29
maj
Seneste opdatering: 29/5-16 kl. 1935
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Surf lidt ind, den er lang. – Et af de varsler om kommende vold, vesteuropæiske politikere og presse er mestre i at ignorere og udgrænse, og som de dermed gør sig medskyldige i. Den borgerkrig de systematisk har anlagt i 40 år, begynder først når europæere svarer islam igen med samme mønt, og ingen ved, om det er om 5 eller 15 år. Så bliver det dramatisk usjovt at have været ansvarlig politiker. De bør arrangere at  dø en naturlig død i god tid i forvejen.

Hundreds of people from the Génération Identitaire movement have marched in Paris, protesting against Islamisation, mass migration, and Islamist terror.“No to islamisation”, “the French are angry” and “Here is our home!” the 500 hundred strong crowd chanted as the processed through the streets of the French capital.

“We have a message for the Islamists who murdered 130 young French on 13 November: Daesh Daesh you buggers!” the group added on Facebook. ‘The French Have Been Silent For Too Long’: Identitarians March Through Paris. Flere videos her.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


mjolly

Posted: 29 maj 2016 - 18:15 - Svar

10 Hours of Walking in Riga as a Woman
https://www.youtube.com/watch?v=nnZsH4kNyLI

Også en halvtime i Oslo da
http://www.tv2.no/v/836314/

spirild

Posted: 29 maj 2016 - 18:53 - Svar

Legg merke til de flotte flaggene og de normale unge europeerne som IKKE angriper politi, ikke knuser vinduer eller velter biler.

  Pluto

  Posted: 29 maj 2016 - 21:37 - Svar

  «TO BE, OR NOT TO BE: that is the question?!»

  Ja, jeg la positivt merke til alt det du her beskriver, Spirild. – Og, får jeg tilføye; med glede og stolthet over at det finnes sunn patriotisk ungdom, som både tenker og handler ansvarlig på vegne av seg selv, sitt land og sitt folk og dermed i klartekst: Er beredt at kjempe for egen framtidige overlevelse (intet mere – intet mindre)!

  DET er ungdommen som er vår framtid, og mere enn noen gang i vår indoeuropeiske historie så er det livsnødvendig at spesielt den yngre garde oppdaterer seg ved at bli politisk bevisste, at solidarisere seg med hverandre, og i praksis bryr seg og hegner om sine egne, samt våger at åpent sloss for sine nasjonale rettigheter overfor politisk-korrupte vasall-«regjeringer» som selger ut sine egne land og desimerer sine egne folkenasjonale ur-befolkninger på vegne av et EU-globalt renegat-regime som ønsker de indoeuropeiske nasjoner og ditto folk lagt «døde og maktesløse» for all tid; OM dette oligark-kriminelle nomenklaturiat skulle få sin PK-dødsvilje igjennom som et i såfall folkemordrisk framtidig fullbyrdet faktum. Dette sist nevnte, er det, som den folkelige frihetskampen i virkeligheten står om; vår egen framtidige overlevelse!

  Det er viktig at ha i bakhodet noen elementære fakta:

  DEN (van)styrende kosmopolitiske makt-klikk er ikke utvalgt av noen Guddom! DEN og DE har ikke mere menneskeverd enn Deg og Meg. DEN og DE er ikke mere begavet enn gjennomsnittet av sin egen befolkning (snarere tvertimot). DEN og DE står hverken for Folkestyre (Direkte demokrati) eller humane (menneskelige) verdier når deres egne folk og nasjoner ignoreres til fordel for all verdens milliarder av fremmede populasjoner som potensielt har fri tilgang til våre fedreland bare man kommer innenfor landets (i konvensjons-praksis ikke-eksisterende) grenser.

