15
jul
Seneste opdatering: 16/7-16 kl. 0642
65 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Terroristen identificeret som tuneseren Mohamed Lahouaiej Bouhlel

(Video, grafisk, mange døde, mange  kvinder og børn.) Terroristen, der myrdede mindst 84 på Promenade des Anglais, var en 31-årig tunesisk, karrierekriminel, der boede i Nice. Han skreg “Allahu Akhbar” til orientering for svenske journalister. Ingen af dem kalder det terror, selvom Hollande gjorde det kl 2.30 i nat. Hvad med en rubrikker som “Nice i chock efter lastbilsdåd,” eller “Frankrike i chock efter dödligt dåd“. De holder hånden over denne fascistiske  voldsideologi, der også vil ramme Sverige hårdt.

Det er Frankrigs syvende store terrorangreb på 18 måneder. Frankrig havde lige meddelt, at de ophæver undtagelsestilstanden. Det er annulleret af Hollande i TV talen i nat. Hollande lignede et punkteret cykeldæk, han ved, han er overmatchet.

I Nice, Frankrigs femte-største by, er der panik og kaos. “Jeg så menneskekroppe flyve rundt som kegler på en bowlingbane”, skriver en tysk journalist. “Knuste ben og hoveder.” (formodet foto af terroristen Mohamed Lahouij Bouhlel)

Hvordan vil 500 mio europæere reagere imod deres politikere, når alle forstår, hvad de har sendt dem ud i? At de ikke bare ikke kan beskytte os, men aktivt har fremkaldt situationen gennem årtier. Er det i virkeligheden for sent at få kontrol over Europa’s skæbne? Hvor længe vil det lykkes de eneskyldige politikere at inddæmme tilstanden til “kronisk, muslimsk terror” og hvor længe vil de bevare magten?

Svarene er nedslående, når man ser hvad der igen og igen rammer et Frankrig i allerhøjeste beredskab. Angreberne kommer i bølger nu, og det vil over tid vende det politiske liv i Vesten fuldstændig på hovedet. Folk vil slutte, at politikerne fører krig imod dem, det er kun et spørgsmål om tid.

Det er også kun et spørgsmål om tid, inden europæere brænder moskeer ned og myrder muslimer. Fra den dag er borgerkrigen ankommet, og fra den dag vil selv venstrefløjen forstå rækkevidden af, hvad de har gjort imod os. Den er formentlig allerede hinsides politikernes påvirkning. Politikernes kontroltab vil være komplet, og befolkningerne vil have mistet den sidste tillid til dem. Det gamle regime vil ryge ud, og EU vil ryge ud med det.

Endnu et ekstremt angreb har ramt Frankrig. En kæmpe lastbil er tilsyneladende kørt bevidst ind i en menneskemængde med den hensigt at dræbe flest mulige uskyldige. Vi ved det ikke med sikkerhed, men det er mere end nærliggende at tro, at det drejer sig om et terrorangreb begået af muslimske ekstremister.

Det kom for ganske kort tid siden frem, at chefen for den interne sikkerhed i Frankrig, Patrick Calvar, advarer mod borgerkrigslignende tilstande i Frankrig. Både radikale muslimer og ekstreme grupper på højrefløjen er ifølge Patrick Calvar klar til at slå til. Er der meget mere at sige? Store dele af Europa truer med at synke ned i anarki og lovløshed som følge af en grotesk uansvarlig udlændingepolitik. Morten Uhrskov, France is ‘on the verge of a civil war’ , intelligence chief warns. – France 24, live.

Moment police stormed and killed truck driver

Desperate screams as gunmen exchange shots with police


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


mjolly

Posted: 15 juli 2016 - 03:29 - Svar

Unconfirmed reports suggest that the terrorist was a 31-year-old from Nice with Tunisian origins.

Med tanke på at europeerne ikke klarer å fjerne sine egne forræderiske ledere engang, så vet jeg ikke helt hvordan de skal klare en borgerkrig. Kriger går i sykluser og man får bare forberede seg på en ny, altfor få tar lære av historien.

  snaphanen

  Posted: 15 juli 2016 - 04:58 - Svar

  Det kan du have ret i. Jeg har længe håbet, det kunne blive ordnet ad fredelig, demokratisk vej, men håbet svinder hurtigt nu.

  Morten - - -

  Posted: 15 juli 2016 - 08:45 - Svar

  Det er helt korrekt, at vi er langt fra at være manifest handlekraftige. Ja, krigen bevæger sig i cyklusser, men i spiralform, for der er også et lineært aspekt: Totalkrigen er udryddet i vor civilisation. Vi er ikke længere villige til at ofre hele årgange for nogen som helst sag. Vi er overgået til udelukkende “professionelle militæroperationer” (Høflig Krig).

  Man kan derfor argumentere for, at: Ja, vi oplever en krigsimpuls – og dét, den bevirker er, at vores retorik bliver hård og fordømmende, og at vi nægter at forstå modparten. Ikke andet.

  Vi jager stadig hekse – men vi brænder dem ikke længere.

  – – –

  Chingachgook Jensen

  Posted: 15 juli 2016 - 09:10 - Svar

  Borgerkrige opstår ikke kun af lysten og evnen dertil, men i særdeleshed af nød.
  Og nødvendigheden af borgerkrig kan opstå som en flash-fire. Ikke uventet men forudsigeligt.
  Inden da vil politikerne dog blive de første ofre, hvis ikke de når at stikke af.
  Men hvor vil de gemme sig i deres elskede globale verden? Hvem vil forsvare dem?
  Afregningens time nærmer sig.
  Men nu kommer Lars Løkke nok snart på banen og fortæller os at der IGEN er nogen der har voldtaget islam.
  Og folkedybet nærmer sig kogepunktet.
  Det er så uholdbart og amatøragtigt som noget kan være.

   Morten - - -

   Posted: 15 juli 2016 - 09:59 - Svar

   Vi er ikke engang dér, hvor valghandlingerne indikerer, at “folkedybet” er “på kogepunktet”. Nej, det er det langt fra, “folkedybet”. Vi kan ikke tage initiativ til en borgerkrig. Slet, slet ikke.
   Men så antyder du, at den kan opstå af faktorer uden for os selv … Nuvel, i så fald kun derved, at en modpart tager initiativ til den, og udpeger os som fjender, der skal bekæmpes – omtrent som i Burundi. Udover, at det scenarie ligeledes er temmelig urealistisk, er det ikke godt at vide, hvordan vi ville reagere.

   Ét kan du dog bide spids på: Den dag, en koloni i Danmark udpeger os som fjender, er den dag, hvor vi ikke længere kan forsvare os probat. Dét er et mønster i historien, der ikke ændrer sig.

   – – –

    Chingachgook Jensen

    Posted: 15 juli 2016 - 13:41 -

    Jeg ser borgerkrigen som uundgåelig. Spørgsmålet er kun hvor længe den multikulturelle tryk-koger holder tæt.
    Det er sjældent flertallet der instigerer en borgerkrig, endsige udkæmper den. Det starter med små militante grupperinger, og så ruller lavinen, hvis samfundsforholdene tillader det. Og det gør de desværre i stigende grad, takket være en infantil “elite”, som “italesætter” verden imod bedre vidende.
    Det bliver grimt og blodigt, uanset hvilken part der byder op til dans.
    Men vi får se hvem der står tilbage når musikken stopper.

   spirild

   Posted: 15 juli 2016 - 10:33 - Svar

   Det vil ta tid, men det synker inn mer og mer, hos stadig flere at utsendelse av muslimer er den fredelige veien å gå.

   La mediene, politikerne synke mer og mer ned i SIN egen møkk mens deres kjære innvandrere får utdelt sine iphones og andre vestlige merkeklær med våre penger.
   La deres kultur blomstre, la våre døtre bli voldtatt, krafset på, la oss alle bli belønnet med deres fantastiske skikker og tradisjoner.
   La oss bli beriket av deres akademiske prestasjoner.
   De er jo her for å ARBEIDE, vedlikeholde samfunnet vårt.

   Når folket endelig har skjønt at politikerne ikke vil oss vel, da må returen tilbake begynne.
   At Europa legges ut som slagmark for islam er ubeskrivelig skandaløst-
   Forfedrene våre kjempet, de døde for å holde Europa fritt. Se hva dagens politikere gjør.
   Fremskritt?

   mjolly

   Posted: 15 juli 2016 - 12:27 - Svar

   Allerede for 5 år siden forsøkte Breivik å initiere en slags motstand, han sprengte faktisk det norske regjeringskvartalet i luften. Han var også villig til å ofre seg selv, inspirert av islamistenes offervilje, så det finnes unntak. Men politikerne vurderte det ganske korrekt som en enkelt black-swan hendelse, og fortsatte videre i samme spor.

    snaphanen

    Posted: 15 juli 2016 - 12:44 -

    Helt villig, synes jeg ikke han var, men man kan ikke bruge ham til noget, han er for syg i hovedet. Politikerne skal jo tænke: Hvornår går rationelle europæere til modstand og angriber muslimer og moskeer? Har har vi balladen, skal de tænke.

