6
jun
Seneste opdatering: 7/6-16 kl. 0251
63 kommentarer - Tryk for at kommentere!

D-dag var langt mere gennemfotograferet, end jeg vidste. DR har sendt denne franske dokumentar under titlen “Dø om så det gælder” hele aftenen på DR-K, med fabelagtige optagelser, jeg aldrig har set før.  SVT har ikke erindret denne dag med ét eneste ord, her en en stor kulturel forskel på os, der har holdt Sverige ude af den europæisk mainstream i flere generationer.

Jeg var i Normandiet allerede som barn i 50 érne, og jeg har været der som voksen adskillige gange, seneste på 50 års dagen i 1994, hvor veteranerne var mange, men lidt gamle.  I 1984 talte Ronald Reagan ved Pointe du Hoc på Omaha Beach, og citerede Stephen Spenders The Truly Great.

The names of those who in their lives fought for life, Who wore at their hearts the fire’s centre. Born of the sun, they travelled a short while toward the sun, And left the vivid air signed with their honour.

Jeg har kendt engelske og amerikanske soldater som deltog, og det er et af de hellige steder i mit liv, som det var i mine forældres. Som Verdun forleden. At være europæer, er mange ting, det er helt forskelligt fra Stockholm til København.

Sverige har ingen tragisk, nyere historie, men det har en tragisk nutid og fremtid af selvsamme grund, fordi vi ikke kan komme ud over det nationale, hvor meget vi end vil. Dette er nu Merkels, Junckers, Hollandes, Löfvens og Løkkes Europa, og Gud bedre det. Löfven står allerede som forvalteren af det forsvindende Sverige.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


MollyM

Posted: 7 juni 2016 - 07:25 - Svar

Du nævner, at Normandiets strande hører til blandt de hellige steder i dit liv. Også i mit! Da jeg første gang besøgte dem i midten af 1990’erne, blev jeg dybt grebet af stedets historie. Jeg kan dårligt huske, at noget sted i verden har sat sig dybere spor hos mig, og jeg har virkelig besøgt mange steder. At tænke sig …. her satte tusinder af unge mænd livet til, fordi en stor del af den vestlige verden (gudskelov) indså, at frihed og demokrati var evige værdier værd at kæmpe for. Hvis ingen dengang havde turdet krydse “The thin red Line,” hvor var vi så endt. I nazismens jerngreb? Man kunne i dag godt ønske sig lidt mere af den tids courage … størsteparten af vestens uduelige nutidige ledere snorksover mens den kendte verden (Europa) langsomt synker i grus … en tragedie af dimensioner udspiller sig for øjnene af os og vi lader det ske … shame!

  MollyM

  Posted: 7 juni 2016 - 10:30 - Svar

  Jeg må konstatere, med et opgivende suk, at du insisterer på at fortsætte med dine maniske rablerier. Godt så – men kunne vi ikke aftale, at du for fremtiden kun kaster dig over ligesindede? Så skal jeg til gengæld love at ignorere dig!

   Ulrika2

   Posted: 7 juni 2016 - 14:59 - Svar

   “maniske rablerier”, huvudet på spiken! Samma eviga tjafs. Förvånansvärt dock att han inte gått på den franske föfattaren Thierry Meyssons förnekande av en boeing i pentagonattacken. 600 000 franska konspirationsadepter rusade iväg och köpte boken medan Meysson flabbade hela vägen till banken:-)

    MollyM

    Posted: 7 juni 2016 - 15:08 -

    Tak, snälla Ulrika – disse konspirations-freaks er uudholdelige ;)) – men, som vi siger i Danmark: “de er udenfor pædagogisk rækkevidde!”

   Brandmand for Bidermeyer

   Posted: 7 juni 2016 - 19:27 - Svar

   MollyM, jeg har læst flere af Tysklands fredsudspil og de var helt i overensstemmelse med en nutidig dansk politisk centrum-moral. WW2 kom fra hinsides Atlanten!

   Det er alt sammen historie nu. Men bare de neokonservative ikke kommer og befrier Europa en TREDJE gang med et nukleart hollocaust. Det frygter jeg!

    MollyM

    Posted: 7 juni 2016 - 19:43 -

    Det må du da vist elaborere lidt mere på … “WW 2 kom fra hinsides Atlanten”??

    Brandmand for Bidermeyer

    Posted: 7 juni 2016 - 20:50 -

    Skriv dansk, hvis du vil forklare mig noget.

    MollyM

    Posted: 8 juni 2016 - 06:05 -

    Åh pardon – lix-tallet er for højt?

    Brandmand for Bidermeyer

    Posted: 9 juni 2016 - 08:07 -

    STOP WOJNIE, STOP NATO!
    Løgnmedierne beretter ofte om polakkerne, dybest i sindet angst og bange for et nyt rissisk angreb. Løgn og Latin er det, slet krigsstiftende folkeforførelde, som ville have gjort Gøbbels grøn af misundelse.
    Der er masser af NATO-modstand i Polen, og NATO-modstanderne forbinder NATO med globalisme, terrorisme og neoliberale udplyndringsmetoder.

    Jeg mindes, at den forrige polske præsident, Kacinski, blev flystyrtet, da han med en russisk orienteret polsk generalstab ville til Moskva og underskrive sikkerheds- og økonomiske samarbejdsaftaler mellem Rusland og Polen.

    Og jeg mindes også en manifestation sidste år, hvor polakkerne hærgede en synagoge. Det anglo-zionistiske oligarki kan ikke gemme sig bag deres løgne længere. Disse er årene, hvor de mistede kontrollen over det politiske narrativ – og det er godt så!

    http://cpcml.ca/Tmlw2014/W44030.HTM

  Observant55

  Posted: 7 juni 2016 - 17:53 - Svar

  Hur var det nu i Polen under ockupationen, var det lika muntert som i Danmark? Sedan har vi ju det där tråkiga som drabbade judar och romer, Förintelsen och Porajmos,.

