15
aug
Seneste opdatering: 15/8-16 kl. 2111
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hildebrandt & Madon 4.Hedersvåld, naivitet och brutalt svek mot flickor. Trots att barnäktenskap är förbjudet i Sverige så tillåts det i praktiken, om det handlar om ensamkommande flyktingflickor. De som arbetar mot hedersvåld anklagas för rasism och partier har uttalat stöd för könsseparation. Sakine Madon intervjuar Sara Mohammad om det brutala sveket mot barnens rättigheter och de övergrepp som begås i “hederns” namn.

Sara Mohammed er irakisk kurder og kom til Sverige som politisk flygtning. Hun var været igennem hele den musliske “æreskultur” selv fra mordforsøg til kønslemlæstelse. Hun er foruden en kritiker af islam, også en kritiker af svensk feminisme. Man hører tydeligt i samtalen, hvor tungt det svenske racismedogme ligger over en fri meningsudveksling. Ingen tænkende mennesker i Danmark, kalder hinanden “racister.” Den svensk stat har financieret det, for at kvæle kritik af deres indvandringspolitik.

Berlingske  har en tilsyneladende serie om Sverige for tiden. Første artikel var »Asylsøgere har splittet Sverige:Desværre er vi i dag som to verdener i ét land«. Den anden kom i dag, og hedder »Svensk forsker: Vi står ved en korsvej, og vi ved ikke, hvor det ender«. Det er marxisten og SD haderen Johan Hinnfors, og den er kun interessant ud fra vinklen: “Forsker lægger røgslør ud, nu virkeligheden presser sig på. Bare til orientering for dem, der ikke finder op og ned i det han siger. Akademikere kan have gode politiske grunde til at vrøvle, og de har talegaverne til det.  – Jeg har udenbys besøg, så jeg er  ikke ret læsende eller skrivende de kommende dage.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?