    River

    Posted: 15 juli 2016 - 14:16 -

    Ja den dag er ikke langt væk hvor nogle vil hævde at Breivik havde en pointe, syg eller ej. Hvis han er syg, hvad så med det norske samfund, det svenske, det franske, det danske.

    sussebassa

    Posted: 15 juli 2016 - 15:06 -

    Han er mentalt sjuk.
    Stoltenberg ville ha han frisk…ifht alle de kollegaene han drepte/skadet…derfor gav juryen etter.

    Chingachgook Jensen

    Posted: 15 juli 2016 - 14:17 -

    Modstanden spirer i særdeleshed på grund af politikernes utopiske egenrådighed. Og det tror jeg de kommer til at tage ved lære af på den hårde/fatale måde.
    Det er også derfor at politikernes sikkerhedsudgifter eksploderer i øjeblikket.
    De gemmer sig for folket bag et voksende sikkerhedspparat.
    Men de vil alligevel blive indhentet af virkeligheden, tror jeg.

  achantus

  Posted: 15 juli 2016 - 13:45 - Svar

  Det er uansett en krig som ikke kan ende i noen form for seier. I beste fall kan vi redde noen områder, byer, regioner. Men Europa som helhet? Nei, det tror jeg er umulig på dette tidspunkt.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 15 juli 2016 - 05:26 - Svar

Det är långt försent att lösa problemet med demokratiska medel. Det går inte att rösta bort problemet. Det finns bara ett enda sätt att rädda kontinenten och det är att gå in med paramiltära trupper och rensa område för område, stad för stad, tills ohyran är borta. Det kommer kosta långt mycket mer blod än världskrigen men konsekvenserna blir evigt slaveri om vi inte gör det. Med tanke på alla feminiserade hens vi har, så har jag svårt att se att det kommer bli något större motstånd. Förmodligen bara från högerextrema grupperingar men inte ens dom är starka nog att stå emot i längden. Vi kommer alla att bli utraderade inom kort.

  T. Snorrason

  Posted: 15 juli 2016 - 06:41 - Svar

  https://www.youtube.com/watch?v=G-byNJXSHYI

  Der snakkes og snakkes, men på et et eller andet tidspunkt koger det over.
  Terror bekæmpes med modterror, intet nyt i det.
  Sådan har det altid været.

  Og måske er det i virkeligheden det, som Merkel og kompagni reelt arbejder hen imod, når man tænker nærmere over de oplysninger om hendes personlige forhold, som blev oplyst her på sitet senest?
  Disse enkeltstående terrorangreb mod civilbefolkningerne globalt er ikke af større tabsmæssig og økonomisk betydning, de økonomiske og politiske samfundsomkostninger er værre.
  Der er reelt kun en løsning, total udryddelse af islam, det vil sige militære angreb på Mekka og masseudryddelse af muslimer, hvor de findes.
  For at det kan gennemføres, i klar tale et projekt af en dimension som kræver global enighed mellem de ikke-muslimske stater kræver det enighed på FN-plan, idet der skal anvendes masseudryddelsesvåben.
  Om det kan gennemførs?
  Ja, selvfølgelig, og det er i hvert fald ikke casus belli, der mangler.

Peter Buch

Posted: 15 juli 2016 - 06:14 - Svar

Som skrevet før:
Enhver færdsel udenfor afspærringer frarådes. Konvojfærdsel om muligt med væbnede styrker tilrådes.
Fjenden er i landet.

Morten - - -

Posted: 15 juli 2016 - 08:37 - Svar

Hvis man skal analysere sandsynligheden for borgerkrig i Frankrig skal man holde sig følgende faktorer for øje:

– Frankrig er “et hus, splidagtigt med sig selv”. Reaktionerne på begivenheder som disse er stadig i høj grad forceret “selvkritik” og bortforklaringer. Underlægningsmusikken er oftere “Imagine there’s no heaven” end den er Marseillaisen

– Casus Belli er ikke et objektivt fænomen, men findes kun i “øjet, der ser”. Moderne franskmænd er næsten lige så utilbøjelige til at drage i felten, som du og jeg (moderne betyder, i følge salig Mads Holger, “noget, som ikke er”)

– Der er ikke tilstrækkeligt mange franske kvinder, der støtter de franske mænd i denne sag. Ligesom hertillands er der en markant overvægt af unge kvinder i fertil alder, der støtter migrantmændene imod deres egne. På det vilkår er kamp reelt en umulighed

Frankrig er relativt nærmere en borgerkrig end Danmark – teoretisk set! For i Danmark er borgerkrigen så utænkeligt et fænomen, at selv den dobbelte risiko knapt kan kaldes en risiko.

– – –

  jonny_99

  Posted: 15 juli 2016 - 14:41 - Svar

  Varför menar du att kamp vore omöjlig, i det att icke tillräckligt många kvinnor stöttar sin folkgrupps män? Skulle du kunna utveckla den tanke?

spirild

Posted: 15 juli 2016 - 09:58 - Svar

(Jeg får ikke lagt inn bilder….)

I Østerrike har man en annen type politikere.
Frankrike er et meget korrupt land og korrupsjonen gjelder de som sitter i Elysee.
De tillater feks venstevoldelige grupper å angripe både mennesker og sykehus. Et barnesykehus fikk smadret alle sine vinduer forleden. Ingen er pågrepet. Dette var voldsvenstre i ledtog med araberracaillen.
To menn som beviselig hadde forsøkt å myrde en politimann ble løslatt etter noen timer. Foreldrene bodde i de hyppe strøkene og “kjente noen”. De var IKKE mindreårige.
Østerrike etterlyser disse 4 karene for mordforsøk.
17 årige GI, generation identitaire gutten Maximillian fikk en stein i hodet fra et tak. De har bilder av gjerningsmennene og de etterlyses og GI har også utlovet en dusør på 10 000euro til den eller de som gjør at de 4 blir arrestert. 4 hvite menn som hjernevasken har fungert på. Slike menn ville nok mange politikere og journalister i Europa være fornøyde med og ikke minst afrosentristene som egentlig avskyr ALLE hvite…nok om det. Frankrike, vel at man kaller de som ikke orker mer for høyreekstreme, er ekstremt.
Hva skal franskmenn gjøre?
Låse seg inne og se på tv?

Frankrike som tillater at fantastiske slott blir overtatt av sigøynere. De bryter seg inn på plassen og installerer seg og myndighetene, hva gjør de? Jo, de sender inn en meklingsmann!!!!

Landet er fullstendig i forråtnelse.
Louvre måtte stenge for 2 år siden midt på sommeren pga rom-folkets herjinger.
Flere slott har hatt besøk.
Flere bønder mister avlingene sine fordi de bare tar seg til rette.
Krypskytteri og kobberran.
Lommetyver og prostitusjon.
De installerer seg og overalt ligger det igjen på tonnevis med søppel.
OVERALT.

Og araberkriminaliteten. Venstrevold, Antifaene.
Gulfmilliardærene som tillates å kjøpe opp de vakreste nasjinalskattene. Som får offentlige badestrender for seg. Som får hele sykehusetasjer for seg osv.
Frankrike er det mest syke landet i hele Europa.
Og nå, nå må de vasse i gatene sine, side om side med tusenvis av slike som denne tunisieren.
Hver dag, hele tiden.
Nord-afrikanere, den verste bermen av alle.
Det er de som stikker deg ned for “et blikk”, for å ha kjørt forbi deg, for å klage på villmannskjøring med lette motorsykler på natta så du ikke får sove. Forresten har politiet fått instrukser om at dette er noe de ikke skal gjøre noe med. Når folk ringer for å få hjelp kommer de ikke!!!

For ikke å provosere!!!!!! Franskmenn har ingen beskyttelse what so ever. I den fredelige demonstrasjonen Manif pour tous i 2013 brukte politiet TÅREGASS mot fredelige franskmenn som marsjerte mot loven om likekjønneksteskap og at lesbiske kan få assistert befruktning, OG at man barnetrygden skulle bli mindre og fødselspengene skulle ned. Politiet som får ordrene sine fra dommerne som står under justisministeren, var hardhendte. Taubira den svarte heksen var ikke populær, men slik er fransk politikk. Neste justisminister vil også få det som han vil. Det han måtte finne på.
Vi er alle i hele Europa i hendene på politikere som ikke tenker på borgerne eller samfunnet sitt. De vil ha kaos fordi kaos gir mer maktmuligheter- så råtne er de.

