15
jul
Seneste opdatering: 16/7-16 kl. 0642
65 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Terroristen identificeret som tuneseren Mohamed Lahouaiej Bouhlel

(Video, grafisk, mange døde, mange  kvinder og børn.) Terroristen, der myrdede mindst 84 på Promenade des Anglais, var en 31-årig tunesisk, karrierekriminel, der boede i Nice. Han skreg “Allahu Akhbar” til orientering for svenske journalister. Ingen af dem kalder det terror, selvom Hollande gjorde det kl 2.30 i nat. Hvad med en rubrikker som “Nice i chock efter lastbilsdåd,” eller “Frankrike i chock efter dödligt dåd“. De holder hånden over denne fascistiske  voldsideologi, der også vil ramme Sverige hårdt.

Det er Frankrigs syvende store terrorangreb på 18 måneder. Frankrig havde lige meddelt, at de ophæver undtagelsestilstanden. Det er annulleret af Hollande i TV talen i nat. Hollande lignede et punkteret cykeldæk, han ved, han er overmatchet.

I Nice, Frankrigs femte-største by, er der panik og kaos. “Jeg så menneskekroppe flyve rundt som kegler på en bowlingbane”, skriver en tysk journalist. “Knuste ben og hoveder.” (formodet foto af terroristen Mohamed Lahouij Bouhlel)

Hvordan vil 500 mio europæere reagere imod deres politikere, når alle forstår, hvad de har sendt dem ud i? At de ikke bare ikke kan beskytte os, men aktivt har fremkaldt situationen gennem årtier. Er det i virkeligheden for sent at få kontrol over Europa’s skæbne? Hvor længe vil det lykkes de eneskyldige politikere at inddæmme tilstanden til “kronisk, muslimsk terror” og hvor længe vil de bevare magten?

Svarene er nedslående, når man ser hvad der igen og igen rammer et Frankrig i allerhøjeste beredskab. Angreberne kommer i bølger nu, og det vil over tid vende det politiske liv i Vesten fuldstændig på hovedet. Folk vil slutte, at politikerne fører krig imod dem, det er kun et spørgsmål om tid.

Det er også kun et spørgsmål om tid, inden europæere brænder moskeer ned og myrder muslimer. Fra den dag er borgerkrigen ankommet, og fra den dag vil selv venstrefløjen forstå rækkevidden af, hvad de har gjort imod os. Den er formentlig allerede hinsides politikernes påvirkning. Politikernes kontroltab vil være komplet, og befolkningerne vil have mistet den sidste tillid til dem. Det gamle regime vil ryge ud, og EU vil ryge ud med det.

Endnu et ekstremt angreb har ramt Frankrig. En kæmpe lastbil er tilsyneladende kørt bevidst ind i en menneskemængde med den hensigt at dræbe flest mulige uskyldige. Vi ved det ikke med sikkerhed, men det er mere end nærliggende at tro, at det drejer sig om et terrorangreb begået af muslimske ekstremister.

Det kom for ganske kort tid siden frem, at chefen for den interne sikkerhed i Frankrig, Patrick Calvar, advarer mod borgerkrigslignende tilstande i Frankrig. Både radikale muslimer og ekstreme grupper på højrefløjen er ifølge Patrick Calvar klar til at slå til. Er der meget mere at sige? Store dele af Europa truer med at synke ned i anarki og lovløshed som følge af en grotesk uansvarlig udlændingepolitik. Morten Uhrskov, France is ‘on the verge of a civil war’ , intelligence chief warns. – France 24, live.

Moment police stormed and killed truck driver

Desperate screams as gunmen exchange shots with police


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?