15
jun
Seneste opdatering: 16/6-16 kl. 0051
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et helt forrygende interview med en homoseksuel, der ikke er en venstredrejet hængerøv. En bøsse der forstår lidt af verden omkring sig og kan tænke, og vil bevæbne sig mod sin dødelige, politikerskabte fjende: Islam. At bevæbne sig er i det hele taget den forholdsregel vesterlændinge må tage over for deres vanvittige, fjendtligsindede politikere, også hetero’er og især kvinder, jøder og islamkritikere.

De er ikke lige store idioter allesammen, nu venstrefløjen igen har forlovet sig med en totalitarisme. 32.5 procent af franske homoseksuelle stemmer Front National. Når det gælder liv og førlighed, kommer sandheden på bordet. Undtagen i Sverige, altså: SD inte välkomna på Pride. – Se også Milo at Orlando Shooting Site, begynder min 12:13. Efter Milo taler Gavin McInnes. Drudge: Milo Yiannopoulos Has Been Suspended From Twitter

Lars Hedegaard: Politikere uden ægte visioner


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


T. Snorrason

Posted: 15 juni 2016 - 23:30 - Svar

Milo Yiannopoulos er i stand til at pisse enhver venstreorienteret af med sine verbale salver, hvor han ikke lægger fingrene imellem.
En journalistikkens Danny la Rue. 🙂

FelixKrull

Posted: 16 juni 2016 - 01:34 - Svar

“En homosexuel…”

Vis venligt lidt aerboedighed naar du taler om hendes majestaet Queen Milo.

River

Posted: 16 juni 2016 - 03:22 - Svar

Måske afbødes det værste angreb fra islam, men hele den vestlige verden vil tage den første og bedste sindsyge retning der byder sig. Bløde håndled er ikke nok til at forsvare vestlige værdier. Svaghed vil altid søge at lukrere på andres flid igennem kollektiv afpresning. Kollektivister i enhver afskygning nasser på den kristne kultur der er grundlaget for resterne af det samfund vi besynger så højt. Råddenskaben har nået et sådant niveau at man begynder at øjne den store panik før lukketid. Grenene er desværre ved at være gennemsavet og bøsserne og kvinderne er nogle af dem der mærker de første konsekvenser af deres grænseløse ‘frihed’ nu symboliseret i Køln og Orlando.

torstein

Posted: 16 juni 2016 - 05:40 - Svar

Det sosialistisk/kommunistiske demokratiske diktatur ligger på dødsleiet, legene har slått respiratoren av. Hurra, hurra!

Chingachgook Jensen

Posted: 16 juni 2016 - 12:41 - Svar

Vi kommer til af se meget valgsvindel før politikernes kleptokrati kreperer.

Breidablikk

Posted: 16 juni 2016 - 17:57 - Svar

Altså: de såkalt moderate, endog vestliggjorte muslimer er alle mot homofili. Andre steder på kloden kaster de homsene ned fra takene. I Vesten er man så “moderat” og så “integreringsvillig” at man bare kaster skamløse kvinner ned fra balkongene og takene, og bare banker opp de homofile. – Det hele er jo så grotesk at den eneste mulige konklusjon er: at de såkalte opplyste, progressive og frihetselskende “Liberale” ikke har oppnådd annet enn å ødelegge noen av verdens beste samfunn å leve i. – Og selv de hjernevaskede tullinger som gir bort alle eiendeler og kler seg i kjortel og sandaler for å møte Jesus på Oljeberget har jo mer forstand enn de som kaller Islam “fredens religion”.

    Psilly

    Posted: 16 juni 2016 - 18:19 - Svar

    Best for hvem er jo noe man kan spørre seg om. For meg ser det ut til at et stort flertall av innvandrere fra dysfunksjonelle land egentlig ønsker seg samfunn som er mest mulig like de skakkjørte landene de kommer fra og så i tillegg få den bonusen det er å få noen av verdens beste sosiale støtteordninger betalt av altruistiske hvite mennesker. Vi må huske på at vi i Norge allerede i førkristne tider hadde samfunn som aksepterte skilsmisse og at kvinner like mye som menn kunne være landeiere og ledere. Det er hevet over enhver tvil at norske kvinner fikk dårligere kår etter tvangskristningen av landet og at religionene med utspring i Abraham ikke på noen måte kan matche det samfunnet våre forgjengere skapte for mer enn 1000 år siden. I Nord-en. Europa har vi jo temmet kristendommen slik at den passer vårt historiske lynne. Denne kampen har ikke i samme grad vært ført av muslimer eller judaister og tildels heller ikke av kristne i Midtøsten men så har de også et annet lynne enn oss.

Margrethe

Posted: 17 juni 2016 - 12:56 - Svar

Milo er en typisk repræsentant for den type, der er vældig morsom de første 10 minutters bekendtskab. Men begejstringen udvikler sig hurtigt til grøn udslæt bare ved synet af den overgearede, selviscenesættende maniker. Hans iver efter, som homo, at håne lebberne for indbildt identitet og pikhungrende de-ved-det-bare-ikke selv, kunne mangen en psykolog sikkert få noget interessant ud af. Hvorfor er der bare så få homoer – om nogen, der udstråler, at de hviler i sig selv? Det hyssede er altid lige under overfladen. Nå, men det må de selv rode med.

Knut Berg

Posted: 19 juni 2016 - 01:05 - Svar

Fornøyelig!

Leave a Comment