Det viktige er nå at europeiske borgere våkner og forlanger følgende:
Alle politikere involvert i innføringen av muslimer til Europa, må kastes. De må frivillig gi seg.
Frankrike har allerede 15 millioner. Norge er på vei til et kriminelt og utrygt land. VI, borgerne har ikke bedt om det.
Alle NGOere må finne penger hos private, ingen offentlig støtte. De skal ALDRI mer få makt, det må bli forbudt i mediene å invitere de til radio og fjernsyn. De må holde en lav profil.
En Europeisk koalosjon for å samarbeide om å sende de aller fleste ut aav Europa. Først må man begynne med å nekte alle nord-afrikanere innreise.

http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2016/07/12/01016-20160712ARTFI G00215-le-chateau-de-vizille-haut-lieu-de-la-revolution-francaise-ferm e-a-cause-des-gens-du-voyage.php?utm_campaign=Echobox&utm_medium=Socia l&utm_source=Facebook&link_time=1468391727#xtor=AL-155-facebook
http://www.fdesouche.com/748121-autriche-4-antifascistes-recherches-pa r-la-police-pour-tentative-dassassinat-sur-un-militant-generation-iden titaire

La police est à la recherche de quatre hommes soupçonnés d’avoir jeté une pierre du haut d’un toit sur un militant Génération Identitaire de 17 ans, lors d’une manifestation contre l’immigration, à Vienne, le 11 juin dernier. Opéré en urgence, le jeune Maximilian avait survécu à ses blessures après un coma de quelques heures.
L’Office d’État pour la protection de la Constitution , qui enquête pour tentative d’assassinat, a publié des photographies.
De son coté le mouvement Génération Identitaire Autriche offre une récompense de 10.000€ pour toute information permettant d’arrêter les coupables.

  River

  Posted: 15 juli 2016 - 10:46 - Svar

  Fin opsummering. Måske er Frankrig værre end Sverige, men kun måske.
  Har både familie i Frankrig og Sverige og det har undret mig hvor lidt man ønsker at tale hvad det handler om, ligesom i Danmark. Og i go aften Danmark, og DR og TV2.

  Morten - - -

  Posted: 15 juli 2016 - 11:11 - Svar

  Så længe vi ikke besidder enighed, solidaritet, og handlekraft, trænger vi ingen anden løsning end den proces, der leder til disse tre dyder.

  – – –

  achantus

  Posted: 15 juli 2016 - 13:48 - Svar

  En deprimerende rapport. Man må spørre seg hvor det har blitt av franskmennenes revolusjonære iver.

  sussebassa

  Posted: 15 juli 2016 - 14:28 - Svar

  Toppen innlegg..helt enig.
  Jeg elsker den franske “atmosfæren”..avslappende, duftene og vennlig.. før..reiste dit ofte…før.
  Nå reiser jeg kun ..kjøp av franske antikviteter…fremdeles utrolig mye flott å finne…hvis jeg våger.

   torstein

   Posted: 15 juli 2016 - 15:58 - Svar

   Du må være en meget rig kvinde, formoder jeg?

  hilde61

  Posted: 17 juli 2016 - 11:56 - Svar

  Når korrupsjonen får utbre seg uten at noen forsøker å stoppe det, da vet vi at landet er på vei utfor stupet. Da har ledere og politikere gitt opp og forsøker å grabbe til seg så mye de kan.
  Når jeg leser om store konserner som selger unna eiendom og bedrifter, så tror jeg at det har med framtiden å gjøre, eller mangel på den.

spirild

Posted: 15 juli 2016 - 10:08 - Svar

Her er “berikeren” tunisieren som drepte 84 barn og voksne i Frankrike i går.
https://m.reddit.com/r/opieandanthony/comments/4sxato/alright_reddit_i ts_time_to_expose_the_nice/

  spirild

  Posted: 15 juli 2016 - 13:46 - Svar

  Altså, denne personen er ikke identisk med drapsmannen i Nice.

spirild

Posted: 15 juli 2016 - 10:11 - Svar

Var han alene? Denne personene er også ettersøkt.

Hvorfor får jeg ikke lagt inn bilder?????????

   spirild

   Posted: 15 juli 2016 - 11:20 - Svar

   På min data går det ikke.

    Pluto

    Posted: 15 juli 2016 - 12:12 -

    Har du en lenke til nettsiden(e) som viser bilde/info på en eventuell medsammensvoren, Spirild?

    Tunisieren Antwan Kumiya sitt hjem ransakes av politi;

    http://www.aftenposten.no/verden/Direkteblogg-Fa-siste-nytt-om-angrepe t-i-Nice-600164b.html

    http://www.hotrecentnews.com/en/news/offender-assessment-identified-ni ce/12745

    https://i.4cdn.org/pol/1468548850402.png

    spirild

    Posted: 15 juli 2016 - 12:42 -

    Bare twitter og er usikker på om den er riktig nå i etteretid. Skal sjekke mer.

    spirild

    Posted: 18 juli 2016 - 18:31 -

    Hei Pluto. Jeg leser aldri aftenpostenwc og akkurat nå summer i bakgrunnen nrkwc. Helt utrolig hvor råttent denne dagsnytt18 er.
    De bør få skammens pris, men den må jo deles på flere.

    Jeg har lest Hege Storhaugs kronikk om mordene i Nice.
    Jeg skal prøve å si noe om den, det.

    Jeg er litt paralysert.
    spirild

    Pluto

    Posted: 19 juli 2016 - 19:57 -

    Hallo, godeste Spirild. Beklager litt sent svar, som delvis beror på reise-tekniske omstendigheter nå i sommerferien. 🙂

    Først og fremst, så håper jeg at det står bra til med deg, etter omstendighetene – i denne tragiske tid for vårt kjære Europa. «Jeg er litt paralysert» skriver du, og akkurat dét er en passende reaksjons-beskrivelse overfor all den vold, lidelse og død vi alle opplever her i det vestlige Europa for tiden, og, som nu kan ramme når som helst og hvor som helst her på vårt kontinent grunnet det innvandrerpolitiske Selvmordsparadigmet som er påtvunget oss av det global-politiske partikartellet og deres pk-mediale klakører. Dagens såkalte «politiske elite» er direkte skyldsansvarlig for den fremmedgjøring og de påfølgende lidelser som deres destruktive innvandringspolitikk har forårsaket hittil, og som nå ytterligere vil intensiveres så lenge dagens EU-regime og deres vasall-regjeringer forblir ved makten som folkets utroe tjenere. For vi ser ingen tegn til noe linjeskifte, men tvert om; en mere og mere system-totalitær anti-folkelig holdning av ensretting fra et politisk-korrekt system som ikke lenger har kontroll over utviklingen, og som ikke lenger nyter noe som helst tillit hos de brede lag av det europeiske folk! Situasjonen i dag er eksplosiv…

    ***
    Som du nok har notert deg, Spirild, så har jeg «innvilget» meg en aldri så liten skrivepause i sommerferien. Dette av flere grunner, men Ikke minst også for at fordøye det faktum at vi står overfor et veiskille i dette Herrens år av 2016. Dette året er det at terroren intensiveres, og hvor innvandrerrelatert kriminalitet brer om seg i alle vestlige land. Det EU-politiske nomenklaturiat har vist oss sitt sanne grimme ansikt! – Men 2016 er også dermed blitt Motstandens år, hvor Folket for alvor heiser opprørsfanen, som med tiden vil sørge for at vi kan frigjøre oss fra de krefter som vil ødelegge våre folkelige liv og hjemland innenfor den indoeuropeiske sivilisasjons-historiske kulturkrets. Denne Folkestormen vil etterhvert øke til orkan styrke og sluttelig feie bort det kosmopolitiske åk som har slavebundet det indoeuropeiske folk. Men før denne ur-europeiske frigjøringens endelige seier, så vil vi måtte utstå de hardeste prøvelser og oppofringer, før vår nasjonale frihet igjen er sikret for oss og våre kommende generasjoner.

    NICE – ET VENDEPUNKT: Et betegnende bilde på dagens uholdbare situasjon og Folkets frigjørende oppvåknende viser nettopp situasjonen i Nice, hvor Frankrikes statsminister Manuel Valls hjelpeløst avslørte seg selv ved følgende uttalelse; «Vi må regne med flere angrep» (sic!). En ren innrømmelse faktisk, på at dagens teknokratiske «elite» ikke har noen som helst svar eller ditto kontroll på det kriminelle prosjekt de en gang i tiden påførte oss gjennom den tvangs-ideologiske multikulturalismens global-totalitære doktriner. Europa er i den største fare, ja i drift mot kollaps og destruksjon OM dagens politisk-korrekte regime ikke blir skiftet ut til fordel for et genuint Folkestyre på selvråderettens grunn.

