28
jun
Seneste opdatering: 29/6-16 kl. 1915
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Den sidste halvdel er tidligere postet materiale. Edwin Wagensvelds tale er også kommet op.

Svenske asylcentre – et katastrofeområde

Mordfrekvensen i Sverige är ungefär 1 på 100 000 invånare och år. För de boende i Asylköping är frekvensen, om året fortsätter som det börjat med ett misstänkt mord i månaden, fjorton gånger högre. Som i delar av Latinamerika.

En svensk stad med samma mordfrekvens skulle betraktas som ett katastrofområde. Det offentliga Sverige väljer i stället att placera barn och kvinnor där.Tycker regeringen att detta är acceptabelt? Leder i SvD af Gudmundsson


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 28 juni 2016 - 20:43 - Svar

Men dette kommer til å spre seg over hele det svenske samfunnet ! da tenker jeg sovende svensker våkner opp.

invandrare1957

Posted: 29 juni 2016 - 05:21 - Svar

Svenskarna vill inte se sanningen. Och maktfullkomligheten är stor och då är en stol i FN viktigare så man kan styra hela världen. Sen är det lugnt som politiker på sommaren fotbolls EM och nu börjar ju allsång på Skansen och Lotta på Liseberg. Då glömmer svenskarna allt annat då ser man svenskar på TV. Sen kommer så ska det låta så hur i helskotta ska svensken orka bry sig om muslimer som ett hot. Dom är upptagna av viktigare saker än sin framtid. Det drömmande folket.

invernes

Posted: 29 juni 2016 - 12:41 - Svar

T. Snorrason

Posted: 29 juni 2016 - 19:42 - Svar

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 29 juni 2016 - 22:15 - Svar

Padeia har hitttills snott åt sig 40 miljoner av våra skattepengar.

invandrare1957

Posted: 1 juli 2016 - 09:48 - Svar

Var i Helsingör igår och trodde att jag skulle få se jazzen på torget med glada danskar. Men det regnade så vi satte oss ner under parasoll och tog ett glas vin. En bit ifrån oss satt det en svensk familj med två barn minsta 2-3 år gammal bara gallskrek rakt ut. Sen släppte dom ner ungen som började springa efter duvorna och sparka mot dom när han kom nära. Så jag sa åt föräldrarna att ta hand om ungen ska inte sparka efter duvor. Jävlar vad föräldrarna blev arga på mig. Morsan började hacka om duvorna satt på borden o tog maten så det gjorde inget. Vifta bort duvorna det kan du göra på snyggare sätt och vad gör du när ungen sparkar på människor när han är sjutton. Då blev morsan tvärtyst. Farsan dumma sig ända tills dom gick därifrån. Personligen börjar jag hoppas att Sverige går åt helvete. För svenskar är stöddiga på ett konstigt sätt. Ingen ska kunna säga något åt dom för dom har alltid rätt. Utan det handlar om uppfostran sparka på fåglar som barn vad är det som hindrar att man sparkar på människor som äldre. Stå på er danskar glada o underbara i jämförelse grannlandet.

Leave a Comment