19
jul
Seneste opdatering: 19/7-16 kl. 2215
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Der var de forløsende ord, som Krasnik kunne have serveret for Søren Pind i Deadline i går. Jeg ønsker jo ikke, at vi skal gå fysisk løs på dem, som Thomas Mair gik løs på Jo Cox, men hvad stiller man op imod et politisk flertal, der bliver en større og større fysisk risiko mod én selv? Jeg har tre gode bekendte, der er forsøgt dræbt af muslimer, og endnu flere der må leve skjult på grund af faren. Kun akut sygdom forhindrede mig i at være tilstede i Krudttønden for halvandet år siden.

Ingen skal fortælle mig, politikerne ikke er en fysisk trussel imod os. Ingen skal fortælle den kvinde, der blev voldtaget af en asylsøger i forgårs, at danske politikere er ufarlige, selvom de ikke er  halvt så farlige som svenske eller franske. Men lur mig, der er ikke mere så lang tid til at politikerne opdager, at de også er farlige for sig selv.

Jeg anbefaler også meget programmet fra i går, med forfatteren Kristian Ditlev Jensen og Critique redaktøren Christian Egander Skov. Det viser, på hvor højt et niveau debatten føres i Danmark, ikke at det har betydet noget særligt politisk, men jeg sammenligner det jo uvægerligt med det svenske niveau, der er blevet holdt kunstigt nede af politiske og journalistiske magthavere i fyrre år. I Sverige findes niveauet nu næsten udelukkende udenfor MSM, for det findes selvfølgelig. Dansk debat – kan man sige uden at prale – har været førende i Europa i hvert fald siden år 2000. Jalving skriver blog i dag: Sommer og terror

Rapport fra en nation der vipper på kanten af borgerkrig

Le Midi er Front National-land, og stemningen er nu eksplosiv, fortæller politikeren Jonathan Miller. En politiker fortæller, hvordan beboerne forberede sig på en blodig konflikt. Der har været sparet op til vold i mange årtier, men politikerne har ignoreret advarslerne fortsat deres kurs. De – og især EU, “garanten for fred” -vil komme til at stå som eneejere til en kommende borgerkrig.

Jeg tror ikke, der går et halvt år inden de første voldhandlinger fra fransk side. Hvad der især vil virke mobiliserende langt udover de store terrorangreb, er den forfærdende vold og kriminalitet, almindelige franskmænd er blevet påført af indvandrere i årtier, og som er beskrevet f.eks. i Laurent Obertones bog ”La France Orange mécanique”. Der er i hundredetusindvis af regnskaber, der venter på at blive gjort op. Hverdagen vil have lagt grunden for den kommende  katastrofe, spektakulære terrorangreb vil udløse den:

Over 350 sider dokumenterer, analyserer og kommenterer han dels det franske samfunds nedstyrtning i massiv, permanent kriminalitet af værste kaliber som følge af indvandring, dels myndighedernes og mediernes altafgørende medansvar for katastrofen.

Jonathan Miller, an elected city councilor in southern France, said “the mood is turning nasty” after the country was hit by its third terror attack in 18 months. Mr Miller said: “Normally, it takes quite a bit to excite my neighbors under the languid southern sun, but as one horror has followed another, I am no longer taking for granted that they will put up with this much longer.

“An isolated immigrant population and a strident right-wing political faction in a country awash with guns has created a toxic and explosive mixture. “France, a nation long considered a beacon of liberty and stability, may be on the edge of something resembling a civil war.”

He said members at a local hunting club, who are legally entitled to carry firearms, are preparing for a bloody conflict – with membership quadrupling in recent months. Mr Miller revealed: “I wish I could say this was just hysterical exaggeration. But the evidence does not support complacency. “The new members are not all motivated by the love of shooting sports. Benoit, a local olive farmer who owns more than a dozen rifles, pistols and shotguns, as well as an AK-47 assault rifle, admitted to me this weekend something much darker.