    Jeg tillater meg å sitere deler av Hans Rustad sitt meget interessante innspill av en redaksjonell kommentar på Document.no i dag (19.07.16) i anledning terror-hendelsen(e) i Frankrike, hvor Frankrikes statsminister Manuel Valls ble møtt av pipekonsert i forbindelse med minnestund-markeringen for Nice-terroren mandag. – Det er signifikant her, at Rustads selv kommer inn på en del momenter som både du selv, Spirild, samt undertegnede m.fl. har kommentert en rekke ganger gjennom våre mange innlegg vedrørende Folkets proaktive nødvergereaksjon på en ekstremistisk politikk, som er i ferd med å gjøre våre før så siviliserte samfunn ulevelige:

    (Sitat); «Men bemerkningen om at Frankrike må forberede seg på flere angrep er ikke bare dumt og ufølsomt, det vitner om at Valls ikke forstår hva terroren handler om.

    Han sier selv etter angrepene at “Frankrike er i krig”, med jihadistene. Dette er et selvrefererende utsagn, for alle kan se at det stemmer. Spørsmålet er hva Valls vil gjøre, og det er når man skal besvare det at politikerne får vanskeligheter. De vet innerst inne at det betyr et oppgjør med en religion og ideologi med en religiøs lov som forsøker å fortrenge fransk lov. Politikerne gjør noen symbolske handlinger som å utvise en radikal imam. Det dukker snart opp en ny.

    Når Valls sier at franskmenn må forberede seg på mer, så sier han at franskmenn må være forberedt på å bli slaktet ned i egne gater, uten å kunne gjøre noe med det. “Forskere” sier at vi må være forberedt på flere aksjoner der det brukes biler som våpen, eller hvorfor ikke gravmaskiner og busser, som i Israel?

    I nødens stund, for det er hva det er, forsvarer ikke lederne nasjonen, de forsøker å forstå og forklare. Men det er ikke det vi har behov for. Vi ser hva vi ser. Vi vil ha ledere som står opp og kjemper. Hvis politikerne sier det ikke er noe mer de kan gjøre, annet enn å øke politireserven, har de i virkeligheten erklært seg maktesløse. Da vil de bli skiftet ut.

    De samme ledere er livredde for at mennesker eller grupper i egen befolkning skal “røre på seg”, dvs. sette seg til motverge. Med slike ledere som Valls og Hollande er det bare et tidsspørsmål.

    Under Algeriekrigen organiserte en gruppe franske offiserer seg i organisasjonen OAS. De fryktet at Frankrike skulle kapitulere og var nære ved å lykkes med å gjennomføre statskupp.

    Erdogan kunne ikke stole på hærens lojalitet. Hva tilsier at Hollande kan stole på politiet, gendarmeriet, spesialsoldater eller sikkerhetstjenester hvis de fortsetter å stå for maktesløshet og passivitet?

    Vi ser i USA at tidligere soldater vender våpnene mot politiet. Det er et uttrykk for tillitskløft i samfunnet. Vi har i dag en tillitskløft i Europa og hvilken garanti har vi for at ikke noen med uniform skulle ta loven i egne hender, kanskje på fritiden, som i Rio de Janeiro, hvis dagens maktesløshetspolitikk fortsetter.

    Myndighetene er mest redd for egen befolkning. Men også her dukker spørsmålet om lojalitet og tillit opp. Vil politiet og “etatene” etterforske en innfødt mot-vold like iherdig hvis de merker den har støtte i befolkningen?» (sitat slutt); https://www.document.no/2016/07/19/manuel-valls-mott-pipekonsert/

    ***
    Det som savnes her i Norge er en media-alternativ nettside som setter den politiske utvikling inn i en geopolitisk sammenheng, samt analyserer beveggrunnene og bakgrunnen for at vi er kommet til det nesten apokalyptiske stadiet vi nå nærmer oss med stormskritt. Og videre som en naturlig konsekvens; at få opprettet et politisk alternativ før det hele ender i borgerkrigslignende tilstander også her i Norge. For dagens pk-mediale- og politiske-katastrofale kurs har samme endetidsretning som den svensk-ekstremistiske selvoppgivelsespolitikk rett over kjølen. Vi står med andre ord overfor enorme samfunnsproblemer, som bare Folket selv kan løse ved at vi etterhvert samlet organiserer oss til motstand ved at aktivt arbeide for en nasjonal- og bærekraftig politikk som sikrer og bevarer et norsk Norge for det norske folkes overlevelse, hvor nøkkelord er nasjonale og folkelig selvråderett og selvberging.

    ***
    DIN samfunnskritiske stemme er meget viktig, Spirild! Du besitter stor kunnskap og formulerer deg elegant poengtert og treffende, og er så definitivt en av mine kjæreste favoritter – som både inspirerer og gir den gode leseropplevelse. Jeg håper inderlig at du kommenterer Hege Storhaugs kronikk om mordene i Nice. Jeg gleder meg til å nyte din skarpe samfunnsengasjerende penn, Spirild. Alltid! 🙂

    Med de særs beste ønsker til Deg, fra

    Pluto

    spirild

    Posted: 21 juli 2016 - 22:49 -

    Hei godeste Pluto!
    Først, tusen takk for dine gode ord og omtale. Ganske ufortjent, men du er en gentleman og jeg setter selvfølgelig pris på slik luksus 😉

    Nice ja. Dette nesten siste myrderiet, for det skjer hele tiden barbariske overfall og mord på franskmenn begått av innvandrere med muslimsk bakgrunn, var å forvente.
    Vi husker alle for et par år tilbake muslimen som kjørte inn i et travelt marked full av mennesker, husker ikke utfallet og han som kjørte mot enveiskjøringen foran Elysee, resultat, en død.
    Men, vil det bli en krig i Frankrike og hvordan vil den krigen arte seg og hvem blir partene? Franskmenn har ikke våpenog de er satt opp mot hverandre gjennom årtier med propaganda. osv.
    Nå har de levd med attentater i åresvis. Barbariske mord, voldelige angrep, voldtekter, overfall fra INNVANDRERE. Og denne spesielle formen for kriminalitet er nådeløs. Og de er feige. De angriper som regel i flokk.
    Hva har skjedd med samfunnet deres?
    Franskmenn har blitt hjemløse, de er gisler for NGOere, såkalte anti-rasistiske organisasjoner. Jeg nevner LICRA og CRIF, begge med jøder i spissen-
    Mediene benytter enhver anledning og hver dag å bringe videre budskapet fra de “fargede” franskmenn: Les Français de souche n’existent pas. »
    Rama Yade er selv en ekte senegaleser
    http://www.bvoltaire.fr/gabrielrobin/rama-yade-cachons-ces-francais-de -souche-que-nous-ne-saurions-voir,265511#uhorrtQpyqBExVAP.99

    Altså hver dag angripes franskmenn både mentalt og fysisk. Bestemt av politikerne og støttet av media.
    De har blitt påtvunget carebearideologien. Lys, halve hjerter og bamser og blomster. Det skal hjelpe mot nye angrep.
    Jeg tror vi er på vei mot “noe”. Men det er for diffust enda for mange europeere. Det handler om å gjenfinne et overlevelsesinstinkt. Eller finne det opp på nytt.
    Det betyr at hvite mennesker må få kunnskap om sin fantastiske verden og sivilisasjon.
    Og bli “praktiserende fedrelandselskere” 😉

    Jeg er ikke ferdig med Nice. Sorg og sinne. Nummenhet og raseri.
    I dag annonserer landets høyeste juridiske myndighet at ALLE bilder fra overvåkingskameraer rundt åstedet skal DESTRUERES. Altså et nytt utspill som setter sinnene i kok og franskmenn i sjakk matt.
    Offisielt heter det seg at..DE IKKE MÅ KOMME PÅ AVVEIE PGA DE PÅRØRENDE…
    Men, selvfølgelig er det deres egen inkompetanse og skyld de febrilsk vil ha til å forsvinne. der tror jeg de har forregnet seg.
    På snaphanen har de en god artikkel som oppsummerer franske følelser og tilstander:

    “Der er i hundredetusindvis af regnskaber, der venter på at blive gjort op. Hverdagen vil have lagt grunden for den kommende katastrofe, spektakulære terrorangreb vil udløse den”.
    Jeg har oversatt en god artikkel fra atlantico som er en svært seriøs nettside der artikkelforfatterne er kjente franske navn avalle kategorier.
    Les Serge Federbusch.
    http://www.atlantico.fr/rdv/chroniques-pot-aux-roses/terrorisme-cigare ttes-et-schizophrenie-mort-programmee-gaulois-2769998.html