  ET regime og dets representanter som undertrykker sitt Folk og vanskjøtter sin Nasjon kan kastes via folkeopprør, statskupp og/eller andre former for folkelig masse-motstand som sivile ulydighets-protester etc. – noe som mennesket gjennom historien har gjord utallige ganger før for at oppnå rettferdighet, trygghet og sosial harmoni for seg og sine innenfor egne territoriale livsrom. Men i dag – på tampen – hvor Europa brenner og kaos og borgerkrig kan true i en nær framtid, så er det viktig og vektig at fremskaffe et politisk-valgbart alternativ til dagens masse-ødeleggende PK-partivelde, mens det ennu er tid og mulighet til denne normalitetens prosedyre av en folkerettslig sedvane vi før tok for gitt.

  DE er ikke hellige – mens VI andre er vantro annenrangs borgere i eget land; tvert om; DE er VÅRE tjenere, som skal tjene Folk og Nasjon! Deres politisk-korrekte multikulturalistiske doktrine og global-politisert apologetisme er ingen religion som VI; Folket, må tilbe som noe dogmatiske endelig, hellig og urørlig, men tvert om; et påtvunget globaliserings-regime uten folkelig forankring ved votum og direkte-valg og har derfor ingen demokratisk-prosessuell legitimitet.

  VI; Folket, må befri oss fra dette EU-tyranniets lenker så fort som råd er, før VI får et slaveriets barbariske mørke som VI aldri før har sett eller opplevd siden skapelsen av vårt europeiske kontinent. – Derfor skal vi ikke bare skrive forklarende og opplysende, forløsende og terapeutisk via nettet, men også gå ut til alt Folket og spre Det sannhetsfrigjørende budskap: Det nytter bare VI er mange nok som evner, tør og viljer i praksis. Det er her, som Génération Identitaire gjør et banebrytende arbeid ved at røye den vei vi alle kan gå på for at igjen få en harmonisk og fredelig hverdag og helligdag som er Evig Vår!

  Mvh. Pluto

   spirild

   Posted: 30 maj 2016 - 20:03 - Svar

   «TO BE, OR NOT TO BE: that is the question?!»

   Nettopp, kjære Pluto.
   Og heldigvis, det ser ut til at penger allikevel ikke kan kjøpe alt, Kong Korrupsjon som er allestedsnærværende VIL tape mot europeerens røtter og identitet.
   Den er sterkere! Den må det, visst ikke, er vi fortapte.
   Alle de europeiske landene har sin egen historie, sitt eget fedrelands sjel, den er ikke død selv om politikerne i allianse med mediene hver dag har noe foraktfullt å klandre nordmannen for.
   Alltid noe som kan belastes oss, men hadde det vært en muslim eller afrikaner, ser de en annen vei.
   Politikerne har lovet troskap til ett av de ondeste utgavene av pengebegjæret som noensinne har eksistert på planeten Jord, globalismen!
   Ex, hvorfor har Luxembourg gitt 340 transnasjonale selskaper skattefritak? Hvem er så disse selskapene? Vel, Ikea og Starbucks er to av dem.

   Starbucks dreper lokale virksomheter, pengene du legger igjen der, går til oligarker i USA. Hvorfor er europeeren så DUM?

   For IKEA, er skilsmisse en lønnsom affære.
   Samfunnsoppløsningen i Europa er big business.
   Men, det aller viktigste er disse tre bokstavene…USA.

   Og kort tilslutt, idag er det opplagt at fienden er STATEN som angriper NASJONEN!

   Derfor er Generation Identitær spesielt nødvendig i Frankrike.
   I Norge og resten av Europa vil den bli det. Det er ikke uten grunn Frp og Høyre ønsker kommunesammenslåinger. Det er velkjent at i små kommuner finner man stort samhold.
   De er problemene når man vil overrekke kommunenes og hele nasjonens store nasjonale arvesølv, vannkraftverkene, til noen av disse transnasjonale kjeltringforetakene.

