25
maj
Seneste opdatering: 25/5-16 kl. 1304
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

ARD: Flucht vor Flüchtlingen – Wenn Deutsche vor Flüchtlingen nach Ungarn fliehen (tysk, utekstet) Området er Plattensee syd-vest for Budapest.

With Bob on our side

Bob Dylan’s forgotten pro-Israel song, revisited. ‘Neighborhood Bully’ laments the Jewish state is ‘outnumbered about a million to one,’ ‘got no place to escape to’ Times of Israel

You Tube kan ikke lide den, den er lyst i band der. Men Vimeo kan. Den unge Dylan er en stor, moden digter, den ældre Dylan forstår ham ikke helt, men anerkender hans geni.  Samtiden forstod det heller ikke, de troede, han var en slags profet og politiker. Det rækker vel at se på de politikere, der er i omløb i Europa, for at opdage, de intet har til fælles med Bob Dylan. Her tænker man jo især på eks. kommunisten Mette Fugl.

Neighborhood Bully – Bob Dylan from Noehed on Vimeo.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hestehandleren

Posted: 25 maj 2016 - 15:28 - Svar

“Tyskere flygter…….”
Når “Maren i kæret” har mere indsigt og fornemmelse for, hvad fremtiden kommer til at bringe for Europæerne…. (End politikere og meningsdannere)…. Så har systemet mistet sin berettigelse.! Simpel demografisk fremskrivning og emperi fra de sidste 30-40 år er for politikere LIGEGYLDIGT… Vi taler os da bare til en ny positiv virkelighed/fremtid….

Apropo Bob Dylan: (Fra hans periode som genfødt kristen..)

“Gotta Serve Somebody”

You may be an ambassador to England or France
You may like to gamble, you might like to dance
You may be the heavyweight champion of the world
You may be a socialite with a long string of pearls.

But you’re gonna have to serve somebody, yes indeed
You’re gonna have to serve somebody,
It may be the devil or it may be the Lord
But you’re gonna have to serve somebody.
…………..

Vores politikere har valgt at “tjene” dem selv, karrieren og løgnen… Sørgeligt

Peter Zichau

Posted: 25 maj 2016 - 17:00 - Svar

Østeuropa bliver nok det nye sort. Vores samfund er blevet kvindesamfund. Fint nok, vi har selv kæmpet for det. Men konsekvenserne havde vi nok ikke lige tænkt over. Nu kan de så få lov at leve med dem selv. Vi andre er nok snart skredet.

  jasminum

  Posted: 27 maj 2016 - 00:56 - Svar

  Kan vi omskrive konsekvensene til “overdrivelsene” ell. “utartingen”(?)

   Peter Zichau

   Posted: 30 maj 2016 - 17:42 - Svar

   Jeg er ikke helt med. Jeg udtrykte mig vist klart nok. Jeg gider ikke hjælpe et kvindesamfund, der konsekvent kører mod afgrunden.

MollyM

Posted: 25 maj 2016 - 17:39 - Svar

Jeg kunne også godt tænke mig at flygte – fra dette vanvid! Men problemet er: hvorhen? Her er i DK har vi en syrisk “flygtning” med 3 koner og 20 børn – han kan nu leve fedt af vores velfærdssystem uden at røre en finger selv! Det er i den grad absurd. Hvor i verden findes der mon så generøst et system – og så naive magthavere!! Rent retorisk spørgsmål, naturligvis …

  Ulrika2

  Posted: 25 maj 2016 - 19:30 - Svar

  20 barn! DNA?

