12
aug
Seneste opdatering: 13/8-16 kl. 0552
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette var indtil januar i år “nazisme” ifølge svenske politikere og deres tjenere i pressen. Pludselig vendte vinden overnight, og i Sverige skal alle helst mene det samme samtidigt. Nu var pøblen pludselig ikke “nazister”, kun Sverigedemokraterne som har haft ret hele tiden. De er stadig nazister, men det er kun fordi de beslaglægger Riksdagspladser som burde indehaves af “anstændige” mennesker. Bengnaverne finder sig ikke i sådan noget. Man tør godt love de naive partiledere, der stikker hovedet i busken og forestiller sig SD er mindre eller borte til 2018: Partiet skal først lige til at eksplodere i hovedet på jer. I har ikke set noget endnu. I mellemtiden lukker Sverige stadig 543 asylsøgere ind om ugen (Danmark 90). Venstres “straksopbremsning”, man ved.

En omfattende meningsmåling spørger borgerne i ti europæiske lande, hvordan de ser på asylproblemerne. Meningsmålingen er foretaget af instituttet Ipsos. I en stribe lande svarer næsten halvdelen af de adspurgte, at man fuldstændig skal lukke grænserne for flygtninge. Stort set samme antal afviser et sådant totalt asylstop. Resten ved ikke.

Dermed tegner der sig en voldsom folkelig modstand mod den asylpolitik, der har medført en massiv tilstrømning til Europa. Et totalt asylstop er jo en meget vidtgående reaktion.Desværre er Danmark ikke med blandt de lande, som meningsmålingen omfatter.

I Tyskland går 44 procent ind for et fuldt asylstop, mens 45 procent er imod. Selv i Sverige går 44 procent ind for et asylstop, mens det er 45 og 48 procent i Frankrig og Italien. Opsigtsvækkende meningsmåling viser en voldsom folkelig modstand mod den asylpolitik, der er blevet ført, Sollen Grenzen geschlossen werden? Das sagen die Deutschen


Dioxin-bomben Malmø

I Malmø og Sverige brænder bilerne videre. I Danmark er det åbenbart ikke noget problem, for der findes ikke statistik over det. I Sverige brænder nu 1400 biler om året. Det er naturligvis terror, og intet andet. Det er ikke kedsomhed, som naive svenske politikere ønsketænker. Hvorfor terrorriseres svenskerne? Antagelig fordi de er så taknemmelige at terrorisere. Nogle behøver ikke anden grund. Brændende biler udvikler Dioxin, der i giftighed kun overgås af atomaffald. Københavnere skal glæde sig over, at der altid er vestenvind.  I Folkets Park fløj kuglerne om ørerne på folk. Sådan ser opløsningen af et land ud.

Bilbränder förklaras ibland med att ungdomar inte har tillräckligt att göra. Och att samhället sviker. Kommunalrådet Andreas Schönström (S) köper inte det: – Detta handlar inte om kommunens preventiva arbete, det handlar om enstaka individer som gör idiotiska handlingar.

Ett nittiotal bilar har brunnit i Malmö under sommaren. Kommunalrådet Andreas Schönström (S), som bland annat ansvarar för trygghet – och säkerhetsfrågor, är förbannad. På bilbrännarna, men också på förklaringar som går ut på att individer som bränner bilar har för lite att göra. Schönström om bilbränderna: “Jag känner att vi gjort vad vi kan”, Malmö’s wave of car burnings continues


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?