18
maj
Seneste opdatering: 18/5-16 kl. 0709
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

og fordi de forfølges af muslimer, er der i det store hele tavshed om tragedien. Når man ser muslimer i Europa umotiveret overfalde europæere, angribe religiøse optog og præster, hærge kirkegårde, voldtage omkring en million, som i England, røve og myrde, bør det ikke komme bag på en. De gør bare, som de plejer, og politikerne påfører dig deres kroniske krig mod ikke-muslimer. Den vil blive meget værre i dine børns tid. Rebel Media. GUESTS: Dr. Ashraf Ramaleh, founder of Voice of the Copts, an organization that aids persecuted Christians in the Middle East, and author and Islam expert Raymond Ibrahim.


Hemmelige våbenværksteder afsløret i Sverige

Indtrykket fra svensk kriminalreportage er, at indvandrere er rutinemæssigt bevæbnet med ulovlige våben. Oprunstningen er betydelig, men det tages ikke særligt alvorligt. Jeg mener de skal udvises øjeblikkeligt og forhindres i at starte en krig, men de fredsskadede svenskere genkender ikke en krig, der stirrer dem lige i ansigtet.

En ny typ av vapenverksamhet har vuxit fram i Sverige. De senaste åren har allt fler start- och gaspistoler smugglats in i landet och gjorts om till vapen som kan döda, skriver Svenska Dagbladet.

– Gas- och startpistoler, som är lätta att få tag i och gjorda för att avfyra lösa skott, byggs om vid hemliga vapenverkstäder runt om i Sverige till vapen för att döda eller skada. Sedan 2014 har ett tiotal vapenverkstäder upptäckts, enligt Tullverket.

Dessutom har mer än var tionde skarpt handeldvapen som polisen eller Tullverket beslagtagit de senaste åren varit en konverterad start- eller gaspistol. I snitt upptäcks minst tio skjutningar per år med ett sådant vapen, men det sker sannolikt fler, enligt Nationellt forensiskt centrum (NFC).Förra året dömdes ett antal personer vid Halmstads tingsrätt för grova vapenbrott och smuggling. En vapenverkstad hittades i samband med att en av huvudmännen greps.Fler illegala vapenverkstäder hittas


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 18 maj 2016 - 06:15 - Svar

Kristne er den mest forfulgte gruppe i verden, det syke og vanvittige er nettopp det at det er kristne som ønsker de helvetes muslimene velkommen til Vest Europa , forstå det den som kan ? i Øst Europa sier kristne nei til muslim djevelskapen.

  Lenn

  Posted: 18 maj 2016 - 12:41 - Svar

  Invernes, heri er jeg nu uenig. Der er langt flere kristne i Østeuropa og Rusland end i dekadente og antikristelige Europa, og måske er der en sammenhæng i netop dét? Venstrefløjen (som dominerer i Europa) ønsker muslimsk dominans og indvandring, og venstrefløjen er kendetegnet ved at være antikristelig, anti-Israel og pro alt dét, som går imod Guds Bud, fx drab på ufødte, hyldest af homosex, neglicering af voldtægter begået af det nye ‘herrefolk’, osv osv. Det er de ugudelige, som leder vores lande til fald. De er forblindet af den samme Satan, som muslimerne tilbeder; men dette har de selv valgt.

   invernes

   Posted: 18 maj 2016 - 16:04 - Svar

   Ja kan være enig i det 🙂

   Anna Svensson

   Posted: 18 maj 2016 - 18:15 - Svar

   Tyvärr får de stor hjälp av toppen i Svenska kyrkan

    Lenn

    Posted: 20 maj 2016 - 16:44 -

    Ja, det er desværre sandt, men den svenske kirke anser jeg for at være decideret antikristelig i dag, og den danske er godt på vej også. De har en syg LGBT-leflende agenda, og de fedter også for muhammedanere, som de lader læse op af terrormanualen i kirkerne!! Det er ufatteligt! Jeg nærer afsindig afsky for disse farisæere, og jeg vil melde mig ud af kirken snart.