“‘They’re getting ready for a war,’ he said.”‘They’re getting ready for war’ France on brink of bloody civil conflict, warns politician


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 19 juli 2016 - 18:22 - Svar

Lars Hedegaard har helt rett i dette ! det er politikerne som er fienden, men og feminister og sløve velgere som stemmer på disse svina.

  sussebassa

  Posted: 19 juli 2016 - 18:30 - Svar

  Ja, men også pk media som støtter sine egne.
  Vi serveres det de vil vi skal tro på..propaganda.

   invernes

   Posted: 19 juli 2016 - 18:34 - Svar

   Enig glemte de i farten 🙂

  jasminum

  Posted: 20 juli 2016 - 00:32 - Svar

  Politikerne – JA! Who else …. krypene? Samarbeid sies å være av det gode – sånn generelt 😉

invandrare1957

Posted: 19 juli 2016 - 18:58 - Svar

Så sant det är politikerna som är fienden. Politikerna som har globalismen som framtiden alla länder ska konkurrera med varandra. Svensk media som lyfter fram dom muslimska företagen i Turkiet som framtiden. Speciellt svenska politiker som har ett svenskhat som är enormt. Invandrarna ska skyddas och svenskar får skulden för allt från våldtäkter till mord. Man kan undra varför Löfven ljuger att den svenska modellen gäller och globalismen är framtiden känns mera som att globalismen är djävulens avkomma.

  jasminum

  Posted: 20 juli 2016 - 00:29 - Svar

  Spørs om den ikke er det!

danevillain

Posted: 19 juli 2016 - 23:17 - Svar

Det siger sig selv, at hvis folkevalgte politikere groft, langvarigt, bevidst og systematisk tilsidesætter den oprindelige befolknings sikkerhed til fordel for vores fjende, så har disse politikere kastet deres demokratiske legitimitet over bord. Så har vi parlamentarisme uden demokrati.

Lucifer451

Posted: 19 juli 2016 - 23:22 - Svar

Jeg har lyttet mye til podcaster “History of Rome”, og “History of Byzantium” – og et poeng som ofte kommer opp er hva som gjør et regime legitims.

Svaret er trygghet, trygghet mot fiender utenfra, og fiender innenfra. Det franske (og andre) regimer har fullstendig gitt opp å forsvare sine egne innbyggere. Ergo er legitimiteten deres nå lik null – og i samfunnet er det enhver for seg selv og sin familie.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 20 juli 2016 - 00:35 - Svar

“The Mass Mind Control of a population can be defined as the sophisticated exercise of control by utilising the ability to keep people oppressed yet contented”. The Tavistock Institute For Human Relations 1954.

The Hive

Visiting Denmark and living in Denmark are two totally different states of mind. To the visitor, it is indeed a green and pleasant land. Small and tidy with an apparently happy and welcoming populace. One overlooks the small things, the little irritants and peculiarities because one is on `vacation`.

It is when one lives permanently there that those same `small things`, `little irritants` and peculiarities start to beg questions. Why is it that the majority of Danes are all so alike? They dress alike, cut their hair alike, walk alike and talk alike. They use the same phrases time and again, eat the same food, enjoy the same leisure pursuits and live almost copycat lives, with little or no variation on the theme. I accept that this is a sweeping generalisation, but believe it to be valid all the same. There are of course exceptions and to those brave individuals, I give my respect and admiration. How or why they `slipped through the net` escapes me. But they are in the minority in every sense of the word, and this indeed adds to their splendour.

Every country and people have their national characteristic’s but in Denmark it goes beyond this, because again and I stress here that I am referring to the majority of Danes, the population is phobically conformist and has a profound and deep mistrust of all things and influences of a foreign origin. For those who watched the US TV Series, `Star Trek The Next Generation`, the collectivist and robotic alien force known as the `Borg` bears comparison, albeit one which admittedly is rather extreme. (Quite a coincidence actually `Borg` being a Danish word). Did Gene Roddenberry know more than he was letting on?.

http://www.rense.com/general83/dk.htm

  Peter Zichau

  Posted: 20 juli 2016 - 15:52 - Svar

  Hvem har lavet det om til Danmark..? Roland Huntsforts “The New Totalitarians” handler altså om Sverige.
  Bortset fra det er der jo intet nyt i, at udefrakommende globalister, fra mere usammenhængende lande, prøver at sværte velfungerende og homogene lande til. Dem om det…

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 20 juli 2016 - 16:36 - Svar

   Jag tror han hette Peter Jones och verkar ha varit gift med en danska som heter Ulla. Han lever tydligen inte längre och han upplevde det själv som om någon höll på att förgifta honom.

    Peter Zichau

    Posted: 21 juli 2016 - 17:15 -

    Hans kære Ulla var sikkert en selvhadende venligboer.

  jonny_99

  Posted: 20 juli 2016 - 20:39 - Svar

  “Danskheden”, denna “underdrevne form for urokkeligt bedreværd”. 😉

  För 10 år sedan skrev sverige-judiske Lars Dencik något liknande om de danska “ligusterfascister”, som avskärmar sig från sina “nya landsmän” och icke vill “hygge sig med” invandrare. “Den uhyggelige danske hygge”.