   Aviser og andre “nyhetsorganer” lider av kronisk blindhet. Men, den er selvpåført. De vil det. Derfor ingen formildendende unnskyldninger. Tror de på deres egne løgner om det harmosniske OG berikende multikulturelle samfunn? OG, hvorfor bare i Europa?
   Takk og pris for deg, Pluto og alle andre som med sikker penn tilbakeviser alle løgnene , propagandaen og våset.
   Klem fra spirild

    spirild

    Posted: 30 maj 2016 - 20:11 -

    Jeg bør si: “Alltid noe som kan belastes oss, men hadde det vært en muslim eller afrikaner, ser de en annen vei”.

    ..ER det en muslim eller afrikaner, ser de en annen vei!

    Steinadler

    Posted: 30 maj 2016 - 20:23 -

    Jeg svarte på en kommentar du postet ved et annet nettsted. Den slapp ikke igjennom. Men kanskje kan den passe her.

    Alt for å undertrykke folks overlevelsesinstinkter, vil jeg si; alt for at det kulturelle folkemordet på (vest)europeerne skal kunne drives igjennom til sin bitre slutt, slik de fleste journalister og politikere i praksis har gått inn for gjennom lang tid. Men noe positivt er det tross alt også ved nyheter som dette. Det understreker i hvilken grad folk flest har blitt ført bak lyset av løgnaktige, mer eller mindre sosiopatiske journalister og politikere, og dermed også har rett til å slå tilbake med de midler som måtte være nødvendige. Klarte med mine noe mangelfulle franskkunnskaper likevel å finne en artikkel om den saken:

    Intégralité de la révélation que Jean Quatermer a faite au cours de cette émission animée par Elisabeth Quin, dont j’ai pu visionner et transcrire un extrait: Jean Quatremer: « Juste pour terminer, c’est que le problème de la caractérisation de ces agressions sexuelles, c’est exactement le même problème qu’on a eu en France pendant des années. Moi je me rappelle, un article, un truc absolument extraordinaire sur une affaire de tournante [Viol collectif. ndlr] en banlieue parisienne, et tous les noms avaient été changés, ce qu’on fait régulièrement parce qu’on n’a pas encore le nom des personnes qui ont pratiqué la tournante [admirons le style encanaillé, ndlr], ils n’ont pas encore été identifiés; et c’était tous des Alain, des Frédéric, des Marcel, des Maurice, sauf qu’en réalité c’était tous des Mohamed, des Hamed, … Et la presse bienpensante, les bobos parisiens de dire: « Ah quand même, si on les caractérise, heu… » Sauf que les lecteurs, les gens qui connaissent l’histoire et la réalité savaient très bien ce qui se passait. Donc on cache, mais nous-mêmes! Et c’est pas les Allemands! En permanence c’est un élément qu’on ne donne pas! Aux États-unis… Les autres en chœur: Pourquoi on ne le donne pas ? Jean Quatremer: Parce qu’on a peur de déclencher le racisme… […] Notez que dans l’exemple des quatre faux prénoms cités, Jean Quatremer ne cite exclusivement que des prénoms typiquement euro-chrétiens. Pas un seul Nathanaël ou Nathan… Il ne faudrait quand même pas nuire à tort et à travers, non plus… Seuls les chrétiens sont dans le collimateur de ceux qui tiennent les leviers du pouvoir et qui entendent bien les garder. Un journaliste avoue que les noms des délinquants musulmans sont falsifiés en France

    Merk at strengt tatt ingen av de fire navnene som nevnes heller er bibelske i den forstand at de stammer fra Midt-Østen, men istedet er av hhv bretonsk, germansk og latinsk opphav.

