21
jun
Seneste opdatering: 21/6-16 kl. 1029
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Douglas Murray og Milo Yiannopoulos i storform, alle får et fur, ikke mindst kvinder og genusideologer. Man glemmer næsten den lamme omgang, Martin Krasnik havde i Deadline med tre LGBT folk den 21, hvor alle Obama og Clintons løgne blev gentaget og islam ikke nævnt med ét eneste ord. Desuden lidt om Trump og Brexit.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hestehandleren

Posted: 21 juni 2016 - 11:23 - Svar

Fantastisk Deadline med Krasnik… 3 LGBT personer, kryber under “dynen” sammen med 1,6 MIA muslimer som tilbeder en ideologi, der agiterer for dødsstraf til LGBT personer… 🙂

Jeg græder “tørre tårer” over LGBT’ernes skæbne fremover… Sammen med jøden Krasnik, står de først i rækken… næst i rækken bliver vores kvinder, der kommer til at “kende” deres plads som muslimkvinderne allerede gør… Sidst i rækken står jeg (og min søn)… og tror på at “fornuften” har sejret inden vi står for skud.

    snaphanen

    Posted: 21 juni 2016 - 15:18 - Svar

    🙂 Jeg holdt kun til en tredjedel. Det var en virkelig bundskraber

Leave a Comment