23
maj
Seneste opdatering: 23/5-16 kl. 1454
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hans Erling Jensen & spørgeunde. Den er rigtig god.

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Morten – – –

  Det er meget rigtigt, hvad Lars Hedegaard her ridser op. Og reaktionen meget realistisk skønnet. Det, der gør situationen yderligere sprængfarlig og uforudsigelig er samtidig, at det ikke er traditionel Islam, der indtager os. Det er en ny, ukendt, og revolutionær Islam, der gør. I dag er det nævnte tørklæde således defineret af bærerne som “mit eget valg”. Det har det aldrig før været i Islams – eller for den sags skyld: Klankulturernes – historie.

  Hvor skillelinjerne kommer til at gå, er heller ikke givet på forhånd: Mange danske kulturbærere vil give afkald på deres danske identitet. Og mange fra klankulturerne vil modsat forsvare danskerne. – Eller “mange” … nogle vil.

  Stillingen er ikke god, men lad os nu se. Intet er afgjort.

  – – –

  • snaphanen

   Nej, stillingen er ikke god, når regeringen uden videre indvendinger meddeler, at vi vil vokse med Odenses størelse de næste fire år. Venstre regeringen er uden egen vilje

   • Morten – – –

    Det har jeg også funderet meget over. – Som var det en naturkatastrofe, der ramte os. Det er det naturligvis ikke, det er en beslutning. Utroligt forsøg på at føre befolkningen bag lyset. “Beregninger viser” … “videnskabelige undersøgelser konkluderer, at” …

    Ha!
    Har de mon ret i deres teori om, at der fortsat vil være vælgere, der stemmer på dem efter sådan en omgang fup og fidus?

    – – –

    • sussebassa

     ..Stötter og medvirker til ditt Ha….

   • Peter Buch

    Østrigs præsidentvalg. I de ti valgkredse med størst stemmeafgivelse fik FPÔ flest i de 9. I Wien med mange potentielle vælgere tabte de.
    http://wahl16.bmi.gv.at/1605-hoechste-wahlbeteiligung.html

 • sussebassa

  OT
  Godnyheter…SVt
  Tampengroup..media/aviser eier står nå i fare for å gå konkurs…flere PK aviser risikerer å gå inn…
  man blir lite glad…det går rett vegen

 • Britta Due Andersen

  Øv det glippede i Østrig