    Vil ellers bare få si jeg var, og er, glad for å se deg aktiv her igjen.

    spirild

    Posted: 30 maj 2016 - 22:37 -

    Kjære gode deg.
    Aller først, mille merci, for din hilsen og snille og gode ord, Steinadler.
    Du skal vite at jeg setter umåtelig stor pris på deg og, og vår felles våpendrager og venn, Pluto, og begge deres opplysende og avslørende penn for dagens særdeles monotone meny; “mer godhet = mer innvandring”. (sic)
    Selv ble jeg like for et par dager siden sensurert ved nevnte nettsted. Det er ikke første gang. Overraskelse? Selv om kritiske aspekter ved innvandringen og dets konsekvenser får passet påskrevet, har de vel ikke gitt opp det håpløse prosjektet å ..assimilere..muslimer og at islam kan finne sin plass i Europa. Altså, det nye moteordet “Euro-Islam”? Mulig jeg har misforstått. Håper det.
    For man skal vel ikke være SÅ lærd for å forstå av historien at det er en umulighet. Spør bare bulgarerne, ungarerne, Østerrike mfl.
    Men, æsj.
    Nå er nå, fortiden er gammeldags.
    Å, hvor reaksjonær jeg er 😉
    Joda, franskmenn har det vondt. Veldig vondt. Det er ikke en dag uten en slem og avskyelig nedrakking av den hvite befolkningen.
    Franskmenn bør avstå fra å melde fra om sine særdeles “spesielle” møter med den anti-hvite bølgen som har befestet seg. Med god hjelp fra Elysee-palasset!!! Og med begrunnelsen: la paix civile! Slå den!

    En fransk gynekolog startet for 20 år siden å skrive ned alle fødslene som var ikke-franske, altså afrikanske eller muslimske fødende han var med på, fordi han fikk panikk da han forstod hvor mange de egentlig var. Dette er jo en statistikk som er forbudt i Frankrike.

    Her er litt fra virkeligheten i dagens Europa. Dette skal visst diskuteres med “edruelighet”
    http://www.dailymotion.com/video/x3dushn

    Forstaden Saint-Denis, Paris
    https://www.youtube.com/watch?v=0QITxZjSa0k

    Er du redd for kreolisering? Dt skal du ikke, det kalles MUTASJON!
    https://www.youtube.com/watch?v=QkjimLJf7Nk

    Litt mer om islamiseringen av Frankrike. Må diskuteres edruelig. Gjelder nå hele Europa.
    http://islamineurope.hautetfort.com/archive/2013/11/30/mosquee-saint-d enis-centre-palmier.html
    http://islamineurope.hautetfort.com/archive/2013/11/29/mosquee-saint-d enis.html

    Det siste tradisjonelle franske slakteriet i Pantin stengte sine dører i 2011, la oss holde på med en “edruelig” debatt- N er det Halal.
    http://www.lemonde.fr/societe/article/2012/03/05/yves-beguin-et-lahcen -hakki-un-passage-de-temoin-en-douceur-dans-la-boucherie_1651955_3224. html#xtor=AL-32280308

    Da melder jeg pass. La europeeren få det han ber om.

    Breidablikk

    Posted: 2 juni 2016 - 03:09 -

    …Souleymane – 14-årig drapsmann på fransk skole – ble Vladimir i fransk dagspresse! Husker du saken?

    http://ripostelaique.com/vladimir-et-belphegor-un-film-dhorreur-a-la-f rancaise-24-heures-sur-24-7-jours-sur-7.html

    Breidablikk

    Posted: 2 juni 2016 - 03:11 -

    Om navn, se mitt innlegg til Sprild under (Soleymane blir Vladimir)

   spirild

   Posted: 31 maj 2016 - 00:11 - Svar

   PS, Pluto: ser du ikke, nå blir vi sensurert..man skal “beherske” seg og “debattere” under fullt navn.(Du kjenner meg godt;)
   Jøje meg, her ser vi hvordan det gikk. Hvem skal få si hva. Det finnes ingen debatt, bare de riktige meningene sagt på den riktige måten. Å gå disse menneskene på klingen er forbudt. Europa er forgiftet. .”endre debatten om innvandring, gjøre den mer edruelig” Jeg holder ikke ut slikt vås. Ikke nå mer.

