16
jul
Seneste opdatering: 16/7-16 kl. 1122
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har lagt mærke at, at f.eks. DR og TV 2 kalder Nice “det 3 terrorangreb i Frankrig på 18 måneder.” De ser da bort fra to dræbte politifolk i Yvelines, en halshugget arbejder nær Lyon, et terrorangreb på toget Amsterdam-Paris m fl. Der har været syv terrorangreb i Frankrig de sidste 18 måneder.‘He drank alcohol, ate pork and took drugs. He was NOT a Muslim – he was a s***’: Truck terrorist’s cousin reveals he is an ‘unlikely jihadist’ who beat his wife and NEVER went to the mosque

Government ‘suppressed gruesome torture’ of Bataclan victims

Når man har sat en katastrofe på skinner, som de har med islamisk indvandring, ødsler man ikke med sandheden, når konsekvenserne åbenbarer sig. “Vi er i krig”, som Bernard Cazeneuve sagde i går, men vi er ikke nær så meget i krig, som vore børn kommer.

The French government suppressed the media from reporting the gruesome torture of several of the Bataclan terrorist attack victims, it has been claimed. A government committee has heard from a leading investigator that policemen on the scene of the attacks last November vomited after witnessing victims with their eyes gouged out. They claimed that some had been castrated with their genitals put in their mouths and that women were stabbed in the genitals.

The inquiry heard that the alleged torture was the reason that some bodies of those who died were not released to their family, reported HeatStreet. The investigator told the inquiry: ‘After the assault, we were with colleagues at the passage Saint-Pierre Amelot when I saw weeping from one of our colleagues who came outside to vomit. He told us what he had seen.’

He then confirmed that his colleague had seen ‘acts of torture’ on the second floor of the Bataclan. Terrorist attackers were planning on using filmed footage of the torture victims for ISIS propoganda, it was claimed. French government ‘suppressed gruesome torture’ of Bataclan victims as official inquiry is told some were castrated and had their eyes gouged out, Bataclan: the victims have been tortured and mutilated? (Update: parliamentary report)

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
sussebassainvernesNiels HenriksenRiver Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
invernes
Guest
invernes

Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte bevis på grusom tortur av terrorofre i Paris…

https://www.frieord.no/utenriks/franske-tjenestemenn-skjulte-bevis-pa- grusom-tortur-terrorofre-paris/

sussebassa
Guest
sussebassa

Ansvarlige myndigheter i samarbeide med media gjør Alt for å skape et minstmulig forferdelig bilde av muslimer..i hele Europa..de tilhører jo fredens religion…og ikke alle muslimer er mordere…ikke pr i dag, men klart potensielle…
Kjøp det den som er korka fremdeles.

River
Guest
River

Det hele er da værre når det ikke er dedikerede følgere af fredens religion. Der skal altså ingenting til, en uoverensstemmelse privat, en knækket negl, en modsigelse. Alle med en baggrund i islam kan altså trigges til at begå modbydeligheder som vi er vidne til. Idioterne tror det kan bortforklares ved at manden kun var halvvejs muslim.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Ja, men hele grundlaget for at få et anfald af akut jihaditis er jo lagt helt fra barndommen via en meget voldelig “opdragelse” og gennem hjernevask med religiøst had imod alle urene vantro, kvinder, jøder, bøsser etc., så det ligger latent i dem klart til at blive udløst ved selv den allermindste indbildte uretfærdighed eller diskrimination – og så er der muligvis også et element af forstillelse i det, hvor han som genopstanden muslim har valgt at ofre sig for islams sag ved at fortsætte sin urene vestlige livsstil for derved at kunne bedrage de vantro og lulle dem ind… Read more »

River
Guest
River

Alle bør tages for hvad de siger de er. En muslim er en person der følger muhammed eller kuranen. Punktum. Så hvis du vil være muslim skal du bare ikke være her. Punktum. Jesus sagde at det er på deres gerninger i skal kende dem. De har afsløret sig selv som inderst inde onde. Så selv om de tilsyneladende er søde og rare mennesker har vi ikke råd til at have dem her, kulturelt såvel som økonomisk. Vi har lov til at beskytte os præcist som vi føler vi har behov for. På den baggrund burde normalt begavede mennesker reagere… Read more »