15
jun
Seneste opdatering: 16/6-16 kl. 0051
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et helt forrygende interview med en homoseksuel, der ikke er en venstredrejet hĂŠngerĂžv. En bĂžsse der forstĂ„r lidt af verden omkring sig og kan tĂŠnke, og vil bevĂŠbne sig mod sin dĂždelige, politikerskabte fjende: Islam. At bevĂŠbne sig er i det hele taget den forholdsregel vesterlĂŠndinge mĂ„ tage over for deres vanvittige, fjendtligsindede politikere, ogsĂ„ hetero’er og isĂŠr kvinder, jĂžder og islamkritikere.

De er ikke lige store idioter allesammen, nu venstreflĂžjen igen har forlovet sig med en totalitarisme. 32.5 procent af franske homoseksuelle stemmer Front National. NĂ„r det gĂŠlder liv og fĂžrlighed, kommer sandheden pĂ„ bordet. Undtagen i Sverige, altsĂ„: SD inte vĂ€lkomna pĂ„ Pride. – Se ogsĂ„ Milo at Orlando Shooting Site, begynder min 12:13. Efter Milo taler Gavin McInnes. Drudge: Milo Yiannopoulos Has Been Suspended From Twitter

Lars Hedegaard: Politikere uden ĂŠgte visioner

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knut Berg
Knut Berg
7 years ago

FornĂžyelig!

Margrethe
Margrethe
7 years ago

Milo er en typisk reprĂŠsentant for den type, der er vĂŠldig morsom de fĂžrste 10 minutters bekendtskab. Men begejstringen udvikler sig hurtigt til grĂžn udslĂŠt bare ved synet af den overgearede, selviscenesĂŠttende maniker. Hans iver efter, som homo, at hĂ„ne lebberne for indbildt identitet og pikhungrende de-ved-det-bare-ikke selv, kunne mangen en psykolog sikkert fĂ„ noget interessant ud af. Hvorfor er der bare sĂ„ fĂ„ homoer – om nogen, der udstrĂ„ler, at de hviler i sig selv? Det hyssede er altid lige under overfladen. NĂ„, men det mĂ„ de selv rode med.

Breidablikk
Breidablikk
7 years ago

AltsĂ„: de sĂ„kalt moderate, endog vestliggjorte muslimer er alle mot homofili. Andre steder pĂ„ kloden kaster de homsene ned fra takene. I Vesten er man sĂ„ “moderat” og sĂ„ “integreringsvillig” at man bare kaster skamlĂžse kvinner ned fra balkongene og takene, og bare banker opp de homofile. – Det hele er jo sĂ„ grotesk at den eneste mulige konklusjon er: at de sĂ„kalte opplyste, progressive og frihetselskende “Liberale” ikke har oppnĂ„dd annet enn Ă„ Ăždelegge noen av verdens beste samfunn Ă„ leve i. – Og selv de hjernevaskede tullinger som gir bort alle eiendeler og kler seg i kjortel og… Read more »

Psilly
Psilly
7 years ago
Reply to  Breidablikk

Best for hvem er jo noe man kan spĂžrre seg om. For meg ser det ut til at et stort flertall av innvandrere fra dysfunksjonelle land egentlig Ăžnsker seg samfunn som er mest mulig like de skakkjĂžrte landene de kommer fra og sĂ„ i tillegg fĂ„ den bonusen det er Ă„ fĂ„ noen av verdens beste sosiale stĂžtteordninger betalt av altruistiske hvite mennesker. Vi mĂ„ huske pĂ„ at vi i Norge allerede i fĂžrkristne tider hadde samfunn som aksepterte skilsmisse og at kvinner like mye som menn kunne vĂŠre landeiere og ledere. Det er hevet over enhver tvil at norske… Read more »

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
7 years ago

Vi kommer til af se meget valgsvindel fĂžr politikernes kleptokrati kreperer.

torstein
torstein
7 years ago

Det sosialistisk/kommunistiske demokratiske diktatur ligger pÄ dÞdsleiet, legene har slÄtt respiratoren av. Hurra, hurra!

River
River
7 years ago

MĂ„ske afbĂždes det vĂŠrste angreb fra islam, men hele den vestlige verden vil tage den fĂžrste og bedste sindsyge retning der byder sig. BlĂžde hĂ„ndled er ikke nok til at forsvare vestlige vĂŠrdier. Svaghed vil altid sĂžge at lukrere pĂ„ andres flid igennem kollektiv afpresning. Kollektivister i enhver afskygning nasser pĂ„ den kristne kultur der er grundlaget for resterne af det samfund vi besynger sĂ„ hĂžjt. RĂ„ddenskaben har nĂ„et et sĂ„dant niveau at man begynder at Ăžjne den store panik fĂžr lukketid. Grenene er desvĂŠrre ved at vĂŠre gennemsavet og bĂžsserne og kvinderne er nogle af dem der mĂŠrker de… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
7 years ago

“En homosexuel…”

Vis venligt lidt aerboedighed naar du taler om hendes majestaet Queen Milo.

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago

Milo Yiannopoulos er i stand til at pisse enhver venstreorienteret af med sine verbale salver, hvor han ikke lĂŠgger fingrene imellem.
En journalistikkens Danny la Rue. 🙂

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  snaphanen

Milo udlĂŠgger islam.
Rene ord for pengene!

https://www.youtube.com/watch?v=xLqkizGtFo0

gÄ til 12,56

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x