20
maj
Seneste opdatering: 20/5-16 kl. 1335
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Flere tilvandrede sexovergeb i Berlin

Gadefesten hedder “Karneval der Kulturen”, og muslimsk kultur, var lige hvad de fik.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • latmask

  Hon borde stannat kvar i ett land öster om Bosporen, gått i Koranskola samt redan varit bortgift med en 20-30 år äldre man.

 • Britta Due Andersen

  Har delt videoen, den er sku så skræmmende.

  • MollyM

   Ja, den er så skræmmende, at man får det fysisk dårligt! Vorherre bevares – at det skulle komme dertil … men, man ligger jo desværre som man har redt – er der overhovedet nogen vej tilbage fra dette islamistiske helvede?!

 • sussebassa

  Om du har det så fruktansverd i Sverige…Gratis skole, hus, mat mm..burde du väre takcsam for å få väre her, men nei du angriper hele vår demokrati, så best for begge parter..Muslimer res hem..vi er så inderlig trötta på deres konstante klagemål..Vil ha vil ha, mens dom gamla/sjuke/pleietrengende i Sverige egentlig betaler for deres opphold her…Jag gremmas.

 • invernes

  Kast dette helvetes islam pakket til helvete ut av Europa.

 • clareal

  Femtonåriga Sara har fullständigt rätt och vad hon säger kan sammanfattas som: “lika barn leka bäst”. All historisk och empirisk erfarenhet visar att det inte går att samleva, när det finns stora skillnader mellan människor avseende etnicitet (ras), religion, kulturella seder och bruk, samt de mer svårgreppade egenskaper som kan tillskrivas geografisk och klimatmässig påverkan under en människas uppväxt, alltså var på jorden hon är född. Även språk bör inräknas som en faktor, även om språk kan inläras, åtminstone för barn.
  Alla bör ha en självklar rätt till sina liv och alla människor har rätt att förvänta sig att bemötas med värdighet. Det falska mantrat från det politiskt korrekta Medialandskapet och de Godhetshymlande hycklarna, att “alla människor har lika värde” och således har en självklar rätt att ta sig till bland annat Sverige och få ett uppehållstillstånd här, gäller faktiskt inte. Särskilt om de kommer från ett land som illegalt har blivit angripet. Utsatts för “Brott mot Freden”, alltså. På det sätt som togs fram av den Internationella Militär Tribunalen (IMT) i Nürnberg 1945/46 genom “London-statuten”, uppfunnen av “De Fyra Stora Segrarmakterna” och som t o m var retroaktiv. Från amerikanskt håll användes då begreppet “konspiration”. Man sa att tyskarna hade “konspirerat” allt sedan tiden strax efter Versailles Diktatets undertecknande (1919), med att starta krig. Begrepp som “brott mot mänskligheten” och “krigsförbrytelser” blev också nya begrepp.
  Flyktingströmmarna (de efter Murens fall) har till största delen sitt ursprung i de krig som startades av den anglo-amerikansk-israeliska hegemonial makten, alltså de krig som “kick-startades” med den egen-iscensatta, falskflaggade psyk-operationen, känd som “9/11″, som förevändning. General Wesley Clark har ju sagt att “sju länder skulle “tas’ ut” på fem år”, innan Bush43 försvann 2008/09. Länderna som skulle angripas (för uppstyckning och västmakts-regimtillsättning) sa han var Irak, Syrien, Libanon, Libyen, Somalia, Sudan, och Iran (googla honom!). Men det blev fler länder förutom Afghanistan, även Ukraina.
  Det faktum att trots flagranta lögner om Saddam Husseins WMD’s och tvetydiga uttalande om att Irak hade ett finger med i 9/11, kom kriget tillstånd. Blair och Bush med övriga neocons, har ju faktiskt av MSM senare avslöjats som inte bara lögnare, utan även brutit mot IMT-lagarnas brott mot mänskligheten (tortyr i Abu
  Ghraib tex) samt krigsförbrytelser (depleted uranium, mord m h a drönare och från attackhelikoptrar).
  Slutsats: Om ett krig förs illegalt, som ju visats ovan, blir flyktingarna också illegala, även om de kan ha ett skyddsbehov, men som då måste uppfattas som endast temporärt.
  P.S: Att vänsterfolk ideologiskt hävdar att “så här borde det vara”, “att alla människor vill ut på gatorna, festa och hålla varandra i händerna” och “vi måste vara inkluderande” betyder faktiskt inte att deras barnsliga, orealistiska och romantiska griller, också gäller i den Riktiga Världen, den som befolkas av egensinniga människor, typ femtonåriga Sara.