  Men om egenrådighetens framsida är tolerans, är dess baksida likgiltighet för andras situation. I bästa fall. I mer tillspetsade situationer kopplas toleransen inåt, mot de egna, samtidigt med en tilltagande intolerans utåt. I förhållande till dem som inte räknas till “fællesskapet” tenderar det som bara är annorlunda att bli uppfattat som avvikelser; det som bara är lite avvikande att bli uppfattat som mycket påfallande, och redan små avvikelser (som att bära sjal om håret) att bli betraktade som stora problem.

  Populisten Mogens Glistrup hade just givit denna form för dansk folklighet ett ansikte (ligusterfascister som jag fick lära mig att de benämnes här), när jag i mitten av 1970-talet flyttade till Danmark från den svenska rationalismens kallt kalkylerade kalhyggen. Men i det mjukare och mänskligt varmare Danmark ägnade man sig inte åt sådant. I stället för svenskt kalhygge väntade jag mig här äkta “dansk hygge”. Alltså den där särskilda, och till synes otvungna, trevnad som danskar tycks vara så bra på att ordna till för sig.

  Hygge – att ha det mysigt tillsammans genom att ingenting som sägs är riktigt förpliktande, och inga konfliktämnen tillåts bryta in och förstöra denna hygge – är något man skattar mycket högt i Danmark. Det som är avvikande, annorlunda – det stör i sig självt “hyggen” i samvaron. Folk som inte, som vanligt folk, kan ta en öl eller klämma i sig en “almindelig dansk rød pølse”, till exempel för att de är muslimer, sådana går det ju inte att “hygge sig med”!

  “Den danske hygge” är per definition bara till för “riktiga” danskar.

  “Danskhed” är ett flitigt använt begrepp i den aktuella kulturella och politiska debatten i Danmark. Någon motsvarighet när det gäller andra folk har detta begrepp inte – inte ens på danska kan man tala om till exempel “tyskhed, franskhed eller engelskhed”. Men om “danskhed” talar man numer ogenerat och oavbrutet i Danmark, det är den som anses hotad av “de fremmede” – som invandrare, flyktingar och andra ickeetniska danskar betecknas och det ända in i andra och tredje generation.

  Språkbruket är avslöjande. Ett av många möjliga illustrativa exempel hämtar jag ur en “kronik” i Politiken (3.5 2001) av den socialdemokratiske författaren Ole Hyltoft. Vid en europeisk kulturkonferens i Ungern för några år sedan gjorde jag det lilla experimentet att som ett slags lackmusprov av innehållet på tyska läsa upp ett avsnitt. Hyltoft talar om “det stammefællesskab, der er den danske nations styrke.” “Vores kultur er også måden vi taler på, når vi går ind i en butik, måden, vi opdrager vores børn på, børnenes fællesskab i skolen, vores arbejdsflid, vores letsind i medgang, vores udholdenhed i modgang. Alt dette, sprog og væremåde, er nært forbundet med grøden i de danske marker, årstidernes vekslen, vores stride vestenvind, de mørke vintre, de lyse somre, trælletiden under herremanden, Slaget på Rheden, andelsbevægelsen, kvindefrigørelsen. Vor kultur i videste forstand har skabt det sindelag, der er danskernes, skabt vores folkesjæl.”

  Lackmusprovet fick kraftigt utslag: mina centraleuropeiska kollegor med sina särskilda erfarenheter blev djupt chockerade. Tal om en “folkstam” och en “folksjäl”, som är “nært forbundet med grøden i de danske marker”, och så vidare har inte hörts så tydligt i Europa sedan 1930-talets ideologiska retorik och politiska språkbruk.

  Men i dagens Danmark har detta språkbruk och de tankefigurer som ligger bakom blivit gängse.

  http://www.sydsvenskan.se/2006-02-03/lars-dencik-om-ett-land-som-bytt- ansikte
  http://politiken.dk/debat/kroniken/premium/ECE136048/den-uhyggelige-da nske-hygge/

   Niels Henriksen

   Posted: 21 juli 2016 - 03:21 - Svar

   Hold da helt kæft for en uvidende klaphat – det kommer ikke som den helt store overraskelse, at han har været ansat på RUC i mange år, hvor der jo går 13 rundt på dusinet af hans frelste, bedrevidende og lallenaive multikulti-begejstrede type 😉

