20
jul
Seneste opdatering: 20/7-16 kl. 1031
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Journalist Gets 800 Complaints After Questioning Why Hijab-Wearing Reporter Covered Nice Attacks. Lars Hedegaard skriver

Vi skal ydmyges. Den britiske Channel 4 valgte en islamisk-uniformeret kvinde til at dække rædslerne i Nice. Meningen var selvfølgeig at demonstrere for de dumme, at den muhammedanske gerningsmand intet havde med Muhammed at gøre, og at vi derfor roligt kunne byde velkommen til mere islamisk masseindvandring.

Channel 4 ved, at det er løgn. Muslimerne ved, at det er løgn. Et voksende antal almindelige europæere ved, at det er løgn. Alle ved, at der venter et opgør mellem civilisationen og barbariet – bortset fra typer som Søren Pind, Lars Løkke, uduelige præster og ubegavede skønånder samt naturligvis Journalistisk Enhedsparti. Men så længe magthaverne har magten, kan de fornøje sig med at ydmyge os. Lad os nu se, hvem der ender i den sorte gryde.

L’ après Nice

screenshot_702


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invandrare1957

Posted: 20 juli 2016 - 07:05 - Svar

Tragedi i Niece. Ännu större tragedi i USA när Trump kan bli president. Snacka om att media är styrd och tack vare det så vill media styra tittarna åt rätt håll. Så sanningen får inte komma fram och i vissa fall så överdriver man sanningen. Frågan är vem styr är det politiker eller någon ovanför politiker. Hur man än tänker så kommer man till konspirationsteorier.

  Ulrika2

  Posted: 20 juli 2016 - 09:24 - Svar

  Störst tragedi i Sverige, Europa, när islam tar över.

   invandrare1957

   Posted: 20 juli 2016 - 12:11 - Svar

   Så är det. Fler o fler börjar inse det. Media försöker med lögner och skylla på svenskar. Sen förstår dom inte varför dom tappar läsare och alternativ media bara växer.

    Morten - - -

    Posted: 21 juli 2016 - 20:37 -

    Ja. Det er sjovt, at pressen mener, at den udkonkurreres “af Internettet”. Et “net” kan ikke udkonkurrere nogen. Det kan derimod dygtige reportere og opinionsdannere på samme “net”. Hvis man, hver gang noget betydningsfuldt hænder, føler sig nødsaget til at opsøge blogs for at forstå – så kommer man i vane med at gå den vej som det første. Og så dropper man ærligt talt papirudgaven. Den bliver pludselig så “dyr” …

    – – –

invandrare1957

Posted: 20 juli 2016 - 08:09 - Svar

Ibland får man höra ntressanta saker från politiker. Margot Wallström var bekymrad över tonläget i den politiska debatten. Då börjar man fundera vad gör politikerna för debatten. Man fördummar medborgarna speciellt svenskar. Man döljer sanningen man tar tysta beslut utan att medborgarna är med på besluten. I Sverige är man en stark politiker om man går emot folkets vilja. Med i tystar och kallar alla svenskar som begår brott efter Lilla Saltsjöbadsavtalet som man håller stenhårt på. Sen undrar man över debattläget då har man inte mycket förstånd utan man är bara självgod. Har börjat titta på finska nyheter vad gäller USA valet för att få en mera nyanserad bild. Sen undrar dom varför alternativ media.

aase dunker

Posted: 20 juli 2016 - 11:22 - Svar

Jeg er også bekymret over Margor Wallstrøm`s tone.

aase dunker

Posted: 20 juli 2016 - 11:25 - Svar

Jeg er også bekymret over Margot Wallstrøm`s tone i den politiske debat.

Leave a Comment