   Observant55

   Posted: 7 juni 2016 - 20:46 - Svar

   Vad har Gaza med Polen under andra världskriget att göra, märkligt svar.

   Jag kan däremot konstatera att arabisktalande människor rörde sig fritt i Jerusalem senast jag besökte staden, dom hade kanske permis från dödslägret de dagarna.

   Allvarligt, att dra paralleller mellan situationen i Gaza och det öde som drabbade judarna i det av Tyskland ockuperade Europa fungerar inte.

    Observant55

    Posted: 7 juni 2016 - 21:31 -

    Nej, det var inte omotiverat att dra in Polen när du skrev om andra världskriget. Tyskarnas våldsregemente drabbade Polen med full kraft under andra världskriget, det krig du skrev om clareal.

   Træt

   Posted: 10 juni 2016 - 20:27 - Svar

   Dom gjorde et uruselt jobb med zigenarne, de rejsende tyve. Hvem ville have savnet dem?.
   Polakkerne er vældig glade for at deres nation nu kun betår af polakker, og det er en fornøjelse at være i f.eks. Krakow, en storby med kultur og historie, hvor de eneste muslimer er f.eks. “franskmænd” på studierejse med gymnasiet.

    Observant55

    Posted: 11 juni 2016 - 18:22 -

    Du glömde nämna att det inte finns särskilt många judar kvar i Krakow,. 1939 bodde det 60 000 judar i staden och av dem fanns det 2000 kvar 1945. Är det också en “fornøjelse”?

    Varför inte läsa på lite om ghettot i Krakow,. https://en.wikipedia.org/wiki/Krak%C3%B3w_Ghetto

  snaphanen

  Posted: 7 juni 2016 - 18:14 - Svar

  ja, sådan er det. Genhør Regans meget gode tale fra 1984

   MollyM

   Posted: 7 juni 2016 - 18:20 - Svar

   Tak, det vil gøre

Britta Due Andersen

Posted: 7 juni 2016 - 08:45 - Svar

Der tales om Afghanistan – Man har ikke opnået, det ønskede mål. Taliban er kommet tilbage, der hvor de ellers var flygtet fra.
Det er de. fordi deres unge mænd hellere vil spille smarte i hovedstaden Kabul eller i Europa/Vesten. De kunne lære noget af disse unde mænd.

Lenn

Posted: 7 juni 2016 - 12:57 - Svar

Ja, men Merkel, Hollande, Løkke og resten af kriminelle klub, EU, pisser regulært på disse heltes sacrifice. Som BNI så rigtigt siger i denne artikel: “Millions died to liberate Europe from the tyranny of Nazism, only to see it working its way back into Europe 72 yrs later as the tyranny of IslamoNazism”. http://www.barenakedislam.com/2016/06/06/d-day-millions-died-to-libera te-europe-from-the-tyranny-of-nazism/
De to billeder, hun har sat op, siger alt….. I gamle dage var der ultimativ straf for landsforræderi. Idag bliver man belønnet med ‘fine’ poster i NATO og EU, og man får egen limousine og privatchauffør.

Stenklar

Posted: 7 juni 2016 - 19:30 - Svar

Jag anser att den tyska armen med tilslutna nationalister från Europas alla hörn var de verkliga hjältarna när de slogs mot en överväldigande övermakt i både soldater och materiel. Resultatet av de allierades seger ser vi idag. Ett mångkulturellt kaos. Nationalstatens upplösning, ett utraderande av etniskt homogena befolkningar. Ett Europa i upplösning är väl inget att minnas eller fira.

  MollyM

  Posted: 7 juni 2016 - 19:44 - Svar

  “Den tyske arme var de egentlige helte”?! Nu er jeg da vist på den forkerte blog!!!!!

   Stenklar

   Posted: 7 juni 2016 - 20:59 - Svar

   Inte alls, jag är övertygad om att vi hade sett ett bättre Europa , om utgången av kriget hade blivit det motsatta. Visst i en övergångsperiod hade tyskarna spelat en ledande roll i hur Europa skulle styras. Men som i alla andra skeenden i historien hade detta modifierats med tiden. Något tyranniskt styre hade ej i det långa loppet överlevt hos de kulturellt upplysta folk som bebodde Europa på den tiden. Idag har vi fallit tillbaks i ett kulturellt mörker. Hjärntvättade som vi är av hollywood-skapad smörja. Som sagt nederlaget i kriget har lett till ett moraliskt förfall. Där högre mål i människors liv har ersatts av ett övervägande USA inspirerat super-materialistiskt tänkande. Men framför allt vi hade haft ett Europa som inte hade blivit massinvaderat av folk från Asien och Afrika, som utvecklingen har blivit idag. Och detta tack vare de krigshetsare som fanns i USA och som fortfarande spelar en underblåsande roll i de flesta nutida konflikterna i Mellanöstern.

    MollyM

    Posted: 7 juni 2016 - 21:15 -

    Det er simpelthen for overvældende at læse den slags – ubehageligt og skræmmende – der er åbenbart flere tosser her end jeg havde drømt om i mine vildeste fantasier. Og ved Gud ikke i blogindehaverens ånd! Tak for kaffe!

    Stenklar

    Posted: 7 juni 2016 - 21:49 -

    Även Giordano Bruno betraktades som en tosse, då han förfäktade ide’n om att jorden ej var världsallets centrum som den då förhärskande ideologin förfäktade i dåtidens katolska Europa. Och det till den milda grad att man brände denna apostel till döds på bålet. Hoppas att man slipper detta i ett framtida Europa. Om man till äventyrs har en motsatt mening till vad det Politiskt Korrekta och Oantastliga Etablissemanget anser är det rätta att tänka och skriva eller tala högt om.