   MollyM

   Posted: 25 maj 2016 - 19:44 - Svar

   Ja, man kunne ønske, myndighederne ville DNA-teste hans børn. Enten lyver han jo – eller også trænger han til at lære noget om familieplanlægning 😉

Lawrence

Posted: 25 maj 2016 - 21:38 - Svar

Se denne fantastiske polske kvinde, og hvor let hun modsiger hele ideologiske ramme der er sat op for diskussionen om det kun er ikke-europæere der har ret til et land

https://youtu.be/rr6ZWF371Po

  Dogen

  Posted: 25 maj 2016 - 21:48 - Svar

  Fikk sansen for henne jeg også. Klar og tydelig, og ikke minst uredd.

  snaphanen

  Posted: 26 maj 2016 - 00:40 - Svar

  ja, og hun er endda journalist

Iq

Posted: 25 maj 2016 - 22:33 - Svar

Ungarn er nok ikke det første land jeg ville vælge. Ungarsk er vist et meget vanskeligt sprog at lære. Jeg vil ikke bo i et land, hvor jeg ikke forstår, hvad der tales. En af de tyske mænd i indslaget flygter bl.a. , da der ikke tales et grammatisk korrekt sprog i hans hjemby. Mon han kan ungarsk. For tyskere er Ungarn mere oplagt, end for en dansker. Hele Mellemeuropa har jo dannet unioner på kryds og tværs.
Jeg kan godt følge ham, det piner også mig, at høre, hvor tarveligt det danske sprog behandles.
Jeg gik engang til polsk.Nærmest lidt for sjov. Skulle studere en tid i Polen, og synes jeg ville danne mig et overfladisk kendskab til sproget. Temmeligt svært . Man klarer sig jo også uden, når man ikke skal bo permanent.
Hvis man vil flygte fra muslimer, så er der kun Grønland. Altså bortset fra een, ham Akkari, med Muhammed tegningerne.
Han måtte flygte.

  MollyM

  Posted: 26 maj 2016 - 05:59 - Svar

  Akkari er faktisk ikke mere muslim

  Anna Svensson

  Posted: 29 maj 2016 - 00:52 - Svar

  Grönland är ett bra land, men det är för dyrt om man har en dålig svensk pension, den räcker inte där. Jag funderar också på Ungern, fastän språket är ett stort hinder. Men de gamla kan ofta tyska och de unga engelska, så det blir inte lätt, men det går förmodligen.

   Niels Henriksen

   Posted: 29 maj 2016 - 21:31 - Svar

   Nordøstgrønland, hvor der overhovedet ikke bor nogen, de kan genere eller overfalde, på et areal på mange tusinde kvadratkilometer – bortset fra isbjørne, hvalrosser, sæler og et par forbipasserende danske Sirius-patruljer med deres slædehunde af og til , er glimrende egnet til flygtningelejre for vrangvillige og krævende muslimske ballademagere / bråkmakere og kriminelle etc. – og så løser problemet sig jo helt af sig selv for de værstes vedkommende, når ramadanen – muslimernes “hellige” fastemåned – falder i sommermånederne, hvor der som
   bekendt er midnatssol i 2 – 3 måneder 😉

    Anna Svensson

    Posted: 29 maj 2016 - 22:19 -

    Tyvärr har våra makthavare inte fasta på bra förslag. Men visst hade detta varit en enkel och bekväm lösning! Bara man inte skickar dem till Västgrönland kring Kangerlussuaq (är det nu rättstavat?), där är det alldeles för vackert.

    MollyM

    Posted: 30 maj 2016 - 00:27 -

    Den er jeg helt med på ?

FelixKrull

Posted: 26 maj 2016 - 01:03 - Svar

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 26 maj 2016 - 08:02 - Svar

  Ingrid Lomfors som citeras i videon är inte svensk. Fast citatet är ändå intressant men då mer i kontexten hennes chutzpah, så typisk för hennes stam och lojaliteten med denna.

Islamofoben

Posted: 26 maj 2016 - 02:16 - Svar

Fy faen, Merkel er en satan.

  Ann O Nym

  Posted: 27 maj 2016 - 20:33 - Svar

  Merkel er i ferd med å starte den 3. Verdenskrig.

Leave a Comment