    Pluto

    Posted: 31 maj 2016 - 00:19 -

    Ja, jeg så det. Alle uten fullt navn ble slettet. – Støtter deg fullt ut, min godeste Spirild ved det du her anfører! Vi skulle jo bare satt et navn under, som andre gjør det i dette demokraturet vi “lever” under… Takk og lov for at vi har alternativmediale nettsider for den frie debatt!Ønsker deg alt godt, Spirild!!! Mvh. fra Pluto :-)))

    Snappe

    Posted: 31 maj 2016 - 16:37 -

    Apropos blodfattig, så syns jeg BREXIT temaet på Nei til EU var mere i fokus enn den lille notisen om demonstrasjonen foran stortinget på Fredag. Det var noen artikler på forsiden, og de sa de skulle samles for å jobbe med aktiviteter i forbindelse med saken om finasntilsynet og markeringen som er kl 15.00-17.00 på Eidsvolls plass.Det er jo bra. Det bekrefter forsida i en liten blek tekst, på nei til eu under aktuellt som fører til en liten notis til høyre hvis man klikker seg inn.

    At det er markering foran stortinget fredagen som kommer, er altså bekreftet, og jeg har sett TO kommentarer på nettet om dette, men nå har jeg ikke sett på facebook. Altså har man to dager å bestille togbillett, eller pakke kofferten om er langveisfarer. Dessuten skal det vel skaffes overnatting.Det er visstnok flere ungdommer som er klar over alvoret.Noen har opplevd å bli blokkert fikk jeg høre.

    to – tre dager har man på dette nå.

    på facebook sa nei til eu at det var opplysninger under ” Stopp TIIP og Tisa.”
    Jeg har nettopp snakket med Nei til EU, og facebook-linken deres virket ikke, for meg i alle fall, så om noen vil ha info så kan de få det her :
    http://visibleworker.simplesite.com/

    Husk at man der finner en link i blått til e post adressene til politikerne. Derfor , om noen vil skrive en mail til de som skal stemme over dette 13 juni, så er det fullt mulig.
    Da har man ca 10 dager på dette fra nå.

    spirild

    Posted: 31 maj 2016 - 21:22 -

    Jeg så det komme 😉
    Alle mann på rekke. De lavere nivåenes tyranni?
    Når vil det nå helt opp, altså når vil politikerne “vise hånden”?

    Snappe

    Posted: 31 maj 2016 - 20:19 -

    Jeg mailet nå 30 stortingsrepresentanter via lista her :
    og skrev at det var info om demonstrasjonen på fredag, så tenker de åpner 🙂
    La ved den linken og skrev at det var info om demonstrasjonen der.. Kanskje noen flere kan gjøre det 🙂 Noen millioner gjerne:) Hørte av aktivisten i Nei til EU at flere blant dem hadde blitt blokkert, tror det var på facebook.
    http://visibleworker.simplesite.com/

   spirild

   Posted: 31 maj 2016 - 00:31 - Svar

Polka Charlie

Posted: 29 maj 2016 - 20:50 - Svar

“Så bliver det dramatisk usjovt at have været ansvarlig politiker.”

Har vi nogen der ikke er ansvarlige? Jeg har meget svært ved at pege på en eneste! Klart der er et få tal der er af det gode, f.eks. Marie Krarup og Christian Langballe, men de holder stadig hånden under LLR og en regering der ikke har gjort op med masseinvasionen af vores land.

  Snaphanen DK København

  Posted: 29 maj 2016 - 21:45 - Svar

  Jeg har også altid respekteret Martin Henriksen

   Polka Charlie

   Posted: 29 maj 2016 - 21:49 - Svar

   Enig. Ham burde jeg have nævnt, men ellers er feltet tyndt.

