25
jul
Seneste opdatering: 25/7-16 kl. 1623
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En 27 årig syrisk asylsøger Mohammed D, der var blevet nægtet asyl, skal være nægtet adgang til en musikfestival med 2000 deltagere, og have gået ind i en bodega i stedet. Han har efterladt sig en video “med islamistiske budskaber.”

Mayor of Ansbach Germany says explosion caused by a terrorist bomb, not a gas leak. Suicide Bombing now suspected in Ansbach. Several reports coming in from German sources that suicide attack now suspected. Man with a backpack was denied entry to #Ansbach music fest just before explosion “The person killed is most probably a suicide bomber. In his attack he injured 10 other people.”

Am späten Sonntagabend reißt eine Explosion im mittelfränkischen Ansbach einen Mann in den Tod und verletzt zehn Menschen zum Teil schwer. Zunächst ist völlig unklar, was die Explosion ausgelöst haben könnte, erst später wird klar: Es war ein Sprengsatz.Sprengstoffanschlag erschüttert Ansbach

An explosion at a restaurant has killed at least one person and injured several others in the German city of Ansbach, near Nuremberg. The town’s mayor Carda Seidel has now said the blast was intentional and caused by an explosive device, not an accidental gas explosion as earlier reports suggested. The explosion ripped through a restaurant in the city centre at around 10pm this evening, and at least one person has been confirmed dead, with a further 11 more injured. At least one dead after suspected suicide bomb attack at German wine bar

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7
Deltag i debatten...

avatar
1 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
invandrare1957ɱØяñιηg$ʇðя ©™torstein Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
invandrare1957
Guest
invandrare1957

Nu börjar man se resultatet av den arabiska våren. Enda dom lyckades bygga upp var hat. Det får Europa lida för. Och det stora beviset på att globalismen inte är någon framtid. Utan det är nationalstaten vare sig det är demokrati eller diktatur. Titta på Libyen som inte går att leva i nu. Men som för hade ett fungerande samhälle även fast det var diktatur. Folk måste få bestämma själv i sina länder. Bilderbergruppen skapar bara kaos i hela världen.

torstein
Guest
torstein

“Slaktaren från Libyen”, vår såkallade norska statsminister Jens Stoltenberg, beordrade med ett SMS norska försvaret till att skicka våra kampflygplan för att bomba Libyen som resulterade i mångfalls sivila dödade i landet. Stoltenberg blev sedan belönad av Obama och Merkel med puss och kram, och blev Natos nya generalsekrätare i Brüssel med skattefri lön; hans fru fick också ett skattefritt jobb innom EU/Nato büråkratin.

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Världen är konstig just nu. Man undrar hur det ska sluta.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Och bakom den arabiska våren ligger den man som i förra veckans omröstning på Nordfront nu har blivit utsedd till världens nu levande ondaste man. Nämligen Geörgy Schwarts aka George Soros.

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Var han där också gubben 86 år gammal vad f-n får han ut av det. Måste ju vara galen borde ju sitta och mata duvorna och titta på tjejer.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

David Rockefeller är 101 år och han ångar på. Så även Henry Kissinger som är över 90.

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Herregud där borde man väl verkligen låta dom som är fyrtio år yngre ta över. Istället för att förstöra världen i sin dödsångest. För det är väl det de handlar om.