30
jul
Seneste opdatering: 31/7-16 kl. 0027
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Tophistorien i svenske medier lørdag. Fotos © Photo2be.com i Stockholm

Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202333Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202652

Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202715Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202400Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202419Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202443
Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202617

Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202501

Indspilning i fuld skærm 30-07-2016 202537


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lenn

Posted: 30 juli 2016 - 21:12 - Svar

Ikke overraskende, at patetiske, svage Löfven vælger at gå og lefle for nogle mennesker, der glorificerer dét at dyrke analsex. Det er jo dét, de gør! Tænk, at verden er blevet så pervers og syg, at man nu går i optog for at fejre en unaturlig perversion….
Bibelen taler advarende mod denne “vederstyggelighed”, og Sodoma og Gomorra gik under pga det, og det samme med Romerriget, for ikke at tale om Pompeij, der var kendt for sine perverse symboler rundt om i gadebilledet. Vi går under pga. den slags dér, og for vore landes had mod Israel (Frankrig har den seneste tid arbejdet på en ond to-statsløsning for Israel, altså en ny slags “End-lösung” for jøderne)!
Den dag, den sidste jøde forlader Europa, da kommer straffen virkelig over os. Luther advarede og sagde, at pga. europæernes ukristelighed kommer der straf i form af fx tyrken, der invaderer Europa. http://jyllands-posten.dk/debat/ECE5000130/Kronik-Islam-og-den-luthers ke-tradition-for-modstand/
Nu kommer “tyrken” knagme igen, blot møder de denne gang en samling svansede homoer og grædende, kastrerede politikere i blomsteroptog, samt skøre kællinger med “Welcome Refugees”-flag; kort sagt en samling ikke-bevæbnede idioter, der blot vil være i fred, så de kan dyrke perversioner og sit eget store, madglade Ego….

  snaphanen

  Posted: 30 juli 2016 - 23:39 - Svar

  efter hvad jeg hører, spiller analsex en langt mindre rolle end vi heteroer tror, og iøvrigt fordømmer jeg slet ikke homoseksuelle. Kun den politiske dyrkelse af dem.

   Tomas

   Posted: 31 juli 2016 - 00:10 - Svar

   Nja…Det ju kombinationen många partners och mycket analsex som gjorde att HIV och AIDS fick fäste och spreds så snabbt bland bögar i slutet av 70- och början av 80-talen. Viruset spreds sedan till heterosexuella grupper, och resten är historia.
   Jag minns hur man propagerade för “safe sex”, vilket bland annat innebar att man skulle unvika analsex och användakondom i alla lägen, speciellt vid “tillfällighetssex”. Det finns bra statistik som visar skillnaden i bögars sexvanor före och efter HIV.
   Nu när man snart kan vaccinera sig mot HIV och nya bättre bromsmediciner kommit ut på marknaden så anses nog inte HIV och AIDS vara lika skrämmande som förr. Så vi får nog snart se en renessans för bastuklubben med alla dess attribut. Sen blir det fest – till nästa virus börjar sprida sig.

    FelixKrull

    Posted: 31 juli 2016 - 08:57 -

    Det er jo boessernes problem..

    Som Steen er jeg pisseligeglad med, hvad folk goer med deres egen penis, saa laenge de ikke vifter med den foran mig eller min familie.

    Tomas

    Posted: 31 juli 2016 - 11:02 -

    Analsex och många partners leder till spridning av sjukdomar som kräver behandling. Du hjälper till att betala för behandlingen via skatten. Så helt irrelevant är det inte.

    FelixKrull

    Posted: 31 juli 2016 - 11:16 -

    Vi betaler for fede mennesker, rygere, alkoholikere, narkomaner, folk der ikke motionerer, osv.

    Saadan er reglerne bare. Hvis vi begynder at diskvalificere folk fra hospitalerne pga. deres livsstil, hvor stopper man saa?

    Tomas

    Posted: 31 juli 2016 - 12:01 -

    Storebror staten lär oss att vi skall gå ner i vikt, att vi bör sluta röka, och att vi inte skall dricka för mycket alkohol. Hasch är förbjudet och morfin kontrolleras stenhårt. Vi har straffskatter på alkohol och tobak i Sverige, och det talas om att införa extra skatt på socker. Så Staten lägger sig i hur mycket vi väger, hur mycket vi dricker, och om vi röker. Men folkhälsoproblem som kommer av att medborgarna “ligger runt” diskuteras nästan aldrig, och hälsoproblem inom “gaykulturen” är det väldigt tyst om nuförtiden. Folk är väl rädda att stämplas som moralister och “homofober”.

