19
maj
Seneste opdatering: 20/5-16 kl. 0750
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

roger

Man spørger jo sig selv, hvorfor ingen i retsvæsnet spytter klart ud i erindringer eller lignende. Hvad er det for fejge typer, der sætter deres egen bekvemmelighed over deres børns fremtid? Vi har altid haft meget politiserende venstreorienterede jurister, men der må da også være nogle borgerlige med lidt samfundssind. Spyt ud, jurister, det er jer der ser katastrofen defilere forbi skranken!  Roger Salle Sahlström

Migrant crisis WILL get worse

At det ikke er fuldt kaos lige nu, skyldes hverken EU eller vores lurepassende Venstre-regering. Det skyldes lukningen af Balkan-ruten på trods af EU. Fælles Europol/Interpol-rapport

 

THE migrant crisis will get worse with more than 800,000 queuing up to get into the European Union (EU) from Libya alone, warn police chiefs.

Criminal human trafficking gangs are raking in around £4 billion a year charging migrants thousands of pounds a time to be smuggled into Europe by boat, trains, road and air.Now a joint report by Europol (European police force) and Interpol (international police force) called Migrant Smuggling Networks has revealed that the situation will worsen.

Police chiefs say people smugglers are finding new ways to get around the borders put up by desperate countries such as Slovakia and Austria which have struggled to cope with the influx.The report said that while the majority of migrants are travelling on false documents and are ferried about by land and boat, others are transported on planes using fake passports.

Rob Wainwright, Europol director, said: “Europe is confronted with an unprecedented migration crisis in terms of the number of migrants arriving in Europe as well as the level of involvement of complex and ruthless migrant smuggling networks.”Intelligence held at Europol indicates that more than 90 per cent of all migrants reaching the EU use the facilitation services of a migrant smuggling network at some point throughout their journey. Migrant crisis WILL get worse warns Europe’s police chief as 800,000 line up to flee Libya, Europe’s Migrant Crisis: Smugglers Made Over $5 Billion in 2015, Europol Says

Rapporten: Europol-INTERPOL Report on Migrant Smuggling Networks


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hestehandleren

Posted: 19 maj 2016 - 19:56 - Svar

“… En helt vanlig dag……….” Tyrkere, arabere, afrikanere…. Jeg tvivler stærkt på at det ser meget anderledes ud i Danmark, Tyskland, Belgien, Holland, Østrig, Frankrig, England og måske i Italien, Spanien og schweiz…

Hvis ikke sådanne “statistiker” kan “vække” politikere og journalister…. Så er der INTET der kan… Farvel Europa og goddag mellemøsten og Afrika…

  Britta Due Andersen

  Posted: 19 maj 2016 - 20:01 - Svar

  Man kan vel gå ind i Byretten i København og på listerne over retssager.

   Peter Buch

   Posted: 19 maj 2016 - 20:45 - Svar

   Der kræves dels at sagerne er åbne, dels der ses på hvem der specifikt er nævnt som sigtede i journalnummerets akter.

   Navne på advokater og dommere er i det aktuelt offentligt fremlagte marteriale fremlagt. Dette er så vidt jeg ved domstolenes landsdækkende aktuelle praksis, i de fleste sager, som set på: http://www.domstol.dk/KobenhavnsByret/retslister/Pages/Uge21-Straffesa ger.aspx

   Oplysninger om sigtede er – så fremt de er offentligt tilgængelige oplysninger– nævnt i hver journal. En opremsning af sigtede, udelukkende sigtede, som det svenske eksempel er ikke dansk norm. Så vidt jeg ved…

  Marit

  Posted: 19 maj 2016 - 20:54 - Svar

  Du glemte Norge…

  tavsen

  Posted: 19 maj 2016 - 22:36 - Svar

  “Hvad er det for fejge typer, der sætter deres egen bekvemmelighed over deres børns fremtid?”

  USLINGE, hvor mange svenskere har fået smadret deres liv på den fejhedskonto? Bare så de kan promovere sig selv som gode mennesker. ÆKELT

  Inden vi fik indvandrere havde de store aviser en daglig retsliste. Men så blev navnene lidt for mærkværdige, så det blev til N.N., for helt at forsvinde. Vel sagtens fordi det var for afslørende med alle de ubekendte.

  Rene Lodal

  Posted: 20 maj 2016 - 18:00 - Svar

  4 ud af 5 fremstillinger i Kbh.s dommervagt, er udlændinge. Jeg vil vædde på den 5. ikke er født med sit danske statsborgerskab. 9 ud af 10 gange..

sussebassa

Posted: 19 maj 2016 - 20:19 - Svar

“Svart på hvitt”…
Sikkert enda verre i Sverige, men der våger man ikke engang vise noen statistikk på hvem/nasjonalitet som fyller registeret over kriminelle…da kalles man rasist..og det er verre enn synden.
Alikevel fylles landet opp med disse potensielle kjeltringene/kriminelle.
Så intervju med policsjefen ift brenner av biler..der hverken brannmenn/ambulansepersonell våger seg inn Uten politibeskyttelse…da sa han at Alle hadde et ansvar for å hindre dette…polissjefen altså..I Sverige.

invandrare1957

Posted: 19 maj 2016 - 21:24 - Svar

Svenskar är dom allihopa när media skriver. Man kan ju undra varför och att dom inte har någon heder alls.

Iq

Posted: 19 maj 2016 - 21:51 - Svar

Gyldne tider for advokaterne. Den enes død, den andens brød.

  snaphanen

  Posted: 19 maj 2016 - 23:09 - Svar

  ja, jeg overså i min kommentar, at de tjener KASSEN

Ulf Dahl

Posted: 21 maj 2016 - 10:59 - Svar

Jag läste vad en Svensk Jurymedlem s (nämdeman)skrev han att ett Svensk namn på listan orsakar upp- hetsning i Stockholms tingsrätt och brottet då oftast är mindre allvarligt oftast en fyllegrej. Medan Migranterna mål oftast handlar om grova brott Rån ,Våldtäkter,mm

Leave a Comment