    Anna Svensson

    Posted: 20 maj 2016 - 20:48 -

    Jag är inte med i kyrkan sedan länge. Egentligen hade kyrkan haft ett gyllene tillfälle att bli en viktig motpol i samhället, men istället underkastar de sig islam och har t o m anställd en imam.

    Lenn

    Posted: 20 maj 2016 - 23:40 -

    Det er helt utroligt! De inviterer en djævelens lakaj ind i det, som skulle have været Guds hus, men det er det ikke længere. Jesus sagde, at man ikke kan tjene to herrer. Det viser, at den svenske statskirke ikke er kristen, men en samling onde farisæere. Samme som den danske, hvor man nytårsaften havde en muhammedaner inde i en kirke til at læse op. Nogle gange må man gnubbe sine øjne for at konstatere, om man er vågen eller drømmer onde drømme….

    Anna Svensson

    Posted: 21 maj 2016 - 11:37 -

    Tyvärr är det ingen ond dröm.

Skåning

Posted: 18 maj 2016 - 11:14 - Svar

Klarblåa ögen. Är det så att kopterna i högre grad härstammar från macedonierna?

  Peter Buch

  Posted: 19 maj 2016 - 15:49 - Svar

  A 2015 study by Dobon et al. identified an ancestral autosomal component of West Eurasian origin that is common to many modern Afroasiatic-speaking populations in Northeast Africa. Known as the Coptic
  component, it peaks among Egyptian Copts who settled in Sudan over the
  past two centuries. Copts also formed a separated group in PCA,
  a close outlier to other Egyptians, Northeast and Middle East
  populations. The Coptic component evolved out of a main North African
  and Middle Eastern ancestral component that is shared by other Egyptians
  and also found at high frequencies among other Afro-Asiatic populations
  in Northeast Africa (~70%). The scientists suggest that this points to a
  common origin for the general population of Egypt. They also associate
  the Coptic component with Ancient Egyptian ancestry, without the later
  Arabian influence that is present among other Egyptians.[44]
  https://en.wikipedia.org/wiki/DNA_history_of_Egypt
  Kræver flere og formentlig også mangedækkende belæg for noget der nærmer sig en entydig konklusion.

Peter Zichau

Posted: 18 maj 2016 - 15:46 - Svar

Muslimerne skal nok nå at blive det mest forfulgte “religiøse” folkefærd. Med god grund og fuldt fortjent. De lægger i hvert fald dagligt en god portion had i kakkelovnen.

invandrare1957

Posted: 18 maj 2016 - 15:55 - Svar

Billig arbetskraft.

Lenn

Posted: 20 maj 2016 - 17:35 - Svar

Når man har set denne, så tænker man: “Hvorfor kan de ikke snart bruge en brintbombe i Syrien og nordirak??!” http://shoebat.com/2016/05/19/muslims-take-twenty-five-people-hang-the m-up-high-and-lower-them-into-giant-vats-of-acid-and-melt-them-alive/
Ikke én muslim burde have lov til at jokke rundt på, og fornærme, europæisk jord, og jeg håber inderligt, at de alle en dag vil blive smidt ud. De kommer for at slå os ihjel, men først vil de nasse og pampe os tamme og suge al livskraft og energi og modstand ud af os, så slår de til.

Men held og lykke til Donald Torsk, Merkel fat-arse og bette-Lars fra Græsted! Håber, de alle tre kan dele den bungalow i Sydamerika, som Merkel siges at have købt! Der kan nok pludselig blive brug for den, men jeg vil foreslå dem at sejle derover, for man ved jo aldrig, hvornår der bliver proppet en dåse med noget TATP ned i en tilfældig kuffert på bagagebåndet i lufthavnene…

Leave a Comment