    MollyM

    Posted: 7 juni 2016 - 22:56 -

    Er det ikke en anelse selvovervurderende at sammenligne sig med Giordano Bruno? Undskyld, nu kvæler jeg lige et lille smil …

    MollyM

    Posted: 7 juni 2016 - 21:16 -

    Din personlige mening – behold den bare

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 8 juni 2016 - 01:22 - Svar

Kära Danmark! Missförstå mig inte. Jag älskar dig även om kärleken inte verkar vara besvarad. Nu över till dagens ämne. Vad sysslar ni med egentligen? Försöker ni bli ett nytt Sverige?

http://denkorteavis.dk/2016/statens-museum-for-kunst-fjerner-ordet-neg er-fra-kunstvaerker/

  MollyM

  Posted: 8 juni 2016 - 06:00 - Svar

  Nej! Det forsøger VI ikke – men desværre findes der da nogle vanvittige personer blandt os, præcis som i Sverige. Til gengæld diskuteres sagen ivrigt, også i MSM, tak og lov. Bemærk forøvrigt, at vort nationale museum (Nationalmuseet) ikke er hoppet med på denne revisionistiske vogn – de mener tværtimod, at man ved at gøre dette forfalsker historien. Stor applaus til dem for denne holdning! Iøvrigt er hele denne trend med at “gå på kattepoter” for ikke at komme i karambolage med visse segmenter af let-krænkede personer i vort samfund helt absurd ….

  P.s. forøvrigt: de fleste danskere har altid set op til Sverige, som til en storebror – personlig har jeg altid elsket Sverige – dvs, det Sverige, som engang var, men nu er ved at forsvinde for øjnene af os …mærkeligt, at være vidne til så stor en katastrofe og vide, at ens synspunkter er i mindretal. Man kan selvfølgelig stadigt håbe på, at fornuften vil sejre, men jeg har mine tvivl …

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 8 juni 2016 - 06:03 - Svar

   Fast det börjar ofta med små steg. Man kokar grodan genom att vrida upp värmen långsamt. Börja använda ordet neger så ofta ni bara kan. Kanske man då kan kväva galenskapen redan i sin linda.

    Morten - - -

    Posted: 8 juni 2016 - 22:41 -

    Opportunister vil altid “lade sig inspirere” af lande som Sverige. – Vi opererer ud fra en teori om, at Sverige kan se sin egen fremtid i Danmark. Men bevise det kan vi ikke. Det kan sandsynliggøres, men det modsatte – at det er Danmark, der kan se sin fremtid i Sverige – kan ikke endegyldigt udelukkes.

    Personligt tror jeg det ikke, selvom “svenskerne” iblandt os for tiden har opnået momentum. Vi er blevet for mange der ikke vil. Men måske undervurderer jeg kvinderne i fertil alders magt?

    – – –

MollyM

Posted: 8 juni 2016 - 08:05 - Svar

Hvad i alverden bilder du dig ind? Hvad tror du at opnå med disse personangreb og dine uhyrlige konspirationsteorier? Nu orker jeg simpelthen ikke mere i dit selskab – tak til andre debattører her på sitet, men nu er det nok og jeg vil ikke mere tage del i debatten her. Clareal er en skam og skændsel for sit land …

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 8 juni 2016 - 17:09 - Svar

  Ett säkert tecken på en FF är när någon av gärningsmännens pass hittas efteråt. Så skedde i NYC 2001 och i Paris efter Charlie Hebdo. Folk har blivit så fördummade att dom inte begriper att en riktig terrorist hade inte tagit något ID med sig överhuvudtaget. Kriminella vill ju inte åka fast eller bli identifierade. Alla fattar det utom fårfolket.

  jonny_99

  Posted: 8 juni 2016 - 19:52 - Svar

  “Nu orker jeg simpelthen ikke mere i dit selskab – tak til andre debattører her på sitet, men nu er det nok og jeg vil ikke mere tage del i debatten her. ”

  Det syns mig som om du sagt detta ett antal gånger allaredan. Dock tvärtom verkar du dras till clareals kommentarer. Få se om du lyckas hålla dig borta denna gång. 😉

Skåning

Posted: 8 juni 2016 - 09:02 - Svar

OK, vi ska inte nämna de 10 000 som stred för för Finland? Fler än de motståndsmän som engagerade sig mot Nazi-Tyskland, när kriget redan var vunnet.

  Chingachgook Jensen

  Posted: 8 juni 2016 - 13:24 - Svar

  …og vi skal heller ikke nævne de formuer Sverige tjente på at sælge råmaterialer til nazi-Tyskland, hele krigen igennem, så krigen trak ud. Penge som efterfølgende er blevet brugt på at moralisere over resten af verden.

  http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=moralisme

  Mvh. Barn af Finlandsfrivillig, aktiv modstandsmand, tortureret og dødsdømt.

   Skåning

   Posted: 11 juni 2016 - 01:41 - Svar

   Skitsnack. You put your money where your mouth is. Storbritannien och USA stöttade varldens värsta mördare med sina lend-lease-avtal. Själv har jag finlandsfrivilliga i släkten. Och om du tror att svenskar tjänade mer på råmaterielhandeln än Finland, så är du ute och cyklar.

   De enda neutrala västländerna som skjöt ett skott mot 1900-talets värsta mördare, var Sverige och Finland. Tugga och svälj.

