20
maj
Seneste opdatering: 20/5-16 kl. 1335
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Flere tilvandrede sexovergeb i Berlin

Gadefesten hedder “Karneval der Kulturen”, og muslimsk kultur, var lige hvad de fik.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


latmask

Posted: 20 maj 2016 - 08:34 - Svar

Hon borde stannat kvar i ett land öster om Bosporen, gått i Koranskola samt redan varit bortgift med en 20-30 år äldre man.

Britta Due Andersen

Posted: 20 maj 2016 - 08:52 - Svar

Har delt videoen, den er sku så skræmmende.

  MollyM

  Posted: 21 maj 2016 - 10:30 - Svar

  Ja, den er så skræmmende, at man får det fysisk dårligt! Vorherre bevares – at det skulle komme dertil … men, man ligger jo desværre som man har redt – er der overhovedet nogen vej tilbage fra dette islamistiske helvede?!

sussebassa

Posted: 20 maj 2016 - 10:14 - Svar

Om du har det så fruktansverd i Sverige…Gratis skole, hus, mat mm..burde du väre takcsam for å få väre her, men nei du angriper hele vår demokrati, så best for begge parter..Muslimer res hem..vi er så inderlig trötta på deres konstante klagemål..Vil ha vil ha, mens dom gamla/sjuke/pleietrengende i Sverige egentlig betaler for deres opphold her…Jag gremmas.

invernes

Posted: 20 maj 2016 - 10:31 - Svar

Kast dette helvetes islam pakket til helvete ut av Europa.

hilde61

Posted: 20 maj 2016 - 10:49 - Svar

-aldri gir menneske trygghet- Vi hadde trygghet før hennes folk kom hit!

  invernes

  Posted: 20 maj 2016 - 11:31 - Svar

  Helt riktig ! ingen vanlige normale folk har invitert dette avskummet hit, det er våre landssviker politikere som har invitert dette svineriet hit.

invandrare1957

Posted: 20 maj 2016 - 11:32 - Svar

Det är ju det här som är problemet med en för stor invandrin. Det är det här som är problemet med att man tillåter dom att bygga moskéer och även kristna kyrkor. För dom drar till sig ännu mer invandrare. Det här kommer inte att sluta bra. Sen har ju hennes läkare helt rätt hon skulle behöva byta klädsel annars kommer hon att lida D vitamin brist i det mörka Norden och man kan ju bara ta till sig d vitamin upp till en viss ålder. I arabländerna tar hon ju till sig den även med den klädseln.

  latmask

  Posted: 20 maj 2016 - 20:49 - Svar

  Om det var så att D-vitaminbrist orsakade sterilitet så var allt i sin ordning.

River

Posted: 20 maj 2016 - 16:03 - Svar

Hun er lige så tomhjernet som os selv. Vores moralske kompas burde forlængst have stoppet dette vanvid. Selv med alle muslimer ude ville vi alligevel ikke kunne løse vores selvpåførte problemer, økonomiske, mentale, moralske og hvad har vi. Vi er ikke i stand til at gennemskue de mest enkle bedrag. Se f.eks. på hvordan folk lader sig føre rundt af rent kriminelle politikere, politikere og forskere mfl.

Polka Charlie

Posted: 20 maj 2016 - 19:28 - Svar

Meget interessant som HUT’erne altid har sans for detaljen, i deres indbydelseslogo indgår det sorte jihad-flag og flammer. Det sender vel i virkeligheden et langt stærkere signal om hvad det her handler om, end hvad en hjernevasket og vildfaret 15 årig pige gør/siger.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 20 maj 2016 - 21:19 - Svar

Oroa er inte. SD kommer integrera alla svennar till islam. Nu visar dom alltmer sina totalitära drag som jag har varnat för i flera år.

Ulrika2

Posted: 20 maj 2016 - 22:39 - Svar

Yadayada. Ute och seglar igen.

  Ulrika2

  Posted: 21 maj 2016 - 22:10 - Svar

  Samma “misshagar” mig nedan. Inget “föraktfullt” alls. De som förnekar Förintelsen eller
  förminskar den (som du) och kallar gasningen av judar en bluff kallas for antisemiter.
  Nätet kan vara på gott och ont och du har valt det onda eftersom det är det du letar efter. Letar man bara efter konspirationer och hat så hittar man inget annat. Jag kan lätt tänka mig att du satt och lyssnade på Radio Islam.
  Det är nog du som låtit dig luras. I USA visste man redan efter ett par timmar vilka som låg bakom de kapade planen, namn och foton. Alla kom från Saudiarabien utom en egypter. Men det är lönlöst att ens försöka övertyga någon som redan är övertygad.
  Tvivlar på att USA “tar ut” Saudiarabien som har annan business än olja med USA och f.n. Israel.
  Lycka till clareal

   Ulrika2

   Posted: 22 maj 2016 - 14:48 - Svar

   Du är så virrig att du motsäger dig själv. Lägg av! Det finns en hel del antisemitiska bloggar där du kan hitta meningsfränder och konspirera.