    FelixKrull

    Posted: 31 juli 2016 - 12:17 -

    God pointe, men problemet er ikke at maend bliver syge af at roevpule hinanden, problemet er at staten blander sig i borgernes livsstil.

   Lenn

   Posted: 1 august 2016 - 12:28 - Svar

   Jeg vil faktisk godt tro, at der er endda flere millioner trans’er i Sverige… Det ser i hvert fald sådan ud, når man fx ser svenske nyheder… og tv-serier (undtagen Beck og Gunvald :-)).
   Det er ligegyldigt for mig, hvad homoseksuelle udfører (vil helst ikke vide det i detaljer), for i mine øjne er det helt imod naturen, og det er en perversion. Uanset hvor meget men pynter en hundelort med blomster, så er og bliver det en hundelort underneden.

  River

  Posted: 31 juli 2016 - 09:22 - Svar

  Hvis de var konsekvente uddøde det af sig selv.
  Det er hele offergørelsen der er til at brække sig over. Hele den aggresivitet der følger med at have sandheden. Hele villigheden til at proppe det ned i halsen på alle der mener noget andet. Hele forpligtelsen til at skulle sværge troskab til denne perversitet. Bare iagttag deres udstilling ved deres pride og gay marcher. Jeg får kvalme af det jeg ser og det jeg forstår. Der var aldrig en hund der ville gå hvis de levede deres stille og rolige liv, heller ikke nærværende hund.

   Lenn

   Posted: 1 august 2016 - 12:15 - Svar

   Godt skrevet, River! Ja, det er til at brække sig over. I Bibelen kalder Gud dem faktisk for ‘dogs’ i 5. Mosebog 23:18, hvor der henvises til den fortjeneste, som ludere og homoer tjener .http://www.wordwise-bible-studies.com/homosexuality-in-the-bible.html – også i Åbenbaringen 22:15, og mange i Storbritannien kalder også homoer for ‘dogs’ pga. bl.a. de bibelske reference og pga. deres måde at dyrke sex på.

   Her en super artikel imod den onde LGBT-propaganda, som en forblindet verden vil proppe ned i halsen på os, ligesom vi også partout skal have proppet muslimer og skrønen om ‘fredelige islam’ ned i halsen (det er det samme onde ‘skidt’, hele baduljen!): http://christiandoctrine.com/christian-doctrine/sex-and-sexuality/675- homophobia-stupid-nonsense – uddrag: “So, the first lesson is this: ‘homophobia’ is just stupid nonsense and it does not really exist. Christians must know why they oppose homosexuality. The main reason is that God calls it a vile sin, repugnant to human beings, a degradation and a perversion worthy of hell. That it also brought AIDS to the Western world (and probably to Africa, too, if we trace incidences of the disease backwards to their root cause), is secondary, but still important. The revulsion human beings feel for homosexuality is proper and can be deemed an ‘instinct’, i.e. implanted by God. Thus, all Believers must challenge use of the word ‘homophobic’. Do so by writing to newspapers and others. Say why you challenge it and be confident. Don’t back down in the face of the often manic, hysterical outbursts of ‘homosexuals’. Don’t allow ‘homophobic’ to become grafted into our language: it is a major tool of the pro-homosexual lobby, so cut it down at its root.”
   Jeg ved, at mange vil opponere mod dette, men jeg vil bare sige, at på Luthers tid, da muhammedanere stod uden for Wiens porte, da var der langt flere kristne i Europa, og det skortede med garanti ikke på bønner til Gud om hjælp. Man havde en åndelig viden dengang, som Europa tydeligvis er blevet fattig på, og man kunne derfor finde ud af at bedrive krig. For at opnå fred! I dag misforstår/misbruger det dekadente og åndeligt forfaldne Europa ord som ‘næstekærlighed’ og ‘tolerance’, og derfor står Europa over for ragnarok. LGBT-agendaen er et stærkt sygdomstegn på forfaldet.
   Nogle gange tænker jeg, at Gud overlader Europa til sin egen skæbne, fordi ikke ret mange vil have med Ham at gøre; tværtimod er der nærmest gået mode i at spotte og håne Jesus Kristus. Oveni dette inviterer man Satan-dyrkere ind i millionvis, som endda får lov til at rive århundredgamle kirker ned for at bygge deres djævelske templer ovenpå! Det er faktisk horribelt… Kommunerne indvier vel disse templer med klipning af rød snor og rygklap til ørkenfolket…

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 31 juli 2016 - 19:55 - Svar

  Talmud, Zahar Bereshith 256:

  Redemption will not be complete until Amlek (Gentiles) will be exterminated.”

  http://www.renegadetribune.com/blood-libel-jewish-ritualistic-murder/

invandrare1957

Posted: 30 juli 2016 - 21:15 - Svar

Intelligensen i Sverige är utbytt mot kön o sexualitet därför landet blir mer o mer bisarrt.

samuelafugglas

Posted: 30 juli 2016 - 21:26 - Svar

Könsorganen har hamnat på fel plats, i huvudet och ersatt ett obefintligt innehåll.