  • Ulrika2

   Yadayada. Ute och seglar igen.

   • clareal

    Ulrika2, var snäll och ange i konkreta termer vad som misshagar dig i min kommentar ovan.
    “Ute och seglar igen” skriver du föraktfullt. Förvisso, men jag har seglat i styv motvind under 50 år, och nogsamt följt det politiska skeendet. Sedan 20 år tillbaka har jag tillbringat tusentals timmar på “nätet” och fått bekräftat mycket av det som jag tidigare inte kunde hitta i litteraturen, på biblioteken eller i bokhandeln. Först ut, exempelvis, blev en bekräftelse på att “Förintelsen/Shoa” är en stor överdrift. Antalet judiska offer har angivits minst en storleksordning för högt. Kemisk slakt i industriell skala i tyska “Gaskammern” är en krigsbetingad propagandabluff, vilket helt klart framgår av det faktum att i Winston Churchills sex-volymers verk om Andra Värdskrigets historia, nämner han inte en enda gång ordet “gaskammare”. Ett indirekt bevis, jovisst, men något som aldrig har inträffat kan man inte heller bevisa att det skulle ha skett. Logik, inget annat. Vad beträffar “9/11″, har Elitens ägda Media i Västvärlden fullständigt svikit sitt egentliga uppdrag, det att blottlägga sanningen.
    Det är lätt att finna ut om du surfar på nätet. Börja med att googla WTC7, för att sedan lägga ned studier under 20-30 timmar på denna händelse, som för åtskilliga år sedan har visats vara “an Inside-Job”, med Mossad och CIA i täten. Låt dig inte luras av de nu aktuella uppgifterna om att det var Saudiarabien som var skyldigt. “The 28 pages of redacted material” i en eljest 800-sidig rapport, som man nu för fram och tvistar om att frisläppa, i ett försök att skylla ifrån sig, kan du lämna därhän. Saudiarabien är nu på fallrepet och USA behöver inte längre deras olja. Se hellre fram mot att USA “tar ut” det barbariska landet. Dom står i tur.
    Lycka till Ulrika2.

    • Ulrika2

     Samma “misshagar” mig nedan. Inget “föraktfullt” alls. De som förnekar Förintelsen eller
     förminskar den (som du) och kallar gasningen av judar en bluff kallas for antisemiter.
     Nätet kan vara på gott och ont och du har valt det onda eftersom det är det du letar efter. Letar man bara efter konspirationer och hat så hittar man inget annat. Jag kan lätt tänka mig att du satt och lyssnade på Radio Islam.
     Det är nog du som låtit dig luras. I USA visste man redan efter ett par timmar vilka som låg bakom de kapade planen, namn och foton. Alla kom från Saudiarabien utom en egypter. Men det är lönlöst att ens försöka övertyga någon som redan är övertygad.
     Tvivlar på att USA “tar ut” Saudiarabien som har annan business än olja med USA och f.n. Israel.
     Lycka till clareal

    • clareal

     Tre gånger har Jean Marie le Pen dömts till hårda bötesstraff för att han “trivialiserat” Nürnberg-rättegångens dom avseende Brott mot Mänskligheten, stadgat i Fabius-Gayssot lagen från 1990 (1990, alltså) i Frankrike. Le Pen har sagt att “gaskamrarna” bara är en detalj (en DETALJ, alltså) i andra världskrigets historia.
     Men när en av VKII:s huvudpersoner, Englands premiärminister från och med 10/5 1940 fram till Potsdam-konferensens dagar i slutet av juli 1945, Winston Churchill, inte en enda gång använder sig av ordet “gaskammare” eller “gasning av judar” i sin mycket omfattande historieskrivning om VKII, som omfattar sex volymer på vardera cirka 700 sidor, måste man rimligen ställa sig frågan: Varför inte???. Han hade ju full tillgång från avlysningarna (med hjälp av kodbrytaren Enigma) från spioncentralen i Bletchley Park, som regelbundet fick information från det som Auschwitz rapporterade till Wirtschaft Verwaltung Haupt Amt (WVHA) i Oranienburg/Sachsenhausen utanför Berlin.
     Churchill skrev sitt stora verk för framtidens människor, då när kriget låg bakom dom, när “röken hade lagt sig” och propagandamaskinerna stoppat. Under de år när han skrev historien, som han 1953 fick Nobelpris i litteratur för, rådde nästan hela tiden Krigstillstånd mot Tyskland från de västliga segrarmakternas sida. Vis av den erfarenhet som hade infunnit sig efter krigsslutet 1918, då när Ententens skräckpropaganda från krigets dagar, vederfors omfattande kritik av mer sansade personer, kan man utgå från att Winston C insåg att det skulle även komma att gälla mycket av det sagts då under tiden 1939 till 1945.
     “I USA visste man redan efter ett par timmar vilka som låg bakom de kapade planen, namn och foton” skriver du Ulrika2, helt riktigt. Men du inser nog inte att just detta också avslöjar den officiella storyn som den dåliga saga som den faktiskt är. Några arabiska namn från passagerarlistorna har aldrig publicerats. 15 av “kaparna” påstås ha varit saudier och flera av dom hörde strax efter av sig och meddelade att dom levde. Även Ehud Barak, då försvarsminister i Israel, intervjuades av BBC inom några timmar (finns på nätet!) och kunde helt pompöst meddela hela världen att “det var Osama bin Laden” man skulle jaga.

