15
aug
Seneste opdatering: 15/8-16 kl. 2111
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hildebrandt & Madon 4.HedersvĂ„ld, naivitet och brutalt svek mot flickor. Trots att barnĂ€ktenskap Ă€r förbjudet i Sverige sĂ„ tillĂ„ts det i praktiken, om det handlar om ensamkommande flyktingflickor. De som arbetar mot hedersvĂ„ld anklagas för rasism och partier har uttalat stöd för könsseparation. Sakine Madon intervjuar Sara Mohammad om det brutala sveket mot barnens rĂ€ttigheter och de övergrepp som begĂ„s i “hederns” namn.

Sara Mohammed er irakisk kurder og kom til Sverige som politisk flygtning. Hun var vĂŠret igennem hele den musliske “ĂŠreskultur” selv fra mordforsĂžg til kĂžnslemlĂŠstelse. Hun er foruden en kritiker af islam, ogsĂ„ en kritiker af svensk feminisme. Man hĂžrer tydeligt i samtalen, hvor tungt det svenske racismedogme ligger over en fri meningsudveksling. Ingen tĂŠnkende mennesker i Danmark, kalder hinanden “racister.” Den svensk stat har financieret det, for at kvĂŠle kritik af deres indvandringspolitik.

Berlingske  har en tilsyneladende serie om Sverige for tiden. FĂžrste artikel var »AsylsĂžgere har splittet Sverige:DesvĂŠrre er vi i dag som to verdener i Ă©t land«. Den anden kom i dag, og hedder »Svensk forsker: Vi stĂ„r ved en korsvej, og vi ved ikke, hvor det ender«. Det er marxisten og SD haderen Johan Hinnfors, og den er kun interessant ud fra vinklen: “Forsker lĂŠgger rĂžgslĂžr ud, nu virkeligheden presser sig pĂ„. Bare til orientering for dem, der ikke finder op og ned i det han siger. Akademikere kan have gode politiske grunde til at vrĂžvle, og de har talegaverne til det.  – Jeg har udenbys besĂžg, sĂ„ jeg er  ikke ret lĂŠsende eller skrivende de kommende dage.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hestehandleren
Hestehandleren
7 years ago

DesvĂŠrre… gĂ„r det meget langsomt med at “vĂŠkke” befolkninger i bĂ„de DK og Sverige.. Jo tĂŠttere pĂ„ virkeligheden kommer… Jo mere desperat, ikke fordrejer, medierne “sandheden”, men direkte lyver og bedrager for at understĂžtte deres narrativ…

O.T. lille video fra USA… Trump vs Hillery rallies… Og samtidig pĂ„stĂ„r “de” at Hillery fĂžrer med 8-12% i meningsmĂ„linger… Det er ikke kun i Sverige at hele “systemet” er rĂ„ddent…
https://www.youtube.com/watch?v=A4K56KaJ7Ds

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  Hestehandleren

Finansmannen Soros gav flere milllioner til Sverige..expo..for Ă„ pĂ„virke valet i 2014…
friatider.se

invernes
invernes
7 years ago
Reply to  sussebassa

Helt utrolig det gamle senile svinet blander seg inn i andre staters valg ? dermed burde det egentlig erklĂŠres nyvalg i Sverige.

sussebassa
sussebassa
7 years ago
Reply to  invernes

Jag tror vel det er mange flere PK rike som gjĂžr det…
Vi vet bara inte hvem..bare gjette.
Nyval i Sverige…vi mĂ„ vel vara glade vi har et Val..LĂžfven skjelver i buksene…Herligt.

Verden_er_gal.
Verden_er_gal.
7 years ago
Reply to  Hestehandleren

Samme med Norge. Her har vi folk som i kommentarfeltene kan skrive at de ikke utelukker at de mange bilbrannene i Sverige pÄtennes av folk fra SD slik at innvandrere skal fÄ skylden.

TaSedenDitDuKommer!
TaSedenDitDuKommer!
7 years ago

Sara Mohammed! Jimmie Åkesson skulle inte förbjuda kvinnor som Ă€r dömda till döden i Iran att fĂ„ komma till Sverige! Sveriges nuvarande regering har tagit hit sĂ„ mĂ„nga manliga invandrare över 90% Ă€r mĂ€n och de flesta av dem Ă€r inte dömda till döden eller ens flyktingar pĂ„ riktigt, men dem mĂ„nar regeringen hellre om, dom som förtrycker kvinnor! Hade SD fĂ„tt bestĂ€mma hade det varit 90% kvinnor som hade fĂ„tt komma hit istĂ€llet! Sara Mohammed borde omvĂ€rdera SD! Alla som Ă€r riktiga flyktingar och som Ă€r tacksamma för den hjĂ€lp som Sverige erbjuder och som anpassar sig till Sveriges… Read more »

sussebassa
sussebassa
7 years ago

Flott innlegg og en helt korrekt igjentagelse av forholdene i Sverige, og hva SD`s politikk er…
Å juga om SD`s politikk Sara, tjener i alle fall ikke kvinner/barn som er muslimer..direkte dumt..
Vi skal primĂŠrt hjelpe der de bor/nĂŠrliggende, uansett muslim eller kristne.

Anna Svensson
7 years ago

TĂ€nkte precis som du.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x