  Ann O Nym

  Posted: 31 juli 2016 - 20:58 - Svar

  Her i Norge var det en person i kommentarfeltet som heter Allahsuger.
  Tips til parole for Løfven.

Lenn

Posted: 30 juli 2016 - 21:48 - Svar

Netop fundet på israeltoday.co.il: kort video, som viser islamofile, nazistoide europæere, der støtter BDS-bevægelsen. Tekst til videoen: “In the wake of the Munich shooting and other recent terror attacks on European soil, this message is more relevant than ever.
The Islamist pro-Palestinian movements that liberal Europeans so love to support are cut from the same cloth as the organizations currently slaughtering innocent people in France, Germany and elsewhere on the continent.” http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/29673/Default.aspx
 
Zakarias 12:3 – “On that day, when all the nations of the earth are gathered against her, I will make Jerusalem an immovable rock for all the nations. All who try to move it will injure themselves.”

torstein

Posted: 30 juli 2016 - 22:05 - Svar

Gamlingarna på sjukhemmet landet runt røstar inte så øvertyganda nu mera, kanske de nya hens i pride paraden ennu orkar?

SluggoTuff

Posted: 30 juli 2016 - 23:23 - Svar

Att Stefan Röfven & Co deltar i detta smaklösa spektakel är ju en självklarhet. Det är skitungarna som styr landet Sverige nuförtiden, dessvärre bör tilläggas.

TheReligiousCynic

Posted: 30 juli 2016 - 23:25 - Svar

La dem være, annerledes er de ikke og annerledes kan de ikke være – hvis de altså først vil være politikere. Det er jo selve mennesketypen politiker vi ser gå til grunne for våre øyne. Ser de ikke ut til å lalle rundt i feber? Døden er nær.

wolfsburg

Posted: 30 juli 2016 - 23:25 - Svar

Det mest degenerte politiske avskummet i Europa stikker seg frem.

GustaWasa

Posted: 31 juli 2016 - 02:27 - Svar

Pride, är enbart till för att göra islam och ismen vansinniga!
Det sker genom att vänsterliberaler, kulturmarxister, marxister, kommunister, liberaler, politisk elit, media husens ägare.
Alla dessa som jag räknade upp här ovanför, har en agenda och det är att göra islam vansinniga så att islam skall förena sig i “ett islam”.
Genom detta “skapade” vansinne, som de grupper jag nämnde här ovan, så har dessa grupperingar samma inställning till denna kontinent som de politiska elementen som hatar alla vita människor. I Sverige så benämns dessa med titeln “politiskt korrekta” samt “vänsterliberalister”.
Detta fenomen är inget unikt, det har skett många gånger i historian. Förräderiet kommer inifrån det egna samhället. Grupper som begår förräderiet har inombords ett hat som gör så att de förlorat förståndet. Eftersom dem själva kommer att bli utplånade när förräderiet är ett faktum. Då behövs inte förrädarens tjänster något mera.
*Jag kan säga att en bok som är ett typ exempel på förräderi inom gruppens familj. Det är boken av Dee Brown “begrav mitt hjärta vid Wounded Knee”*
Boken av Dee Brown, är en verklighets skildrande dokumentär av amerikanska indianernas uppgång och fall. Indiangrupper som råkat i luven på andra indianer och blivit bortdrivna. De “här” indiangrupperna ser sedan till att avslöja vad indianer håller till och lever, så att soldaterna kunde skickas ditt och utrota indianstam efter indianstam.
Det står också i boken om indianhövdingar bl.a. Sitting Bull m.fl. hövdingar som går ut i krig mot soldaterna som angripit deras stammar och förintat många fredliga indiansamhällen.
Det står också att soldaterna som angriper indianernas samhällen har stort övertag i bättre och kraftfullare vapen, samt kanonerna som soldaterna förfogar över.
Den som önskar få en inblick i förräderi, inkräktare, bättre vapen samt utrotning av indianer, som översatt till Europa och Norden kan sägas för oss, vara soldater och befäl inom islam-ismen.
Det står också hur indianhövdingar förbannat sig själva när dem ser ut över sina byar och samhällen. Där samhället har blivit totalt utplånat av angripande soldater! Indianerna, i sig själva, hade aldrig varit ett hot mot soldater eller inkräktarna. Men de utrotade samhälle efter samhälle!!
Där står en hövding kvar och förbannar sig själv när han ser ut över sitt samhälle, där hela hans samhälle är totalt utplånat! Total utplånat!! “Hade jag vetat det som jag nu vet, så hade jag gått i krig mot soldater och inkräktare!”. Men det var försent för indianhövdingens starka ord. Alldelens försent!!
Vad vill jag säga om detta då. Fred är ingen garanti på jorden för folkets överlevnad, om det kommer en angripare som är ute efter att kolonisera ett nytt land och område. Men angriparna hade inte lyckats med sitt uppdrag lika bra om det inte funnits förrädare inom indianstammar, som bar ett hat mot sina egna, så att dem avslöjade för inkräktaren, vart indianstammar höll till.
Läser man boken av Dee Brown “Begrav mitt hjärta vid Wounded Knee” så kommer man att förstå samanhangen bättre, det som sker nu i Europa och Norden. Är man övertygad så kommer man bli mera övertygad mot angriparna. Det kommer även att lära läsaren om hur en förrädare tänker och agerar. Men är man däremot som en struts och kör ned huvudet i sanden och tror att om man blundar så ser inte inkräktaren “dem!”. Boken klär av dem som önskar fred med inkräktaren. De, utrotades enbart fortare och lättare av angriparens soldater..!