    Mens mentale galninger på grunn av overforbruk av koranen myrder med hjul og kniv, annonserer Marisol Tourraine at hun vil forby Gauloisesigaretter-som gjør at man vil røyke og det er en skammelig kriminell handling.
    Dette er prioriteringene til en regjering som ikke kan organisere etterretning eller politi for å beskytte befolkningen mot massemordere. Takker være dem har Frankrike oppnådd bronsemedaljen i verdensmesterskapet i land ofre for terrorisme. Ifølge en sammenstilling gjort av «Les Echos» passerte landet med 216 døde de siste 12 måneden, Somalia og Afghanistan (henvisning til halshugginger er uvelkommen!) og blir så vidt slått av Egypt med 231 og Tyrkia 268. Syria, Irak og Nigeria er utenfor konkurransen pga vanskeligheter med å skille attentatene fra ofre for etnisk borgerkrig.. Men snart vil Frankrike kunne bli med i denne klassen «utenfor» for nå peker de inter-etniske konfliktene sin snute mot oss.
    Denne viljen til å forfølge gauloiseriet helt inn til den innerste kjernen, altså en kamp mot de mest harmløse friheter kombinert med en resignasjon overfor hva som er en Stats grunnleggende oppgaver da finnes det ingen forskjell mellom denne regjeringen og personer med diagnosen schizofreni.
    Det er panikk på makttoppen. I et forsøk på å renvaske seg selv, kunngjorde Manuel Valls at Frankrike har unnsluppet 16 attentater siden 2012. Tilføyer man seriekriminaliteten der individer gjennomførte sine handlinger med «hell», er vi i en rytme på et forsøk på angrep, hver annen måned. Egypt og Tyrkia må passe seg…
    Denne vanvittige sekvensen, hva må gjøres med den, herr «Førsteminilatterlig»?
    «Lær deg å leve med».
    Hva som gjelder hans sjef, herr Slapp president, han drar i krigen mot Daech i Syria mens trusselen er overmoden i Frankrike. Liksom for å presse sitt farlige spill enda litt mer. Og 2 dager senere er det i Libya våre soldater blir rammet.
    Et slikt nivå av mislykkethet er bare mulig fordi man er overflink.
    Hvem ble drept?
    Media stormer til med sin favorittmedisin: «Deterikkedetislam og Ingenforbindelsemedislam».
    Et subsidiert og kundeavhengig mediakorps prøvde å telle og høyne resultatet når det gjaldt muslimer som spaserte som engelskmenn i Nice. Det ville være mer enn tretti, hører dere, en god trdjedel av ofrene. Et oppblåst tall. Og deres leting etter navn og nasjonaliteter for martyrbehov viser det svært åpenbare: det reflekterer et stort ubehag i en nesten rasistisk refleks
    Virkeligheten er at drapsmannens profil den 14 juli hjelper oss i forstå farnes natur. Det er en merkelig blanding: litt islamist og ganske fersk, aldri vært i Syria, har kanskje ikke så mye peiling på Daech, voldelig, men ikke drapsmann, underklassen, men med en liten jobb, allikevel, marginal, men godt kjent av omgivelsene og var ofte på treningssenter ol.

    Ordinære, lurvete og langt under standard middelmådighet. Slike mennesker er araberlandene og islamske land, fulle av. De blir kriminelle fordi deres hat, deres forstyrrete mentale tilstand finner utløp og legitimering i drap. Drap på ikke-muslimer. Når de bor i Vesten er det ikke så dumt å drepe vantro. Vantro, det er oss, vi og vi er under deres standard og vi DOMINERER dem og vi utbytter dem, og det fortjener vi ikke for vi tror ikke på de hellige ordene til deres allah.
    Drapene legitimeres av koranen. Ikke glem det!! Det er deres såkalte religion, deres religiøse diskurss som blir grammatikken, strukturen. Muslimer formes igjennom en særdeles grundig hjernevask fra fødsel til død. Som viderebringes fra generasjon til generasjon.
    Slutt med denne «islamisme» greia, den er oppfunnet av Vesten. Islam betrakter andre ikke-muslimer som vantro, hedninger, andre klasses mennesker som til nød kan tolereres HVIS man aksepterer deres vilkår. Og andre-klasses mennesker blir behandlet voldelig. Det vi nå opplever overalt i verden, er islams grunnkjerne.
    Islams drama som også er dens styrke, nøkkelen til sin dynamisme, er at tilhørighet til denne eliten av trofaste allahtilhengere og følgerne til muhammed, er lett tilgjengelig.
    Ingen vanskeligheter med å bli muslim, et slags over-menneske selv om doktrinene inneholder de mest anti-livet leveregler man ikke under noen omstendighet klarer å forestille seg.
    Og da blir det vanskelig å være et null, en ingenting på jorden til de ikke-troende. Da blir også konfliktene uunngåelige. Likestilte seg imellom, men overlegne de troløse, de vantro. Dette utkrystalliserer seg i tvetydige psykiske forstyrrelser.
    Resultatet bør ikke overraske noen, selv om politikerne og deres «eksperter» ikke vil innrømme det, men, drapsraten er høy og man må forvente mer.

    Trump, Brexit, Erdogan og attentater: En dødelig sommer

    De internasjonale carebear-mediene må berolige seg selv og derfor må det poengteres og hamres at…fruen til herr Trump har vært så ondskapsfull at hun har kopiert en tale fra fru Obama. Men, allikevel sitter Trump bedre og bedre i det republikanske parti.
    Etter å ha irettesatt Boris Johnsen for at han trakk seg fra Downing Street 10, klandrer de han nå for å ha akseptert utenriksdepartementet for derved å kontrollere forhandlingene om Brexit. Uten resultat: Prosessen om unionsutgangen er i drift.
    Deretter flyttet de sine følelser over til kuppforsøket i Tyrkia og til deres store forundring (ja) bevitnet man islamisme a la Erdogan som profiterte på å halshugge og torturere i hjel med nebb og klør.
    Ingenting funker lenger i denne verden som unnslipper «de gode intensjoner og følelser». De siste årene for eksempel når de greske krisene holdt på å eksplodere, fikk Systemet igjen, in ekstremis, reddet «situasjonen» ved å fylle opp med enda mere monkey money!
    Men denne lappete frakken sprekker nå opp overalt-

    Ønsker deg gode feriedager, Pluto og ser frem til mer fra din penn.
    Din venn, spirild

    Snappe

    Posted: 24 juli 2016 - 04:28 -

    God sommer Pluto.

    Jeg har kommet over noe MEGET interessant i sommer om etnisitet i

    Teksten “Historia de Antiquitate Regum Norwagiensium”

    Du vet kanskje at under den franske revolusjon, så ble “The Abbey of St Victor” vuggen til Paris Universitet, et sted med stor boksamling, og et sted hvor Kong Luis VII gav rike gaver til, ødelagt. Dette handler om noe som skjedde før Snorre var 10 år.

    Der i Paris var det boksamlinger, med lenkede bøker, og det var en plass som vår erkebiskop i Nidaros besøkte, Øystein Erlendson ( død 1188)
    Det som er interessant er at dette var vuggen til Paris Universitetet, og der styrte den lærde Hugh of St Victor. Jeg har researchet omkring det, og fant at det var en munk som skrev brev til Erkebiskopen i Nidaros, og holdt sansynligvis til på den lille øya i nærheten, hvor han nevnte denne Hugh of St Victor i Paris,og mulig det var der de hadde studert Latinen de brukte, for munken skrev på Latin.