    • Ulrika2

     Du är så virrig att du motsäger dig själv. Lägg av! Det finns en hel del antisemitiska bloggar där du kan hitta meningsfränder och konspirera.

    • clareal

     Ulrika2, du skriver 3 snäpp upp “…den som… gasningen av judar en bluff kallas för antisemiter”. Nåväl men det har även påståtts att 600 000 homosexuella gasades. Under 70-talet var denna vinkling vanlig och teaterpjäser etc framfördes intensivt. Så varför kallar du mig inte för homofob? Är det bara judar som räknas? Men likaså har det påståtts att en hel massa zigenare gasades. Så varför inte kalla mig “antirom”, en som för fram antiziganism? Är det bara judar som räknas? Varför inte också kalla mig anti-polack? När antalet offer i Auschwitz 1995 på order av Lech Walesa, uppmanad av judiska organisationer, nedbringades till 1.5 miljoner offer (nästan bara judar), ifrån den tidigare siffran fyra miljoner offer (människor), så kliade många sig i huvudet och undrade varför inte den så omhuldade siffran “6” hade ändrats till den då matematiskt sett mer riktiga siffran “3.5”. Svaret blev faktiskt, att den tidigare högre siffran 4 miljoner, även hade inkluderat polska (katolska) offer. men som nu hade visat sig inte vara korrekt. Häpp! Så var det med det. Det är således bara judar som räknas! … som svar på min egen fråga.

    • Lenn

     Her er en anden konspirationsteori, som jeg synes, du skal dedikere tid til at spekulere over. Obama er i virkeligheden Osama! Derfor bliver USA nu islamiseret, og ‘drabet’ på Osama var bare noget, som USA fandt på, fordi han smuttede ud gennem et hul i hegnet. Hvordan han så er kommet forbi kontrollen i lufthavnene, kan vi jo nemt forstå i dag, for de er styret af… nej, ikke jøder, men muhammedanere. Især i security og luggage handling, og de kan nemt købes for petrodollars eller 77×77 jomfruer.
     Men altså: Derfor ser du nu en ægte sauder i Det Hvide Hus, så Osama må grine godt i det nu fiktive skæg – https://www.youtube.com/watch?v=HuMShxAq7XQ

    • MollyM

     Du er, som vanligt, bare SÅ langt ude med dit jødehad, etc. – det er kvalmende og jeg forstår ikke, dine udgydelser tillades på en iøvrigt glimrende blog

 • hilde61

  -aldri gir menneske trygghet- Vi hadde trygghet før hennes folk kom hit!

  • invernes

   Helt riktig ! ingen vanlige normale folk har invitert dette avskummet hit, det er våre landssviker politikere som har invitert dette svineriet hit.

 • invandrare1957

  Det är ju det här som är problemet med en för stor invandrin. Det är det här som är problemet med att man tillåter dom att bygga moskéer och även kristna kyrkor. För dom drar till sig ännu mer invandrare. Det här kommer inte att sluta bra. Sen har ju hennes läkare helt rätt hon skulle behöva byta klädsel annars kommer hon att lida D vitamin brist i det mörka Norden och man kan ju bara ta till sig d vitamin upp till en viss ålder. I arabländerna tar hon ju till sig den även med den klädseln.

  • latmask

   Om det var så att D-vitaminbrist orsakade sterilitet så var allt i sin ordning.