ramonafransson

Posted: 31 juli 2016 - 08:01 - Svar

Jag har aldrig haft något emot HBTQ-personer och anser att alla människor som älskar någon, oavsett vem de älskar, alltid är att föredra mot de som hatar! Och om alla människor ägnade sig åt kärlek skulle ingen ha ork att slåss! Vad det gäller svenska politiker är de oavsett vad de gör individer som jag har noll förtroende för och mestadels känner förakt inför!

  Niels Henriksen

  Posted: 31 juli 2016 - 08:29 - Svar

  Ja, de går sandsynligvis bare med, fordi de “skal” / “måsta” – for at se godt ud i de rette personers øjne / øgon og gavne karrieren og forbedre deres internationale job-muligheder, fiske efter stemmer / røster og så pudse deres / sina fine humanistglorier – ikke fordi de for alvor føler / kænner noget dybere for HBTQ-sagen. Hykleriet er faktisk meget gennemskueligt for os hærdede kynikere 😉

  invandrare1957

  Posted: 31 juli 2016 - 09:24 - Svar

  HBTQ är som religion som pingströrelsen eller vad som helst. Jag har inget emot dom men ge fan i och pracka på mig det. Utan nu har HBTQ kommit upp sig så dom sitter i riksdagen och jobbar för sitt. Så det är nästa minoritetsgrupp som ska styra normala svenskar som vill leva i kärnfamiljen och ha tid för barnen. Det blir bara så himla fel. Men den vanliga svensken har ingen lobbyist så enkelt är det. Barnen har ingen lobbyist. Men alla rörelser för olika pedagogiker har egna lobbyister som jobbar för deras form av barnomsorg. Vi vanliga är illa ute.

FelixKrull

Posted: 31 juli 2016 - 08:32 - Svar

De er rigtig soede og tolerante, men det ville vaere rart med billedtekster for os sydskandinaver. Hvad er hen med vikingehjelmen f.eks. minister for?

River

Posted: 31 juli 2016 - 09:28 - Svar

De stiller sig op som om de har mod, men er selv de værste kujoner når det gælder om at sætte navn på hvem der er det egentlige problem, muslimerne. Der ligger i det kristne DNA at du er ansvarlig over for Gud og dermed har du dit eget valg. LBTG er offergørelse af den mest afskyelige slags.

sussebassa

Posted: 31 juli 2016 - 11:52 - Svar

Det er val i 2018..og politikerne gjør hva som helst for å få stemmer…også være med på dyneløfting…
Da er det verkeligen desprasjon…i tillegg ble SD nest største parti på siste sentiomåling…så alt gjelder..

sussebassa

Posted: 31 juli 2016 - 15:19 - Svar

Bare så det er sagt…
Å se løfven i forstørret bilde blir for sterkt for mine sensitive kreative sanser…jeg mår illa…fy skamme seg osv sussebassa…

hilde61

Posted: 31 juli 2016 - 22:35 - Svar

Dette er bare pinlig.

Oxis

Posted: 1 august 2016 - 15:54 - Svar

Vad är det för skräcksamling på bilden under Löfvén? Ser ut som Magdalena Ribbing, paret Lewengod och Gardell samt Mona Sahlin med blond flicka i barnvagn. Stämmer det?
Dessutom borde SL hitta en skjorta som sitter bättre och kanske inte, i en samling som denna, är så u p p k n ä p p t upp i halsen(delvis ironi).

Leave a Comment