    Chingachgook Jensen

    Posted: 11 juni 2016 - 08:30 -

    Det er let at genkende en svensker, der har tanket mod med ild-vand.
    God bedring.

ramonafransson

Posted: 8 juni 2016 - 10:24 - Svar

Danskarna har alltid varit ett förståndigt och dejligt folk. Det är därför jag alltid älskat och älskar Danmark!

  sussebassa

  Posted: 8 juni 2016 - 13:36 - Svar

  Norge og nordmen også…:) og vi elsker Danmark/danske..kjempede i WW2..hadde samme mål.
  Svenskene derimot…dobbel som de var og fortsatt er, uansett hvilke naboland som må betala for det..WW2…og fortsetter med dagens flyktningepolitikk..konsekvensene av den.
  Tror seg fortfarande Best i klassen…Inte lengre…men de oppförer seg som de fortfarande er.

   jonny_99

   Posted: 8 juni 2016 - 20:19 - Svar

   Det är fascinerande att se denna historieskrivning trummas in. Denna nationella självbild (det fega, onda Sverige som under “Kriget” förrådde grannländer, vände kappan efter vinden, tjänade pengar på andras olycka) används ju av det svenska etablissemang för att rättfärdiga sin politik. Det är samma sak med tyskarnas “Skuldkult”.

   I Danmark, och i Norge, har man en sundare nationell självbild. Man talar stolt om den lilla motståndsrörelse. Man talar betydligt mindre om de 6000 frivilliga i Waffen SS, eller de 10 000-tals som arbetade mot lön i tyska (undskyld, NAZISTISKA) fabriker. Dessa människor var undantag (antagligen med svenska gener), egentligen var alla danskar heroiska Holger Danske.

   Hade statsledningen i Danmark, eller Norge, på något sätt kunnat hålla landet utanför kriget, kunnat undvika besättelsen, hade de då gjort detta? Eller hade de hjältemodigt valt “Rätt sida” i historien?

    Chingachgook Jensen

    Posted: 8 juni 2016 - 22:37 -

    Mange spekulative spørgsmål du stiller. Svarene blæser i vinden.
    Sikkert er det dog at det svenske nazi-guld blev investeret i at gøre Sverige til den humanitære stormagt vi kender idag, hvor de nye jøde-hadere forventes at gøre Sverige rigt igen. Held og lykke med det.

    jonny_99

    Posted: 15 juni 2016 - 22:36 -

    Sverige ligger ett antal år före de övriga skandinaviska länder. Jag har sett hur Oslo ser ut. Jag har sett hur Köpenhamn, Århus och Odense ser ut.

    Held og lykke med det. Där är vi eniga.

    Chingachgook Jensen

    Posted: 15 juni 2016 - 23:15 -

    Grundlæggende tror jeg ikke vore holdninger ligger så langt fra hinanden.
    Sverige ligger langt foran Norge og Danmark hvad angår samfundets opløsning.
    Da jeg før i tiden fløj til Stockholm, var det svært ikke at trække på smilebåndet når jeg så det store landbaserede skilt som vist sagde: “Stockholm – Capital of Scandinavia”.
    Det vidnede for mig om den enorme identitetskrise og malplacerede selvforståelse, som Sverige politisk længe har befundet sig i.
    Skiltet er væk idag. Men det er det svenske konsensus-diktatur ikke. Tværtimod.
    Idag er Sverige en “humanitær stormagt” og mit smil er nu forvandlet til et bittert grin.
    Der er en langt sundere, mere utvungen, debat-kultur i Norge og Danmark. Hvorfor det er sådan ved jeg ikke.
    Men fremtiden for os alle er foruroligende. Der bliver ingen fred. Vore politikere har forrådt os og udviser en grotesk selvhøjtidelighed, som kun matches af deres totale inkompetence.
    Held og lykke til os alle.

    sussebassa

    Posted: 9 juni 2016 - 10:20 -

    ..mens det Norske folket holdt på å Sulte ihjel..overlevde bla på barkebröd, svömmet det over av mat i Sverige…
    Så ikke bare “strategisk krigföring”, men også en hverdag for det Norske folket…Ikke bare penger/guld..men å holde sulten vekke.
    Dette bärer svensker preg av idag..De vet ikke hva/forstår ikke hva vi igjennomgikk i hverdagen..som gjör at de har tapt grunnleggende verdier/forståelse å väre underlagt
    en fiende over flere år…kanskje derfor de fyller opp landet med muslimer..har ikke evne til å se konsekvens av sine handlinger idag, eller då, men forsetter å gamble.

    jonny_99

    Posted: 15 juni 2016 - 22:55 -

    Jag hatar moraliserande historieskrivning. Men smaken är som baken delad.

    Kanske finns det en anledning till ältandet av kolonialism, slaveri (dock självklart bara den europeiska slavhandel), krig och folkmord. Den vite, heterosexuelle man är en ond varelse (væsen), det har vi verkligen fått veta.
    https://en.wikipedia.org/wiki/White_privilege

    För andra, svaga och ständigt utsatta grupper, är det däremot inte bra att hela tiden få höra hur mycket ont deras förfäder har ställt till med.

    The first black woman to run in France’s presidential elections in 2002, Christiane Taubira, is an unstoppable force. France’s current justice minister is also the heroine of French gay people for having fought tooth and nail in parliament in favour of same-sex marriage

    Before setting the tenor of same-sex marriage parliamentary debates, she left her mark in 2001 with a law that bears her name. The Taubira law recognises the slave trade and slavery as a crime against humanity.
    http://www.theguardian.com/commentisfree/2013/aug/14/christiane-taubir a-french-politics

    While Taubira has exploited the commemoration of the slave trade for political reasons, she has excluded the crimes of Muslim slave traders from discussion, saying that, the slave trade practiced by Arab-Muslims must not be brought up too often so that “young Arabs do not bear on their shoulders all the weight of the heritage of Arab misdeeds.” Naturally there is no similar restraint when it comes to the weight that young Europeans are told to bear on their shoulders.

    http://www.frontpagemag.com/fpm/132508/frances-new-burqa-friendly-gove rnment-daniel-greenfield

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 8 juni 2016 - 14:46 - Svar

clareal, vi må forholde os til, at højrefløjen er splittet over indstillingen til det jødiske finansoligarkis indflydelse på særligt britisk og amerikansk politik, men også de internationale institutioner. Desværre!