    Men så kommer det interessante:

    Nå må detektiven i deg, se på årstallene.
    Denne Hugh levde Hugh of Saint Victor,levde mellom 1096 – 1141.
    Erkebiskop Øystein døde den 26. januar 1188, og altså må brevet fra munken med henvisningen til Hugh of st Victor ha blitt skrevet før mottakeren, Øystein døde, i 1188.
    Dette er navnet på Benediktermunken, hans navn Latinisert: Teodoricus Monachus

    Her er dokumentet jeg fant på engelsk, Viking society, og søk da i teksten etter Hugh eller

    Scythia. Der vil du se noe spennende: (!!!)
    http://www.vsnrweb-publications.org.uk/Text%20Series/Theodoricus.pdf

    http://www.vsnr.org/wp-content/uploads/2010/11/Theodoricus-monachus1.p df
    Theodoricus monachus var en norsk benediktinermunk i Nidarholm kloster på siste halvdel av 1100-tallet.

    https://no.wikipedia.org/wiki/Theodoricus_monachus
    fordypning evnt.
    https://wikihost.uib.no/medieval/index.php/Theodoricus_Monachus

    Teksten til munken ble funnet i et håndskrift i Lübeck i 1620, sammen med Theodoricus monachus’ “Historia de Antiquitate Regum Norwagiensium”

    Han skriver i brevet til Erkebiskop Øystein Erlendson,

    i en engelsk artikkel der brevet er gjengitt:

    “Hugh of blessed memory, canon of Saint Victor in Paris, a man most skilled in every branch of learning,8 made mention of our people in his chronicle as follows: ‘The Northmen,’ he says, ‘departed from NETHER SCYTHIA ”
    http://www.vsnrweb-publications.org.uk/Text%20Series/Theodoricus.pdf

    Søk da “Scythia” i teksten til du finner “Nether Scythia ” ( Nedre Scythia sier Hugh, men munken sier det må være Sverige, men det er jo ikke nedre, og signaliserer at de også het Scythia før 1188)
    Dette skriver munken:
    To prove this, I shall summon suitable witnesses. Hugh of blessed memory, canon of Saint Victor in Paris, a man most skilled in every branch of learning,8 made mention of our people in his chronicle as follows: ‘The Northmen,’ he says, ‘departed from Nether Scythia’ (by which he doubtless means Upper Scythia, which we call Sweden),

    ( min kommentar her : mulig det er viking society som har føyd til dette ? Hugh sa Nether Scythia . Jordanes sa at goterne ble kalt skytere og var skytere av rase , og goterne holdt til i Sverige ) http://people.ucalgary.ca/~vandersp/Courses/texts/jordgeti.html

    se “the united goths, IV og 28 vers hvor han også nevner Magog.

    Nederst her i denne artikkelen finns en liste over Hugh of st Victors historikere , og det stoffet han kjente til, som er verd å samle på, da det er kanskje der man finner kilden.

    http://www.bl.uk/eblj/2002articles/pdf/article1.pdf se nederst i artikkelen her som viser en lærd mann som kilde for munken.
    Snorri Sturluson som skrev at Odin kom innvandret fra områdene øst for svartehavet / Tanais, han kunne også Latin, men ble født 1178/79, død 23. september 1241

    Han var da ca 10 år da Erkebiskopen med brevet fra munken, døde i 1188 .
    Nå har det seg slik at Kiev har et kart hvor man ser at skythia ligger langt øst , dvs øst for tanais /Don, som Snorre skrev.

    Klikk på sidene her, til kartet kommer fram, og les også på s 13 at Kievs gamle navn på Ptolemys Latin, het Azagarium, noe som vel minner om Asgard. Så siden de bosetningene med skytere også holdt til langs Dniepr, som er elva på vestbredden, som renner ut i Svartehavet, så kan det være at de , når de dro vestover , holdt til her ( SPENNENDE):
    https://issuu.com/malraux.media/docs/kiev_otherwhere
    Jeg har kunstbøker som viser at kunsten setter spor som finns i gullet de la i gravene og gravene er ofte i nærheten av elvene, fordi de trengte vann både til dyrene og seg selv.

    Her er Skythia trukket vestover :
    https://no.wikipedia.org/wiki/Skytia
    De skriftlige kildene går samme vei som disse sporene. Eksempel:
    Jordanes. han henviser til Flavius Josephus, antiquity of the Jews. Der står det at skyterne var kalt dette av Grekerne, og de het Magogites ( engelsk) Magog var sønn av Jafet, Noahs sønn.

    Disse hadde forbindelse med grekerne rundt Svartehavet, men de red på hester, og reiste bautasteiner.Slik så de ut :
    Scythian Gaymanova Bowl
    http://myslenedrevo.com.ua/files/MDr/edu/olgovsky/gajmanovamogyla.jpg
    Historical Treasure Museum, Kiev, Ucraine
    http://www.primetour.ua/en/excursions/museum/Muzey-istoricheskih-drago tsennostey-Ukrainyi-.html

    Se bind 1 av Tormod Torfeus, Norgeshistorie som nettopp er oversatt fra Latin.Han skrev med kilder som var tilgjengelige på 1600 tallet, før brannen i København bibliotek.Han skriver om områdene i Skythia, men nå er de trukket vestover. Østre bredd av Svartehavet plasserer han det, tvers over for Krim.
    Derfor er den munkens kilde yngre enn Snorre.
    Det kan bety at de på Island hadde tilgang på kilder som var på Latin, og som han brukte, noe som bekreftes i og med at det står om en stor boksamling og at de kunne Latin.

    “To år gammel ble Snorre sendt til fostring hos Jon Loptsson på Oddi. Jon var da Islands mektigste mann, og oddeverjene var den dominerende ætten. Oddi hadde dessuten lenge vært Islands politiske og intellektuelle sentrum. Høvdingene hadde interessert seg for boklig lærdom, og Sæmund frode, Jon Loptssons farfar, skrev selv om de norske kongene. På Oddi skal det ha vært en stor boksamling, og høvdingsetet var et samlingssted for islendinger som hadde studert utenlands.”
    videre:
    “Der lærte Snorre å lese og skrive, og fikk opplæring i latin, (NB)
    teologi, geografi og islandske lover.”
    Her er til slutt noen rester av en skytisk bygning på Krim:
    Scythian Neapolis Simferpol
    http://www.atlasobscura.com/places/scythian-neapolis-ruins

    Snappe

    Posted: 24 juli 2016 - 20:17 -

    Nå skal jeg ikke plage dere med historiedetaljer mer. Bare det som jeg fant i dag om utseendet 🙂

    + dette sitatet om Huneren Attilla og Skyterne som slo seg sammen mot Rom.
    Var ikke han fra Hun-gary ? 🙂

    “…he had recently conquered Attila, who had invaded the Roman domain with a great army of Massagetae and the other Scythians”

    http://www.gutenberg.org/files/16765/16765-h/16765-h.htm#PageIII_iv_20  
    ( 20-28)(28-33 søk Attila i teksten)

    “There
    were many Gothic nations in [2-8] earlier times, just as also at the
    present, but the greatest and most important of all are the Goths,
    Vandals, Visigoths, and Gepaedes. In ancient times, however, they were
    named Sauromatae and Melanchlaeni;[14] and there were some too who
    called these nations Getic. All these, while they are distinguished from
    one another by their names, as has been said, do not differ in anything
    else at all.”

    “For they all have white bodies and fair hair, and are tall
    and handsome to look upon, and they use the same laws and practise a
    common religion. For they are all of the Arian faith, and have one
    language called Gothic; and, as it seems to me, they all came originally
    from one tribe, and were distinguished later by the names of those who
    led each group. This people used to dwell above the Ister River from of
    old. Later on the Gepaedes got possession of the country about
    Singidunum[15] and Sirmium,[16] on both sides of the Ister River, where
    they have remained settled even down to my time.”

    PROCOPIUS
    http://www.gutenberg.org/files/16765/16765-h/16765-h.htm
    BOOKS III AND IV
    HISTORY OF THE WARS
    THE VANDALIC WARS

    Pluto

    Posted: 24 juli 2016 - 21:30 -

    Kjære Snappe. Tusen takk for dine to kommentarer her over til meg i dag. Jeg har begynt å lese litt via lenkehenvisningene, og dette er jo et omfattende historisk materiale som du her har funnet fram til. Jeg er imponert. 🙂 Og nei; du “plager” hverken meg eller andre med dine vel opplysende “historiedetaljer” – tvert om, så er dette kjempeinteressant stoff som berører våre indoeuropeiske aner på hvem vi er og hvor vi stammer fra. Vi taler om våre forfedres stemmer, deres ånd og blod, som har formet oss gjennom vår lange historie. – Våre røtter langt tilbake har gitt oss den identitære arv som i dag er truet, og med dét våre liv og ætters gang for framtiden! Derfor er vår tid i dag en kamptid for vår fortsatte overlevelse som folk, rett og slett. – I morgen, så vil jeg svare deg litt mere utførlig på den første kommentaren.

    Imens er du hilset på det aller hjerteligste fra meg, Snappe, for dine ord inspirerer i en tid da våre indoeuropeiske stammer står overfor en fiende som er fullstendig skruppelløs og direkte morderisk i sine bestrebelser for at utrydde oss folkelig og nasjonalt.

    Pluto

    Snappe

    Posted: 25 juli 2016 - 00:46 -

    Tusen takk Pluto.