   Så et folk har altså ikke ret til at have en kultur, historie, normer, værdier, regler, traditioner, madvaner, måder at tænke og se verden på, humor og samværsformer, som de, deres samfund og deres forfædre er rundet af og har givet videre iblandet nye input udefra over lang tid? Og danskhed er åbenbart et rigtigt slemt fyord i hans snævre åndsformørkede cirkler, kan vi forstå? Og samtidigt så sidder den selvsamme “forsker” ghm. selv og “forsker” i bla. jødedommen og dens historie – altså jødiskheden! – , som altså øjensynligt er helt fin og lever i bedste velgående – og forsvarer med stor iver og forurettelse retten til uden nogen som helst fornuftig medicinsk begrundelse at skære små stykker af små jødiske drenges tissemænd, når man begynder at diskutere disse for mange danskere barbariske middelalderlige og potentielt farlige indgreb og et evt. forbud imod dem eller en indførelse af en nedre aldersgrænse..

   Danskerne har absolut intet imod at diskutere alvorlige emner, heller ikke når de hygger sig – hvor har han dog det hjemmestrikkede RUC-vås af værste skuffe fra? Der er såmænd bare nogle lejligheder, der egner sig bedre til den slags end andre – afhængigt af hvem og hvor mange, der er tilstede etc.

   Nej, 99 % af danskerne har intet problem med, at nogen ikke spiser pølser eller drikker øl mv. – de synes bare ikke det er rimeligt, hvis denne lille minoritet skal bestemme, hvad alle andre må indtage og konstant stiller krav om særforplejning i stedet for selv at medbringe sine egne religiøse specialiteter eller fx. stiller vanvittige religiøse særkrav om halalkød overalt – fx. på hospitaler, supermarkeder eller i institutioner – og derved af økonomiske og logistiske årsager påtvinger alle andre at skulle spise kød fra dyr, der ofte er blevet slagtet på grusom vis under islamiske bønner – en ofte meget racistisk, fascistisk, intolerant, aggressiv og kvindeundertrykkende religion – med en tilhørende licensafgift til diverse lyssky islamistiske bevægelser – uden at vi i øvrigt nogensinde er blevet spurgt, om vi ønskede at betale til denne religiøse besudling af vores mad.

   Nej, danskerne synes ikke, at de og deres kultur og værdier etc. er bedre eller finere end alle andres, men vi kan godt lide den, som den er, og ønsker simpelthen ikke den og vores land lavet om i væsentlig grad for at tækkes dig, Lars, alle dine fine “bedrevidende”og kulturløse verdensborgervenner med alle de “rigtige” meninger eller vore andre, ofte uinviterede og meget krævende, vanskelige” og endog i mange tilfælde direkte uforskammede og utaknemmelige “gæster”. Der findes en dansk kultur med danske og vestlige værdier, normer, mentalitet, tankegang, opførsel, gensidig tillid i stort omfang samt humor, udbredt brug af ironi – noget som langt fra forstås i alle andre kulturer! – fælles historie og for os vigtige begivenheder og andre fælles referencerammer og sproget med alle dets finurligheder, kringelkroge og flertydigheder, der ofte bare afklares ved en lille ændring i tryk, betoning, lille vokalændring eller brug af stød. Det er naturligvis helt umuligt at sætte danskhed på en fiks, færdig og uforanderlig formel, men vi ved bare helt instinktivt, hvad danskhed i hvert fald ikke er, hvad vi ikke har brug for, og hvad vi ønsker at se her i landet eller transformere danskheden til. Så der sætter vi foden meget kraftigt ned og siger fuldt stop, og hvis det så ikke rigtigt passer visse grupper af udlændinge, så er der masser af andre lande, hvor de nok vil føle sig langt bedre tilpas end i det “intolerante” og “menneskefjendske” Danmark – dog næppe med den samme luksusbehandling og muligheder som her. Der findes faktisk bla. over 50 muslimske lande, som de kan overveje at flytte til i stedet for det kolde, “ugæstfri”, kvindevenlige, overvejende bøssetolerante og jødeinkluderende Danmark, når nu stort set ingenting ved vores kultur, værdier, normer, regler, omgangsformer, ytringsfrihed og demokrati tilsyneladende er til deres tilfredsstillelse.