Dem, du her diskutterer med her på siden – også redaktøren -, orienterer sig mod den gamle angelsakser, når de orienterer sig geopolitisk. Du interesserer dig for London Citys og Wall Streets jødiske oligarkis gøren og laden og indflydelse på international politik.

I april og maj hyrede Donald Trump en større kreds af jødiske rådgivere fra bankster-miljøet. Er han dermed en jødisk dukkepolitikker? Jeg tror, at de gensidigt har forhandlet en fred, så Trump freder nogle af deres interesser mod, at han får noget frihed til at reformere noget andet af USA’s politik, som ikke er deres kerneinteresse. Dermed vil Trump blive et fremskridt for USA.

For få år siden rejste Marine Le Pen på den obligatoriske tur til Knesset. Er hun dermed en dukke? Næppe, den mest behjælpelig dukke og vil gøre fremskridt for Frankrig?

Putin var tilsvarende et kompromis mellem det russisk-jødiske oligarki – ledt af Berezovski og Gusinsky i det valg – og patrioterne i FSB, som måtte finde en løsning på 1990’ernes elendighed. Han formår at reformere sit fædreland til det bedre uden at ødelægge forholdet til de klogeste af jøderne (Nitanjahu og Kissinger, ikke Victoria Nuland), og han formår at alliere sig med den gamle angelsakser, som dominerer Pentagon, og som de fleste besøgende her på siden orienterer sig mod.

Dette indviklede politiske spil mellem de mægtige grupperinger ser vi i sin forunderlighed ved Raqqa – IS’s hovedstad – , hvor US Air Force og de russiske luftrumsstyrker koordinerer deres luftangreb mod Islamisk Stat’s stilligner ved Raqqa, mens NATO samtidigt bygger tropper op mod Rusland i Østeuropa. Dette politiske spil kan man kun forstå ved at sætte sig ind i de magtfulde netværksgrupper – også de jødiske oligarki – og deres alliancer og interne modsætninger, som du og jeg forsøger. En regid nationalstatslig forklaringsmodel kommer kun frem til uforklarlige paradokser i geopolitiske alliancer som angrebene ved Raqqa.

snaphanen

Posted: 8 juni 2016 - 21:34 - Svar

Bloggen har haft tekniske problemer i to døgn. Der kan ikke lægges nye poster på. Jeg forventer, det tager et døgn endnu, men sikkert ved jeg det ikke

Solvind Danmark

Posted: 9 juni 2016 - 21:02 - Svar

Jaeh … Hvide forvirrede mænd der massemyrder andre Hvide mænd (samt kvinder og børn i titusindvis ved terrorbombningerne af civile døgnet rundt) for jødiske etniske og økonomiske interesser … det er åbenbart lige noget slaphønsene ka’ li’.
Europa tabte sin militære modstandsdygtighed og sin politiske og kulturelle selvstændighed mens et etnokulturelt fremmed land, israel, til gengæld vandt sin på Anden Verdenskrigs udfald. Dét er et uafviseligt historisk hændelsesforløb der turde være selvindlysende for enhver normalt tænkende … men de gennemindoktrinerede lemminger er imidlertid stadig for hypnotiserede og forblændede af hollywoods daglige folkemordspropaganda til at fatte det (eller ret meget andet).
Hele det rådne samfundssystem som har ført lige lukt til vore dages multietniske kaos og perverse selvmords-‘kultur’ overalt i Vesteuropa blev indført umiddelbart i kølvandet på ‘de allieredes’ sejr i 1945. –Sikke dog et underligt ‘sammentræf’ af ’tilfældigheder’.
Ret besynderligt at man ligefrem vælger at fejre den europæiske kulturs nederlag til racefremmede og kommunistiske invasionshære, når man samtidig foregiver at være dansk, og dermed europæisk, patriot … men sandheden er jo også netop den indlysende at slaphønsene overhovedet IKKE er nationalsindede danskere. Tværtimod er man her på siden helt og aldeles på linje med mainstream globalisterne på alle centrale punkter. Feminisme, antiracisme, homodagsorden, ågerkapitalisme og filosemitisme. Fup og svindel hele vejen igennem. En fornærmelse at sådanne fjender af Danmark og Europa foregiver at være nationalsindede.
Men flere og flere selvstændigt tænkende folk begynder heldigvis at gennemskue bedraget. –Også i Danmark.
I kan ikke fortsætte illusionsnummeret for evigt. Myterne og løgnene fra Anden Verdenskrig smuldrer dag for dag.

  Chingachgook Jensen

  Posted: 9 juni 2016 - 21:18 - Svar

  Galoperende mund-diarre.

   Solvind Danmark

   Posted: 9 juni 2016 - 21:42 - Svar

   Hehehe … hvis du er syg så gå til læge. Er ikke interesseret i dit rendestensniveau.
   Men det totale fravær af historisk indsigt og selvstændige argumenter i dit ‘svar’ er ikke desto mindre afslørende.
   –Så indtil videre har du altså blot bekræftet at min fremlæggelse af historiske årsagssammenhænge er uigendrivelig. Tak for det.

