14
jun
Seneste opdatering: 15/6-16 kl. 0509
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mark Steyn erindrer en bar i København sidste år, og en bemærkning af Douglas Murray, der bringer ham til en bar Orlando. Ved verdens ende.

“Abu Bakr al-Baghdadi ‘killed in US-led air strikes in Syria'”

Troligt, men ikke endeligt bekræftet. ISIS lakker mod enden, som terror-bevægelse i Europa er den kun lige begyndt takket være “migrantkrise” og egne politikeres uansvarlighed. Når man lukker en ræv ind i en fåreflok, vil får dø. Giver vi ræven skylden?

Abu Bakr al-Baghdadi has reportedly been killed in air strike in Raqqa .If confirmed it would be a huge blow to ISIS, as he leads the terror group .It comes only days after a man supporting ISIS killed 49 people in Orlando. But the U.S. and their coalition partners are yet to confirm if he is dead . ISIS leader Abu Bakr al-Baghdadi ‘killed in US-led air strikes in Syria‘, Has ISIS leader Abu Bakr al-Baghdadi been killed in US air strike? Reports say he has died in Raqqa but no confirmation from coalition.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 14 juni 2016 - 19:21 - Svar

invernes

Posted: 14 juni 2016 - 19:26 - Svar

Enten bekjemper vest Europas folk islam / EU nå eller så går landene under , Øst Europa vil overleve uansett.

invernes

Posted: 14 juni 2016 - 21:19 - Svar

Europe will be political correct until it has gone down. It is an insane and self-destructive policy to keep the Islamic Extremists happy forbidding people to oppose them or challenge them because they might feel offended. Europe is on a suicide mission with its bribed politicians hungry for the Islamic money.

By Samantha Herron…

https://sioeeu.files.wordpress.com/2015/03/racist-europe_jpg.jpg

Hestehandleren

Posted: 14 juni 2016 - 22:37 - Svar

Hvilken smuk og poetisk beskrivelse af den tilstand vi befinder os i….. Mark Steyn og Douglas Murray… slår hovedet på sømmet…. Mens bøsserne og de “progressive” danser videre, til det bliver deres tur… Hvorefter deres “venner” intet fatter….. og stiller sig næst i køen….

    snaphanen

    Posted: 15 juni 2016 - 02:19 - Svar

    ja, et effektfuldt stilskift af Steyn. Jeg tror, mange af os genkender de følelser, han beskriver.

Leave a Comment