5
aug
Seneste opdatering: 6/8-16 kl. 0452
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Indslaget fra Australske 60 minutes, var meget omtalt i marts fordi TV holdet blev overfaldet i Stockholmforstaden Rinkeby, men hidtil har vi ikke set andet end korte klip. Her er hele indslaget. Svenske politikere har ment, det var acceptabelt at tilføje landet irreversibel skade, for at hjælpe andre. De fleste vil nok mene, det er forbeholdt lomme-Jesus’er og politiske amatører, hvilket man jo ved af erfaring, de også er. Hvad disse fejge forræddere har gjort, har vi kun set begyndelsen af. Lad os nu se, om de slipper ustraffet fra det.

Hyr ut din sommarstuga till migranter

Det var Julia Caesar der forudså dette scenarie i en kronik i september for fire år siden

Det är ju möjligt att hyra ut sitt hus lgh eller ruckel till kommunen för sociala ändamål, dvs migranter. Även “sommarstugar” har tydligen hyrts ut vad jag förstår om man googlar lite.Med den nya tvingande lagen om kommunplacering kommer många kommuner stå utan bostäder att stoppa in migranter i.

Norrtälje är en av dessa kommuner med för få bostäder. Norrtälje kommun i Roslagen söker nu aktivt efter sommarstugar att hyra i vinter. Roslagen är ju nedlusat med sommarstugar och det var många som röstade på den förda migrationspolitiken, så nu har ni chansen att öppna era hjärtan. I vår kan ni kanske tom få chansen till spännande nya möten när stugan skall vårstädas inför sommaren! Hyr ut din sommarstuga till migranter


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Niels Henriksen

Posted: 5 august 2016 - 21:34 - Svar

Just precis 🙁

Niels Henriksen

Posted: 5 august 2016 - 21:46 - Svar

Anna Svensson

Posted: 6 august 2016 - 00:40 - Svar

Migranter vill inte bo i ruckel, det kan vi göra, medan de nyanlända ska all lyx som finns.

OlofdeGothia

Posted: 6 august 2016 - 06:51 - Svar

Svenska politiker har de senaste decennierna fått alldeles för stor makt i förhållande till deras förmåga.
De har haft visioner som endast är utopier, då tänker jag på deras skryt om den “humanitära stormakten-
Svensk befolkning har pressars under ett allt högre skattetryck som har bekostat deras storhetsvansinne-
Sverige har blivit ett mycket otryggt land för en stor del av svenskarna.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/08/05/det-finns-brister/

invandrare1957

Posted: 6 august 2016 - 07:38 - Svar

Södertälje trakten behöver man inte fundera på det här. Här bor svenskarna i sommarstugor från 40 kvadrat och uppåt kalla hus. När man åker ut till Viksberg så åker man förbi stenvillorna på 200-300 kvadratmeter där invandrare bor med marmorgolv. Man ser ett par trähus i områdena som det har bott svenskar i. Samma i Glasberga sjöstad. 50 kvadratmeter sommarstuga får man betala 2-3 miljoner för där ute det kostar att bo bland svenskar. Hela Sverige kommer att gå den vägen sen har vi det riktiga idiotpartiet Miljöpartiet som arbetar för ett bilfritt Sverige och en fri invandring och förstår inte att dom här två sakerna hänger ihop. Sverige hat helt hjärnbefriade politiker dom är som mördarsniglar faktiskt tvekönade dom står ju för Prideparaden och deras politik för i slutet handlar det om makt till homosexuella. Hörde talas om en sån härlig miljöpartist bor i sommarstuga på 40 kvadrat och står för en Fri invandring och viktigaste av allt sluta äta kött i Sverige för man värnar om regnskogarna i Brazilien. Men fisk går bra att äta för haven verkar man inte förstå sig på. Nä svensken är nog en väldigt korkad varelse man kan nog inte kalla den gummiryggen för människa utan det är en mördarsnigel äter upp sina egna istället för att värna om dom. Detta vackra land är kört. Börjar banne mig se ut som en stenöken för landet ska plattas ut och bebyggas till Max en 20-30 miljoner invånare är väl målet. Sen tar islam makten men det förstår inte en mördarsnigel.

    jasminum

    Posted: 6 august 2016 - 11:28 - Svar

    ..hjärnbefriade politiker. Kanskje er de inspirasjonen til robotindustrien. De er lycklig befriad för känslor.

Leave a Comment