    Chingachgook Jensen

    Posted: 9 juni 2016 - 21:51 -

    Dine konspirationsteorier hører bedre hjemme i Gaza eller på Rigshospitalets afd. O

  clareal

  Posted: 10 juni 2016 - 08:08 - Svar

  Så sant som det är sagt! Glöm dock inte bort i detta sammanhang vad “holocaust/förintelsen” har betytt.
  Denna tes om 6 miljoner gasade judar i industriell skala har ställt till det, inte bara för gojim överallt, men även för judar, eller snarare kommer göra det när förintelse-revisionisternas anti-teser blir till allmängods. Det kommer ske när det äntligen går upp för det tröga folket i Väst, att “9/11” “was an In-Side-Job”, där just huvudsakligen judiska neocons och israeliska Likud-medlemmar skötte ruljangsen och med muslimska “patsies” som de “synliga” förövarna.
  Vi i Väst lever inte längre i demokratier. Det är sedan 9/11 fastmer frågan om en Judeo-Boljsevistisk Diktatur, en fortsättning på det som ryssar fick vidkännas åren 1917 – 1991.

Solvind Danmark

Posted: 11 juni 2016 - 04:07 - Svar

Anden Verdenskrig ødelagde, i bogstaveligste forstand, Europa.
De kulturløse komasamfund med identitetsløse, demoraliserede søvngængerbefolkninger der i dag står tilbage, forvirrede og magtesløse overfor race- og kulturfremmed massebosættelse fra Mellemøsten og Afrika … er dens arv.
Påskuddet for Storbritanniens deltagelse var formelt at sikre Polens uafhængighed.
Da man havde ‘vundet’ i 1945 var Polen besat af den røde hær. En besættelse der kom til at vare i mere end 40 år.
Til gengæld mistede England som følge af krigens enorme materielle, økonomiske og menneskelige omkostninger ganske evnen til at opretholde sit oversøiske imperium og snart efter krigsophøret begyndte de første dryp så i den omvendte koloniseringsbølge som vi siden er kommet til at kende så ‘godt’, også i alle andre dele af Vesteuropa: folkevandringen fra Syd mod Nord blev nu pludselig mulig.
Og heldigvis for det. Godt at ‘vi vandt’ så det kedelige europæiske Europa ikke kom til at ‘lukke sig om sig selv’. Sikke en strålende sejr. Man havde jo ‘befriet’ Europa … ikke sandt? Fra sig selv, må man forstå. Så det var vel det hele værd. Selvfølgelig.
–Det ukendte antal døde og lemlæstede civile. –Terrorbombningerne med fosforfyldte brændladninger og ‘blockbusters’ der antændte og søndersprængte hele bymidter ad gangen med deres farlige og slemme civile boliger, fyldte med onde tyskere … godt nok for det meste kvinder og børn, men nazistiske kvinder og børn, så det var selvfølgelig helt berettiget bevidst at brænde dem ihjel.
Døgnet rundt, måned efter måned, år efter år skulle de slemme civile nazikvinder og nazibørn bombes fra 20000 fod. Selvfølgelig.
Man havde jo ‘moralen’ på sin side blandt de allierede, hvilket man også fik endegyldigt bevis for da atombomben lige skulle afprøves i krigens sidste dage, også på civilbefolkningen i Japan.
Den røde hærs erobring og besættelse af det halve kontinent var også det hele værd.
Voldtægterne og massedeportationerne af de slemme civile nazityskere i krigens sidste år og de første efterkrigsår var også en flot og heltemodig del af sejren for de allierede.
Man havde jo ‘vundet’, kunne medierne triumferende fortælle fra usa. Og det fortæller de stadigvæk … Så det jo være rigtigt. Det kommer jo både på fjernsynet og i biograferne. Hollywood må jo da vide det. –Se bare deres fine spillefilm med den medrivende underlægningsmusik og alle de spændende ‘dokumentarer’ om emnet. Og snaphanen ved også at stille sig på de ‘sejrendes’ side. Jo-jo.
Hitlertyskland tilbød godt nok igen og igen England de gunstigste fredsvilkår i årene op til 1939. Men det betyder ikke noget. Rene sammensværgelsesteorier.
Det afgørende var at man ‘vandt’ krigen og fik gjort kål på de slemme nazityskere som havde formastet sig til, under en dekoreret krigsveterans ledelse, ved national samhørighed, flid, disciplin, dyd og etnisk solidaritet at bryde ud af dén lammende økonomiske depression som i de selvsamme år drev millioner af amerikanere til armod, demoralisering, alkoholisme og sultedød.
Krigen fik jo gang i økonomien igen. Marshallhjælpen. Tyggegummi. Milkshake og jitterbug. Rock and Roll. Fri porno og Miley Cyrus. Gangster-rap. Det hele værd.
https://www.youtube.com/watch?v=NSI5LkRGOKg

  Peter Buch

  Posted: 11 juni 2016 - 08:34 - Svar

  Antal. Mange tyske og svenske overlevede krigen og var neutrale.

  For mange dekorerede krigsveteraner, national samhørigheds prisende, flittige, diciplinerede, dydige, etnisk solidariske og alle mulige andre. Der døde for få i krigens dage.

  Med et befolkningstal efter krigen på et encifret antal millioner i Tyskland og et Sverige med betydeligt færre end de da var ville situationen dengang og nu være langt bedre. Det er en påstand man kan være enig i eller alt muligt andet.

  Det er min opfattelse at det samme gør sig gældende for hele jorden. Et lavt befolkningstal er til et vist minimum nås, med positiv vinkling for menneskeheden som sådan lagt oveni, en fordel.

  Chingachgook Jensen

  Posted: 11 juni 2016 - 08:48 - Svar

  Jødekager.

  Sådan gør du:
  Smuldr smørret i melet, og kom sukkeret i. tilsæt æg, og ælt hurtigt dejen sammen.
  Stil dejen tildækket i køleskab en halv times tid, inden du udruller den til en tynd plade. udstik dejen i små runde kager, 5-6 cm i diameter. Stil dem på bagepapir. Pensl kagerne med sammenpisket æg.
  Bland mandler, sukker og kanel, og drys det over kagerne. Bag kagerne ved 200 gr. på andenøverste ovnribbe 6-8 min.

  ca. 50 stk.
  150 g smør
  250 g hvedemel
  100 g sukker
  1 æg
  Pensling:
  1 æg
  50 g grofthakkede mandler
  3 spsk. sukker
  2 tsk. kanel

  God fornøjelse.