 • River

  Hun er lige så tomhjernet som os selv. Vores moralske kompas burde forlængst have stoppet dette vanvid. Selv med alle muslimer ude ville vi alligevel ikke kunne løse vores selvpåførte problemer, økonomiske, mentale, moralske og hvad har vi. Vi er ikke i stand til at gennemskue de mest enkle bedrag. Se f.eks. på hvordan folk lader sig føre rundt af rent kriminelle politikere, politikere og forskere mfl.

 • Polka Charlie

  Meget interessant som HUT’erne altid har sans for detaljen, i deres indbydelseslogo indgår det sorte jihad-flag og flammer. Det sender vel i virkeligheden et langt stærkere signal om hvad det her handler om, end hvad en hjernevasket og vildfaret 15 årig pige gør/siger.

 • http://pislamonauseacentral.tumblr.com/ ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Oroa er inte. SD kommer integrera alla svennar till islam. Nu visar dom alltmer sina totalitära drag som jag har varnat för i flera år.

 • http://pulse.yahoo.com/_X3WEK443A5YDONRY772CI6NSX4 Anna Svensson

  Gör slut på hennes lidande, skicka hem henne omedelbart.

 • ramonafransson

  Dessvärre är upplysningen om D-vitaminbristen väldigt sann. Och det är ytterligare en kostnad som vi som älskar yttrandefriheten, fria kvinnor, säger nej till könsstympningar och påtvingade giftermål, ja till fri abort, ja till lika rättigheter för alla oavsett sexuell tillhörighet och demokrati, kommer att få betala för denna unga omogna flicka och alla hennes andra hjärntvättade flickkompisar i samma religiösa utstyrsel inkluderat deras mammor och mormödrar i samma vidriga sopsäckar.

 • MollyM

  Nu skal jeg sige dig en ting: naturligvis er der ytringsfrihed, det er overhovedet ikke det, sagen drejer sig om, MEN at benægte holocaust er en forbrydelse – og så er DEN iøvrigt ikke længere. Jeg har længe fulgt dine besynderlige udgydelser og ser blot en forstyrret persons forvrængede evindelige bla-bla-bla om jødehad, konspirationsteorier, etc. Og jeg er jo ikke den eneste, der ser dette, så stik venligst piben ind.

  Har du forøvrigt ikke selv udtalt, at du er smidt ud fra diverse andre debat fora?!

 • Lenn

  Soros er et dumt svin, ja, men jeg vil ikke kalde ham jøde. Han hader den jødiske stamme. Jeg gætter på, at du er ligeså antikristen, som du er antijødisk, så du får det varmt i evigheden – sammen med muhammedanerne og de øvrige nazister, ikke at forglemme almindelige vantro. Tag og læs nogle af profeterne, Jeremias, Esajas, og læs så Lukas 21 og Mattæus 24. SHALOM!

 • snaphanen

  from the Greek ὁλόκαυστος holókaustos: hólos, “whole” and kaustós, “burnt”

  Noget andet. Du er gået helt forkert her. Jeg er pissetræt af svenske jødehadere. Vi er ikke vant til dem i Danmark, vi er helt anderledes på vorejøder. Vil du gå frivilligt, eller skal jeg lave dig til spam?

 • MollyM

  Nå, synes du det? Jeg synes det var rettidig omhu og sund fornuft, også af hensyn til de andre debattører, at AP har blokeret dig. Jeg debatterer normalt gerne med alle, der er seriøse og bare nogenlunde normale – men du har jo helt tydeligt “lost your marbles” hvorfor en debat med dig jo ikke giver nogen mening overhovedet. Jeg reagerer altid på antisemitisme, det er i mine øjne en simpel borgerpligt – i al fald hvis man er dansk!

 • clareal

  Ordet “holocaust” betyder “brandoffer i en religiös betydelse”, det vet jag, men “holocaust Denial” har jag aldrig sett en definition på. Före 1978 var begreppet “holocaust” okänt för de allra flesta, men det året producerade Hollywood ett TV-drama med det namnet.
  Det som du skriver om att vara “pisstrött på judehatare”, avslöjar bara din formidabla okunnighet om nutidshistoria och politik. Det sista du skriver är ju ett rent hot.
  F ö har jag aldrig kommit med personliga förolämpningar och dylikt, utan bara skrivit sakligt och korrekt, men med viss snärt ibland.
  Tråkigt om även de liberala danskarna måste ta till censur, istället för att ta’ till sig vad Voltaire en gång sa.