14
jul
Seneste opdatering: 15/7-16 kl. 0540
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ingrid Carlqvist hos Gad Saad. Saad er født i Beirut i en jødisk familie, og er professor i adfærdspsykologi i Canada. Beirut er “Judenrein”, der er under hundrede jøder tilbage. Det er nu svenske jøders fremtid, og hvorfor ikke danske, med de politiske genier vi har?

Kommissionen og Timmermans med mere af det samme

Der er nogle enkelte stramninger, men millionærerne i bryssel EU har grundlæggende ikke modtaget beskeden fra Østeuropa, Schweiz, Østrig og England. Vi kan ikke overlade dem ansvaret for Danmarks fremmepolitik. Man ønsker sig en dansk statsminister, der solidariserer sig med Polen, Ungarn og Tjekkiet.

EU-Kommissionen foreslår desuden en fælles politik for genbosætning af flygtninge i Europa. Meningen er at give lovlig og sikker adgang til dem, der har et reelt behov for beskyttelse, og undgå, at de kaster sig i menneskesmuglernes farlige både.

EU-Kommissionen vil støtte genbosætning i det nye EU-program med 10.000 euro (cirka 75.000 kroner) per flygtning. Nyt EU-forslag vil give asylansøgere ens vilkår i Europa, Was will die Kommission ändern?

Eks-muslimen Mona Walter forelæser i Stockholm

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
ɱØяñιηg$ʇðя ©™Anna SvenssonLazzeNiels Henriksenjonny_99 Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anna Svensson
Guest

Jag förstår inte varför det var så många som skrattade under Mona Walters föreläsning, själv kände jag mer för att gråta.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Desværre alt for lidt … 30 – 40 år for sent ;-( Blå blok og S klar til opgør med menneskerettigheder http://www.bt.dk/politik/blaa-blok-og-s-klar-til-opgoer-med-menneskere ttigheder Det er tid til et opgør med Den Europæiske Menneskeretskonvention, mener de fem partier. København. I mere end seks årtier har borgere i Danmark haft særlige rettigheder og været sikret mod overgreb, fordi Danmark har tilsluttet sig Den Europæiske Menneskerettighedskonvention. Men nu er konventionen en barriere for dansk udlændingelovgivning. Tiden er derfor kommet til et fundamentalt opgør, mener Dansk Folkeparti. Det skriver Berlingske fredag. Partiet søsætter en egentlig kampagne for at få gennemført markante ændringer i konventionen… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

LIVE: Mindst ti dræbt i ‘angreb’
http://ekstrabladet.dk/112/article6190115.ece

Mindst ti mennesker har ifølge Nice-talsmand mistet livet, da en lastbil bragede ind i en menneskemængde. Følg den seneste udvikling her

Lazze
Guest
Lazze

19 år siden og vi diskutterer stadig præcis det samme. Glistrup havde ret, men ingen politikere eller journalister tog ham seriøst. Rushie giftede sig med en dansk mand (som måtte konvertere til Islmam) og nu sidder hun i radio 24/7 og uge efter uge forklarer os danskere hvorfor hun og hendes muslimske fæller er sådan en fantastisk berigelse for vores velfærdssamfund. https://www.youtube.com/watch?v=OBeZdOWiReE

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen
invernes
Guest
invernes

Sverige er et diktatur det vet alle unntatt svensker.

sussebassa
Guest
sussebassa

Stemmer…her rår kommiene..tilsvidare 2018..Då stormer SD regjeringensbyggnaden som det styrande partiet..vårt enda hopp.

jonny_99
Guest
jonny_99

Så mer konkret, vad tror du ett “antirasistiskt mittenparti” (Mattias Karlsson) på förhoppningsvis en så där 30% kan uppnå? Mer eller mindre än Fremskrittspartiet?

“Öppen svenskhet” och assimilering 2018, hur kommer det att se ut?

“Också många svenskar skulle behöva utsättas för assimileringspolitik”

”Istället för afrikansk dans skulle man kunna ha svensk folkdans”

“Vi kanske måste bussa barnen. Varenda skola borde se ut som samhället gör, vi måste ge andra generationens invandrare chansen att komma in i den svenska kulturen. Det är bara så vi kan börja integrera dem som är här.”

sussebassa
Guest
sussebassa

Jeg har tatt mitt standpunkt for lenge siden..
øko immigranter/flyktninger skal ut av Europa..tilbaka hvor de kom ifrån.
Problemene børjade når de svømte over våre land..islam en satans levesett/ideologi som oppleves dagligen i våre lender …nå i Nice..
Hvor mange flere bevis behøvs…
Dom som har skapt dette..Merkel og andre ledere beklager nå dypt terroren i Nice..for et paradoks.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Om SD är vårt enda hopp så kan vi lika gärna lägga oss ner och bara dö.

http://blueshift.nu/varning-statskupp/

sussebassa
Guest
sussebassa

ok…man velger selv.

sussebassa
Guest
sussebassa

Tja…ingen nye opplysninger for meg iallaf…litt for mye prkåthet.