   Solvind Danmark

   Posted: 11 juni 2016 - 18:41 - Svar

   Jeg noterer mig med overbærenhed at du, som forventet, ingen saglige argumenter kan fremføre. Verden er ved at have fået nok af din slags, chingagook.
   Løgnepropagandaen virkede måske nok på masserne i 50’erne, 60’erne og 70’erne, da TV og filmmediet stadig var så nyt og spændende at man ganske glemte at stille spørgsmål til sandhedsværdien ved det indhold der blev præsenteret (indoktrineret). Fascinationen og benovelsen over selve mediet var stadig tilstrækkeligt hypnotiserende til at løgnene blev accepteret.
   –Siden 1980’erne er flere og flere selvstændigt tænkende historikere overalt i Vesten imidlertid begyndt at stille skeptiske og kritiske spørgsmål ved de mange særdeles tvivlsomme dogmer og myter fra Anden Verdenskrig. Dogmer og myter der skal foregive at kunne retfærdiggøre selve Europas ødelæggelse og blodbadet på et endnu ukendt antal millioner, hovedsageligt civile, europæere; dogmer og myter der af magthaverne i Vesten igen og igen fremdrages som begrundelse for den meningsløse og helt unødvendige broderkrig mellem Hvide mennesker fra 1939 til 45 som kun korrupte politikere, krigsprofittører og israel drog fordel af. Dogmer og myter der på bedragerisk vis benyttes som sidste bortforklaring når det gradvise folkemord på de indfødte europæere, som vi i dag ser udspille sig med jødemediernes afgørende medvirken, skal forsvares af de korrupte magthavere i globalisternes sold.
   Spørgsmålene om de helt grundlæggende kernepunkter og skyldsbetragtninger vedrørende verdenshistoriens mest omfattende og brutale krig, og den naturvidenskabeligt baserede forskning der er opstået herom, går ikke væk. Det er særdeles grove beskyldninger man fra de sejrende magter igennem årtierne, ofte helt uimodsagt, har rettet imod det demoraliserede og slagne tyske folk, mens de ‘allieredes’ egne mange påviselige krigsforbrydelser er blevet rutinemæssigt bagatelliseret af både medierne og i universitetskredse.
   Jo mere de jødisk kontrollerede regeringer og mainstreammedier i Vesten censurerer og fængsler revisionisterne, jo stærkere og desto mere interessante vil spørgsmålene kun komme til at fremstå, og jo mere dragende og tillokkende vil de forbudte emner komme til at virke på alle selvstændigt tænkende mennesker.
   Myterne om Hollow-co$t™ smuldrer, dag for dag.
   –Kun blandt jøderne selv og de mest naïve, særligt kristne vesterlændinge tror man stadig på løgnene.
   https://www.youtube.com/watch?v=7dxsVSzL4HE

    Chingachgook Jensen

    Posted: 11 juni 2016 - 19:09 -

    Israelsk festbrød

    Gæren smuldres og røres ud med 1 dl. af vandet i dejfadet. Tilsæt resten af vandet, sukker, salt, æg og størstedelen af melet. Arbejd dejen godt igennem. Den skal være smidig og glat. Tilsæt mere mel efterhånden.

    Sæt dejen til hævning, tildækket og lunt, ca. 45 minutter.

    Ælt dejen let igennem og lad den hæve yderligere 15 minutter.

    Tag dejen ud på et ganske let melet bord. Del den i 3 portioner, der hver rulles á 50 cm. Flet længderne og buk enderne ind under brødet. Sæt fletbrødet på plade med bagepapir og lad det hæve tildækket i ca. 30 minutter.

    Æggeblommen piskes sammen med vand, og brødet pensles hermed. Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 200 grader i 15 minutter. Dæmp varmen til 175 og fortsæt bagningen ca. 30 minutter.

    Afkøles på rist.

    50 g. gær
    2 dl. lunkent vand
    4 tsk. sukker
    2 tsk. salt
    3 æg
    0.5 dl. olivenolie
    500 g. hvedemel
    1 æggeblomme
    2 spsk. vand

    God fornøjelse.

  Observant55

  Posted: 11 juni 2016 - 19:08 - Svar

  Både tyskar och japaner hade redan med krigsbrotten i Polen och Kina visat att de ställt sig utanför den mänskliga gemenskapen. Smakar det så kostar det och priset blev förödda storstäder i både Tyskland och Japan.
  Tyskland hade aldrig behövt starta ett anfallskrig mot Polen och på så sätt undvikit all den förödelse som blev följden av världskriget. På så samma sätt hade Japan undvikit Hiroshima genom att inte försöka erövra Kina.
  Svårare än så är det inte.

   Solvind Danmark

   Posted: 12 juni 2016 - 00:33 - Svar

   Du har set for megen zionistisk propaganda.
   Polen var imperialistisk og militaristisk længe inden Hitler kom til magten i 1933.
   Piłsudski og Rydz-Śmigły er blot to eksempler på polske ledere fra perioden der åbent erklærede deres ekspansionistiske hensigter.
   Tyske civile der befandt sig i områderne Vestpreussen, Schlesien og Østpommern; land som deres forfædre havde opdyrket og kultiveret igennem århundreder, men som Versailles-traktaten havde overdraget til Polen efter Første Verdenskrig, blev myrdet i tusindvis og systematisk forsøgt etnisk udrenset i løbet af mellemkrigsårene af den national-chauvinistiske polske regering.
   Men eftersom disse historiske kendsgerninger ikke dagligt bliver gentaget på TV og i systempressen ved du og andre lemminger imidlertid intet om det.
   –Det verdensbillede du tror er dit eget, er i virkeligheden formet af jødiske manuskriptforfatteres og filminstruktørers hollywoodproduktioner siden omtrent 1945.
   https://www.youtube.com/watch?v=j-wpbp_JYzk

    jonny_99

    Posted: 15 juni 2016 - 23:32 -

    Du har rätt i att situationen var mycket mer komplicerad än modern historieskrivning i allmänhet vill ge sken av.

