uppmärksammades i engelskspråkig press vore kanske en nåd att stilla bedja om? Daily Mail har ju skrivit likartade kritiska artiklar från asylkaosets Sverige.

MollyM

Posted: 21 maj 2016 - 10:43 - Svar

Hvor kan man købe bogen?

Urmas Alas

Posted: 22 maj 2016 - 08:28 - Svar

Everything were all right if there were 1,5 billion Swedes and the total population of misgoverned Islamic states were 10 million. Then they could have been swallowed in one bit. But it is vice verca. And people who can imagine that Sweden can swallow millions and millions and millions of uneducated immigrants and still remain what it was in 1960ies to 1980ies are delusional destructionists.
OTOH, it has been so convenient not to listen to what Club of Rome has been telling since 1968 when it was founded. It was so convenient to forget about the then millions living in the third world, just to give them vaccines so that their children dying like flies would not burden our conscience, and for God’s sake not to think that now, without our making education and secularization them a must they would start to multiply like rabbits… and would out-populate the hedonistic West in no time.

  Ace

  Posted: 22 maj 2016 - 15:10 - Svar

  If only Westerners could have vaccinated ourselves – against stupidity.

  Records spending had no consequences. Welfare dependency had no consequences. Lunatic feminism and attacks on males and family stability had no consequences. Political correctness had no consequences. Excessive pensions, excessive borrowing, excessive monetary stimulus had no consequences. Consequences of bizarre “multiculturalism” have been hidden by the press and government.

  Strong majorities have swooned over ever stronger, ever less democratic governments that suppress free speech with a vengeance and use AntiFa thugs as an “unofficial” militia whom they can never track down and never prosecute. Even with the slaughter and misery of the last century well known (a small portion of it).

  Westerners have blindly and faithfully supported the politicians and parties who have betrayed them over immigration, even such jokes as Mona.

  Then there began to be consequences . . . .

Leave a Comment