    Ἀσκληπιός

    Posted: 28 juli 2016 - 15:04 -

    Jeg kan ikke forstå, hvad man kan forvente af et parti, hvor de ligesom i DF er erklærede “farveblinde”! Et parti der er apologetisk overfor kulturmarxismens og Systemets usselste håndlangere (herunder samtlige partier!) for at kunne blive lukket ind i varmen af “det gode selskab”!!! Der tigger de grueligste forræddere om “syndsforladelse”, for at erklære dem “stuerene” – i forræddernes skammelige stue. Og så gælder det om at skabe sig et helt igennem falskt (når det kommer til stykket!) “image” udadtil, der kan tillokke desperate danskere (hhv. nordmænd, svenskere eller europæere, med deres tilsvarende tomsnaks partier), så de igen kan læne sig tilbage i sofaen bagefter, når de har stemt “nationalt”.
    Gud fri os for de “helliges” forfægtelse af “de kristne værdier”, angiveligt som “værn” mod Islam: Vi har som hvid race intet overlevelseshåb, dersom vi ikke MEGET snart indser, at denne i politikken, etablissementet, massemedierne osv. almægtige og enerådige mentale, sjælelige og åndelige forgiftning og lammelse, der fører os til øjeblikkelig (i årtusindernes perspektiv) udslettelse og til det skammeligste selvmord, netop sker i slipstrømmen af den dybeste karakterfordærvelse, værdiomvending og moralismens hykleriske enevælde, der har fortrængt vor oprindelige urgamle Dyd, der har undergravet vor ære og ærlighed ind i os selv, der har gjort den dybeste indre falskhed og farisæismen til overvældende og enerådige virkelighed: altså, kristendommen.
    Islam og kristendommen har fælles semitiske ophav i Bibelen med den væsentlige forskel, at Islams idealiserede trosmartyrer er slagtere – … men kristendommens??? Ja, det er lam til nedslagtning! Lammoral, lam”tænkning”, der lammer ofrene og gør dem klar til paradiset, sammen med deres islamiske bødler! Endelig, er det ikke vidunderligt, hvor idealt Islam og Kristendommen passer sammen? De har næsten brug for hinanden!!! Ligeledes også Kristendommens altdominerende profane versioner, så som de hjerteskærende humanistiske grædekoner der har behov for deres egen arts opofrelse og udslettelse for at blive “humanismens” hellige i deres System.
    Selv om jeg har stor respekt for Marie Krarups ærlige indsats, er kristendommen som hun råber højt om bare en blindvej – der i bedste fald kun vil kunne udsætte vor afgang ved (selv-!)udslettelse en lille stunde, måske. Nej, nej og atter nej!
    Vi er nu i sidste splitsekund før vor forsvinden (jf. http://www.armahellas.com/?p=18203), vi er derfor nødt til at skue dybt ind i selveste sygdommen, der har ført os så langt ned, og ikke blot overfladisk på de mest iøjnefaldende ydre symptomer! Det hjælper ikke noget, når vi fordømmer symptomerne, men helliger selve sygdommen!
    Jeg har dog respekt for nogle ganske få, der rager markant op over DFs duksedrengenes stræbsomhed efter “stuerenhed” – og især en af dem: Kenneth Kristensen Berth, en ærlig mand midt i en slangerede (“folketinget”), se f.eks. her
    http://nyheder.tv2.dk/2015-10-20-frontalangreb-fra-dansk-folkeparti-gj orde-politikerne-maalloeseet .
    Men vil sådanne modige stemmer ikke lade sig assimilere i Pia Kjærsgårds og de andres selvpåførte farveblindhed, ryger de omsider ud af partiet, frivilligt eller også ufrivilligt, som vi også fornylig har set ved flere eksempler…
    Nu er det tid til at vågne op – og gøre grundigt op med sygdommens rødder – og med hele bundtet!
    Det er vist ikke sikkert at vi sejrer – men forræderne har i hvert fald ingen fremtid: for, slipper de af med os i fremtiden, så finder de deres velfortjente banemænd i deres kære islamiske horder!
    Det, jeg intet svar har på, er, hvilken af de to muligheder er bedst for forræderne… Men jeg ned godt, hvad vor eneste udvej til frihed, selverkendelse og selvrealisering som Indoeuropæere, som Pluto (meget træffende) skriver foroven.

Leave a Comment