    Den historiske henvisningen var om bosetningene rundt Ister som er denne elven opp igjennom her :

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fa/Danubemap.jpg

    Snappe

    Posted: 26 juli 2016 - 00:07 -

    Da må jeg fortelle at jeg fant rette person på Elverum i dag, og ja, de hadde faktisk en gammel bok, med munkeskrift kopert av han der Hugh st Victor . se her :

    «The study of wisdom» er et munkeskrift fra siste halvdel av 1100-tallet. Dette er det eldste håndskriftet i samlingen. Skriftet er ført i pennen av munkene Hugo av St. Victor (1096-1141), Richard av St. Victor (død 1173) og Bernard av Clairvaux (1090-1153) og er på hele 120 sider.
    Her er også bilder av noen sider 🙂 http://glomdalsmuseet.no/manuskripter

    Snappe

    Posted: 22 oktober 2016 - 14:42 -

    Hei Pluto.
    Her om dagen tror jeg at jeg identifiserte Vanene som var med Odin på vei oppover fra Svartehavet (Snorre) da jeg svarte Tore her på denne linken. Det er kjempespennende.
    Håper du kan lese kommentaren på denne linken. ( jeg må gjøre det sånn for linkene fungerer dårlig når man kopierer. )
    https://disqus.com/home/discussion/spikerscorner/ingen_fred_i_var_tid_ spikers_corner/#comment-2956802753

    Det er litt lenger nede

    begynner sånn :

    Snappe Tore • 3 days ago

    Jeg tror jeg bare kan bidra muligens med en brikke . Har ikke engang kjøpt bøkene til Texe Marrs.
    Jeg har jobbet litt med å belyse det, men har ikke satt meg så inn i dette, fordi jeg har studert andre tema. Likevel får man trening i å se sammenhenger, og en ting jeg har som holdning, er at jeg skal se nyanser i ting.

    Såvidt jeg kan se av 1.mosebok, v. 3 så er Askenazi sønn av Gomer,

    https://www.blueletterbible.or
    Ashkenaz : 1.mosebok 10,3.
    https://www.blueletterbible.or

    Ashkenaz betyr” Ild som er spredd ” og er sønn av Gomer, som er sønn av Jafet, sønn av Noah.
    ( Noah hadde 3 sønner, og det var Sem, Kam og Jafet. Jafets sønn Gomer fikk Ashkenaz.)
    Her er en oversikt som vel er basert på 1 mosebok 10.
    Som du ser på plansjen til høyre, er Shem stamfar til Abreham/ Isak/ Jakob/ Juda gjennom Arphaxad og videre nederst der.

    Ashkenazi er plassert i rekken til venstre , Jafets etterkommer gjennom Gomer.
    http://www.bing.com/images/sea

    De som jeg forstår som jøder, er av Sems slekt, og det er den greinen av menneskeætten Bibelen såvidt jeg kan skjønne sier at Jødene kommer fra, gjennom Abreham, Isak og Jakob og Juda, en av de 12 sønnene hans som ble stammehøvdinger.Josef bidro med to stammer, Manasse og Efraim. Antar det var fordi Levi skulle ikke eie jord, de var presteskap.

    Jødene trodde jeg var menn av Juda stamme.
    Ditt navn skal være Israel sa Engelen til Jakob.Jakob fikk Juda og resten av stammehøvdingene. De to til Josef er halvt egyptere av avstamning og ble stammehøvdinger.
    Halve Manasse ble bortført til Uzbekistan , eller ihvertfall området bortenfor elven Gozan som ble kalt Oxus på latin, og Amu Darya på persisk.De gamle navnene og deres nyere navn, er identifisert.
    https://www.blueletterbible.or
    Når Israels hær stilte seg opp med bannere, skulle disse to stammene dra mot vest.

    Josefs kone var datter av presten i Heliopolis og het Asenath
    1 mosebok 41,50.
    “And unto Joseph were born two sons before the years of famine came, which Asenath the daughter of Potipherah priest of On ( Heliopolis , Egypt)
    bare unto him.”
    https://www.blueletterbible.or
    Denne egyptiske kvinnen ble altså mor til to stammer i Israel.
    Efraim ble leder for Israels 10 stammer, slik som Juda var, da Israel ble delt i to pga Salomos synd.
    Bibelen sier ikke ” kingdom of Ararat” men flertall ” kingdoms of Ararat”

    Noe som bekreftes av arkeologi:
    https://en.wikipedia.org/wiki/
    The Shalmaneser text uses the name Urartu to refer to a geographical region, not a kingdom, and names eight “lands” contained within Urartu (which at the time of the campaign were still disunited). “Urartu” is cognate with the Biblical “Ararat,” Akkadian “Urashtu,” and Armenian “Ayrarat.” The name used by the local population as a toponym was Biainili (or Biaineli), which forms the root of the Armenian Վան (“Van”),[15] hence the names “Kingdom of Van (Bianili)” or “Vannic Kingdom.”
    ( Sloss Snorres Odin mot Vanene ?
    Ja, men tok han ikke med seg noen av dem ?
    Jeg syns det er noen indikasjoner på de gotlandske billedsteinene.
    Sammenlikn de to linkene her, med det armenske symbolet, og det samme på vikingskjoldene våre :
    http://understanding-our-past….
    http://www.arild-hauge.com/got
    Vaners symbol ?

    Jer 51:27 Dette er interessant :

    “Set ye up a standard in the land, blow the trumpet among the nations, prepare the nations against her, call together against her

    Verset fortsetter med noen kongedømmer :

    1. the kingdoms of Ararat,
    2. Minni,
    3.and Ashchenaz;

    appoint a captain against her; cause the horses to come up as the rough caterpillers”.

    https://www.blueletterbible.or

    Noe som er interessant er at Armenias Ararat / (Urartu) er nevnt i samme rennet som denne Ashkenaz : Ararat er fjellet som arken landet på, og dette fjellet lå i Armenia. Nå har jo grensene der variert, før het det “Greater Armenia” og det var også Urartu.
    Ararat betyr ” Forbannelse reversert.”
    1.
    https://www.blueletterbible.or
    2.
    Minni
    https://www.blueletterbible.or
    https://www.blueletterbible.or
    https://en.wikipedia.org/wiki/
    Minni = “division”
    A.a region in Armenia Provins i Armenia.
    3.
    Så hvilke sted hørte de Ashkenaz folkene til ?
    “In Armenian tradition, Ashkenaz, along with Togarmah, was considered among the ancestors of the Armenians.”
    https://en.wikipedia.org/wiki/
    wikipedia er ikke alltid korrekt.Jeg mener å ha funnet feil, men her sier de at det er armenske stamfedre. Kanskje man kan ta utgangspunkt i at det er områder ved eller i det som var Urartu, og Minni, men med gamle navn på det som idag er Armenia ?
    Ararat i Jernalderen. Se under:

    Wikipedia : Urartu.Corresponding to the biblical Kingdom of Ararat.

spirild

Posted: 15 juli 2016 - 10:48 - Svar

Gå inn på twitterkontoen til NYtimes.

De har en grafisk fremstilling av dødsruten og mener det var en muslimsk kvinne som ble første offer. Les kommentarene. De er ikke nådige. NYT får gjennomgå.
Med rette.
Hver, hver eneste gang resulterer disse muslismke drapsorgiene i at…muslimer er de største ofrene. Tenk på islamophobien de utsettes for bla, bla.

Detter medienes krig mot oss!

Lenn

Posted: 15 juli 2016 - 11:03 - Svar

Det er bar’ multikultur. Her er billederne, som europæiske medier ikke viser: http://pamelageller.com/2016/07/80-day-nice.html/

sussebassa

Posted: 15 juli 2016 - 12:10 - Svar

IS truer nå at Tyskland blir neste terrormål friatider.se
Hvem blir det neste land, neste..
Dette er udugelige politikeres skyld..ingen kontroll på hvilke flyktninger man har i landet..
For egen del venter jeg på den første borgerkrigen… la den begynne.

spirild

Posted: 15 juli 2016 - 13:08 - Svar

Hva sier “Nicematin” om morderen?

Jo, han er araber, fra Tunisia.
Han hadde 3 barn og ble skilt pga VOLD. Han fikk besøksforbud i 2012.
Han var budsjåfør, hadde voldelige episoder på rullebladet.
Man tror aksjonen var planlagt. Han hadde leid lastebilen onsadg.
Man leter nå etter eventuelle medskyldige.

Mohamed Lahouaiej Bouhlel est un Niçois d’origine tunisienne âgé de 31 ans, père de 3 enfants. Son ancien domicile, dont il a été exclu en 2012 à cause de violences conjugales et où vit son ancienne compagne, a été perquisitionné ce matin avenue Henri-Sappia, à Nice nord.

L’homme qui exerce la profession de chauffeur livreur serait aussi connu pour des faits de délinquance, notamment de violence, mais sa radicalisation serait passée inaperçue. En tout cas il ne faisait pas partie des fichés S du département.

Cette perquisition s’est déroulée vers 09H30 en présence de membres du Raid lourdement armés, a précisé une voisine du chauffeur dont les papiers ont été retrouvés dans le camion. Vers 11H00, des membres de la police technique et scientifique étaient toujours présents dans l’appartement.