   Og der findes i den grad også en svenskhed – noget som alle danskere ved og mærker, når vi besøger Sverige eller omgås vore gode svenske naboer, hører deres fantastiske musik, læser deres vidunderlige bøger og ser deres film og TV-serier, selv om den politisk korrekte “elite” af naive , uvidende og groft uansvarlige svenske politikere, såkaldte “eksperter” med frelste meninger / åsikter, bedrevidende og gloriepudsende kunstnere samt selvgode journalister, redaktører og andre mediefolk gennem de seneste 30 – 40 år har gjort deres bedste for at nedgøre, undertrykke og latterligøre, medens de havde travlt med at dyrke deres forjættede multikulturelle projekt på den indfødte befolknings dyrekøbte bekostning i alle henseender – økonomisk, socialt, kulturelt, sikkerhedsmæssigt og ang. Sveriges sammenhængskraft på lidt længere sigt – endda helt uden bare den allermindste lille skygge af et demokratisk mandat til dette sociale vanvidseksperiment i fuld skala eller en fri og åben demokratisk debat om dette betændte emne nogensinde. Som jødiske flygninge fra Ungarn, der burde du, Lars Dencik, og din famile nok udvise en mere passende grad af respekt og taknemmelighed over for det land og det folk, der tog imod jer med åbne arme og gav jer chancen, da det brændte allemest på, i stedet for konstant at optræde nedladende over for dem og deres kultur og overfor deres kulturelt nært beslægtede frænder i Danmark, som ghm. var så jubelnaive at give dig et job som professor – godt nok på RUC, men alligevel – lidt har vel også ret trods alt? 😉

   Så selv om det tydeligvis helt har undgået din og vennernes opmærksomhed, så findes der altså mange andre bevaringsværdige, interessante og spændende kulturer / folk – bla. svenskere og danskere – med rigtigt meget at byde på og gode værdier og tanker, end lige de jøder, som du af helt naturlige årsager er så fuldstændigt optaget af. Men vi tæller måske ikke rigtigt i jeres / din tilsyneladende meget snævertsynede jødiske optik, siden I / du åbenbart bare ikke kan få os som folk og vore førhen så fredelige, sikre og velfungerende samfund nedlagt hurtigt nok, konstant nedgør vore kulturer, værdier og normer i jeres medier og i jeres såkaldte “forskning” – og så endda ghm. endda har den mageløse frækhed at forlange, at vi bare helt uden rimelige krav og skarpe grænser for vores tolerancd uden videre skal stå på pinde for alle og enhver, der sætter sine ben her, og så ellers bare stiltiende tilpasse os deres endeløse særkrav, deres medbragte barbariske klannormer fra den allermørkeste middelalder, deres medbragte konflikter og krige og deres religiøse vanvid med intolerance, racisme, jødehad, bøssevold og kvindeundetrykkelse i lange baner? Er det i virkeligheden det, der er din og dine frelste venners inderste hensigter, Lars Dencik?

Flemming Petersen

Posted: 20 juli 2016 - 00:46 - Svar

Helt rett, det er politikerne som er våre fiender. De tenker kun på hvilken lønn, pensjon og politisk karriere de kan få.
Som nordmann så tenker jeg på når vår tidligere statsminister (Gro Harlem Brundtland) flykter fra Frankrike og Nice.

  Marit

  Posted: 21 juli 2016 - 09:50 - Svar

  La oss håpe at Gro Harlem Brundtland aldri mer kommer tilbake til Norge. Hun har gjort nok skade mot det norske folk.

Leif Knudsen

Posted: 20 juli 2016 - 11:34 - Svar

Jeg tror at der er 2 veje at gå:

– politikerne kaster deres politisk korrekte maske og sikrer at antallet af muslimer i samfundet er lavt nok til at de ikke kan udgøre en magtfaktor. Historien viser, at når den muslimske indvandring når et vist niveau, så starter kravene, konflikterne, krigen og overtagelsen. Antal betyder alt! Når et menneske vælger at abonnere på en ideologi, så er det menneske ikke “uskyldigt” længere, så må det forsvare sin ideologi eller skrotte den. Fedtspilleriet, som den rød-radigale herskerklasse fremelsker er dødsensfarligt.

– borgerkrigen bryder ud. Og ingen ved hvor den ender. Se Libanon. Engang et kristent fredeligt smørhul ala Danmark, nu et islamisk helvede under Hizbollah. Det startede med at de tog imod palæstinensiske flygtninge. Flygtninge, som endda var smidt ud af det palæstinensiske land Jordan. Og det på røv og albuer efter at PLO forsøgte at starte en borgerkrig i Jordan! Udsmidningen er kendt som “Sorte September”. PLO’s palæstinensere er gift overalt hvor de kommer frem.

Paul Anker Vahls-Due

Posted: 21 juli 2016 - 09:30 - Svar

Det er da utroligt. Og jeg som troede det kun var i Danmark vi havde uduelige politikkere.

Leave a Comment