    Lenn

    Posted: 22 maj 2016 - 21:49 -

    Her er en anden konspirationsteori, som jeg synes, du skal dedikere tid til at spekulere over. Obama er i virkeligheden Osama! Derfor bliver USA nu islamiseret, og ‘drabet’ på Osama var bare noget, som USA fandt på, fordi han smuttede ud gennem et hul i hegnet. Hvordan han så er kommet forbi kontrollen i lufthavnene, kan vi jo nemt forstå i dag, for de er styret af… nej, ikke jøder, men muhammedanere. Især i security og luggage handling, og de kan nemt købes for petrodollars eller 77×77 jomfruer.
    Men altså: Derfor ser du nu en ægte sauder i Det Hvide Hus, så Osama må grine godt i det nu fiktive skæg – https://www.youtube.com/watch?v=HuMShxAq7XQ

    Lenn

    Posted: 22 maj 2016 - 23:08 -

    Soros er et dumt svin, ja, men jeg vil ikke kalde ham jøde. Han hader den jødiske stamme. Jeg gætter på, at du er ligeså antikristen, som du er antijødisk, så du får det varmt i evigheden – sammen med muhammedanerne og de øvrige nazister, ikke at forglemme almindelige vantro. Tag og læs nogle af profeterne, Jeremias, Esajas, og læs så Lukas 21 og Mattæus 24. SHALOM!

  MollyM

  Posted: 22 maj 2016 - 19:46 - Svar

  Du er, som vanligt, bare SÅ langt ude med dit jødehad, etc. – det er kvalmende og jeg forstår ikke, dine udgydelser tillades på en iøvrigt glimrende blog

   MollyM

   Posted: 22 maj 2016 - 23:06 - Svar

   Nu skal jeg sige dig en ting: naturligvis er der ytringsfrihed, det er overhovedet ikke det, sagen drejer sig om, MEN at benægte holocaust er en forbrydelse – og så er DEN iøvrigt ikke længere. Jeg har længe fulgt dine besynderlige udgydelser og ser blot en forstyrret persons forvrængede evindelige bla-bla-bla om jødehad, konspirationsteorier, etc. Og jeg er jo ikke den eneste, der ser dette, så stik venligst piben ind.

   Har du forøvrigt ikke selv udtalt, at du er smidt ud fra diverse andre debat fora?!

    snaphanen

    Posted: 23 maj 2016 - 08:00 -

    from the Greek ὁλόκαυστος holókaustos: hólos, “whole” and kaustós, “burnt”

    Noget andet. Du er gået helt forkert her. Jeg er pissetræt af svenske jødehadere. Vi er ikke vant til dem i Danmark, vi er helt anderledes på vorejøder. Vil du gå frivilligt, eller skal jeg lave dig til spam?

    MollyM

    Posted: 23 maj 2016 - 08:08 -

    Nå, synes du det? Jeg synes det var rettidig omhu og sund fornuft, også af hensyn til de andre debattører, at AP har blokeret dig. Jeg debatterer normalt gerne med alle, der er seriøse og bare nogenlunde normale – men du har jo helt tydeligt “lost your marbles” hvorfor en debat med dig jo ikke giver nogen mening overhovedet. Jeg reagerer altid på antisemitisme, det er i mine øjne en simpel borgerpligt – i al fald hvis man er dansk!

Anna Svensson

Posted: 21 maj 2016 - 11:34 - Svar

Gör slut på hennes lidande, skicka hem henne omedelbart.

ramonafransson

Posted: 21 maj 2016 - 16:23 - Svar

Dessvärre är upplysningen om D-vitaminbristen väldigt sann. Och det är ytterligare en kostnad som vi som älskar yttrandefriheten, fria kvinnor, säger nej till könsstympningar och påtvingade giftermål, ja till fri abort, ja till lika rättigheter för alla oavsett sexuell tillhörighet och demokrati, kommer att få betala för denna unga omogna flicka och alla hennes andra hjärntvättade flickkompisar i samma religiösa utstyrsel inkluderat deras mammor och mormödrar i samma vidriga sopsäckar.

Leave a Comment