Son acte semble pourtant avoir été prémédité. L’individu aurait loué le camion qui a servi à l’attaque dès mercredi dans une commune limitrophe de Nice. L’enquête se poursuit pour tenter d’identifier d’éventuels complices.

Plusieurs proches de Mohamed Lahouaiej Bouhlel seraient actuellement entendus par les services de police qui ont également procédé ce vendredi matin à d’autres perquisitions dans le département.

jonny_99

Posted: 15 juli 2016 - 14:14 - Svar

Problemen med icke-europeisk invandring har varit uppenbara sedan den dag dessa människor i stora skaror satte sin fot på europeisk mark. En tysk artikel från 1964 visar detta. Obs att detta var innan islam hade möjlighet att fullt ut visa sitt sanna anlete.

Den Pariserinnen wird das Plätschern vergällt. Wo ein vereinzelter Bikini im Frei-Bassin paddelt, ist er bald von bräunlichen Schwimmern eingekreist und angetaucht. Zehn, zwanzig Algerier-Hände zerren an den Verschlüssen des Badekostüms und rauben der Trägerin das Textil.
..
Die Pariser Polizei sah sich bald vor der Aufgabe, mit einer Kolonie von 200 000 Algeriern fertig zu werden, die zwar nur drei Prozent der hauptstädtischen Bevölkerung ausmacht, auf deren Konto jedoch im vergangenen Jahr

– 32 Prozent der Morde,
– 39 Prozent der Autodiebstähle und
– 58 Prozent der Diebstähle mit Schußwaffengebrauch

gingen.

http://www.pi-news.net/2016/01/spiegel-1964-ueber-die-muselmanen-aus-a lgerien/

.
http://pi-news.net/wp/uploads/2016/01/braune_flut-440×233.jpg

spirild

Posted: 15 juli 2016 - 14:58 - Svar

Nå er bildet publisert, men det samsvarer ikke med det på snaphanen.
Og jeg får fremdeles ikke lastet opp bilder.

https://pbs.twimg.com/media/CnZijmsUIAEPtny.jpg:large

spirild

Posted: 15 juli 2016 - 15:01 - Svar

Her kan man lese og se hva andre arabere i Frankrike mener.

https://pbs.twimg.com/media/CnZglTKWEAAUzSI.jpg:large

spirild

Posted: 15 juli 2016 - 15:16 - Svar

spirild

Posted: 15 juli 2016 - 15:22 - Svar

Og her figurerer Frankrike:
IS forteller:

https://pbs.twimg.com/media/Cm9DGYfWgAEYmb-.jpg

spirild

Posted: 15 juli 2016 - 15:44 - Svar

Og som forventet, muslimsk grundertiltak. Dør til dør aksjon for å samle inn penger til ofrene…viser seg å være araberracaille.

https://pbs.twimg.com/media/CnaOSrzWcAA8rD6.jpg

spirild

Posted: 15 juli 2016 - 16:35 - Svar

AldoSterone, en algerier, bosatt i London, er verdt å lytte til.
Her viser han oss temperaturen på de sosiale medier. Han er IKKE en av dem.

https://pbs.twimg.com/media/CnabCaVVMAI8xwG.jpg:large

jonny_99

Posted: 15 juli 2016 - 17:25 - Svar

Hänvisar till mitt inlägg om artikeln från 1964. Mohamed Lahouaiej Bouhlel var det polisen kallar “småkriminell”, vilket innebär att han
“had previous convictions for armed theft, conjugal violence and threatening behaviour.”

He was known to the police for assault with a weapon, domestic violence, threats and robbery but had no previous convictions for terrorism.

Investigating sources said his last appearance in a criminal court was as recently as March and had previous convictions for armed theft, conjugal violence and threatening behaviour. Despite this, he had no known links with terrorism and was not under surveillance.

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/07/15/who-is-the-nice-terror-atta cker-everything-we-know-so-far/

.
Annars är det de vanliga beskrivningar. Höll sig för sig själv, tystlåten, såg inte religiös ut. Vissa säger att han var vänlig och hjälpsam, andra att han uppträdde märkligt.
http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2016/07/15/01016-20160715ARTFI G00131-le-tueur-au-camion-un-homme-solitaire-et-silencieux.php

Var han inte fransk medborgare?

According to several French reports, Bouhel was born in Tunisia in 1985 and had a French residency permit. Police raided his flat, where he reportedly lived alone, in the Abattoirs area of the city on Friday morning.

According to Tunisian security sources, Lahouaiej Bouhlel hailed from the Tunisian town of Msaken, which is close to the seaside city of Sousse, where 38 people, including 30 Britons, were gunned down by terrorists in June 2015.

French television station BFM TV reported that he was a divorced father of three who had become depressed following the breakdown of his marriage.

Neighbours told the channel he was not particularly interested in religion, adding that he preferred girls and salsa. They said that he had been unhappy since he divorce, and that he suffered from financial problems.

Neighbors described him as “depressed and unstable, even agressive” of late.

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/07/15/who-is-the-nice-terror-atta cker-everything-we-know-so-far/

invernes

Posted: 15 juli 2016 - 17:30 - Svar

Skrider Frankrig hen imod borgerkrig? ikke bare Frankrike hele Vest Europa Skrider hen imod borgerkrig.

  jonny_99

  Posted: 15 juli 2016 - 22:41 - Svar

  Som någon skrev på en amerikansk sida
  “Good thing the Nazis were defeated. Otherwise France would be speaking German instead of Arabic.”

invandrare1957

Posted: 15 juli 2016 - 18:00 - Svar

Tack för ett av dom bättre reportagen om det som hände i Niece. Jag tränar på att läsa danska som blivande flykting i framtiden. Man måste hitta ett tryggt ställe istället för Stockholmstrakten o Sverige.

spirild

Posted: 15 juli 2016 - 18:14 - Svar

http://breizatao.com/2016/07/15/nice-le-terroriste-tunisien-devait-pur ger-6-mois-de-prison-mais-ete-libere-par-le-gouvernement/

Breizinfo forteller at mannen hadde en dom på 6 måneder. (breiz er ok som kilde, seriøs)

Fra artikkelen:
“BREIZATAO – ETREBROADEL (16/07/2016) Le terroriste tunisien Mohamed Lahouaiej Bouhlel qui a perpétré l’attentat de Nice était placé sous contrôle judiciaire et avait été condamné à 6 mois de prison. Une victime ayant été agressée à la batte de base-ball par le maghrébin a témoigné sur Facebook (voir ici) ”

Terroristen fra Tunisia MLB var satt under jurudisk kontroll (sic) og var dømt til 6 måneders fengsel. Offeret var angrepet med baseballballtre og vitner her på facebook. (jeg er ikke på zuckerbergs møkk)
Men altså, som vanlig i Frankrike: Mannen gikk løs!

sussebassa

Posted: 15 juli 2016 - 18:34 - Svar

Er det nå muslimer i Frankrige skal gå i demonstrasjonstog…og ta avstand ifra denne IS terroren samme som i resten av Europa…

visionaeren

Posted: 15 juli 2016 - 22:14 - Svar

Du borde nog byta bild på barnamördarfanskapet Steen.

http://www.bbc.com/news/live/world-europe-36799172

  jonny_99

  Posted: 15 juli 2016 - 22:30 - Svar

  http://ichef.bbci.co.uk/live-experience/cps/512/cpsprodpb/vivo/live/im ages/2016/7/15/8815ce44-1b0e-4a74-9cab-bf6b52e401d2.jpg
  http://ichef.bbci.co.uk/news/624/cpsprodpb/139CB/production/_90413308_ mediaitem90413305.jpg

  Our Tunisia correspondent Rana Jawad is in the town of Msaken, where Mohamed Lahouaiej-Bouhlel grew up. She says the town is in shock.

  Many people who are in the town actually live in Nice, she says. “The whole town is full of Tunisian expats so to speak, who only come back during the holiday.”

  Bouhlel’s father Monthir:
  “He took his treatment, his medicine, and we thought he was doing well – here’s the medical certificate. I took him to the psychologist, he followed his treatment but sometimes he would have nervous breakdowns and he would break everything and demolish everything. He has had a nervous problem and when he becomes nervous he breaks everything. He had problems with his wife and I think that added to his mental health issues.”

   visionaeren

   Posted: 15 juli 2016 - 22:53 - Svar

   Tack Jonny.
   M.h.t. farsans tårdrypande utsago: Om han nu var så obalanserad och opålitlig som görs gällande, varför glömde han inte bort att ropa “gud är stor” mitt i sitt massakrerande av små barn och kvinnor när han körde lastbilen fram genom folkhopen?
   V

  Anna Svensson

  Posted: 15 juli 2016 - 23:50 - Svar

  Det kan bli spännande, tänk om detta också hände i Sverige, men vi har ju ingen militär längre.

Leave a Comment