    Omkring 575 000 tyskar lämnade det återuppståndna Polen mellan 1918 och 1926, hälften av den tyskspråkiga befolkning i Posen och Västpreussen.

    In Poland itself, the Germans were seen as second-class citizens and traitors [. . .] “Polish land for the Poles” was a common watchword, and [Prime Minister Władysław] Sikorski spoke in 1923 of ‘de-Germanizing’ the western provinces. (p36-37).

    Everyone knew how, after 1918, their land had been confiscated or surrounded with subsidized clusters of new settlements. Hostile officials had discouraged them from speaking German or declaring themselves as Germans in censuses and even the landscape itself had been de-Germanized through changes to the names of families, streets and entire towns. In many areas Germans had been deliberately expelled; in others they had sold up and left, or bowed to the pressure to change their nationality.

    the Poles’ treatment of the ethnic Germans played an important part in fueling ‘the war of the peoples’. Worried about Nazi-funded underground organizations and ‘self-defence’ militias, they had closed down many German cultural and religious institutions and after the invasion of Poland began, police arrested 10-15,000 members of the minority on the basis of prepared lists and marched them away from the front lines. Attacked by Polish bystandards and soldiers, between 1,778 and 2,200 Germans died, some of exhaustion and maltreatment, others through mass shootings.

    When they uncovered evidence of these deaths, the invading Germans were provoked into an even more violent response. In Bydgoszcz – the most notorious case – hundreds of local Germans had been killed because of rumours that snipers were firing on Polish troops. The death toll amounted to 700-1,000 people, and some of the bodies were horrifically mutilated (p68).

    Mark Mazower. Hitler’s Empire: How the Nazis Ruled Europe (2008)

Skåning

Posted: 20 juni 2016 - 02:53 - Svar

Möjligen, men jag står för varje ord, även i nyktert tillstånd. Den danska nationalmyten om det tappra motståndet är faktiskt skrattretande. Speciellt med tanke på att 10 000 stridande svenskar slöt sig till Finland när alla trodde att det var kört i Vinterkriget. Och det stred mot 1900-talets värste diktator utan att gröta ner sig i nazismens bruna smörja.

Men Danmark hade 6000 SS-frivilliga, mot 300 svenskar. Förmodligen lika många många som era motståndsmän (som dök upp -44.och framåt).

General Patton: “You cannot give me an order to halt for the benefit of Stalin. We’ve been fighting the wrong enemy, damn it.”.

  Chingachgook Jensen

  Posted: 20 juni 2016 - 09:54 - Svar

  Grattis.
  Min egen familie var aktive i modstandskampen i Danmark. Og jeg har venner der mistede familie på østfronten. Den krig var kompliceret.
  Men godt at du har alle svarene Skåning.
  Jeg har forståelse for at unge mænd meldte sig til Frikorps Danmark.
  Det er for let at dømme historien som du gør idag.
  Dengang var der, også i Danmark, et ønske om at hævne bolskevikkernes drab på prinsesse Dagmars familie i 1918. Hun var dansk prinsesse og moder til den sidste Zar og russisk kejserinde.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Dagmar_(kejserinde_af_Rusland)

  De kongetro i vest-europa, havde dermed også en god grund til at ville bekæmpe kommunismen. Det gjorde de i så i Frikorps Danmark. Og som de eneste SS-soldater, aflagde de trosksabs-ed til den danske konge – ikke til Hitler.
  Så kommunisterne var sådan set ikke populære på nogen af fløjene i Danmark, den kommunistiske modstandsbevægelse muligvis undtaget.
  Efter krigen blev alle frikorpsfolk smidt i fængsel af de samme mennesker som havde sendt dem i kamp mod kommunismen.
  Men sådan er det jo med politisk hykleri. Det findes alle steder.

   Skåning

   Posted: 23 juni 2016 - 23:44 - Svar

   Jasså det är jag som sitter på alla svaren och bör gratuleras för det??! Snacka om att skruva argumentet emot sig till sin egen fördel.

   Du har uppenbarligen inte fattat att det är jag som utmanar rådande normer och inte du. I dansk mentalitet så kämpade motståndsmännen tappert (även om de först blev ordentligt organiserade 1944, medans Sverige var neutralt och fegt. Jag försöker bryta den myten. Evakueringen av de 7000 danska judarna hade aldrig kunnat ske om Sverige var inblandat, vilket Churchill ville.

   Vad fan skulle Sverige ha gjort som gav ett bättre totalt utfall? Sammanlagt skickade vi över 10 000 man OCH materiel för den finska saken, bara under vinterkriget, och de slogs mot Stalin, som på nio punkter av tio var värre än Hitler. Finland behöll sin självständighet. Vad är det värt?

   Sedan har jag ett uns av respekt för Waffen-SS-frivilliga. De garanterades att aldrig få strida mot de allierade, och det var ett löfte som hölls. De såg sig nog som någon slags korsriddare mot bolsjevismen. Så jag klankar inte på det.

   Men faktum kvarstår. Vi skickade fler Finlandsfrivilliga, än Danmark skickade personal till Wiking och Nordland, men inte med så stor marginal.

    Chingachgook Jensen

    Posted: 24 juni 2016 - 12:42 -

    Der er vist meget du ikke ved om den danske modstandskamp.
    Men du udtaler dig gerne, og moraliserer helst. Typisk svensk.
    Tugga och svälj.

Leave a Comment